Na, vagyok, olvasok, reagálok....
Mágnes: Zabbantanivaló az a kutty!
Berni: Nekem férjecském nevenapja van vasárnap, kérdeztem is a fiamat, hogy meglepjük-e Apát.....eddig még nem válaszolt (hacsak az egyre sűrűsödő keményedéseim nem azok....
)
Gabrielldaniell: Örülök, hogy rendben vagytok! Türelem, türelem!
Solya: A bölcsős ágynemű szerintem is lányos, de nem hiszem, hogy ez a szunyókálásnál gondot jelentene majd a csöppségnek!
Ja, és a klubban a Kovácsné B. Tímea az kicsoda?
Susy: Sajna az új cukoreredményemet nem tudom még, majd hétfőn, amikor megyek NST-re. (Mellesleg fogalmam sincs, hogy akkor már min fog változtatni az az eredmény, de hát a doki tudja....
)
Niki: Én sem bánnám, ha Ákos baba jönne a fronttal, de komolyan, van egy olyan megérzésem, hogy ha nem lenne ez a fránya császár, tutira vagy napra pontosan jönne, vagy még túl is hordanám....nem tudom, ezt honnan veszem, de annyira ezt érzem....
Mush: Én csak most vasalom a babarucikat, de nem fogom zacskózni már, mennek a helyükre. Viszont mivel nálatok megy a "banzáj", lehet, hogy nem ártana....
Berni: Nekem is 3000, de mint itt megtudtam, ez akár napról napra vagy óráról órára is változhat, úgyhogy van még remény!
Szeles: Köszi a hírt Eszterkéről!
És bár minden doki ilyen lenne, mint a belgyógyid!
Zsiraf:
[quote]B írta:ébic, egy nappal ugy tunik beelőzünk
Azért csak óvatosan a sebességgel!
Csak legyen minden rendben!
És így legalább a csajoknak itt mindkét napra jut majd hír!
Csuri: Mit üvegfestettél, mutiiiiiiiiiiiii!
Mush: Aham, sajna nekem is fáj, de csak a jobb forgóm, ez valszeg a szülésig már így marad. Van egy olyan sejtésem, hogy a gerincferdülésem lehet a ludas, oda nagyobb súly nehezedik. Sajnos éjjel-nappal fáj, menni már csak sántikálva tudok (néznek is nagyokat az utcán....)
Sarmi: Szeretettel üdvözöljük kicsi lánykádat körünkben, csodaszééééép!
Neked pedig mielőbbi felépülést!
Sina: Én mikor utoljára voltam a védőnőnél, átkísért a gyerekorvoshoz, bemutatott minket egymásnak és akkor ott fel is írta a doki a recepteket, név és dátum, meg TAJ szám nélkül, azokat majd nekünk kell ráírni és Apának ki kell váltania, de csak arra, mire jövünk haza, előbb felesleges emiatt rohangálni. (bár mondjuk a Péterfynél ugye ott van szemben a gyógyitár)
Ja, és neeem, tegnap vasalás-sztrájkot hirdettem, ma vasalgattam, de még koránt sincs vége....
Aida: Nekem is bejött az oldal.
És szerintem Vera nem fog megharagudni a kép miatt, de ha úgy nyugodtabb vagy, egyelőre ne tegyél fel, szerintem hamarosan úgyis benéz majd és akkor.
Csurimuri:
[quote]N írta:ekem a 34. héten volt egy vérképem és most lett volna a betöltött 37. hetes. A dokim azt mondta, hogy elfogadja a 34. hetit, mert ilyenkor már nincs jelentősége pl. cukor ügyileg. Nekem ez egy kicsit bűzlik, szerintetek?
Sina jól írta, én múlt szerdán voltam a második terheléses cukron, az lett 9,1. Meg voltam róla győződve, hogy ilyenkor már nem számít, ha magas, de a dokim nem így gondolta, így csináltunk most kedden egy egyórás terheléses vérvételt megint. De annak csak hétfőn tudom meg az eredményét.