Új privát üzeneted érkezett!

Betti

Úgyis lehet mondani..... :lol:

Kép

Kép
melcsike70

Ez jó, mi leszünk a keménymag :wink: 8) 8) 8)

Én is láttam én is láttam 8)
Vendég

haliho!

Fennt van a gyerekszobán a szín,olyan szép lett...szép narancs..az uram szerint sötét, de mit tudja Ő, amikor színtévesztő!!! :lol: :lol:

most futás a boltba, mert mindjárt bezár!

KépKépKép
tünci28

Én is hazaértem, és azon elmélkedem, el kellene menni futni, annyira le vagyok tompulva, hogy csak jót tenne.
Megvárom míg kimos a gép, bepakolok a szárítóba és addig szaladgálok. Mire hazaérek már ki is szedhetem.

Betti
Kép
betti0412

Holnap fontos eseményem lesz. kértem időpontot a papomtól, külön gyónásra.
Fura, annyi idős mint én.

Betti
Kép
betti0412

Betti,képzeld nálunk is nagyon fiatal a pap,kb annyi mint én, nyáron papucsban, meg bermudában jár...engem ez zavar, én Fehérvárra megyek a Bazilikába,ha úgy érzem szükségem van rá..
Az itteninek nem is tudnék gyónni,hiszen mit tud Ő még az életről...

De jó, hogy Neked van már szárítód, nekünk még nincs,de lehet nem is lesz rá mostanában pénz.
Még kellene majd' minden szobába lámpa(a folyosókra nem kell, oda csinált az uram az álmennyezetbe spotokat)..meg kellene egy új ülőgarnitúra is, a régi már elég ütött kopott..minden bútort kicseréltünk, csak azt nem,mert az naggggggyon drága!

Most már szárad a fal és látszik, hogy milyen csudiszép lesz a szín,egyre világosodik!!! :lol:

Betti,fuss egy kört helyettem is! 8)

KépKépKép
tünci28

Sziasztok!

Most már én is itt vagyok. 8) 8) 8)

Kép

Kép
melcsike70

Én meg még húzom az igát... már majdnem leesik a fejem...

Betti, helyettem is helyettem is :oops:
Vendég

Szia Melcsike!!
:lol:

Többiek?
Elveszett báránykák jelentkezzetek!

Még mindig annyi mindent akarok csinálni..pedig azt hittem ma pihenek.Francokat!Vasalás,hajmosás,felmosás még mindig hátra van.

Közben be-benézek!

KépKépKép
tünci28

Jó estét..

Aarnika: Eléggé megértő természetem van, igazán azért is tudok könnyen kijönni emberekkel, mert mindig a másik szempontját is nézem. DE vannak helyzetek, amikor nem tudom tolerálni az emberek reakcióját és ez a helyzet pontosan az egyik.
Azt mondod, hogy nem értik, vagy nem tudnak a halálról az emberek beszélni. Megértem és elfogadom.. Amit nem fogadok el, hogy emiatt érzéketlenek, tapintatlanok és bántók és elvárják, hogy azok akik elveszették a babájukat értsék meg az ő reakciójukat. Én arról a középútról beszélek, ahol az emberek ilyenkor úgy is reagálhatnának, hogy nem tudok mit mondnai erre a helyzetre, de nagyon sajnálom.. a semmiség szó, kritikán aluli.. A babalátogatásról már írtam Betti esetében is, hogy nem aza baj, hogy elhívnak, vagy nem hívnak el - ezek is végletek - hanem, hogy el lehet úgy hívni valakit, hogy közben tudomásul veszem és kifejezem azt is, hogy ha ez fájdalmas és, ha nem tud valaki elmenni, akkor azt is elfogadja az invitáló. Máris könnyebb helyzetben van a meghívótt, akár elmegy, akár nem..
Egyébként ha visszaolvasol vannak családtagok és közeli barátok is- én konkrétan Boboka barátnőjével kapcsolatosan írtam - de rokonok, kollégák is akikre vonatkozik a butaság.

Egyébként a Biblia valami ilyesmit is írj, hogy úgy cselekedjetek és beszéljetek, hogy ez ne botránkoztasson meg senkit..

Kép
leda2002

Tünci

Vigyázz túl ne hajszold magad....... :wink:

Boboka

Beinditom a kommandót és kiszöktetlek az ablakon. Nyísd ki!

Leda

Szia! Este vagyis nekünk este nem jöttél. :( Tüncivel sokáig fennt voltunk. MIlyen lett a lángos? Biztos elfogyott, mert nem ért ide hozzám. :wink:
Barak jól van ugye? Mit csini most?
És igen hozzátartozók, rokonok is vannak tapintatlanok és ostobák. :cry:

Kép

Kép
melcsike70

Hát igen, arról Tünci is tudna mesélni, hogy közeli rokon is milyen tapintatlan...
Vendég

30 perc és pakolok és megyek haza
Vendég

Szia Melcsike.. Nem jöttem tegnap, mert apa itthon volt és elmentünk együtt játszóházba és apa kosárlabdázni.. Aztán boltokba.. kérsőre értünk haza, ti már aludtatok :).. Lángos jól sikerült, el voltak szó szerint ájulva, jól befoghagymáztam őket :).. a kislányok lekvársoan ették, de Barak nyakászta a fokhagymát ahogy kell :)..
Most Hálaadó Ünnep van itt, Amerikában ez majdnem egyenértékű a Karácsonnyal, minden zárva mindenki süti a pulykát. Nálunk ma flrjem főz amerikai ebéd lesz.. Ő is itthon van, így Barak nem rajtam lóg :).. Kicsit folyik az orra Baraknak, remélem nem lesz nagyobb baj..
Te jobban vagy egy kicsit?

Kép
leda2002

Igen Leda köszönöm, kijöttem a gödörből. Azt hiszem. Én sajtos-tejfölöst szeretem. :lol:

Kép

Kép
melcsike70

Éppen ma rendeltem egy egész pulykát én is.

Kép

Kép
melcsike70

Mi is sajtos tejfölösen ettük, bekenve foghagymával :)

Kép
leda2002

Fánkot Lányok!!!!
HÁzi barack lekvárosat!!!!
Jó nagy darab barackokkal!!!!!!!

Nyami! :lol:

KépKépKép
tünci28

Én kevés fokhagymával esetleg, de nem nagyon szoktam rátenni.

Kép

Kép
melcsike70

Szia Tünci.. Ne is mond.. most én is meg tudnám enni.. még nem is reggeliztem, csak reggelit adtam, fürösztöttem.. mennem kell szép lassan zuhanyozni, enni.... de nincs kedvemmost elmozdulni a net mellől:)

Kép
leda2002

Még nem is reggeliztél???
Este 8 kor??? :lol: :lol:

Jaj,de furi ez!

Ha letelik a fogyókura,csinálok fánkot egy rakással!
Bár nekem nem szokott ujjnyi vastag szalagja lenni... :(
tünci28

Újra itt vagyok :o :o :o

Kép

Kép
melcsike70

Tünci

Kidolgoztad magad? Remélem nem vitted túlzásba. :wink:

Kép

Kép
melcsike70

Tünci
Mi mit tudunk az életről?
Lehet a fiatal papnak is múltja....
Én bírom a miénket, ő i laza, de nagyon hatásos beszédei vanna, és mivel fiatal nekem közelebb van hozzám.

A régi is fiatal volt, rendesen összejártunk borozni, cigizni, de mikor munka volt, halálosan komolyan vett.

Betti
Kép
betti0412

Betti

A papotokkal cigizni, borozni? Ez jó! :lol:

Kép

Kép
melcsike70

Melcsike
Szerintem ők is emberek és tök jó fejek.
Fiatalok, élik az életüket, dohányoznak, isznak, ha úgy adja a helyzet. De attól még pap.

Betti
Kép
betti0412

Sziasztok!

Boboka hazaért :lol: :lol: :lol: :lol:

Most betelepszek egy kád forró vízbe, ha egy órán belül nem jönnék, akkor elaludtam a kádban :oops:

Addig is írjatok ám sokat:)

Tünci, tessék pihenni is néha egy kicsit :wink:
Vendég

Sziasztok!

Ne haragudjatok a betolakodásomért, az elején vmiért elkezdtelek Benneteket olvasni, és nem bírok elszakadni, annyira figyelemmel kell követnem, hogy kivel mi történik... :oops: Ha lenne kalapom, megemelném Előttetek...

Egy cikket szeretnék a figyelmetekbe ajánlani, egy számotokra sorstárs anyuka ajánlotta a blogjában, elsősorban szülőknek szól, akik elvesztették a gyermeküket, de bizony kívülállóknak is tartalmaz értékes gondolatokat.

http://kanga.internode.hu/zsebi

A füzetke novemberi számát kell letölteni és a 4. oldaltól kezdődik a cikk. Nagyon szépen és elgondolkodtatóan ír...

Köszönöm, hogy elolvastatok!

Kép
Kép
norwell

Megyek lassan, lepihenek. Megnézem a szex és ny, a sorozatot nagyon szerettem, tök jókat nevettem rajta, kicsit más világ, de érdekes szituációk voltak benne.

Futottam mindenki helyett, a végét Tüncire fogtam és eléggé morcos voltam, hogy még a Tünci kilométerét legyűrtem. :D

Betti
Kép
betti0412

Betti

Szerintem sincs ezzel semmi gond. :lol:

Boboka

De jó, valami fürdősóval, vagy fürdőhabbal is kényeztesd magad. :wink:

Kép

Kép
melcsike70

Betti

Az enyém ugye az első km volt amikor még lelkes voltál? Jó pihenést.

Kép

Kép
melcsike70

Norwell
Ez az amit egy itteni lány írt. Olvastuk. Kisanyácska cikke.

Köszönjük a szavaidat.

Betti
Kép
betti0412

Látod Kisanyácska, milyen jó, hogy írtál!

Betti
Kép
betti0412

Sziasztok Éjjeli Baglyok, írjatok éjjel annyit, hogy elteljen vele a délelőttöm és majd rátok fogom, hogy nem dolgozom. :D Jó éjt!

Betti
Kép
betti0412

Norwell

Üdvözöllek, a többiek és a magam nevében is. Ne érezd magad betolakodónak, hiszen kivülállói vélemények is épitőek lehetnek számunkra. Köszönjük az elismerést.

Köszönjük a linket amit a figyelmünkbe ajánlottál. Már olvastuk. De tényleg nagyon kedves vagy hogy gondoltál rá. És ha olvastad akkor kivülállóként láthatod, hogy nagyon komoly és igaz és szép a cikk.

Kép

Kép
melcsike70

Akkor egy kicsit le voltam maradva... ;) :) Ne haragudjatok. Csak ahogy elolvastam... értitek úgyis...

Kép
Kép
norwell

Norwell

Nem tudhattad, mert nem volt a link fennt hsz-ben.

Kép

Kép
melcsike70

Sziasztok!

Szia Norwell!
Igen,Kisanya írta..benne van mindannyiónk kicsi Angyalkája..

Betti!
Nem tudom,nekem kell, hogy a pap öreg legyen..sztereotipia,de kell..Amikor azt mondom:Atyám...Érted..
Köszi a futást, ma úgyis bevacsiztam.. :lol:

Melcsike!
Már nem csinálko semmit, csak megfürdöm,megmosom a hajam..ja, meg leszedem a szárítót.Aztán megnézem a legújabb House-t,aztán holnap-holnapután dolgozom, ne várjatok,csak kora reggel, meg este.

Hogy tetszik az új vonalzóm?
akartam valami pozitívat..

KépKépKép
tünci28

Az van ráírva,hogy:

Ha szíved szeretete vezet,
életed boldogsága követni fog.

Szép gondolat,ugyi? :D

KépKépKép
tünci28

Norwell hová valósi, hogy ilyen különleges nevei vannak a gyerekeknek???
tünci28

Jaj Tünci Ez most került fel vagy ennyire vak vagyok hogy még nem láttam? Ez nagyon komoly és elegáns. Szuper jóóóó!!

Kép

Kép
melcsike70

Én csináltam,kellett vagy fél óra, mire sikerült ... :oops: sehogyse akart arányos lenni...évfordulós Férjecskével.. :D
délután csináltam.

KépKépKép
tünci28

Látod Tünci, Boboka milyen lüke már megint :oops:

Már az előbb is meg akartam dicsérni, de már annyira a füdőn járt az eszem...

Igen Melcsike, volt hab, meg aroma gyertya, meg relax zene :wink: Nem gyakran csinálok ilyet, mert általában mindig kapkodok a zuhanyzással... De most átcipeltem a cd-s rádiót a konyhából a fürdőbe, gondoltam ennyi jár. De látszik milyen hülye vagyok: bemászok a forró vízbe, majd kiugrok, hogy hoppá a gyertya... Visszamászok, majd kiugrok, hogy hoppá hát a zene :roll: Megszenvedtem ezért a kis fürdésért :wink:

Szia Norwell. Köszi, hogy írtál, aranyos vagy:)
Vendég

Gondoltam hogy évfordulós.... :wink: Látszik rajta Tünci :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára melcsike70 2008.11.27 21:55-kor.

Kép

Kép
melcsike70

Betti, jó éjt, jó filmezést:)

Én sem sokáig maradok. Apa elment a haverjához, szerintem nem várom már meg, addigra már durmolok, mire hazaér:)
Vendég

Melcsike, Tünciék még friss házasok (mint mi :oops: )
Vendég

Pihenjetek, aludjatok és ne felejtsétek el holnap péntek van!!!!!!!!

Kép

Kép
melcsike70

Jaj tényleg de hülye vagyok........... :oops: :oops: :oops: Javitok.

Kép

Kép
melcsike70

Boboka jól mondja,nem házasságis, hanem együttlevős évfordulós... :D
Mennyi idő ez már..néha elámulok.

Azért az nagyon nagy dolog, hogy annak idején dédanyáink 16-17 évesen férjhez mentek és 50-70 évet leéltek egy férfival!!!
Én meg elámulok a 8.éven. :oops:

KépKépKép
tünci28

Láttam, hogy kijavítottad! :lol:
tünci28

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?