Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!!

Katlina nagyon sok boldog névapot kívánok!
Kép

Ma voltunk a második Prevenar oltáson,Máté most nagyon sírt!
Szegénynek potyogtak a nagy könnyei!
Megmérték a súlyát 9200 gramm és 74 cm.

Ivett
Kép
Kép
ivett&fanni

Köszöntéseket Köszönöm!!!!

Majd este jövök írni is :wink:

Kép

Kép
katlina

Katlina! NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK!

Évi és
Kép
csongianya

KATLINA! BOLDOG NÉVNAPOT!!
Kép
Ünnepeltetek?

Tündi! Akkor csak nem volt olyan hosszú ideig távol apa, ha Luca megismerte :wink: Jól van, ez hülyeség, nehéz lehetett neked....
Kellemes kikapcsolódást Visegrádon!

Lili is örül a hónak! Minden kisebb buckát agyontapos :lol:
Amúgy minden oké vele. Bár mostanában elég sűrűn bepisil :roll: Mármint este. De nappal is előfordult, hogy eljátszotta az időt :evil: Remélem, nem vmi felfázás van a dologban. De majd jól felébresztem bilizni 11 körül megint :wink:

Erika! Nem van betegség az eltűnésemben. Ha beteg lenne kisasszony, biztos sűrűbben jönnék...mert hát akkor itthon virítanék. De általban 4-kor esek ki az ajtón és utána egy merő rohanás vagyok....este elolvaslak benneteket, de ennyi, agyam addigra, mint egy A4-es, olyan sima és üres :?
Partikellékek helyét jól írta Tündi.

Judit! Remélem, Marci már jobban van! Kapott antibigyót? Ti is beadattátok a Prevenart?

Vali! Gratulálok a vizsgáidhoz! MOst taliztam egy ismimmel, ő meg pont most fejezte be. Sztem előtte, hogy te kezdted. Neki is ez az erőltetett menetű tanfolyam volt :? Diussal minden oké?

Évi! Gratulálok újfent Csongiéknak! Várom a képeket!

No, asszem, ennyi...

Kép

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok!

Voltunk tegnap a fülészeten. Enyhe középfülgyulladás + tüszős mandulagyulladás :shock: Augmentint kapott Marci.
De egyébként most már abszolút nem úgy néz ki, mint aki beteg. Láza nincs, egész nap randalírozik... Ma ki fogom vinni egy jó nagy sétára.
Mivel 3/4 8-kor keltünk (végre jól aludt éjszaka, meg mi is) most nem fogom délután elaltatni.

Erika! Nehéz ez az átmeneti állapot, amikor a napközbeni 2 alvás már sok, de 1 még kevés. Marci is 1 éves múlt, mikor átálltunk rá. Mert előtte ő is úgy volt, hogy délelőtt meg délután is fél, max. 3/4 órát aludt.

Tündi! Örülök hogy jól vagytok, kellemes időtöltést Visegrádon! Remélem, te is hozol majd fényképeket.

Nóri! Igen, kapott antibogyót, Augmentint. + Fülmelegítés, orrcsepp. Azt is mondták, hogy szívjuk az orrát, megpróbáltuk, de nem jön belőle semmi.
Mi nem adattuk be a Prevanart.

És mi újság Elmóval, vettél? Aztán láttam a Corában nagyot is, de az nagyon drága szerintem.
judit_79

Judit, jobbulást Marcinak! a sétát támogatom :wink: :D

Móni, tegnap megcsináltam a "verdens beste" nevű sütit... hát nekem nem sikerált :evil: a közepe alja szinte nyers maradt :? egyébként az ehető részek nagyon finomak, azt megtöltöttem a pudingos krémmel.. Majd ha lehiggadtam, lehet, teszek még egy próbát :P

Kép
pimelinda

Sziasztok!

A gyakszinak már szerencésre vége, hát elég fárasztó volt, egyébként jól telt!

rólunk!

semmi különös nem történik velünk, Bettike nem akar nagyon menni oviba, viszont jár néptáncra s mindenki meglepetésére táncol is, meg újonnan elkezdtett tornázni is ami csoda mert egész tavaly nem tornázott!

Más ugy különösebben nincsen velünk szerencsére jó kis nyugodtak a mindennapjaink!!!!

Judit!

Marcinak jobbulást kívánok szegény jól összeszedte a betegségeket!!!

Szép délutánt mindenkinek!!

Kép
kbernadett

Sziasztok!!

Végre egy nyugis pillanat. :wink:
Utól is értem magam egyenlőre.

Elmaradásaim pótolom először is és mindenkitől elnézzést a késői köszöntések miatt.

Máténak NAGYON BOLDOG ELSŐ SZÜLETÉSNAPOT!

Vali: ZOLIKÁNAK BOLDOG 12-IK SZÜLETÉSNAPOT!

ROLI APUKÁJÁNAK BOLDOG NÉVNAPOT!

KATLINÁNAK BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK!

Remélem nem hagytam ki senkit.

Rólunk egy kicsit amiért nem tudtunk írni.
Péntek délután cigányokat vettünk észre az erdőnkben, a férjemérthető módon nagyon dühös lett és szombatra egyből betervezett egy favágást. Olyan bosszantó, hogy még a szakadó esőben is képesek kimenni lopni. :x
Így szombaton fát vágtunk a sógorom, férjem és MI(pocaklakó és Én). Este bementünk még a szallagavatóra a sportcsarnokba. Mire haza értünk nem vágytam másra csak fürdésre, vacsira és az ágyra. Úgy éreztem a derekem rögtön leszakad a helyéről. :cry:
Vasárnap reggel mentünk sógoromhoz disznóvágásra, Délután 1-kor telefonált az asztalos hogy kész van a szekrénysor és hogy hozza na akkor irány haza. Alig ment el az asztalos jött egy másik telefon, hogy a mamám rosszul van és, hogy nézzem meg mit tudok csinálni de sajnos kórház lett a vége (cukorbeteg). Este 9-kor értünk haza még akkor keztünk neki a tv összerakásának és a porszívózásnak. Hétfőn a házi orvosomnál voltam és elmondta, hogy le kellene lassan szoknom a kerékpárról. De ez sajnos nem nagyon megvalósítható. Kocsi és jogosítvány nélkül ráadásul a város szélén lakunk és az anyukám meg Abony másik végén hát így nem nagyon megy. :cry: Délután bementem a mamához.
Kedden egész nap az új szekrénybe voltam bele esve kitakarítottam meg bepakoltam. Ráadásnak még a férejem is telefonált, hogy nem tudja mikor tud haza jönni így az állatok etetése is rám maradt.
De mind ez nem számított, se a derékfájás se semmi más kivéve persze a mamát, mert ugyan is a kis pocaklakó vasárnap este megmozdult!!!!!!! :D :D :D :D

Linda: Zsombi szeptember 23-án délelőtt 9.30-kor született.

Mi pedig szeptember 27-én esküdt.
Képek rólunk:
Kép Kép Kép Kép

Férjem kedvec járművei:
Kép Kép

Most megyek, mert megyünk a mamához a kórházba tegnap nagyon aggasztó híreket kaptunk Róla

További szép napot! :wink:

Krisztina és Dávid
Kép
kriszti83

Sziasztok!

Judit:Szegény Marci,mielőbbi gyógyulást neki!!De azért az jó,ha nem viseli meg a betegség :)

Linda:Sajnálom,hogy nem sikerült a süti :( De próbálkozz vele,hidd el megéri :) A lényeg,hogy ne túl meleg sütőben süsd,hogy a tésztának is legyen ideje megsülni,én kb.140-150fokon szoktam.És ami még lényeges a tepsi választás,vagyis a mérete :) Első alkalommal én is vacilláltam,hogy kicsi vagy nagy tepsi kell,mert ugye a tészta nem nagy mennyiségű,de ha kis tepsiben sütöd,akkor vastag lesz és nem sül át,mire a hab megszárad a tetején.Az én tepsim kb 29x42cm,ebben szépen elkell kenni a tésztá(ami nem volt egyszerű :roll: )így elég vékony,de mire megsül szuper lessz.Kitartás,fog az menni :P Pénteken jön Zsuzsi :)

Én ma átadtam magam a lustaságnak :P Na jó,azért megfőztem,felporszívóztam és mostam 1 adagot :? A nagytakarításból már csak a konyha és fürdő hiányzik,de a héten ez is meglesz.
Lucusom meg elvolt ma romolva :roll: Egyszerűen nem akart aludni :? Jó mondjuk nem ébredt korán(negyed9)de azért azt gondoltam ebéd után csak álmos lesz,hát nem.Fél 2 volt,mire sikerült letenni.Próbálkoztam előtte is,de hisztérikusan sírt,toporzékolt a kiságyban,hasizomból akart fölülni.Néhányszor bementem,fölvettem,vigasztaltam,aztán csak én győztem :lol: Lehet közben már túlfáradt,azért ment nehezen az elalvás.

Erika:Kukkoltam a blogod,gratulálok,nagyon ügyes kislány Popi :) Tündéri lehetett,ahogyan kikérdezte tőled a "tananyagot" :D

Kép
Kép
Kép
lucuska

Sziasztok!

Vagyok már végre én is. Bár hasonló kedvben, mint Betti, valahogy nincs kedvem semmit csinálni.

Judit, szegény Marci akkor ezt jól elkapta! Iszik rendesen? Mert a tüszös mandula egyébként elég fájdalmas lehet... Kapkodjátok az antibogyót!

Tündi, bár már nem olvasod, de érezzétek jól magatokat!

Jaimee, gratula a második fogacskához!

Képzeljétek, tegnap nagyon kiakadtam. Csongiék színházba mentek, a suliból, gyalog. Délután közlik velem, hogy meglett a sapkája. Kérdeztem, miért hol volt? Kiderült, hogy amikor mentek nem volt meg, így SAPKA NÉLKÜL vitték el a gyereket! És azt mondta a tanítónéni, hogy jó idő volt :shock:
Hát tajtékoztam a dühtől, mert ha délután már meg lett, akkor talán ebéd után is kb. 2 percig kellett volna még keresni! A szekrény aljában volt, kicsúszott a kabát ujjából.
És mi van, ha pl. esik az eső, vagy a hó, meg egyáltalán... Most tegyek be neki a táskájába egy pótsapkát???

Évi és
Kép
csongianya

Sziasztok!

Móni: Köszi! :D

Kriszti: Hűű, nagyon aktív vagy! Mocorgáshoz gratula! Mindjárt itt a félidő! :D Szépek vagytok!!

Kibújt a második fogacskánk!!!! :lol:
jaimee1

No, közben írtatok...

Kriszti, milyen erdőtök van? Saját? És mit csináltok vele? Eladjátok a fát? Bocsi, csak úgy érdekes a téma. Cigányokról ne is beszélj, anyuéknak is sok bajuk van velük. A hátsó szomszédjukban vannak, katasztrófa :evil:
Azért tényleg próbálj kicsit lassítani a tempón.... és a biciklizés, hát hallottam már ilyen "tilalomról". De ahogy érzed!
Szépek vagytok a pároddal! És milyen jó ilyen hidegben nyári képeket nézegetni
Mamádnak jobbulást, milyen rossz híreket kaptál?

A barátnőm anyukája is nagyon rosszul van, úgy néz ki, napjai vannak hátra :cry: Iszonyat, hogy min mennek keresztül.

Móni, ilyen nem akarok aludni dolgokat anno Csongi is csinált. Sokszor mellé feküdtem, és hamarabb elaludtam, mint ő :wink:
De te legalább győztél :lol:

Évi és
Kép
csongianya

Sziasztok!!!

Ma megint jó napom volt csajok képzeljétek bérszámfejtés dogám 5-ös lett :D De viszont írtunk ma 3-ból is munkajog,statisztika, és adó .....hát ez nem lesz túl fényes sztem :( De görbülni azért biztos fog :)

Nóri!!!
Köszi a gratulációt :) Figyi már az ismerősödtől nem kérhetném el a kidolgozott tételeket ??? Olyan nagy segítség lenne :) Megkérdezed nekem???
Egyébként köszi jól vagyunk én majd szét fagyok úgy utálom ezt a hideget.... :(

Köszi a köszöntéseket is!!!
Ja képzeljétek végre eljutottam a fogorvoshoz a gyökérkezelés után 2 héttel tegnap, megkaptam a gyógytömést már :) Majd 1 hét múlva kapok végleges tömést .

Tündi!!!
Lucus gondolom nagyon örült apának,tehetnél képet azért :)

Judit Marcinak jobbulást!!!!!

Kép

KépKép
diÁcska

Vali! Megkérdeztem, várom a választ :wink:

Judit! További jobbulást szöszi fiúnak! Elmot nem tudtam megnézni, nem jutottunk ki a Corába :cry: . Nem is tudom, sikerül-e egyáltalán :roll: :? ?

Pááákó

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Jó reggelt mindenkinek!

Szörnyű éjszakám volt alig aludtam valamit,Máté sokszor felsírt az éjszaka!
Nagyon beteg szegénykém meg van fázva az orrán alig kap levegőt,és ennek ellenére jön a nyolcadik foga nagyon fáj neki az íne.
Ma viszem vissza a dokinénihez ha nem lesz jobban!

Erika!

Rékának gratulálok a második fogacskához!

Ivett
Kép
Kép
ivett&fanni

Sziasztok!

Vagyok csak az olvasásig jutok el, reagálni már sokszor nincs lehetőségem...

Betegeknek jobbulást!!! xxxxxxxxxxxxxxxx
szilbee

Jó reggelt!

Megvagyunk mi is csak Robika napok óta hiszti és dac korszakába lépett így este örülök ha van egy kis nyugtom,nem kell beszélnem csak nézhetek ki a fejemből mint egy jólakott ovodás

Köszöntéseket köszönöm mégegyszer

Kép

Kép
katlina

Kép

Nóri!!!!!

Nagyon szépen köszönöm :)
Kép

KépKép
diÁcska

Jó reggelt!

Ivett, lehet, hogy nem kellett volna beadni az oltást, így, hogy taknyos Máté??? Lehet, hogy az erősítette fel nála a tüneteket! Dokinéni után nem jöttök be az irodába? Olyan régen láttam már a nagyfiút!

Katlina, hát igen, idegörlő a hiszti állandó kezelése. Kitartás!

Vali, gratulálok az eredményeidhez! Nagyon ügyes vagy! Látod, nem kell ettől annyira megijjedni! Meddig is tart a tanfolyam?

Na, én is beszereztem az ez évi első karácsonyi ajándékot. Vettem a teszveszen Csonginak egy gombfoci asztalt. Állandóan a szobai asztalt húzogatja. Ez nagyon jól néz ki, és a lábai összecsukhatóak, így el is tudom rakni.
Anyuéktól meg fűegereket kap minden féle felszereléssel. Az unokatesójáéknál van, és nagyon bejött neki. Hát remélem foglalkozni is fog velük, nem nekem kell majd azt is csinálnom.
Még max egy társasjátékot vagyok neki hajlandó venni, bár van ennél több igénye is :wink: De tanultam az előbbi évekből, semmi értelme játékokkal elhalmozni....

Évi és
Kép
csongianya

Sziasztok!

Első sorban a betegeknek jobbulást kívánok!!!

Úgy láttszik nem csak a betegek nem tudtak aludni az éjszaka hanem még én sem, majd le ragad a szemem de ha visszafekszek az Istenek nem tudok elaludni, már fél5 óta fent vagyok :cry:

Évi: Igen van egy kis erdőcskénk olyan 1/4 hold lehet kb. Már ott volt amikor megvettük ezt a házat és még úgy gondoltuk jó helyen is van, de úgy láttszik nem. Leginkább akác fa van benne, de volt dió fa is csak azt szombaton mind ki lett vágva. Anyukámnak vittük el a fát mert neki van kályhája is meg konvektor is és ha otthon van akkor a kályhával fűt.
Köszönjük szépen, azért is tettem fel ilyen nyári képeket mert még nekem is jó visszagondolni a jó meleg nyárra. :roll: A biciklivel kapcsolatba köszi a tanácsot. :)

A mamám tegnap már jobban volt, hétfőn éjszaka elkezdett hányni és még kedden is egész nap csak hányt, kapott inekciót is nem használt semmit neki és az orvos is aggódott nem tudott már mit kezdeni vele ez aggasztott annyira. De tegnap már nem hányt végre és ha minden így marad akkor pénteken haza is hozhatjuk. Nem tudom miért de tegnap nagyon rossz érzés gyötört a kórházba végig amíg ott voltunk, még soha nem éreztem ilyet. :(

A segítségeteket szeretném kérni. Annyi mindenkitől hallok sok-sok mindent és kíváncsi vagyok a véleményetekre azzal kapcsolatban, hogy mit gondoltok a 4D UH-ról? És hogy mennyi idős terhesen érdemes elmenni? Szolnokon a Mátyás Király úton tudom van egy rendelő és azt tudjátok, hogy oda mennyi idő elteltével kap az ember időpontot, ja és ha árat tudnátok írni azt is megköszöném.

Móni: Gratula Lucádnak. :)

Linda: Tegnap elfelejtettem írni de Rékád nagyon aranyos. Gáboréknál Zsombi úgy nyúlik mintha nyújtanák. Volt itthon pénteken és beszéltünk megnéztem a fényképeket amiket hozott. Azt mondta meg se láttszik, hogy terhes vagyok hirtelen azt se tudtam bóknak vegyem vagy se. De már nagyon sokan mondták, hogy ahoz képest, hogy 19 hetes vagyok meg se láttszik. :cry: Nem is tudom, hogy ez jó vagy rossz. :(

Végre kicsit süt a napocska csak sajnos már nem melegszük a sugaraitól.
Szép napot!

Krisztina és Dávid
Kép
kriszti83

Sziasztok

Vali.itt is gratula mégegyszer.majd írd ám meg milyen lett a statisztika stb is.Reggel gondolkodtam rajta,hogy megállok 2szóra,de mire visszaértem volna bizti megkezdődik a tanítás..8:30-kor kezdtek amúgy?

Kriszti.én voltam 4D-sen 17hetesen,de mondjuk én azért mentem el,hogy vízsgálati értéke legyen,mert ennyi idősen még nem lehetett "mozizni" és még azt sem mutizta meg,hogy fiú vagy lány :)
Nekem ha lesz még egy babó tuti elmennék a 2.trimeszter elején+valamikor a 30.hét felé. :D
Jók amúgy nagyon a képek. a Kia-val meg van elégedve? -nekünk is az van,de csukott,6személyes.

Judit.jobbulást Marcinak.mi is jártunk egyszer régen Sziszivel így,hogy semmi baja nem volt,de megláttam a mandiján a tüszőket :shock: .Kell még kontrollra menni? Munkahelyen mi újság?

Évi.hát nem is csodálom,hogy kiakadtál.képzeld mi is majdnem így jártunk-igaz Zsoltira csak az udvarra nem adták rá-szintén ezen ok miatt,hogy nem találják (kipotty a pad alá).de büszke voltam Zsoltira,mert ő mondta el magától,hogy nem volt rajta sapi-így feltette a kabátja tutyiját. :D
Hu,szerintem tuti a kari-ajándékok Csonginak:) Ben10rajongás van még? nálunk Zsoltit kb 1-2hója érte el :lol: :lol:

Katlina.kitartás a dacossághoz,hidd el lesz jobb is :) Peritolt szedi még Robika?maradt a jó étvágy?

Betti.nálunk is általában úgy indul a reggel,hogy Sziszi mondja,hogy ő bizony nem megy oviba,de aztán meg,hogy jobban felébred már jó kedve van :)

Voltam fogadóórán.nincs semmi különös a gyerkőcökkel.Zsolti kicsit visszahúzódó még mindíg...

Nóri.nagy Elmót akarsz Lilcsinek vagy kicsit? Kicsit azt tuti láttam a Corában,de majd nyitva tartom a szemem.
Ma az Obiba akarunk kiszaladni ovi után-veszünk a lakásdíszítéshez ezt-azt.meg nyílik valami bútor-ágynemű bolt a Skálában-ott kéne nézni Sziszinek nagypaplant

Ivett.Máténak is jobbulást.jön neki az orrából már ha szívod?

Erika.gratula a 2.fogacskához!!!

Tündi.nektek meg jó Apázást :)

Menek tanulni :(

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Hali!

Andi, nálunk most éppen lecsengett a Ben10. A Duel Masters kártyák mennek, gombfoci, és focista matrica gyűjtés.

Nézzétek meg mit találtam (bár nagyobbaknak, de szerintem marha érdekes)

www.hangyafarm.hu

Évi és
Kép
csongianya

Vasútmodell kiállítás.

Nagy terepasztalok, LEGO vasút, modellek adás-vétele

Helyszín: VOKE Csomóponti Művelődési Központ Szolnok, Jubileum tér 1/a. II. emelet

Ideje: 2008. november 28-tól 30-ig 10-18 óra között

Belépődíj: felnőtt 400 Ft, gyermek: 300 Ft
szilbee

Sziasztok!

Ma már másodjára ülök le,csak az előző irományt apa 1 gombnyomással eltüntette :evil:

Először is a kis betegeknek mielőbbi jobbulást,gyógypuszi megy nekik :) !!!

Katlina:Dackorszak az nálunk is van a majdnem 3 évesemnél,de még a nagynál is :( Ráadásul Milán folyamatosan beszél,be nem áll a szája :? Én is örülök az estének,akkor legalább csönd van.

Erika:Gratula a második fogacskához :)

Kriszti:Köszi :) Neked meg nagy-nagy gratula mocorgáshoz :) Ugye milyen fantasztikus érzés?És ez még csak jobb lesz.Mamádnak pedig jobbulást!

Évi:Lucám itthon csak kiságyban alszik el,így nemigen tudok mellé feküdni :roll: Sajnos az esténk sem volt fényesebb :( Este elaludt ahogy szokott fél9kor,majd 9kor sírva ébredt,fél10kor újra letettem,aludt fél órát,majd megint sírás,sőőőőt üvöltés,hiszti,toporzékolás :( 11kor megetettem,mert azt gondoltam keveset evett,majd letettem,üvöltés,aztán az egész kaját kihányta :( Éjfélkor aludtunk el.Nemtudom mi volt vele,de ma is elég nyüszi,lehet foga,remélem nem betegség előjele.

Na de a lényeget ki ne hagyjam :oops: megvolt a kontroll Pesten,és szerencsére teljesen elhagyhatjuk a kengyelt :) Renben van a csípője,tornáztatni kell,hogy a terpesz megmaradjon és majd márciusban kell menni kontrollra.

Linda:Süti?Próbálkoztál vele még?Én szombaton fogom sütni,jön a párom lánya,ő is szereti az édességet :)

Na lépek,mert hiányolnak :roll: További szép estét Mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
lucuska

Sziasztok!

Ma visszamentünk a fülészetre, de még jövő héten is kell, nem húzodott még vissza a dobhártyája. Szóval még nem gyógyult meg egészen.
Köszönjük mindenkinek a jókívánságokat! :)

Kriszti! Aranyosak képeitek, Marcinak pedig nagyon tetszettek a férjed járművei! :)
Az biztos, hogy a Mátyás király körúton csinálnak 4D-s ultrahangot, mindig az én dokim rendelése előtt szokott lenni. Jó borsos árak vannak, olyan 10000Ft az alap. Mi még Fehérváron csináltattuk, ott kevesebb volt, videó és fényképek is benne voltak az árban.
Habár az arcát végig eltakarta a kis kezeivel, azért érdekes volt. Azt hiszem, a 23. héten mentünk.

Évi! Ivással nincs gond. Nem úgy tűnik, hogy Marcinak fáj a mandulája, még étvágya is van rendesen.

Én is nagyon kiakadtam volna a helyedben, hogy sapka nélkül vitték a gyereket. Tényleg naggyon jó idő van... :x Kb 0 fok... Még szerencse, hogy Csongi nem fázott meg. Az ajándékoknak biztos örülni fog! :)

Nóri! Karácsonyig csak kijutsz még a Corába :) Különben a bookline-on is láttam Elmót, igaz az volt írva, hogy a piros most épp nem kapható, csak valami más színű...

Andi! Igen, kedden megyünk vissza. Hű, én azt sem tudom, hogy néznek ki azok a tüszők... Azért csak elmúlik jövő hétre. Munkahelyről inkább priviben írok. Gondolom, unokatesódtól is hallottad már, hogy mi újság...

Móni! Ez aztán a jó hír! Remélem, ma már jobb éjszakátok is lesz!

Jó éjt mindenkinek!
judit_79

Sziasztok!

Móni, de jó, hogy nem kell már kengyel Lucának!!! Hú, amit az éjszakátokról írtál, még olvasni is fárasztó volt. Én anno ilyenkor már nyomtam neki egy Germicidet...fúj rossz anya, de úgy voltam vele, mindenki jobban jár :wink:

Judit, az jó, hogy Marci ilyen könnyen veszi! A tüszők szerintem ilyen kis fehér pöttyök, de lehet, hogy csak a manduláján van, így gondolom nem is látszódnak. Munkahely....titeket is elért a válság?!

Szilbee, képzeld, nagyjából kész a játszótér. Van összesen 2 hinta (amire a kicsiket fel sem lehet ültetni, mert semmi tartója nincs se oldalt, se hátul), egy csúszda, amit kipróbáltak Csongiék, hát éppen nekik való, mert nagyon gyors, és kötélen lehet felmászni. És lesz még egy homokozó. És az eszetlenek körbe kerítették kerítéssel. Mivel kicsi az egész, úgy néz ki, mint egy állatkerti ketrec, vagy kutyafuttató. És mindez állítólag kb. 8 millió forintba került :shock:

Linda, Ti hogy vagytok?

Ivett, mit mondott a dokinéni? Jobban van Máté? Urad éppen tart hazafelé. Hm, olyan jót röhögtem...gondolom majd elmeséli :lol:

Hajniékról tud valaki? Nagyon rég nem jelentkezett már....!

Évi és
Kép
csongianya

Sziasztok!
Épp reggelizek, Réka úgy hallom ébredezik, úgyhogy rövid leszek.

Évi, köszönjük, jól vagyunk, bár Réka egyre többet nyűgös az ínye miatt :(

Móni, még nem próbáltam újra, majd jövő héten, holnap túrótortát akarok csinálni Anyu szülinapjára, diétásan :wink:

Kriszti, mi áprilisban voltunk, 29 hetes volt babus, jót moziztunk, egy órát bent voltunk, és szinte az utolsó pillanatban mutatta meg az arcát. Ott lett bizonyos, hogy csajszi. Az alap akkor 6000 volt, ha viszel videókazit, ráveszik. Ha DVD-t kérsz, akkor 10 ezer a vizsgálat. Minden további kép 1000, ha jól emlékszem :? és ott van, ahol mondod. Időpont: kb. 1/2- 1 hónappal előre. 30. hét körül érdemes menni.

na megyek, lelkesen szólongatnak :lol:

Kép
pimelinda

Sziasztok!

Köszönöm szépen a segítségeteket. :D :D

A betegeknek még mindig jobbulást kívánok.
Gyógy puszit mi is küldünk. :) :) :)

A kia nem saját autónk hanem céges kocsi de nem szoktak rá panaszkodni a férjem és a sógorom szokták felváltva vezetni és 20-tól - 30-ig mindig itt áll az udvaron mert akkor Zsolti ad készenlétet.

Judit: Azt gondolom, hogy tetszett Marcinak főleg a markoló igaz? :wink: Zsolti mindig élménnyel beszél arról, hogy ha az ovi előtt kell neki elmenni akkor az összes ovis a kerítésen lóg és kiabálnak már persze ha kint vannak az udvaron. Ha ilyet mesél mindig eljátszunk a gondolattal, hogy ha fiunk lesz és ő is ott lesz az ovisok között majd mit mond a társainak, de szerintem ha lány lesz akkor is meg fog őrülni az apjáért. :) Nagyon szereti a gyerekeket Zsolti. :lol:

Móni: Nagyon örülök, hogy már nem kell kengyel Lucának. Az éjszakátok elég borzalmas volt. Nem tudom, hogy én miért alszok olyan nyugtalanul mostanában Zsolti minden rezdülésére felébredek és nap közben se tudok aludni. Nem rég jöttem haza Monorierdőn voltam Zsoltival meg a sógorommal és a kocsiba majd nem elaludtam (elringatott az autó).

Most megyek ebédelni, mert délután megint fát fogunk vágni. Az anyukám meg a keresztanyám pedig mennek a mamámért remélem haza is fogják hozzni. :roll:

Tündi: Ha esetleg benézzel ide is akkor remélem, hogy minden úgy alakul ahogy eltervezted. A pocaklakóm is ezt kívánhatja mert mióta leírtam a neved azóta érzem, hogy mocorog.

Mindenkinek jó hétvégét!! :D

Krisztina és Dávid
Kép
kriszti83

Linda! Nagyon Boldog Születésnapot! :D

Kép
szilbee

Csajok gyors bekukk: jön valaki a Gryllusra a HEMOba vasárnap, mi megyünk. Puszi

Kép
bmeli78

Sziasztok!

Most csak egy gyors bekukk :)

Lindának Nagyon-Nagyon Sok Boldog Szülinapot Kívánok!!!! :)
Kép

Majd még este írok,ha engedi a család :wink:

Kép
Kép
Kép
lucuska

Sziasztok!

Hazaértünk.Hamar eltelt ez a 2 nap.Igaz ebben a hidegben kirdánulni nem is lehetett igazán inkábbc sak megnéztük a nevezetsségeket.voltunk Szentendrén,Eszergomban,Párkányban(vagyis csak a híd végig mentünk el :wink: ) Visegrádon(szálls is itt volt ugye),és ma hazafel Veresegyházán a maci otthonban.
Jól éreztük magunkat nagyon,majd nyáron is elmegyünk:)

Képeket is mindjárt rakok,csak előbb :arrow:

Linda,nagyon sok Boldog Szülinapot kívánunk!!
Kép

És akkor pár képecske :)

Kép Szentendrén a Dunánál

Kép Esztergom-Bazilika előtt

Kép Mári Valéria híd(Esztergom)
Kép szálláson

Kép Medve otthon Veresegyházán

Bocsánat ha nem reagálok most,ma még megpróbálok visszaolvasni!!!!Holnap reggel úszás,megyünk anyósékhoz,vasárnap vissza,délután házavató apa haevrjáéknál és jöv héten már pihi.Természetesen pár vásárlást még megejtünk :wink:

Kép
Kép
tundi24

Linda!!!!

Nagyon Sok Boldog Szülinapot Kívánok Neked!!!!
Kép

KépKép
diÁcska

Linda:

Itt is nagyon boldog születésnapot!!!

Kép

Tündi: De jó, hogy újra írsz. Nagyon jók a képek!! Szuper lehetett ez a pár nap.
jaimee1

Linda!
Sok boldog Születésnapot!!!!!!!

Kép

Kép

Kép
katlina

LINDA! BOLDOG SZÜLINAPOT!!
Kép

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Mindenkinek köszönöm a köszöntést!
Kép

Kép
pimelinda

Sziasztok!

Melinda! Én is sok-sok boldog születésnapot kívánok!
Kép

Évi! Igen, sajnos a válság elég súlyosan érinti az én munkahelyemet is. Tudod, autóipar... :(

Kriszti! naná, hogy tetszett Marcinak a markoló! A gyerkőcötök akkor nagyon menő lesz az oviban majd :)
Most már egyre többet mocorog majd a pocaklakód! Emlékszem, Marci legtöbbször a fejét dugta ki, hogy simogassam meg... Érezni lehetett a gömbölyű buciját :)

Tündi! De jók ezek a képek, te is olyan kisimult vagy, látszik, hogy jól éreztétek magatokat!

Bmeli! Mi megyünk vasárnap!
És holnap a vasútmodell kiállításra is megyünk, amiről Szilvi írt.

Szép hétvégét mindenkinek!
judit_79

Linda! Nagyon sok boldog születésnapot kívánok! Kép

Kép
Kép
mongi

Sziasztok!
Lányok, mégegyszer köszönöm! Kép

Tündi, szépek vagytok! Jól teszitek, hogy alaposan kihasználjátok ezeket a napokat :)

Kép
pimelinda

Sziasztok!

Évi!

Máté még sajnos mindig beteg most már köhög is és nagyon náthás!
Az orrszívást egyszerűen nem tűri ugy kell erőszakkal lefogni!Szegényt sajnálom már nagyon.
Csongi nem beteg?Olyan régen beszéltünk már?

Linda!

Nagyon sok boldog születésnapot kívánok!

Tündi!

Nagyon jók a képek!

Jövöhéten ha minden igaz és addigra Máté is meggyógyul akkor mi is megyünk síelni Donovalyba.
Ki mit csinál a hétvégén?

Ivett
Kép
Kép
ivett&fanni

Linda, kicsit megkésve, de nagyon boldog szülinapot kívánok neked!

Ivett, szegény Máté! Hát Csongit is mindig úgy kellett lefognom orrszíváskor! Én is sajnáltam, de muszáj, mert iszonyatos mennyiségű trutyit tud kiszívni. És én úgy voltam vele, inkább ez, mint egy fülgyulladás, vagy egy arcüreg.
Hívnálak én, de a főnök állandóan a nyakamon ül :wink: Tegnap majdnem hívtalak, nagyon magam alatt voltam/vagyok....és már tényleg olyan rég beszéltünk :(

Tündi, jók a képek! Luca még mindig tiszta apja! Meg van az apa-lánya szerelem? :wink:

Mi ma itthon vagyunk, apa délelőtt tanfolyamon, így egy kis nyugi van itthon.
Holnap meg Ferenc napot tartunk anyuéknál.

Évi és
Kép
csongianya

Szép estét!
Mi is taknyosak vagyunk :( az orrszívás nálunk is elég durva lett :? Réka sikítva ordít, délután már öklendezett is, annyira sírt :cry: de tényleg muszály leszívni, szörtyögő orral szopizni sem tud...

mindenkinek jobbulást!

Kép
pimelinda

Sziasztok!

Szinte folyamatosan foglalt nálunk a gép,alig férek ide :roll:
Igazából sok minden nem történik mostanában,esetleg,hogy Luca egyre többet négykézláb rugózik,nagyon tetszik neki ez az új testhelyzet,ha meg hanyatt fekszik a csípőjét emelgeti és nagyon próbálkozik felülni :)
Viszont mi is taknyosak vagyunk :( Lucámnak állandóan tele a nózija,nagyon szenved :cry: Az orrszívás nálunk is "mumus",de én is úgy vagyok vele,mint Évi.Remélem gyorsan túl leszünk rajta.

És persze minden kis betegnek mielőbbi gyógyulást kívánok,gyógypuszik mennek :) !!!!

És én is megyek :) Jó éjt Mindenkinek! :)

Ui:Kriszti:Mi január 16.án voltunk 4d-n,30 hetes volt Lucus,1kép és a dvd 14ezer volt.Ment privi :)

Kép
Kép
Kép
lucuska

Sziasztok!

No, minket is elért a takonykór :? Nekem a torkom is fáj, Csonginak "csak" tele az orra.

Megyünk anyukámékhoz, szép napot mindenkinek!

Évi és
Kép
csongianya

Linda: boldogságos hófordulót nektek!

Kis és nagyobb betegeknek jobbulást!
jaimee1

Sziasztok!

Látom hétvége,nemnagy a tolongás :?

Betegek jobban vannak már?
Szerencsére a mi éjszakánk jól telt,reggel 8-ig aludt Luca :) Viszont még mindig nagyon folyik az orra,meg szegénykém megebédelt(még volt 2 falat)köhögött,majd öklendezett és az összes kaja kijött belőle :( Úgy sajnáltam szegényt.Átöltöztöttem,vártunk egy fél órát,majd újra megebédelt.Már másfél órája szundizik :) Remélem a hányás csak a trutyitól volt,és nem lesz komolyabb baj.

Ma kidekoráltuk a lakást,gyerkőknek nagyon tetszik,és egyre jobban várják a karácsonyt(megsúgom én is :oops: )

Na lépek,sütizek,még nagyban tart a hízókúrám :P

Jaj,Tündi:Tegnap is elfelejtettem írni,nagyon jók a képek :) Olyan nagylány Lucátok :)

További szép napot Mindenkienk!

Kép
Kép
Kép
lucuska

Réka babának boldog hófordulót kívánok én is!!

És mielőbbi jobbulást neki is(kukkoltam a blogot :oops: )

Kép
Kép
Kép
lucuska

Réka! Boldog 5. hónapot! :) Kép
szilbee

Réka baba! Boldog hófordulót Neked!

Kép
Kép
mongi

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: