Sziasztok,
egyre izgalmasabb témákat feszegettek, jó olvasni a hasonló vagy éppen eltérő véleményeket.
A munka kisgyerek mellett kapcsán, én is szeretnék visszamenni korábban dolgozni, mint 2 év. Szerencsére azt meg tudom kezdetben oldani, hogy csak heti egy napot tanítsak, ezt az egy napot csak meg tudjuk valahogy oldani. Amíg a bölcsőde-hiány akkut problémáját nem tudják megoldani, addig nehezen képzelem el, hogy a kismamák többsége visszamegy dolgozni. Ha már ilyen sokan vagyunk Csadra ötlete jól hangzik: alapítsunk bölcsődét!!
Az én szüleim nem is tudom hogyan csinálták: 3 hónap után vissza kellett menjen anyum dolgozni, felváltva dolgoztak, és mégsem voltam bölcsődében... Én még nagyon nem is merek belegondolni, de biztos fog még álmatlan éjszakákat okozni.
Pumukli én bízom benne, hogy minden rendben lesz a húgoddal. A pozitív gondolkodás egyre nagyobb híve leszek, bár ilyen helyzetekben elismerem, nehéz nyugodtnak maradni.
A tegnap azért húztam fel magam, mert az anyósom megint talált valami gyanúsat magán és hát orvoshoz megy, de már attól fél, hogy mi lesz ha rákos... Egy éve műtötték rosszindulatú daganattal, és teljesen rendbe jött, de utána már nem olyan mint régen. Igaz a rokonok már "eltemették", én meg teljesen kiakadok ettől a mentalitástól!!! Mi próbáljuk megnyugtatni, de ha otthon mindenki pánikol, akkor semmit nem érünk el vele.
Mozza, nagyon csinos vagy ebben a szoknyában!!!
Nekem anyukám var majd szép kismamaruhákat, ha majd karácsony körül találkozunk. Addig még kibírom egy-két nadrággal, a blúzaim többsége még rám jön...
A tegnapi vérvétel kissé izgalmasnak ígérkezett: tőlem vették a legtöbb vért, mert a dokim vérképet is kért, először nem kapták meg a vénámat, aztán meg nem akart jönni sem sem
Szerencsére jó korán odamentünk, így hamar sorra kerültünk és az éhségtől sem lettem rosszul. Eredmény majd kb. másfél hét múlva, arról majd írok.
Hasfájás: nekem csak néha feszít, az orvosom azt mondta, hogy most minden nyúlik, feszül, így szedjek Magnéziumot. Minden nap szedek belőle, nem tudom ennek köszönhető-e, hogy nem érzek különösebben semmit sem.
Kellemes napot mindenkinek,
Zsuzs