Új privát üzeneted érkezett!

Hali!

Kike! Nem befordulni! Tudod hullámvölgy után hegy következik, igaz Muffin?!

Átmegyek az Alianzhoz. 5000-el olcsóbb negyed évenként a biztosítás. Apát is viszem magammal, neki csak 1000el, de a kettő már 6000 +!

Dodó4 Vanolyan baba, aki jobban szereti mondjuk a gyári kajákat, vagy fordítva. Szerencsére Jázmin megette azt is amit én főztem, bár azért nem csúszott annyira, de elkopott!

Nagyon ari a kép Zsuzskáról!

Kép
szly27

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

KÖSZÖNJÜK HOGY ELJÖTTETEK :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.27 16:39-kor.
Vendég

Sziasztok! :P

Bébiképek nagyon arik! :P

Szly!
mi is átmentünk az Allianz-hoz, tegnap :lol:
10000Ftot spórolunk így :!: :wink: 8)

AKata!
nagyon örülök a tesódnak!!!!! :D :D :D :D :D

Ami!
Boldog névnapot kívánok!

Kép
kimma

Kakiügyben tippek?????
már 4. napja nincs semmi :(

Kép
kimma

AMIIIIII!! BOLDOG NÉVNAPOT!! Kaptál ajit a fiúktól? :D
Vendég

Kimma! Kamillatea, vagy barack? Nem tudom hogy álltok a kanalazással!

Szupik a taliképek! Köszi Wera!

Kép
szly27

De jók a talis képek! Köszi wera!

d.dodó

kimma!
Szopizik? Mert akkor te igyál narancslevet, az is átmegy a tejbe.

d.dodó

Jaj, de jó lehetett Nektek! Irigykedem! Olyan jók a képek!

Adélnak kicsit nyügi napja van, talán jobb hogy nem mentünk. Majdnem 3 órája alszik, remélem nem lesz beteg...

Kimma, mit próbáltál? Anyatejes gyereknek ha 5 napig nincs kakija, akkor se biztos hogy kóros. Nyugi, nyugi!

Kép
andkata

Kimma!
Barack tuti jó. Ha ez sem jön be, akkor glicerines kúp. De ha nem tekeri magát, akkor hagyad, majd kijön magától.

Talis képek KIRÁLYAK!
20150601134430

Jók a talis képek!

Kimma, a hőmérőzés nem segít?
Vendég

Sziasztok!

Vagyok újra. Kicsi nyöször volt szuri alatt, aztán tök jól elvolt a babakocsiban, úgyhogy sétáltunk is egy kicsit, olyan szép idő volt erre.

Magdi! Anyós-ügyben dehogy vagy önző! Ő is átjöhetne néha. Nehogy azt higgye, hogy Ő fújja a Passat-szelet!

Nicike! Nem semmi, hogy nem vesz figyelembe és nem akarja beadni a Prevenart!

AKata! De jó, hogy holnap már hazamehet a tesód!

Kike! Ne szomorodj el! Fel a fejjel! Ezen úgy gondolom, hogy mindenki átmegy legalább egyszer. Három tüneményes gyerek anyukája vagy, és azon kívül, hogy esetleg nem kapnak meg mindent amit akarnak, nem hinném, hogy panaszkodnának. Szóval ne tessék elkeseredni! Nagyon is jó anyuka vagy!

Brúnóanyu! Az emberkéd egy tünemény! Az a kép a kedvencem, amikor alszik rajtad.

Wera! Köszi a képeket! Szuperek! Olyan irigy vagyok.... :oops:

Ja, nem is mondtam, nincs itt sem Prevenar! :evil:
Hetente érdeklődjek, hogy érkezett-e. :evil:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Kike!
Dehogy vagy rossz Anya! Sajna 3 gyerekkel nem egyszerü, föleg, ha olyan kicsik.Az enyemek kicst nagyobbak - ill.Aaron-es leginkabb csak örmesternek erzem magam.Paracs kiosztas es elvaras, hogy teljesitsek... :(
Mokazni jo velük, de, ha kicsit lazabbra fogom öket,azt hiszik nincsen semmi hatar es mindent szabad...Es akkor egymast pörgetik fel a sok butasaggal.
En is gondolom neha, hogy azert remelem masra is fognak emlekezni, nem csak az "örmesterre"- :( !
Es sajna en is kiabalok velük...mert ha az ember elmond valamit 5,6,7X, es meg mindig nem törtenik akkor elszakad a szal...De kepezzük magunkat, es egyre jobbak, es türelmesebbek leszünk!:wink: :D

Ja, klasszak a taliskepek! :)

Szep napot, jo kedvet!
Kryss
Aaron (1999.X.13.)
Rebecca (2002.VII.23.)
Lea (2008.VI.19.)
Miriam (2010.X. 8.)
kryss

Csajok:köszönöm mindenkinek a bátorító szavakat,és a sok lelki segítséget!!
Próbálok helyre rázódni,ígérem!!És kicsit pihenni.
Sajnos nincs kivel elmennem,még csak cukrászdába sem,pedig nagyon jó lenne!

Talis képek nagyon jók!!
Olyan jó,hogy ilyen közel vagytok,és mindig tudtok beszélgetni,találkozni,azt hiszem nekem is ez hiányzik.......

Prevenar itt sincs...úgy tűnik totál kifogyott mindenhol :roll:

Kép
Kép
Kép
kike

Kriszti! Köszi a dicséretet! :oops:

Talis képek szuperek, csak ámulok és bámulok, milyen jó kis banda jött itt össze....

Zsuzsanna

Kép
brúnó anyukája

Ja és 67cm és 7060g. Ez a kép mehet a tábliba:
Kép

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Wera: M ikoszonjuk hogy ott lehettunk!
Nagyon jo volt! Szuper szakacsno vagy, igen tipp topp haziasszony es nagyon franko csaj! Nori pedig egy bugri angyalka!
Vendég

Sziasztok!

Már jó régen nem voltam! Visszaolvasni számomra most lehetetlen.
De láttam a képeket a taliról! Édesek a babák, a mamák pedig jól néznek ki!

Nálunk a helyzet. Ma voltunk a 6 hónapos mérlegelésen. 7450 g és 72 cm. A dokinéni szerint karácsonyra lesz két fogunk! Kíváncsi leszek! :shock:
Amúgy Gergő beteg, elkapott valami osztogatós betegséget. Köhög, taknyos, így még rosszabul alszik, mint eddig.

És hogy tetézzem a dolgokat, a páromék a 7végén karambolóztak anyósék kocsijával. Kocsi totálkáros, de szerencsére a fiúk kisebb sérülésekkel megúszták.

Én már hulla fáradt vagyok, de hétfőtől 4 nap pihi. Remélem jól fogjuk érezni magunkat!

KépKép
hene

Bondi: Neked pedig koszonjuk a fuvart! Jo volt beszelgetni! Sajnalom, hogy Anna felebresztette Natit! Olyan ksi tunderke!
Vendég

Vkata: Jo hogy eljottetek! Remelem nem bantad meg! Dorika jo kislany volt es meg enni is gyonyoruen evett! Szoval ne legy en lelkiismeret furdalasod hogy "cincalod", hidd el nagyon kis strapabiro kozvetlen kiscsaj lesz. Ha lenne hova mennem en is tobbet mennek( Annanak igazabol csak a babakocsi az ellensege nem pedig az idegen hely).
es koszonjuk az enekeket!
Vendég

Muffin: jo hogy beugrottatok! Hihetetlen Eliotban mekkora ero van- kepzeljetek lanyok teljes kanapet vegigkuszta- nagyon ugyes es mosolygos!
Vendég

Tita: Nektek is orultem, bar azt hiszem Anna orult igazan Levinek!
Azert jo nem hogy Levirol csupa evos kepet tett fel Wera, hisz ra ez ugyis olyan jellemzo :lol:

Anna mpst evett 160at :lol:
Szova Nicike szerintem van cumi sztrajk is. en pl most azt probaltam ki masik cumiba adtam neki a tapot. Ugyanis azt figyeltem meg teat barmikor megissza, hat fogtammagam es a teas cumiba tettem a tapot, es lassunk csodat mind megitta :shock:
Vendég

Hene! Hú, nagy szerencse, hogy nem lett bajuk a fiúknak. Jó ég, végigfutott a hideg a hátamon.

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Levinek nagy puszi!

Hene!
Micsoda szerencse h nem lett bajuk!

Dundi nagyon sokat alszik ma, remélem ő sem lesz beteg. :cry:
20150601134430

jaj, Tamara örülök! akkor Annának a cumival volt baja....

De jó lehetett Nektek...:)

Kép
andkata

ja, Hene még jó, hogy a fiúk jól...

mi lesz hétfőtől??? mentek vhová?

Kép
andkata

Alsópáhokra a Kolping Hotelbe. Hétfőn megyünk csüt jövünk!

KépKép
hene

hene!
Hát tényleg szerencse, hogy nem lett a fiúknak semmi bajuk!

Képzeljétek el, írt a barátnőm, hogy 21-én megszületett a kisfia, és "táltos" lett (asszem így mondják)....most figyeljetek 2 foggal!!!!!! De még ott a kórházban kihúzták neki, merthogy ilyen picin nem tudja kontrolálni hogy cicizés közben ne harapjon. Kíváncsi lennék hogy ahelyett a fog helyett már rögtön csontfog nő e, vagy még egy tejfog?!

d.dodó

De jó. Gergő is megy?

Kép
andkata

nehany kep
Kép Adel koszonjuk a csinos ruhat

Kép Latod Nati nekem is van masnim

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Vendég

szívesen Annácska...

De jók a Te képeid is...

Én már úgy készülök a jövő hétre...Viszek ám gyümölcssalit is...

Kép
andkata

jajj egy lemarat a ksi Csaba kiralyfirol!
Igen Veda, orulok hogy eljottetek es megismerhettelek! Kar hogy nem tudtok surubben jonni!
Kép
Vendég

Igen, hármasban megyünk! Beszéltem a hotellel, és azt mondtaák reggelinél vannak baby kajcsik (pépek, tápszerek), vacsoránál főzelékek, natúr husik, kimondottan ilyen pici babáknak!
Kíváncsi leszek. Azért én készülök neki ennivalóval.

KépKép
hene

Még képek! De jók! :D

Dodó! Gratula a barátnődnek!
:shock: Két fog! Akutyafáját!
Van valami ebben a foghúzásban, bár én lehet, hogy hadonásztam volna ellene...
Szerintem nem nő másik tejfog, és akkor az a kettő kimarad a fogzásból és csak a maradandó fog kibújni.

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Anyjuk! Nagyon jók a képek!

Andi! Olvasol???? Elküldtem emailben a táblit! Feltennéd a honlapra?

Hene! Szerencse, hogy nem lett bajuk4 Jó pihit nektek jövő hétre! (azért most írom mert most van eszemben)

Dodó! Nem semmi a fogacska! Én is kíváncsi lennék mi nő helyette! Katák?

Kép
szly27

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.02.17 22:15-kor.
Vendég

en a jovo hetet nem tudom. Anna szerdan kap oltast es o alt masnap nyugi, szoval lehet kihagyom....
Vendég

8)
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.02.17 22:16-kor.
Vendég

KAta; remelem nem banod, hogy Titeket is felraktalak foton, de nagyon csinosak vagytok!
Vendég

Vik, Te mennyit főzivel ( mennyisileg) tervezel kihagyni egy szopit?

Én egyenlőre csak pótlás helyett adok gyümölcsöt, kevés zöldséget, de tanácstalan vagyok mennyiség tekintetében...a lányom bármennyit megenne... :shock:

Kép
andkata

Kata: ez a cumi dolog leeht csak pillanatnyi orom, ugyanis ugy ette meg a 160at hogy tobb mint 4 oraja nem evett, es elotte csak 100at, de bizom benne ezzel a cumi dologgal ki tudom cselezni, csak az a baj tommybol csak 150 ml-sunk van( az csordultig 160) annal meg este tobbet eszik. de majd este kapja mammbol( az esti evessel alt nincs aj) es a tobbit a tommybol.
Vendég

Wera: holnap 11kor atveszem a konyveket! Elvileg!
Vendég

Nagyon szuperek a telis képek. Nagyon szépséges minden gyerköc!!

Kike ne beszélj hülyeségeket, azért valljuk be hogy 3 gyerekkel nem egyszerű, és biztos hogy te mindent megadsz nekik, szóval ilyet még csak ne is gondolj hogy rossz anya vagy, és ezt tuti hogy a férjed is tudja. Szóval fel a fejjel! Esetleg úgy nem tudtok elmenni kikapcsolódni hogy elmentek kirándulni hétvégén? Bizti az is jó lenne kicsit kimozdúlnál. :)

Kép
linda24

Sziasztok Csajok!

Csak egy percre jöttem...
Iszonyat rossz volt a hazafelé utunk, a vége egy jó erős migrén lett. már vettem be egy algopyrint, és most elbújok fürödni, aludni. Szorítsatok, hogy mind2 gyerekem aludjon éjszaka, mert szétesik a fejem!!! :evil: :evil: :evil:

A tali szuper volt!
Örök hála Vera a vendéglátásért, és mindenkinek hálás vagyok, hogy találkozhattunk. holnap bővebben szólok mindenkihez, de most alig látok a fájdalomtól.

Képekkel is jövök majd. Van egy csomó nálam is...

Véda
Vendég

Véda! Sajnálom, hogy ilyen rossz volt a hazafelé út! Bízom benne, hogy a gyerekek hagyni fognak pihenni!

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Jók a baba képek!
Vendég

Linda,Vkata:nektek is köszönöm a segítséget,és az erőt,olyan jó hogy itt van ez az oldal,nem is tudom mi lenne velem nélkületek!
Kata:elképzeltem egy hatalmas ölelést,amit kaptam tőled :D

Véda:nagyon sajnálom a migrént,szorítok hogy tudjál aludni éjszaka!

Linda:jó lenne kirándulni,de autó nélkül oly csekély rá az esély,hogy szinte semmi :(
Ráadásul Apa négyműszakozik,most is hétvégén is dolgozik délután,már előre félek,hogy egyedül leszek a három gyerkőccel :?

Kép
Kép
Kép
kike

Csinálok egy is pudingot,és bezabizok belőle,hátha jobb kedvem lesz,aztán szundizok,és holnapra remélem elmúlik minden bajom,bánatom.

Jóéjt nektek,Babáknak,mindenkinek!!

Kép
Kép
Kép
kike

Zsolti beteg :cry: :cry: :cry:

Akkorát sírt délután, hogy ilyen még nem is volt! Most már legalább tudom, hogy miért volt ilyen nyűgös az utóbbi pár napban.
Elmentem Zsuért akkor még aludt, mire hazajöttem ordított, anyu nem tudta megnyugtatni. És amikor hazaértem én sem! Rendelés már nem volt Pátyon, úgyhogy a barátnőm vitt be Keszire. Piros a torka, nagyok a mandulái, valószínűleg vírus. Kapott kúpot, mást nem. Láza nincs egyelőre.
Drukkoljatok, hogy ne legyen borzasztó éjszakánk!
Ja természetesen Szabolcs pont most van céges rendezvényen, kötelező, valahol Kecskemét mellett, éjfél után ér haza!

Kép
Kép
patr

Kike!!
Én is kérek pudingot, kell a lelkemnek!
Én olyan paramami vagyok, hogy szörnyű!

Kép
Kép
patr

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X