Új privát üzeneted érkezett!

Na látod pont erről beszéltem. :) A másik topikban is mindig erre panaszkodott a többi veszélyeztetett terhes, hogy a saját hónapi topikjukban nem értik meg őket. De ez sztem természetes. A veszélyeztetett terhesség akárki akármit mondd, nem egészséges és ezt maguk az orvosok állítják. ;) De ebbe ne menjünk bele, én csak örülök, hogy veletek semmi probléma nem volt a szokásos terhességi kellemetlenségeken kívül!

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


És látod, hogy Noelt nem lehet befolyásolni. :D Hiába akarták már "kicsalni" a 19. héten, ő makacsul bent marad. Úgyhogy attól nem tartok egy icipicit sem, hogy nem akkor jön, amikor ő szeretne. :) Biztosan ha jön ma, holnap, jövőhéten vagy a 41. héten akkor azért jön akkor mert ő úgy szeretné és elege volt odabent. Ez egy ilyen játék. :)

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


Akkor annyival zárom ezt, hogy én is veszélyeztetett terhes vagyok...
sinaszi
 
 

 
 

Ja! És sajnálom, ha úgy érzed, hogy itt nem értenek meg! Nekem nem így tűnt!
sinaszi
 
 


Miért vagy Te veszélyeztetett?? :? Azért követtem az eseményeket, de nem emlékszem, hogy komoly bajod lett volna!?

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


Ja és olvasd el még1szer, nem azt írtam, hogy engem nem értenek meg, hanem hogy mások panaszkodtak erről. :D Én csak most spec nem érzem úgy hogy értetted volna azokat amiket írtam. :) Ha értetted volna akkor nem írsz olyanokat hogy "ne siettesd Noelt" stb. Ennyi volt, nem kell megharagudni!!

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


Aida! Én úgy veszem észre, hogy Te haragudtál meg! Nem is értem, hisz csak segíteni akartam. Egyébként pedig volt egy vetélésem tavaly novemberben (3 év próbálkozás után) és nekem is a terhesség eleje óta keményedik a pocakom. De tényleg befejeztem. Inkább nem is írok, mert úgy fest, hogy komoly problémáim vannak a megértéssel...
sinaszi
 
 


jo reggelt,

uj vonalzom van alul :D Bébic, egy nappal ugy tunik beelőzünk :D

na, de majd mesélek, most indulok a klinikára, meg meginbt folyik valami viz belőlem, éjjel át kellett öltöznöm, még több volt mint vasárnap :roll: Álló hellyzetben is cseppeg :oops:
Remélem nem fog ugy fájni a vizsgálat mint hétfőn...

Kép
Kép
zsiraf8
 
 


Zsiráf

Nagyon szorítunk, lehet, hogy ma babázol???? A vizsgálattól ne félj, gondolj arra, hogy a csöppség miatt mindent kibírsz!!!!
HAJRÁÁÁÁÁÁÁ!

Aida!

Lehetséges, hogy Te elvagy számolva, nem? Ilyen fájásokkal és Noel méreteivel?
Amúgy én megkérdeztem a védőnőmet (hozzáteszem Ő tényleg profi) és mondta, hogy a strepto nem kötelező vizsg. van ahol csinálják, van ahol nem. Volt már olyan anyukája, akinek levették és az eredmény előtt meglett a baba, majd kiderült, hogy pozitív és semmi nem lett a gyerekkel. A strepto tüdőgyuszit, szemgyulladást, stb-t válthat ki, de nem feltétlen kapja meg a baba. Amúgy szüléskor cseppentenek a szemébe antibiót ennek megelőzésére. Szerintem a Te értékeiddel nem kell a málnalevél tea.

Mush: tegnap elolvastam, hogy a vonalzóhoz egy BBC kód kell, azt nem találtam meg a prvidben. Ari vagy, de nem akarlak fárasztani, odaírom inkább az üzeneteim végére, hogy hol tartok.

38+0.
csurimuri
 
 


Sziasztok!

Még egyben! Báááááááááááááááár........

Most jöttem a védőnőtől, egy hét alatt 8,5 cm-t nőtt a pocak kerülete... :shock: , 70 dekát híztam, a vérnyomás magas, majdnem 150, itt megjegyezte, hogy jobb is ha be kell mennem... :cry:
Hallgatta a szívhangot, de a kisfiam bújocskát játszott, mert ahogy megtalálta, rögtön továbbosont..., de legalább jót játszottak. :D

A vizeletben nincs fehérje, vér viszont igen, azt mondta ez nagyon a szülést jelenti...

Szóval lehet mégsem leszek decemberi kismami...

Olyan mókás, mert tavaly még mindenki próbálta belémbeszélni a babát, most meg mindenki próbálja kibeszélni belőlem.... :lol:

Kép

Kép
dcili81
 
 


Látom kissé feszült a hangulat...

Kép

Kép
dcili81
 
 


Zsiráf! Lemaradtam valamiről? Hogy lett neked új vonalzód?!
És akkor lehet még ehhez képest is gyorsabb leszel? Ez már nagyon magzatvíz gyanúsan hangzik...

Legalább a jövő hetet megvárhattad volna, én akkorra "tervezem" a szülést :D

Kép
trombibébi
 
 


Jó reggelt!

Pisiszünet nélkül aludtam 12 órát!!! Lehet, hogy ez volt az utcsó ilyen alkalom??? :D :shock: :D

Drága veszélyeztetett terhesek, végigkövettem a beszélgetést és szerintem, egyszerűen vannak veszélyeztett és nem veszélyezetett terhesek, aztán meg vannak emberek, akiket soha nem ért meg senki, és akiket megértenek, és vannak emberek, akiknek mindig van problémájuk, és vannak akiknek ugyan van, de nem foglalkoznak vele annyit.

Sina, örülj neki, hogy ilyen lazán és ügyesen fogtad fel a babavárás napjait, ezt így kell csinálni!!! :D :D

Aida: Te meg ne bántódj meg a hozzászóláson, hogy "ne siettesd Noel babát". Hónapok óta azon izgulsz, hogy jön vagy nem, régóta minden héten ez a téma. Szerintem a legtöbben csak az aggódásodban próbálnak megnyugtatni, de te úgy érzed, hogy nem értenek meg.

Zöldi vajon mikor jön haza? Már 5 napja bent van?

Zsiráf: Drukkolok, de még mindig nem értem, hogy miért fáj a vizsgálat??? A méhszájat nyomkodja csak nem?

manna
mannababoca
 
 


Sina!

Szerintem semmi baj sincs egyikőtökkel sem, csak már egy kicsit mindannyian izgatottabbak vagyunk a kelleténél, ami érthető is.
Amúgy csodálkozom is, hogy nálunk apa még nem adta be a válókeresetet, mert iszonyú patáliákat csapok minden kis hülyeségért.

Na megyek üvegfesteni.

38+0
csurimuri
 
 


Cili, nagyon szorítok! Mikor fekszel be?

Kép
trombibébi
 
 


Manna nekem is nagyon fájt a tegnapi vizsgálat, hú nagyon rossz volt..., olyan csőrös cuccot dugott belém, és kinyitotta (biztos tudod miről beszélek), azt hittem bepisilek, hideg is volt, meg kellemetlen. Nekem azt mondta a doki muszáj, hogy jobban lássa a méhszájat...

Aztán nem tudom Zisráfnál milyen volt, de ezt nem kívánom mégegyszer átélni. Múlt héten a saját dokimnál voltam, ő legalább kicsit bevazelinezte a kesztyűt...

Kép

Kép
dcili81
 
 


Trombibébi holnap este 7-re kell a kórházban megjelennem... :cry:

Kép

Kép
dcili81
 
 


Hát ez a nyákdugó elhagyás nem tartozik a leggusztább dolgok közé...

Kép

Kép
dcili81
 
 


[quote="aida"]A írta:aida másik topikban is mindig erre panaszkodott a többi veszélyeztetett terhes, hogy a saját hónapi topikjukban nem értik meg őket.


Aida. itt a lanyok fele, ha nem tobb veszelyeztett terhes vagy az volt!!! ugy latszik sok mindent nem olvasol el itt. azonkivul en ugy erzem, hogy mindenki rendkivul megerto volt veled itt, es kikerem a nevukben a "ragalmazast", hogy nem! :evil: :wink:

KépKép
KépKép
mush589
 
 


[quote="dcili81"]
írta:
dcili81A vizeletben nincs fehérje, vér viszont igen, azt mondta ez nagyon a szülést jelenti...


nem feltetlenul... nekem mar hetek ota van benne, oszt meg fajasaim se nagyon vannak. meg mondtak is, hogy ez normalis terhesen. :wink: nem akarlak lelombozni!

ja amugy jo reggelt!!!

zsiraf. izgulunk am erted! tobb infot is irhattal volna :?

KépKép
KépKép
mush589
 
 


Halihó!
Látom éjjel nem szült senki! Hát Sina nem tudom mi lesz a mai napunkból, mert most tök jól vagyok, nem érzem azt hogy szülnék, de hát az jöhet bármikor! :lol:

Aida: nekem 37. héten vette le a doki - addigra volt nála időpontom - és hát pozitív lett. Én kaptam lórúgás antibogyót amit már szedek. Kedden majd beszélek vele, hogy ez a gyerkőcre milyen hatásra lesz. Amúgy nekem nem csak sztreptot néztek, hanem mindent de "csak" az lett pozitív.

Ja és nyugi mindenkinek! Nehéz már ez az időszak! Én is csatlakozom a veszélyeztetett terhesekhez, mert januárban sajna elvetéltem. Mégis pozitívan állok a dologhoz, ez volt az egyetlen amit a dokim kért, mikor kiderült hogy ismét terhes vagyok. Most már csak nem lesz gond!!! :lol: :lol:
Vendég
 


Cili: Sajnálom! Nekem a kacsát soha nem szokta használni, csak tapperol... :D :D :D Az nekem soha nem fájt még. Bár ma délután is megyek és lehet, hogy rácáfol erre... :?

Szóval délután elvileg az utcsó UH és vizsgálat! Jaj de jó lesz túl lenni rajta!

Kép
mannababoca
 
 


Mush ez lehet egyébként a tegnapi vizsgálat is...
Nem lomboztál le, egyáltalán, nekem ezt mondta...
Egyébként azt olvastam, hogy a vesebetegséggel is összefüggésben van, de nem tudom, nem érzem, hogy baja lenne a vesémnek... no mindegy. Tegnap is vettek le vért, pisit, annak holnap meglesz az eredménye, és holnap már bent leszek, ha kell segítenek...

Jól beszéltél... :wink:

Kép

Kép
dcili81
 
 


en megint nem aludtam valami jol. ket napja elkezdett fajni a jobb csipom is (a ballal mar evek ota gondjaim vannak), es se a hatamon, se az oldalamon nem volt jo. eddig a jobb oldalamon tudtam aludni, de most mar ott se nagyon, annyira faj a csipom ejszaka.
masnak ilyesmi?

bebic. ha jol emlekszem neked faj a csipod. neked ejjel vagy nappal?

na megyek felolotozok, folytatom a vasalast es megyek fodraszhoz.
aztan nehogy "egymas torkanak ugorjatok", amig nem leszek. :wink:

KépKép
KépKép
mush589
 
 


Manna én csak kívánom, hogy ne fájjon. Aztán lehet én vagyok érzékenyebb azon a területen, de a lényeg, hogy túlvagyok rajta. Azt nem is tudtam, hogy kacsának hívják... :shock: , hát ja végülis a formáját nézve...

Kép

Kép
dcili81
 
 


Mush én renszeresen elzsibbasztom a jobb felemet...
A balon nem tudok aludni, mert elkezdek fulladni, a háton alvás nem esik jól..., soha nem szerettem hason aludni, de most annyira szeretnék.... :oops: :oops: , cak hát mindannyian tudjuk, ez jelen pillanatban fizikai képtelenség....

Kép

Kép
dcili81
 
 


Hát nagyjából bírtam csak átfutni az írásaitokat,sokat sajna nem bírok még itt üldögélni.És most egy kicsit önző leszek és a reagálás helyett raknék fel néhány képet az én kis mini angyalkámról:
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon
 
 


Cili: húú gázos lehetett az a vizsgálat. Nekem ilyent még nem csináltak. Bár azért szeretek a doki magánrendelésére járni, mert ott minden eszköz olyan tárolóban van, ami testmelegen tartja őket. Még az UH-nál használt zselé is kellemesen langyos!!! :lol: :lol:

Mush: nyugi az enyémek is fájnak. Háton én sem tudok feküdni, mert egyből rosszul leszek. Várom már, hogy végre ismét hason aludhassak!!!! Én pici gyerekkorom óta úgy alszok!!!
Vendég
 


Sarmi: üdv újra köztünk!!! Tünemény Írisz, tényleg olyan mint egy kis angyal. Ha lesz időd mesélj!!!! (Bejelöltelek iwiw-en)
Vendég
 


Zsiráf! Mennek a drukkok!

Cili! Akkor szerintem Neked sincs már sok hátra! Mármint a terhességből! :lol: Megjegyzem nekem is valami miatt nagyon pici vér megint volt... :shock: Úgyhogy Boci, ne temessük még a mai napot! :lol:

Manna! Nekem is fájt a legutóbbi vizsgálat, pedig csak "sima" manuális volt... semmi kacsa, meg hasonló. És utána a szeméremcsontomat egész estig erősen éreztem. Szerintem ez is egyénfüggő is és a dokitól is függ. Egyébként én sem éreztem korábban fájdalmat. Vagy az is lehet, hogy nem tudok már úgy lazítani!

Mushi! Tegnap kozmetikus, ma fodrász! Te aztán tudsz élni!
sinaszi
 
 


Rengeteg tejem van,csak a pocakomon húzódik még a seb,és elég erős méhösszehúzódásaim is vannak.hétfőn megyek varratszedésre.Császármetszés alatt megcsináltattam a művi meddővé tételt is(petevezető elkötést).És már itthon:
Kép Kép Kép

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon
 
 


Sina: én nem temetem még, de nálam semmi jel!! :cry: :cry: Pedig hidd el már mennék. Főleg mikor ilyen tünemény babát látok, mint Sarmi Írisze!!!
Vendég
 


Sarmon nagyon nagyon aranyos Írisz, csodaszép..., hogy tudtatok ilyen szépet összehozni harmadjára is????? :wink:

Kép

Kép
dcili81
 
 


Sarmon - nagyon édes Írisz! Gratulálok még egyszer! És olyan jó, hogy már otthon babázhattok!
És mielőbbi jobbulást neked!

Kép
trombibébi
 
 


Sarmi! Üdv újra itt! Hát gyönyörű ez a kiscsaj! Nagyon szépek vagytok! Gratulálok! Gyógyulj meg hamar! Ha lesz időd és erőd, mesélj!
sinaszi
 
 


Sarmon! Üdvözlet újra köztünk. Írisz gyönyörű, jó egészséget kívánok nektek. Tegnap ultrahangon nekem is átlagosnál kevesebb magzatvizet találtak, de a dokim szerint így a vége felé ezzel nincs már gond. Rögtön eszembe jutottál, mert te a terhességed jó részét kevesebb vízzel vészelted át. És hát látva gyönyörű kislányod én is megpróbálom elhinni, hogy velünk se lesz semmi baj. Mielőbbi felépülést: Laura

Kép
Kép
szeles4
 
 


Sziasztok!

Tegnap visszajelöltem mindenkit iwiwen, de csak most fogom átböngészni, mert "kitúrtak" a gép elől. :)

Mush! Igen, ez a második házasságom. Köszi a gyerekek dícséretét!!!

Cili!
[quote]M írta:anna nekem is nagyon fájt a tegnapi vizsgálat, hú nagyon rossz volt..., olyan csőrös cuccot dugott belém, és kinyitotta (biztos tudod miről beszélek), azt hittem bepisilek, hideg is volt, meg kellemetlen. Nekem azt mondta a doki muszáj, hogy jobban lássa a méhszájat...


Már tegnap is akartam erre reagálni. Nekem eddig egyik terhességemnél sem fájt az amnioszkópia, és azt mondta akkor a doki, hogy ha már nyílik a méhszáj, és a megfelelő méretű "csőrös izét" használják, nem fájhat. Utána kevés barnás folyás előfordulhat, de tegnap is csodálkoztam azon, hogy olyan sok folyásod volt. De végülis az nemis lett volna már nagy baj, ha beindul tőle a szülés, nem? Csak a fájdalomért kár!

[quote]N írta:ekem a kacsát soha nem szokta használni, csak tapperol..
Mert ilyenkor csak a méhszáj állapotát nézi, az amnioszkópiánál pedig a magzatvizet. De ahhoz már egy kicsit nyitva kell lennie a méhszájnak, hogy be tudjon nézni.

Mush!
[quote]e írta:n megint nem aludtam valami jol. ket napja elkezdett fajni a jobb csipom is (a ballal mar evek ota gondjaim vannak), es se a hatamon, se az oldalamon nem volt jo. eddig a jobb oldalamon tudtam aludni, de most mar ott se nagyon, annyira faj a csipom ejszaka.
masnak ilyesmi?


Nekem konkrétan a csípőm nem fáj, de sehogy sem jó hosszabb távon. Ez azt jelenti, hogy kb óránként fönt vagyok, forgolódok egész éjszaka, ami nem megy már könnyen, zsibbad a kezem. De a mai volt a harmadik éjszaka, hogy nem kellett kimennem pisilni! De nem biztos, hogy ez jó, mert megint elég duci lett a kezem a víztől. :cry: És reggel arra ébredtem, hogy annyira zsibbad a kezem, hogy azt álmodtam, hogy reped szét a bőröm, és nő benne a kezem. :) Jó kis horror, nem?

Sarmon! Tündéri kislányod van!!!!!

zsebi_baba
 
 


Sziasztok Csajok!
Jártam háziorvosnál, sajna a vérnyomim ott is 145/90 volt. :-( Mától vérnyomi csökkentőt szedek... Őszintén bízok benne, hogy Zsófinak nem lesz baja, se a magas vérnyomitól, se a gyógyszertől...

[quote="aida"]M írta:aidaiért vagy Te veszélyeztetett?? :? Azért követtem az eseményeket, de nem emlékszem, hogy komoly bajod lett volna!?


Aida!
A topicban valóban több veszélyeztetett terhes volt még rajtad kívül, ki ezért, ki azért. Csak mások ezt nem verték nagy dobra. Másnak is voltak hasonló problémái, mint neked, csak ők próbáltak nem foglalkozni ezekkel, te meg folyton ezen rágódtál.

Neked sem volt komoly bajod, mert ha lett volna, akkor elvetéltél volna, vagy koraszülött babát hoztál volna a világra. De Noel még mindig bent van!!!

Sarmon!
Kislányod gyönyörű!!! Köszönjük a képeket!!! Még egyszer sok boldogságot, jó egészséget és sok tejecskét nektek!!!

Zsiráf!
Jelentkezz majd, ha van valami fejlemény!!!

Kép
Kép
lbernuska
 
 


Ibernuska!
Ne izgulj, nem lesz semmi baj! A gyógyszertől már tuti nem, a vérnyomásra pedig mostmár biztos még fokozottabban figyenek. Vért, pisit néztek? (Én a lányommal lettem toxémiás így a végére)

zsebi_baba
 
 


Zsebi!
Pisit szerdán nézett a szülésznőm, az szerencsére fehérjementes volt. A vizesedésem is még normális keretek között van. Szóval remélem a toxémiát megúszom... De már kijöhetne a kiscsaj, jobb lenne neki itt kint.

Kép
Kép
lbernuska
 
 


Drukkolok, hogy úgy legyen!!

zsebi_baba
 
 


Zsebi! Nem tudom lehet a görcsök miatt is volt, hogy fájt....
A folyás elmúlt, lehet csak a vizsgálat miatt volt, de ezt mondták is...
Ha beindult volna a szülés nem gond, de egyenlőre még egyben vagyok. Egyébként csak az utolsó 2 vizsgálat fájt, eddig soha semmi bajom nem volt soha...

Most elvagyok, pihenek, szinte csak pisilni kelek fel, de az fájdalmas, mármint, hogy le kell üljek..., kis görcsök vannak, de semmi komoly.

Dani meg úgy van vele, hogy ösze vissza ugrál bennem, kihasználva az utolsó együtt töltött órákat.... :lol: :lol:

Kép

Kép
dcili81
 
 


Sziasztok!
Csatlakoznék a veszélyeztetett terhesek táborához. Elárulom, bármennyi terhességem islesz, apalból veszélyeztetettnek számítok ezek után, és ez előtt is... :wink:

Sina:
Milyen az a bejgli kutya? Mint Colombo kutyája? Azt mi nokedlinak hívjuk :)

Mush:
Én is kivasaltam már Beni ruháit, és bezacskóztam őket. Féle a penésztől, meg azért csak felveri a port a portörlés, takarítás..

Sarmon:
Nagyon édes Írisz, gratulálok hozzá! :) Olyan jó nézni, hogy mennyire változott a színe, ahogy telt az idő! :lol:

Na én ma megjártam az új védőnénik helyettes védőnénijét..
Mehkaptam az induló gyógyszertári recepteket, éstöbbet nem megyek már. Vérnyomásom 110/75, így megnyugdtam kicsit, mert reggel óta iszonyatosan zsibbadnak a kezeim, lábaim, a kezem be is van dagadva, és fáj.. megmért, és azt hittem nem hallok jól, közölte, hogy ez szuper, a terhességem alatt 6 kilót híztam :shock: Pedig olyan édesszájú lettem, hogy ihaj!
Dehát a franvnak kell szobabicikli, elég, ha kéznél van egy 23 hónapos izgő mozgó, aki a védőnéni szerint "nagyon Annás"...Mondta ezt azután, hogy alányom kirámolta a kartonozó szekrényt.. :oops:

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Mági.
Ki a védőnőd?
Nekem a Kulcsár Kati, hát nem sokat láttuk egymást...
Örülök, hogy jók az eredményeid, a végére én is eszem (zabálom) az édességet, pedig előtte vigyáztam, bár fogytam a terhesség alatt 1,5 kg-ot (rámfért).

Sarmon: szép a kislányod, gratulálok és gyors felépülést kívánok!
csurimuri
 
 


Képzeljétek! Csak egy adalék, hogy milyen alapos a belgyógyászom. Tegnap ugyel felhívtam, hogy a laboreredményemben rosszabb lett egy eredmény. Erre pár perccel ezelőtt ő hívott, hogy hogy vagyok és kérte, hogy a hétvégén is hívjam fel, nincs-e változás. Bár Budapesten lesz, de szeretne hallani felőlem. Teljesen meghatódtam!

Ibernuska! Én több mint 10 éve szedek vérnyomásgyógyszert, a terhességeim alatt is. Zalánnal nem volt semmi gond, most viszont hiába nincs külső jele (nincs ödémám, alig híztam, nincs fehérje a vizeletben), a véreredményem egyértelműen kimutatta, hogy elindult a toxémia. Ne izgulj, a babáink már olyan fejlettek, hogy egy esetleges rohamos romlás esetén azonnal kikapják belőlünk! De mivel te is kaptál gyógyszert, azzal tudják stagnálni a jelenlegi állapotot. Egy jó tanács! Igyál nagyon sok folyadékot! És pihenj, és ne gondolj csak a kisbabádra!

Üdvözlettel: Laura

Kép
Kép
szeles4
 
 


csuri:
Először a Szatmári judit volt, de aztán elköltöztünk, sajnáltam, mert őt csíptem.. Aztán most valamilyen Zsuzsa, de táppénzen van, így helyettesíti egy másik, Kindlingerné ,ma láttam először... És utoljára azt hiszem.. :wink:

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Mági: A kolléganőm is terhes, Ő is a Terikéhez(Kindlingerné) tartozik, hát sok jót nem mondott róla. Nekem a Weisz Anita volt Lillánál, na Ő a csúcsok- csúcsa (csak gyesen van), felajánlotta ha kérdésem van segít. Most Ő pótolta a kiskönyvembe azokat az adatokat, amelyiket a másik elfelejtett beírni. No comment....
csurimuri
 
 


Mági! A bejglikutya az a beagle... :lol: A Columbonokedlikutya az a hosszútestűföldigérőfülűrövidlábú. Az is aranyos. És lusta, mint a dög! :lol: De nem jut eszembe a neve!

Egyébként a védőnéni adja ki a recepteket? Mert nálunk a védőnéni azt mondta, hogy keressük fel a gyerekorvost, mert ő adja... :roll:

Szeles! Tök jó, hogy ilyen gondoskodó a belgyogyid! Így már tuti nem kell aggódnod!

Szerintetek Zöldiék nem ma térnek haza??? Már úgy néznék Hannáról is képet! Remélem, hogy minden rendben Velük!
sinaszi
 
 


Sinaszi: az a Buset Hand (azt hiszem így kell írni). Én is egy bejglit meg egy buset-et is szeretnék, de most jó nekünk az a két tacsikeverék! Imádom őket! :lol:
Vendég
 


Bocika! Azaz! Köszi! :D
sinaszi
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?