sziasztok
Sosem szedtem fogamzasgatlot, s mivel mar zsenge koromban kijelentette az orvos hogy rendkivul hatrahajlott a mehem es szokjam meg hogy nem igazan fogok teherbeesni, a mai nogyogyaszati viziten szepen rakerdeztem (uj orvosom van, mivel gyermeket szeretnenk, igy maganszferaba keveredtem)
Az orvos mosolyogva kijelentette hogy nem a hatrahajlott meh jelenti a problemat, az nem tesz meddove. (OK, ezzel maximalisan egyetertek, csak ugye a 8 eves hazassagom alatt sosem lett pocaklakonk eddig.)
Tul vagyok az alapvizsgalatokon, hormonszintmeresen is voltam...
Hormoneredmenyeim a kovetkezoek:
ciklus 18. napján
----------------------------------------------------------------------------------
Prolactin 151,8 mU/l 27,3 - 525,0
Ösztradiol 234,9 pg/ml * 43,0 - 214,0
Progeszteron 39,93 nmol/l 4,77 - 63,60
----------------------------------------------------------------------------------
ciklus 19. napján
Prolactin 212,5 mU/l 27,3 - 525,0
Ösztradiol 161,7 pg/ml 43,0 - 214,0
Progeszteron 45,87 nmol/l 4,77 - 63,60
ciklus 21. napján
Prolactin 183,8 mU/l 27,3 - 525,0
Ösztradiol 161,0 pg/ml 43,0 - 214,0
Progeszteron 39,19 nmol/l 4,77 - 63,60
Erre a doki azt mondta hogy szepen mukodik a petefeszek. De a biztonsag kedveert o megtuzdeli a dolgokat, felir nekem Closti-t. A receptet forgatva a kezemben elgondokodtam kisse....
Ezen tul, a hormoneredmenyeimet nezegetve a Prolactin ertek kisse furcsanak tunik, de lehetseges hogy marhara nem ertek hozza....
Kerlek irjatok, mit lehet "leolvasni" ezekbol az ertekekbol?
Nekem is fognak csinalni ultrahangos vizsgalatot a ciklus 13. napjan, pete ugyben. Hatha kiderul valami....
Kezdek nem erteni semmit:))))