Új privát üzeneted érkezett!

Na, most hetekig virítok a lap tetején :oops: :twisted:

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

ÉVI!

Írjál még sokat és akkor lekerülsz a laptetőről hamar! :twisted:

Dóri hogy van??? Vmi. jó kis Dóriköpés?

Az ikrekkel mikorra vagy elvileg kiírva? Mert láttam, hogy a Te szülinapod még tabu. :) És elvileg sima szülésre készültök? Hogy fekszenek a babók?

Fotót dobhatnál majd Te is 3ótókról + az OKOS NAGYTESÓ-ról is!

Köszi, tali jó volt. Bár már fél óra után zsongott a fejem, mert olyan volt az osztály, mint egy felbojdult méhkas! :) Jó volt látni a régieket + hogy kivel mi történt + büszkélkedni a kis csajszlimmal! 28 főből 9 baba van, de 3 helyen már 2, szóval elég jó helyen állok a sorban! :wink:

kacsa14

Kacsa!

Február 6-ra vagyunk elvileg kiírva, a szülinapom meg január 15-én van. A jan. 18-at néztem ki magunknak, az egy klassz vasárnap délután, és aznap lesznek pont 37 hetesek. Keresztben fekszenek, úgyhogy egyelőre császárnak néz ki, de lankadatlanul bízom benne, hogy még megfordulhatnak :oops: Meglátjuk :)

Dóri jól van, okos nagylány. Majd csinálunk valamikor képet rólunk, és teszek fel, mert már Syry is kérte :)

Szuper, hogy jól sikerült a tali!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Juj, tényleg, írtad már, hogy keresztben vannak. :oops: No, hátha meggondolják még magukat! :)

kacsa14

De jó, hogy van egy kis "mozgás" lányok!

Bea
tényleg, tegyél majd képet Ádiról! :wink:

Évi
a képen nem Máté van, hanem a tesóm kisebbik fia, aki 6 héttel idősebb Máténál. :wink: tavaly nyáron ikreknek nézték őket a Balatonon! :wink: :D még 7-8 hét! akkor kb. pont akkor fogsz szülni, mint a tesóm, ő január 17-re van kiírva. egyszerre csuklanak. :lol: (én úgy emlékszem Máté nem is csuklott odabent. vagy nem tudtam, hogy az.) én is abban reménykedem, hogy már a tudat segít, hogy a doki kivizsgál. egyébként mikor Máté fogant akkor is már azon voltam, hogy most jöjjön a kivizsgálás. de ehelyett már a pozitív teszttel mentem dokihoz. (képletesen értve.)

Kacsa
de jó, osztálytalitok volt! :D nekünk 2010-ben lesz a 20 éves érettségi. még leírni is sok. :oops: már a 15 évesen úgy jött a többség, hogy 1-2 gyerkőcöt hagyott otthon. sőt egy fiúnak- pont elég linkóci volt, sosegondoltam, hogy családapa lesz- neki már 3 gyereke van. :D

Kép

Kép
syrynx

Syry!

Hű, akkor jól besétáltam a csapdába :) :oops: :oops: :oops: Azt hittem Máté van a képen :oops: hehe 8)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Szia ÉVi!

Talán még emlékszel Rám!
Akkoriban írogattunk ide, mikor mindketten még csak álmodoztunk a babáról!

Gratulálok a nagylányodhoz és a kicsi pocaklakókhoz!
Remélem minden rendben lesz és sokáig együtt lesztek.

Nálam a fiúk simán bírták a 39. hétig és akkor sem azért császároztak meg, mert ők ki akartak volna bújni!
Puszi Nektek!

Stella

Kép
stella9

Syry!

Én is azt hittem, hgoy Máté van a képen!

És tesó akkor már a 3.at várja? Mrt azt írtad, hgoy tesód kisebbik fia, tehát akkor van már egy nagyobbik is. :)

kacsa14

Sziasztok!

Stella, szia!!! Még szép hogy emlékszem rád :) Gratulákat és drukkokat köszönöm, remélem én is, hogy még sokáig lesznek a kis hóhányók a bőrömben :) 39 hétig bírtátok, nem semmi... Embert próbáló lehetett a vége... És már két évesek a fiúk, gratulálok!
Vigyázzatok magatokra!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Évi!

Nem sok különbség van korban a Manóink között :)!

Ahogy én emlékszem nem volt nehéz a végén sem a terhesség. Egyáltalán nem volt semmi bajom sem. Viszont a fiúk annyira nyomták a májamat, hogy szinte teljesen leállt a működése és ezért lett belőle császár.
Szóval, ha véletlenül elkezdesz viszketni és nem csikál senki, akkor kérj egy vérvételt. Diétával megelőzhető a baj!
Pusza

Kép
stella9

Stella!

Valahol nagyon leragadhattam, azt hittem, kisebbek a gyerekek :oops: 1 hónap van köztük... :oops: Második égés egy oldalon belül, hihi :twisted: :twisted: :twisted:
Ezt a viszketést testszerte érezném, ha ilyen májproblémám lenne? Mert a hasam állatira viszket, de csak a repedésekben. Nőgyógyászom és a bőrgyógyi szerint is csak bőrtünet ez, semmi komoly. Kaptam rá krémet, és szépen el is múlt. A Dórival is volt, pont ilyen, és szülés után el is múlt. Nyugtassál már meg, hogy ez nem máj...

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Évi!
Hivatalosan megnyugtatlak! Ez nem máj!
Nekem is viszketett a pocim és ezért is nem gondoltam semmi rosszra. de aztán máshol is elkezdett, és nagyon...
Ezt nem csak a pocin éreznéd, hanem máshol is pl. lábon, karon...

Pusza

Kép
stella9

Stella
én is emlékszem rád, de csak a táblázatból! :oops:

Kacsa
igen, a 3. lesz! (és ha minden igaz lány, de ez titok még, a Húgom párja nem akarja tudni. két fiú után örülni fog, főleg hogy elsőre is lányt akart. :wink: )

Pupyról nem tudtok valamit? :roll:

Kép

Kép
syrynx

Akkor jó, köszi :) Ide most jönne egy megkönnyebbülő szmájli :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Évi
pont egyszerre írtunk! :lol: Dórikép? Pocakkép? :roll:

Kép

Kép
syrynx

Syry!

Pociképet nem szívesen tennék fel, mert nagyon csúnya a bőröm, ruhás meg még nincs :oops: De ha készül majd, mindenképp teszek fel. Túl friss a Dóriról sincs, de mindjárt nézek valamit :)

Kép

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Köszi. Nagyon csini a lányod! Milyen nagy már! :lol: a kép a háznál készült, ahova költözni fogtok? gondolom azóta már kész, mert itt még félkésznek tűnik. 8)

Kép

Kép
syrynx

Évi!

Nagyon édes Dóri! Kis szöszi! :)

kacsa14

Sziasztok!
De jó látni ezt az új lapot, hogy lassan betelik. Látom, Évi szót fogad Kacsának, hogy nehogy őt kelljen bámulni a laptetőn. Pedig jó érzés egy ilyen régi motorst látni nap mint nap.

Évi!
Dóri hogy megnőtt! Emlékszem, amikor az Árkádban még milyen picike volt, és mi hogy összebarátkoztunk. Poci képet én is nagyon várom. Biztos hatalmas vagy. Kitartás!!!

Syry!
Tényleg nagyon hasonlit a két srác. Én is azt hittem, hogy Máté. Hogy mennyire nem hasonlitotok a hugoddal! Gratula a kislányhoz.
Sajnálom az új ciklust. Már mi is próbálkozunk :wink:

Stella!
Én is emlékszem rád. Akkor kezdtem irogatni, amikor szülted a srácokat. Nálatok lesz harmadik? Jól emlékszem, hogy lombikosok vagytok?

Bea!
Jó, hogy jöttél! Ádi nagyon édes lehet, és jó súlyban is van. Hajrá tesó! Mi Sziszkóval gyakorolunk, mert van kisbaba a baráti körben, és amikor fogom, fel akar jönni az ölembe, hogy inkább őt fogjam. De egyre jobban viseli. Apájára féltékeny, nem tetszik, amikor ölelget.

Kicsi Kata!
Nagyon boldog névnapot kivánok Neked!

Virág!
Boldog névnapot!
Vendég

Aztaa Évi fura lehet a gondolat, h hamarosan 3 gyerekes anyuka leszel egyszeriben. Amúgy m0indenki0t puszilok. A0zért 0oilyen fura mert Lilla is segít itt van az ölemben lázas. :( majd igyekszem jönni mások

puszi nektek

KépKép
KépKép
fleur

Sziasztok!Gyorsan dobok egy képet Ádiról.Ez Tunéziában készült májusban! :) Kép

Kép
bea27

Sziasztok!

Syry!

Köszönjük :) Igen, a háznál készült a kép, most azért már jobban néz ki :)

Kacsa!

Köszi neked is :) Hogy vagytok?

Angie!

Hú, már ti is próbálkoztok! Akkor drukkhegyek!!! Emléksze az Árkádos talira, legjobban az maradt meg bennem, hogy a Dóri majdnem lerántotta a fényképeződet :oops:

Fleur!

Jobbulást Lillának! Hát, nem mondom, tényleg furcsa belegondolni, hogy 3 gyerekes család leszünk (akár már 6 hét múlva, de inkább legyen 7) Kicsit f*s*k, de biztos megoldjuk valahogy...

Bea!

Tündéri a kisfiad, nagyon édes!

Képzeljétek, megvan az ikrek szekere :) Apa egy igazi megahíró, kiment a szakadó esőben szombaton a bababörzére, és megvette nekünk :) Dóri már felavatta, mert persze körbe-körbe kellett őt tologatni benne :) Még két szép hordozót kell venni hozzá, és kész.

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok!

Hoztam pár fotót:

Kép kölegolyózás homokozó szitából homokozó lapáttal

Kép nézzük csak, mi lesz most akciós?

Kép adventi tálam

Évi!

Nagyon ügyi Urad van!!! :)

Fú, majd kivi leszek, milyen egy egyke után egy ikerpár! Múltkor ikres ismit kérdeztem, hgoy "Milyen az ikrekkel?" és azt mondta, nem tudja, hogy milyen az egykével, nincs összehasonlítási alapja ... Hát Neked lesz, kivi leszek!!!

kacsa14

De édesek ezek a lurkók! Ádika is milyen husi baba. Azóta is ilyen gömbölyű? Sziszkóm lecsinosodott, de most sem lehet soványnak mondani. Majd teszek képet, ha lesz friss.

Évi!
Na látod, én ilyen lerántós dologra nem is emlékszem. Köszi a drukkokat, bezsebeltem.

Pupykám!
Nem tudom, néha olvasol-e minket, de ha igen, nagyon-nagyon jó lenne már végre valamit hallani felőletek. Már hivtalak is, amikor megszültél, de nem vetted fel. Remélem, nem bántottalak meg előtte semmivel. Képet is jó lenne látni a nagylányról.
Vendég

Fleur!

Boldog névnapot!!! :)

kacsa14

Hali!

Adri blogjáról:

Kórházból írok a telefonról. Boda Sára Anna ma reggel 7:30-kor látta meg a napvilágot! Most itt szuszmákol a mellkasomon. Bővebben otthonról. Puszik

Gratulálok, sok örömet, boldogságot, és gyors problémamentes családbővülési napokat kívánok! pussz

tjuca

Juca
köszi, hogy megírtad!

Adri
Sok boldogságot a mostmár 4 tagú családodnak!

Kép

Kép
syrynx

Adri!
Isten hozta Sárát!!! :) Jó egészséget, sok tejcsit és minden jót Nektek! :)

Kép
Kép
norwell

Adri!
Szívből gratulálok Sárához! Sok boldogságot kívánok az egész családnak! :D :wink:

szisszka

Sziasztok!

Adri!

Gratulálok Sára babához, és nagyon jó egészséget kívánok a kibővült családnak!

Kacsa!

Csupavigyor kislányod nagyon szép :) Az adventi tál is jó lett!
Arra én is kíváncsi leszek, milyen egy ikerpárral az élet :oops: Egy biztos, nem unalmas! 8)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Elég előkelő helyre kerültem a táblázatban, ugye már csak Bellanitta van előttem?

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Adri!!Én is GRATULÁLOK a babához!!Jó egészséget,és sok tejcit kivánok!!!ÉS SOK BOLDOGSÁGOT!!!!!!!!!!!!!!!
Pupy-it én is csak az iwiw-en szoktam látni!!Nagyon nagy már a baba!!És gyönyörűűű!!!!

Kép
bea27

Adri szívből gratulálok és sok boldogságot nektek!

Sürgős közérdekű :lol: információ. Kérlek szavazzatok Lillára, már ha tetszik :)

http://www.mosolyolimpia.hu/site.cgi

Regisztrálni kell. Elvileg képre katt és már szavazhattok is :)

Köszönöm.

Szerintem édes pici bogár Smile

Puszi

Majd még jövök.

KépKép
KépKép
fleur

Fleur!
Szavaztam! ;)

Kép
Kép
norwell

Norwell
mi újság a gyerkőcökkel? aktuális kép?

Fleur
Lilla láza lement már? gyógyul?

Képzeljétek ma Mátéval voltunk gyalogosan voltunk sétálni, egyszercsak elkezdett egy szót ismételgetni. nagy nehezen rájöttem mit mond: akáj -akáj (harkály). kb. 2 hete egy séta alkalmával láttunk egy harkályt amint kopácsol. hosszan figyeltük. és megjegyezte a kis szivem a helyet! :lol:

Kép

Kép
syrynx

Virág!
Szavaztunk Lillára mi is :wink:

szisszka

Sziasztok!

Adri!

Nagy gratula Sárihoz! Sok boldogságot Nektek!

Fleur!

Puszi a kis betegnek! Mondd,hogy nem tőlem kapta el a nyavaját! Még mindig kínlódunk vele,sőt a hét elején katasztrófális állapotok voltak! Peti meg tegnap lázasodott be!

Évi!

Mikor költöztök Miklósra? És pontosan melyik utcába? Érdekel ám nagyon! :wink: Tényleg, és mi lesz a nagylányoddal? Itt nem nagyon van van bölcsődei férőhely. Még óvodai sem igazán,csak a nagycsoport a tuti azoknak,akiknek otthon az anyukájuk. :cry: Most volt itt a védőnőm és azt mesélte,hogy van a körzetében anyuka,akinek hamar vissza kellett menni dolgozni,már bölcsibe is járt a kicsi,az oviba mégsem vették fel helyhiány miatt! Nagyon gáz!!!

Hoztam képet! :lol: Kép Berci és Kamilla
Kép A 2 hónapos nagylány

Kép Szieszta Apával

Márti
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára borossné becz márta 2008.12.04 16:20-kor.
borossné becz márta

Adri!
Gratulálok a kislányodhoz! Jó egészséget az egész családnak!

Fleur!
Szavaztam! :D

Kép
faul

Márta
köszi a képeket! Nagyon helyes a család! szépséges a kislányod nagyon. formás baba!:wink: :lol:

Képzeljétek ma telefonáltam a munkahelyemre. visszavesznek februártól, kedden megyek beszélni a főnökömmel. persze előbb ki akarom venni a szabimat, így ténylegesen csak március végén mennék, 6 órába. persze, ha addig nem lesz kistesó. :wink: :lol:

Viszont ez a ciklusom elég érdekesen alakult. :evil: 1-5 nap rendes vérzés. aztán a 6-9. napig minimális barnázás. néha csak a wc papíron maradt nyoma, de akkor is. mitől lehet ez? progi hiány? bár azt úgy tudom akkor van ha a mensi eleje kezdődik barnázással. jövő kedden megyek nőgyógyihoz, majd kifaggatom.

Kép

Kép
syrynx

Syry!

Köszi! :lol:
Barnázgatok én is,úgy 7-10 naponta,meg pár csepp vér is társul hozzá,de csak 1nap az egész,akkor sem egész nap,ehhez jön még,hogy a baloldalam petevezeték környékén szurkál is. Dokim vett tenyésztést,minden negatív! Ő a magas prolaktinszintet okolja,de,ha nem múlik kapok valami ph helyreállító kúpot,hátha az majd segít! Nem olyan vészes,de nem szeretném,ha épp most borulna fel a hormonháztartásom!
Én azért csendben szorítok,hogy ne menj vissza dolgozni! :wink:

Márti
borossné becz márta

Sziasztok!
Szeretem, amikor igy pörög a topik.

Virág!
Én is szavazok, csak nem tudok belépni a freemailre valamiért, és nem tudok addig regisztrálni, amig nincs meg a kód. Régen irtál magatokról. Mi újság veletek? Mi volt a láz oka?

Adri!
Gratulálok a picurkádhoz. Várjuk ám a beszámolót!

Syry!
Az utolsó ciklusom nekem is érdekesen alakult. Késett is több mint egy hetet (amit nem szokott), és rövid ideig is tartott a vérzés. A sogórnőm is hasonlókra panaszkodott. Valami biztos volt a levegőben. Örülök, hogy visszavettek. Remélem, mégsem kell majd visszamenned!!

Márta!
Nagyon cukik vagytok.

Évi!
Dezsavű érzésed van a táblával kapcsolatban? Nem is olyan régen voltál hasonló helyzetben.

Sziszkómnak elmúltak a pöttyei, és újból el kezdtem adni a házitejet, de nem jöttek ki újabb pöttyök. Lehet, hogy mégsem attól volt. Tejet azért mégsem fogok egyelőre adni neki, csak boltit, mert lehet, hogy még nem elég erős a szervezete a házi tejre. Még kipróbálom az öblitőt, aztán ha attól sem lesznek pöttyei, akkor passz.

Puszi mindenkinek!
Vendég

Szia Virág!
Szavaztam!
Vendég

Sziasztok!
Írni akartam a nagy hírt, de látom, Juca már híradózott! Köszi érte, nagyon jólesett!! :D
Szóval, 2-án, reggel megszületett a lánykám, 3450g-mal és 54cm-rel. Nagyon pici és nagyon bájos! Nehéz szülés volt, de megérte!
Köszönöm a jókívánságokat!
Képet este rak fel a gépre a párom, a blogomon lesznek is, ide is igyekszem azért valamikor jönni.
Puszi mindenkinek!

Kép

Kép
adriana

Szia Adri!

Sok szeretettel gratulálok én is!!!

Még hogy pici?! :) Totál szép súllyal született, bár minden viszonyítás kérdése ... Egy 2,5 éves nagyfiú után tényleg picike lehet!

(Én tavasszal voltam bent egy 1,5 napos babánál, akkora hévvel nyúltam érte, hgoy felvegyem, hogy majdnem elszállt a kezemből.)

kacsa14

Sziasztok!

Boldog Mikulást Kívánunk Mindenkinek!
Kép

Marci és Szisz

szisszka

Sziszka!
Boldog első szülinapot kivánunk Marcinak
A képen őt látjuk mikulásban? Végül is a Mikuci (ahogy Sziszkó mondja) hozta.
Vendég

Angie!
Köszönjük a köszöntést! :)
Nem ő van a képen, ezt a neten találtam! :D De teszek majd fel Marciról fotót, csak most rohannom kell kutyát sétáltatni!

szisszka

Sziszka!
Boldog szülinapot kívánok én is Marcinak! képet várjuk! :wink:

Adriana
köszönjük, hogy jelentkeztél! tényleg szép súllyal született Sára. :lol:

Máté nagyon megvolt lepődve az ablakban lévő ajándékoktól. Kapott egy zenélő pingvint, aminek Mikulás sapkája van. már ő is próbálja nyomogatni a hasát, hogy zenéljen. két könyvet is kapott. a könyv nagy sláger nála. :D Nálatok hogy telt a Mikulás?

Kép

Kép
syrynx

Sziasztok!

Adri!
Én is gratulálok Sárihoz!Jó egészséget, sok boldogságot kívánok!

Fleur!
Utólag is boldog névanpot!

Márti!
Aranyosak a gyerkőcök:)

Sziszka!
Marcinak boldog első születésnapot kívánok!Majd tegyél fel képeket is a szülinapról! :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa

Sziasztok!
Köszönjük a köszöntést, aranyosak vagytok!

Sajnos nem csináltunk sok képet, mert annyira izgatottak voltunk, meg apa közben kamerázott... De apa azt mondta, hogy a videóból szedünk majd ki képeket!

Kép
Kép
Kép

szisszka

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?