Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Most kerültem gép elé.

Lois: mega drukkok mennek és olyan jó lenne majd képet látni a Loisbabáról. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Skrisz: drukk az uh-ra.

Charlott: a hazipatika.com-on fent van minden gyógyszer ára.

Én szerencsére abszolút nem vagyok rosszul a mettől, semmi mellékhatás nem volt sosem, és teljesen jól bírom a 3000-et.

Amina: sok-sok drukk a punkcióhoz.
Vendég

Sannah!
Más kívánságod is így váljon valóra :D

Kép

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Nemtom mér' nem látszik... :?

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Mást fel tudok tölteni, csak ezt nem engedi...feladtam.. :(

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Sziasztok!

Tillidan tanácsolta, hogy ide is írjam meg, többen lombikoztok most: szóval teljesen kibontatlan,

2012. 10 hóig használható, Progeszteron injekció csomag eladó. A Pharmafutártól rendeltük, de meghiusult a lombikunk sajnos.
50 Euró+1000ft -ért.

Akinek szüksége lenne rá, írjon privit. Budapesten belül eltudom vinni bárhova, vagy találkozhatunk a városközpontban. Én a Jénos kórházhoz közel lakom.

Elnézést az OFF-ért.

Brumi
Vendég

Puszi, mivel még új vagyok így nem tudom kinek mi a keresztneve :oops: , csak megláttam a naptárban, h Amina nap van, gondoltam hátha....
Végül nem mentetek el?

Kép
kata05

Fóka, Lois, köszönöm!

Till! Barátnő egyelőre BMC-be jár, ott a stimu elejére tervezik a leszívást. De már több orvostól (köztük az enyémtől is) azt hallottam, hogy endós cisztát nem szerencsés tűvel megszúrni, egyrészt mert gyorsan visszanő (mint a vízhólyag), másrészt ezzel a terjedésben is segíthetnek. (nekem az első műtétnél csinálták ezt a leszívás dolgot, 3 hónap alatt visszanőtt GnRH mellett, enyim doktor - orvosváltás volt - utána kiszedte rendesen, utána oda elég sokáig nem is jött vissza az endó)

Köszi még egyszer!

Amina! Drukkk mára! +++++++++++++++

Kép

Skrisz!
Nem tudom mennyi idős lehet a babim. :) Október 23 volt az utolsó mensim, de az is csak két napos volt plusz utána némi kis barna. . Nov. 21-én voltam a vv-n, akkor azt mondta doki bá a magas hcg-re, hogy 4-5 hetes lehetek. Huhh, hát én is nagyon kíváncsi vagyok.
Különben tegnap este nem semmi volt a gyomrom, úgy morgolódott, hogy szerintem a szomszédok is hallották. :lol: Vagy egy 3/4 óra volt mire lenyugodott, gondoltam is, hogy na ebből taccs lesz, de az elmaradt.

IR-es kismamik!
Ti hogy tartottátok/tartjátok a diétát? Ha éppen már nagyon éhesek vagytok, amikor még nincs ideje, vagy nem vagytok éhesek amikor itt az ideje, akkor erőltetitek a dolgokat, vagy a napi mennyiséget tartjátok, de akkor esztek, amikor jól esik? Én még semmi útmutatót nem kaptam, és nem akarom, hogy esetleg gond legyen a a kevés szénhidrátbevitel miatt.

"Minden mosoly visszatér"

Kép
katerina

Szép reggelt lányok!

Amina, nagy drukk mára!!!++++++++++++++++++++++++

Katerina, Lois, mennek a babaragik!

Puszedli, mi lett végül a dokival? Elmentél?

skrisz72

Sziasztok!

Mára egész jól lettem. Tegnap reggel kellett a repinek lennie (úgy tudom szuri beadása után 36-40 óra) és annyira fájt a pocim, alig bírtam menni. Érdekes, mert punkció után szokott így. Ne is értem, hisz "csak" ha jól tudom 3 tüsi volt (meg több kisebb).

Puszedli, köszi.

Till:ha minden rendben lesz, akkor dec.2.

Kisfóka, de kedves Tőled, köszi :D

babaimádó
Kép
babaimado

Jó reggelt!

Katerina: a dokim azt mondta, hogy muszáj enni, ha nem vagyok éhes akkor is, ha étkezések közben éhes vagyok, akkor nem eszem jól és nem jól osztom el a ch bevitelt. Milyen útmutatóra gondolsz?
Nem akkor eszel amikor jól esik, hanem amikor itt az ideje!
Általában 7:00-kor reggeli, 10:00-kor tízórai, 13:00-kor ebéd, 16:00-kor uzsi, 19:00-kor vacsi, majd 22:00-kor valami fehérje. Azt tudod, hogy mikor enned lassú ch-t és mikor gyorsat?????
Vendég

Lois: privi ment. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Baba, örülök, hogy rendbejöttél. Hátha apával összehoztatok valakit... :wink:

skrisz72

Sannah!
Persze ezeket tudom, tartom is, dehát úgy érzem most a kisbaba többet akarna enni. :)

Baba!
De jó, hogy már jobban vagy.

Kép
katerina

sannah!
Ja, olyan útmutatóra gondoltam, hogy kismamiknak kell-e valamin változtatni? Mármint IR-rel kapcsolatban.

Skrisz, Lois! Remélem jól vagytok. Ölelés és pocaksimi.

Kép
katerina

Katerina, jól vagyunk, elég unalmasan telik ez a két hét. :lol:

skrisz72

Skrisz :lol:

babaimádó
Kép
babaimado

Amina mikor jön?

skrisz72

Katerina,

úgy tom, IR-es kismaminak ugyanúgy kell diétázni CH szempontjából, mint addig. Ha fogyás van (nyilván lesz az első pár hétben - én a rókázástól 49ről 46ra fogytam az első 10 hétben, végül 60kg-mal szültünk), emelni kell a CH-t: először a vacsoránál, majd a reggelinél, utána ebédnél, végül 2 mellék-étkezésnél (ha kell). Viszont mindenképpen ajánlatos emelni a fehérje-bevitelt!!!

Brummadzag,
remélem, elkel a progi szuri!!! :P

Baba,
hajrááááá!!!++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Amina???

Este 9től CHAT!!! :P

(IR-esek: mákos tésztát főztem: stevia+fruktóz3 mák, nomeg durum tészta) :P

tillidian

Lois, Katerina jó adag++++++++++++++++++++++++

Katerina, igen énis csak az tudom mondani, az étkezéseket tartani kell. Till ügyesen megfogalmazta, ennél jobban nem lehetne. :)

Amina?????
Remélem minden ok, drukk ++++++++++++++++++

Till, nagyon imádom a mákostésztát, mákot-mákkal tudnék enni (nálunk is a büfébe az volt ma a menübe, a szemeim jóllaktak!) KÖvetni fogom példádat..... :) :)
Köszi a tippet.

Baba, hajrá +++++++++++++++++++
kalkata

Katica, mi volt a Fülöp dokinál??

skrisz72

Till drága!
Köszi. Akkor már értem miért estefelé vagyok rosszul. Majs egy kicsit emelem az esti adagom, de csak kicsit. :) Chatre nem tudok jönni, vendégek jönnek egész hétvégére. Háát, most nem a legjobb időzítés +2felnőtt, + két gyermek. Na de leaglább gyorsan telik majd a hétvége.

Puszi mindenkinek!

Kép
katerina

Till drága!
Köszi. Akkor már értem miért estefelé vagyok rosszul. Majs egy kicsit emelem az esti adagom, de csak kicsit. :) Chatre nem tudok jönni, vendégek jönnek egész hétvégére. Háát, most nem a legjobb időzítés +2felnőtt, + két gyermek. Na de leaglább gyorsan telik majd a hétvége.

Puszi mindenkinek!

Kép
katerina

Katerina, értem máááár, kérdezd meg Hunci ő a profi ebben a témában, tuti tud majd tanácsot adni Neked!!! :lol: :lol: :lol:

Szegény Hunci, mennyire unhatja már a nyavalygásainkat!!!!!!! :wink: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Vendég

Sziasztok!

Na csak gyors helyzetjelentes, aztan alvas, mert itt szundikalok el.
Minden rendben, szep tuszokbol szep petesejtek lettek leszivva 8 db osszesen. De aminek meg jobban orulok, hogy halisten sikerult mozgo kiskatonat is nyerni (orok hala Maca Vibe + tsai).
Egy ropke rokazas utan, teljesen jol vagyok.
Holnap tel. hany babajelolt lesz :) (itt kell meg nagyon a drukk :) )

MINDENKINEK NAGYON SZEPEN KOSZONOM A DRUKKOKAT-eddig nagyon bevalt :) es rajottem, h tok feleslegesen igzultam egyfolytaba.

(holnap visszaolvasok, most mar a billentyuket is alig talalom el :oops: )

jo ejt! :wink:

Lilypie First Birthday tickers
amina09

Amina, nagyon örülök nektek! Holnap feltétlenül írj, hogy mennyi termékenyült meg! Drukk a randizóknak!!+++++++++++++++++

skrisz72

Amina,
ez szuper!!! Megadrukk holnapra, nagyon szorítunk!!! :D ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kalkata,
nekem Coca ajánlotta a steviát, ez növényi eredetű, csak meg kell szokni az ízét :? kicsit (sztem) kesernyés az utóíze, ezért mindig keverve alkalmazom, (fele-fele) fruktózzal. Főzni-sütni is lehet!

tillidian

Sziasztok!

Amina,
szép a 8, apának külön gratu, drukkdrukk a randikhoz! :wink:
angel37

Amina,
ügyesek voltatok, drukk a randihoz :wink:

Angel-mami, hogy vagy?

Till,a steviát nekem a mensben mondták, de még nem próbáltam. Hol szerzed be?

IR-s lányok: komplett napi menüsort nem tudjátok, hol lehetne találni? Férjem felajánlotta, csinálja velem, csak hogy elkerüljük az inzulint, meg lelki támogatás meg ilyenek...

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Amina, drukk a randizóknak.

Kisbuta++++++++++++++++++++++++++++++++++

babaimádó
Kép
babaimado

Alle,

Steviát a Síp utca 6-ban (spéci egészségbolt) szokok venni (az Astoriánál), de Anyósom vett már sima gyógynövényboltban is. Meg a neten is lehet rendelni...

Lois, Sannah,
vagyok ám a chaten, csak dógozgatok közben, mert ma - úgy tűnik - nem ért rá senki :cry:

tillidian

Alle,
küldök Neked menüsort, priviben dobj egy emilt

tillidian

Na, látom, ma tényleg mindenki elfoglalt volt...Sebaj, majd jövő pénteken chatelünk! :) /Lois, Sannah, azért köszi, hogy benéztetek.../

Szép hétvégét Mindenkinek!

Amina,
nagyon várjuk a híreket!!! :P

Baba,
mindjárt "költözés"!!!++++++++++++++++++++++++++++++++++ :P

Puszedli, Drága,
merre vagy???

tillidian

Szep reggelt!

angel37, kalkata, puszedli, loislane, tillidian, kata05, mó, kisfóka, skrisz, babaimado, sannah: meg egyszer koszonom a drukkokat (remelem senkit sem hagytam ki … :oops: )

Kisfoka: koszi a drukkokat, a lelkisegelyt, nyugtato szavakat ;) !!!!! Csudaszep lanyka Gretike!

Babaimado: sajnalom a repeszto okozta fajdalmat. Volt mar ilyened regebben? Es nagyon nagyon nagyon drukkolok ++++++++++++++++++++++++

Alle: milyen rendes ferjed van! :) Buszke lehetsz Ra, hogy Veled egyutt fogja csinalni a „menuket”!

Katerina, Skrisz, Angel, Lois: hogy erzitek magatokat, kismamik?

Katica: varunk am a hirekkel! Mi volt a Fulop doktornal?

Kata05: csak a nickem Amina, :) eloben sokkal hetkoznapibb nevem van. De azert koszi!

Bringunsz: itt is drukk a januari lombikhoz! ;)

Brummadzag: remelem sikerult eladni a progit, es sajnalom h meghiusult a lombik. Mi tortent?

Puszedli: nagyon eltuntel! :( Remelem minden rendben! Irj legyszives!

amina09

Jó reggelt!

Till: tegnap sz....kodott a gépem, nem tudom miért , de mindenhonnan kidobott. :cry:

Lois: hogy vagy??????????????????????????? Eszel rendesen???????? :wink:

Angel: jaj, de jó leáll a szuri, minden okés, supeeeeeeeeeeeeer.

A steviát én nem bírom, nem ízlik. Enyém apa is kénytelen velem együtt diétázni, mert nem főzők kétféle menüt, csak egyet , bár ő mindenhez kenyeret eszik és így jól lakik. :wink: Imádom, amikor megkérdezem, hogy mit főzzek, mindig az a válasz, hogy ami neked is jó!!!!

Amina: drukk a sejtecskéknek osztódjanak, fejlődjenek szépen!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Jovok is a hirekkel :
a 8 randibol 6 sikerrel vegzodott, egybekeltek a dragaim :)
Most nagyon boldog vagyok!!!! (bevallom, csunya dolog, de nem biztam annyira a kiskatonakban :oops: :roll: , utolag is bocsi nekik, ugyesek voltak ;) )Hetfon lesz valoszinuleg a vissazultetes, de meg holnap kell egyeztetnem a biologussal...
Lanyok, hogy szokott lenni az arany, a "beindult" embriokbol hany szokot szepen tovabbfejlodni?
Es meg egyszer koszonom a drukkokat, szerintem azok segitettek ennyire ;)

Szep, nyugis hetveget kivanok mindenkinek!

amina

amina09

Amina, szerintem ez mindenkénél más és más, ráadásul egyénenként egy-egy lombiknál is más és más. Ne hasonlítgasd mások eredményét, ne nézd, kinek mennyi, kinek hányat ültettek be, stb...
A lényeg a TE babáidon van!!Nagyon drukkolok! (jelzem másnak olyan könnyen tudom ezt mondani, csak saját magamnak nem :D )

babaimádó
Kép
babaimado

Amina,
jajj, de nagyon örülök!!!!!!! :D :D :D szerintem a 6 az 6, főleg, ha már hétfőn visszaültetik, ennyi meg is marad!!! Lesz fagyiba is! :P
(nekünk januárban 8ból 4 indult be, és mivel blasztózták őket, 3 lett a 4. napra. Viszont a maradék 4-ből -megkésve-még 3 beindult, de nem fejlődtek olyan szépen, így nem lett fagyi.)

Sannah,
sebaj, majd a jövő pénteken! (akkor jön a mikulás is :lol: )
Steviát csak kávéba-teába-kakaóba teszem, ételekbe (fruktózzal) keverten használom, így nem jön ki annyira az íze.

Most pl. szilvalekváros derelyét főzök graham liszt+sima liszt keverve. A szilvalekvár cukormentes! :P Egy adag 111 CH, tehát fél adagot ehetek, de legalább nem csak a nyálam csorog, amíg a család jóízűen tömi magába :lol:

tillidian

Amina, ez igazán jó hír! Drukkolok, hogy szépen osztódjanak!

Katerina, Lois, babaragik mennek!+++++++++++++++++++

Többi lánynak szép szombatot kívánok!

skrisz72

Amina! :)
Szuper gratulálok!!

Till!
Én hallóztam egy kicsit, de elég hulla voltam így biztos nem voltam elég kitartó :roll:

SAnnah!
Hát mi tagadás öléggé szarul vagyok... tegnap az émelygés átment durva hányingerbe + fejfájás, otthagytam a 3/4 vacsorámat, Pizsi örült neki (borókás párolt marha, amit tökre szeretek ráadásul :? )
De azért igyekszem nem "éhen halni" :oops:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Lois,
igen, láttam, hogy beugrottál - sajna én épp akkor nem voltam gépnél. Na majd legközelebb! Remélem, jól vagy!!!!! :P

Lányok,
a receptesbe beírtam a "derelye IR-módra "- variánst, jó étvágyat, aki kipróbálja! (kétpofára zabálták a fiúk is, nem volt gondjuk a cukor hiányával :lol: )

tillidian

sziasztok!
Amina! Szépen alakul minden, csak így tovább!! további drukk+++

Till, szilvalekvárt szerintem nem szabadna enned :? , a szilva minden formációban felejtős. Inkább málna ,vagy eperzsem. Nagyon finom lightos változatokat lehet kapni. ( Lidl-ben van egy meggylekvár, hát az micsoda finom!)
De nagyon ügyes vagy, hogy efféléket készítesz!
Tegnap szivesen cseteltem volna, de szalagavatón voltunk.

Anya és Babajelölteknek drukk!!!!!!!!!!!!!
szép hétvégét!
nani72

Nani, :P
javaslat szerint tényleg nem szabadna, de ha mindent betartanánk! :oops: (Mens Mentisben mondta a nővérke (IR-es), hogy biza muszáj néha bűnözni is! :lol: )
A szilvalekvárt nekem após készíti, cukor nélkül szigorúan! :D (a recept pedig megadja a CH-t is, tehát nálam ennyi belefér! sőt. bevallom: a banán is bele szokott férni, azt sem szabadna...) :P

tillidian

Lois: kívánom, hogy sokat legyél még rosszul, legalább két hónapig utána múljon el és minden rendben legyen!!!!!!!!!!!!!!!!!! Muszáj enni!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pizsi el fog hízni!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

Till: én ilyenekkel nem bűnözök, ma egy nagy adag kakaós sütit ettem glukonommal és tök jó lett.

Nani: :lol: mi a neve pontosan, én nem láttam még.... imádom a meggydzsemet!!!!

Sokszor a nem diétás cuccokban alacsonyabb a ch, mint a diétásban!!! A savanyúságokat is édesítőszerrel csinálják ahol veszem és isteni, legalább sok-sok káposztát, ubit lehet enni a húsi mellé.

Amina: gratu, ügyesek legyenek!!!!!!!! :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
Vendég

Till: szóval ezt úgy akartam írni, hogy én nem ilyenekkel bűnözök, hanem, hogy ma ........., jaj, remélem érted. Én is szoktam bűnözni, a lelkemnek is jobb :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
Vendég

Amina,
csodálatos hírek, gratula, ügyesek voltak a kiskatonák :)
nagy-nagy drukk továbbra is

Ma ebédre húsleves volt (tészta nélkül), párolt zöldségek és csirkehusival, desszertként mákos szilvásgombóc. Énis bűzöztem, úgylátszik ez egy ilyen nap, nem tudtam megállni, hogy ne faljak fel belőle egy szemet. Isteni volt, vérré vált bennem az tuti :oops:

Lois, remélem már jobban!!
kalkata

Till,
sajnos tegnap este énis elájultam, bocsi :oops:
Mostanában olyan fáradt vagyok, hogy leragadnak a szemeim.
kalkata

Till,
privit köszönöm, válaszolok,küldök mailcímet.

Amina, ügyesek a sejtecskék, most már az a lényeg, kapaszkodjanak is meg jó erősen!

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Sziasztok!

Nem tüntem el, csak kicsit kikapcsolódtam (csavargás, mozi, vásárlás, masszázs), közben ittalvó vendégeink is jöttek váratlanul.

Amina: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
(miért nem viszik el 5 napig őket?)

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Amina
itt is gratulálok :wink:
dukkolok hogy szépen fejlődjenek
bringunsz

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: