Új privát üzeneted érkezett!

Szia Sahli,

Én inkább arra gondolnék, hogy a gyomrod, emésztésed miatt van.. nekem is volt nemrég ilyesmi, mentatea nagyon rendbe hozott 2 nap alatt.
Ilyenkor a gyomrot nagyon nyomja baba..

A görcs milyen jellegű? mensi szerű, vagy belek?

Kép
Kép
zsiraf8
 
 


Szia Zsiráf!
Nem mensi jellegű inkább tompa mintha szét akarnék robbanni!
Tea jó ötlet és megyek zuhanyozni egyet! köszi

sahli
 
 


Csuri, Zsiráf UGYANARRA a napra vagyunk kiírva!!!! :D :D :D

Olyan légszomjam van egész nap, ez már mindenkinek elmúlt? Megyek fürdöm egyet, hátha jobb lesz.

manna
mannababoca
 
 

 
 

Jó reggelt Csajok!

Tegnap este jártunk CTG-n. Hát továbbra is aggódhatok... A vérnyomim 140/90 volt. A hőmérsékletem 37,2. Zsófi szívhangja az elején a felső határt súrolta, lehet, ezen való aggódásomban ment fel a nyomim. Amikor hazaértünk, itthon is megmértem a nyomim: 120/70 volt. A hőmérsékletem meg 36,4. :shock: :? Szerintetek??? Ki érti ezt??? Ma megyek a dokimhoz, meglátjuk mit szól mindehhez...

Az éjszakám borzasztó volt! Hajnalban nyelőcső fájásra ébredtem, utána a hasam görcsölt... :evil:

Kérdeztem tegnap a szüésznőmet: Apa megfázva, náthásan is bejöhet szülésre, legfeljebb kap egy maszkot. Ha meg én elkapom és betegen kell szülnöm... hát az pech.

Kép
Kép
lbernuska
 
 


Jó reggel mindenkinek!

Remélem jól vagytok és egyben...

Egész jól aludtam. És nem fájok annyira..., szóval asszem maradok decemberi kismami... :lol: , csak abban bízom, hogy Dani nem fog ráhúzni mint az apja, állítólag 10 napot maradt még mielőtt kibújt volna! Na ezt nem akarom!

Ma megyünk nst-re, meg uh-ra nagyon kíváncsi vagyok mit fog mondani a doki, remélem csupa jót!!!! :roll:

Reggel 6 óta pörgök, már ettem, ittam elmosogattam, megy a mosás, szóval elvagyok. Le kellene menni a táppénzes papírért, de 10-ig ráérek.

Megyek kicsit visszadőlök még lustizni...

Kép

Kép
dcili81
 
 


manna, zsiráf!

De jó!!!

Akkor nekem valamit nagyon elszámolt a dokim!!!!

Ha a kiírás dec. 12., akkor ma töltjük a vonalzó szerint a 38. hetet?

Én mindíg keddenként jártam hozzá és akkor voltam .... hét+ 3 napos, most ezt nem értem. SEGÍTSÉG!!!!!!

Cili: őszintén mondom én is a napokban jobban vagyok, mint pl. a 34, 35, 36. heteken. Nem tom, de szerintem ez pszichés alapon van. Talán elmúlt a koraszüléstől való félelelm?
csurimuri
 
 


Aida! Nem tudom mennyire ragaszkodsz a női dokihoz! Én is Kistarcsán szültem Dr. Toldi Lászlónál és egy szavam sem lehetett rá! A szabija alatt szültem és feljött a balcsiról és végig Velem volt! Június 24-én 10 órától 25-én hajnal 2-ig! Én nagyon jó szívvel ajánlom Őt Neked! :D
Vendég
 


Nah látom senki nem készül szülni, bár látszik, hogy egyre többen babáznak, most vissza tudtam olvasni :)

Orsi:
Nagyon köszi a privit! Asszem ma eltipegek a gyógyszertárba..

sahli:
szerintem valami vírust kaphattál el :?

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Jóreggelt!

Örülök, hogy mindenki többé-kevésbé jól van és egyben, még mi is egyben, bár már egyre carabbul. Úgy tűnik, én mindig fáziskéséssel produkálom a tüneteiteket, lányok.... :P

Ja, a legfontosabb (ez is fáziskéséssel, hiába, én már csak ilyen vagyok :oops: ): Nagy-nagy gratula Verának és Izának, sok-sok tejcsit kívánok, és remélem, hogy a kis csöppség nem ijeszt ránk többször!

Sina: Levették a vérem kedden a 4.-en, miközben az NST-n ültem (vicces volt), de sztem kifogtam valami ügyesebbet, mert egész jól abszolválta a dolgot. (Mondjuk megelőzendő, hogy a nagy vénakeresgélésben össze-vissza szurkáljon, már előre az orra alá nyomtam a bal karom, nekem mindig onnan vesznek vért, ott eléggé kilátszik a vénám.)
Levette a doki a kenetet a BSH-hoz is, az NST-re meg nem mondta, hogy rossz lenne (nem mondott semmit se rá).
Ákos baba szinte meg sem állt a vizsgálat alatt, sőt, valahogy le is tornázta magáról a tappancsot, így az eleje értékelhetetlen lett a papírcsíknak... :P :D

Hétfő reggel újabb NST, hálistennek addig pihi van, nem kell bemászkálnom. Aztán meg szerda reggel befekvés..... :(
bébic
 
 


...vagy: "Aztán meg szerda reggel befekvés. :lol: :lol: "
(még eléggé vegyes érzelmeim vannak a dologgal kapcsolatban, nagyon szeretném már a kezemben tartani a kisfiam, de közben meg iszonyatosan be vagyok tojva még mindig.... :oops: )
bébic
 
 


Sziasztok lányok!

Örülök, hogy ma némileg kellemesen telt az éjszakátok!

Bébic! Mitől félsz pontosan? A szüléstől vagy ami utána következik?

valaki írta, hogy nem fél mertmé nem tudja milyen... hát én szültem már, mégsem emlékszem milyen. A történetet tudom, de magára a fájdalmakra, meg az egészre nem emlékszem. Ugyanúgy megyek szülni, mintha ez lenne az első... tegnap este egész elalvásig ezen filozofáltam, hogy vajon akkor most ez hogy is lesz... én is nagyon szeretném már, ha megszületne, és velünk lehetne a kicsi csöppség, de szerintem az én kisfiam késni fog...

Sahli! Szerintem is valami bélfertőzés féle lesz...

Ibernuska! Ilyen nekem is volt csak a másik irányban a vérnyomival... amikor bennt mérik mindig fele annyi, mint otthon... lázzal is jártam már így... szerintem az izgalomtól van... másra nem tudok gondolni....

Csuri! Nem lehet, hogy a dokid valamelyik uh-t vette alapul és ezért neki más idő jött ki?

Lilypie Kids Birthday tickers\




Lilypie Kids Birthday tickers




Lilypie First Birthday tickers
bkatalin
 
 


Kati: Ki fogsz nevetni, de jelenleg konkrétan a kórháztól és a "csak magamra számíthatok"-dologtól félek....nagyon szerencsétlen tudok ám lenni és nagyon el tudom hagyni magam....pedig nem vagyok elkényeztetve vagy ilyesmi, csak valahogy sosem voltam "egyedül", most viszont tényleg nem lesz ott senki sem, csak én és a picur....Meg nem is vagyok az a harcos, "jogaimértkiállok", "majdénmegmondom"-típus....
inkább a nyúlfélék családjába tartozom... :shock: :P :oops:

Igazából az utána következő dolgoktól még nem félek, majd csak ha már a fentieket feldolgoztam....
bébic
 
 


Amúgy ha jobban belegondolok, nem is tudom ám, mi az, ami olyan félelmetes az egészben....nem tudnám megfogalmazni.....
eleve nem értem, hogy ha 4-én lesz a császárom, akkor mi a fészkes fenének kell 3-án reggel fél nyolckor befeküdnöm.... :shock: :roll:
bébic
 
 


bébic:
azért, mert szerintem ilyenkor csinálnak labort, anesztessel kell beszélni, uh, ctg, stb. :)

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Sziasztok, jó reggel!!!!

Bébic: Én is nagyon tartok az eseménytől. Az igazság szerint az zavar, hogy nem tudom mikor várhatom. Így nem tudom elég felkészült leszek-e fizikailag.

Nekem szinte a 37. hétig nem fájt semmim, nem is éreztem a terhesség "panaszos" jeleit. Most azonban sajnos reggelente hányingerre kelek és éjszaka eléggé fáj a szeméremdombom. Ezt a szeméremdomb fájdalmat nem is értem, mert napközben egyáltalán nem jelentkezik, éjjel meg minden "fordulónál" felébreszt. :? :? :?

Kép
mannababoca
 
 


Bébic, azé kell befeküdnik, hogy ők dönthessék el, hogy mit mikor és hozzád ne kelljen alkalmazkodni.... :D

Kép
mannababoca
 
 


Mági: Remélem is! :lol: Mármint hogy ha már egyszer berendelnek, akkor legalább "elszórakoztatnak", hogy ne unatkozzak, hehe! :wink: :lol:
bébic
 
 


jo reggelt.
en is jo aludtam. egy 20 percet leszamitva, amikor alhasi fajdalomra ebredtem.majd pedig csemetem s mozgolodni kezdett. nagyon sajnaltam szegenyt, mert abban 20 percben vegig feszkelodott, nem tudta, hogy mit csinaljon a labaval, hova fer el. de a vegen talalt neki helyet. :lol:

mindjart megyek kozmetikushoz. nem sok kedvem van, de muszaj. nem merem tovabb halogatni a szules miatt.

innen is kizavarnak, mert bekotik a radiatorokat z uj szobakban, meg csinaljak a padlofutest lent.

Sarmon. Isten hozott titeket otthon, amikor majd hazaertek.

szep napot midnekinek.

KépKép
KépKép
mush589
 
 


Manna: Akkor egy cipőben járunk! :lol: A szeméremcsontom nekem is csak éjjel fáj, nappal a jobb forgóm meg a derekam....munkamegosztással dolgoznak, úgy tűnik.... :?
hányinger szerencsére nálam nincs (inkább állandó ehetnék... :oops: ), csak éjjel fixen 2 pisi, az elsőnél szintén fixen gyomorsav+nyelőcsőégés, amin szerencsére 1 RENNIE segít. (sőt nemrég volt pár olyan napom, amikor egyáltalán nem égett a gyomrom és nem kellett RENNIE se....olyan furán hullámzó az egész, vannak napok, amikor minden rózsaszín 8) , aztán jönnek a pocsék nappalok-éjjelek)

[quote] írta:k dönthessék el, hogy mit mikor és hozzád ne kelljen alkalmazkodni....

:lol: :lol: :lol: Miért van olyan érzésem, hogy most nagyon igazat szóltál? :wink:
bébic
 
 


Bébic! Csak azért kérdeztem mitől tartasz, mert arra tosztán emlékszem, hogy az elsőnél ugyanígy voltam ezzel én is... aztán legnagyobb meglepetésemre anya lettem, eltűnt belőlem a nyúl és bár a jogaimért most sem szeretek véresen harcolni, de hidd el teljesen másképp lesz minden... na meg aztán ha nagyon egyedül vagy itt leszünk neked... majd szórakoztatunk. Ha unatkozol 3-tól a császárig, majd küldök neked sok-sok smst tele viccekkel meg sztorikkal, jó?

Mushi! te még ilyenkor bírod a kiképzést a kozmetikusnál... én nem vagyok nagyon nyavalygós, de az első szőrtépés után valszeg odacsapnák neki most....

Manna, Bébic és minden fájdogálós... ez a szeméremcsont, domb meg hasonló fájások elég érdekesek... nekem is csak reggel fáj, meg éjjel... szerintem ha bejáratódik jobb... azért nem fáj... ma pl fel kellett ébresztenem apát amikor kivakartam magam pisilni, mert nem birtam magamtól a lábamat megemelni, hogy leszálljak az ágyról....

Lilypie Kids Birthday tickers\




Lilypie Kids Birthday tickers




Lilypie First Birthday tickers
bkatalin
 
 


Musi: Jó szépülést! :D

Kati: :lol: Nagyon aranyos vagy, köszkeeee! És köszi a megnyugtatást is, remélem, nálam is hasonlóan alakul majd minden! De jó tudni, hogy van remény! :D
Amúgy ha minden jól megy, vagyis Apa nagyon így tervezi, bent lesz velem a laptop, és ha nem tiltják meg vagy hasonlók, akkor használni is fogom, és jövök majd!
bébic
 
 


egy olyan technikai kérdésem van, hogy nektek is minden alkalommal be kell lépni a Várandósság topikba aztán a mi topikunkba hogyha frissíteni aakrtok? Mert nekem igen, iszonyú idegesítő... van erre valami megoldás?

Lilypie Kids Birthday tickers\




Lilypie Kids Birthday tickers




Lilypie First Birthday tickers
bkatalin
 
 


Bébic! Akkor majd a topikunkba irok neked sztorikat, hogy ne unatkozz... :) de szerintem erre nem lesz alkalmad :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers\




Lilypie Kids Birthday tickers




Lilypie First Birthday tickers
bkatalin
 
 


Kati: Oksiiiiii! :lol:

Sajna nincs ötletem a technikai kérdésedre, ezt nekem is kell csinálnom, de csak akkor, ha mondjuk hosszabb ideig nem frissítem az oldalt, nem írok a topikba.
bébic
 
 


Sziasztok!
Látom még mindenki egyben - már akinek mostanában szülhetnéke volt. Én is még 2in1. Bár tegnap este óta olyan érzésem van, hogy a gyerek ki akar csusszanni. Nagyon erős a nyomás a hüvelyemen és szinte pulzál ott bent. Nem tudom mi ez! Amúgy semmi extra!

Technika: ha hosszabb ideig (kb. 1,5 óra) nem frissítek akkor nekem is újra be kell lépni!

Bébic: akkor majd várjuk ide a híreket. Sajna ez nálunk nem lehetséges, így én majd csak ha hazajövünk akkor tudok hosszabban írni. Persze SMS-t majd dobok valakinek!
Vendég
 


Sziasztok!!

Friss tábla!!

Kép
susy75
 
 


Bernuska!
NYugi! Hátha tényleg csak az aggódás miatt volt magasabb a nyomid!!! :wink:

Zsiráf!
ìrtad, hogy jó lenne a másik tábla is, nem tudom Aida bevállalja e. :roll: Nekem ez az egy elég!:D Vagy esetleg más önkéntejlentkezö???

Aida!
Akár a kismami netes oldalon is lehetne pl más színnel jelölni azokat,akik még nem szültek meg!!! 8)

Manna!
De szerencsés vagy, hogy ilyen sokáig tünetmentes voltál! :wink: :lol:

Gondolom ez a szeméremcsont fájdalom attól van, hogy ékelödnek be a babucik. Tegnap nekem a derekam akart leszakadni! :?
Meg a legújabb kínom, hogy nagyon teker a hasam/gyomrom ha nagywc-re megyek, ja és a hasam is csikar mostanában! :( :(
Szerintetek ez is a terhességtöl van???? :shock: :roll:
susy75
 
 


Bocika: Ez jó hír, hogy jól vagytok és még egyben! :D Az meg attól lehet, hogy beékelődött a fejecskéje a helyére, nem? (Nekem olyan érzés szokott lenni, mintha a pisinek fenntartott lyukon akarna kibújni... :? na, az tud fájni, mintha késsel vagdosnának...)

Ezt a laptop bevivős dolgot azért majd még meglátom én is, ha bent leszek, mert nem szeretnék kockáztatni...
bébic
 
 


Susy: Szerintem igen. Így a terhességem vége felé nekem is hol ilyen, hol olyan a WC túra. Múlt héten pölö minden nap minimum 3szor voltam nagyWC-n :shock: , most meg csak reggel, meg néha délután is. (hú, remélem, nem kajál éppen senki! :P bocsi! ) Előtte egy hétig az epémmel nem volt valami rendben, aztán az is elmúlt.
Valahogy úgy nézett ki, hogy "új hét-új tünetek"....
És nem eszek vagy iszok semmi extrát, se többet se kevesebbet, mint előtte...

Viszont kb két hete már nem elég a napi 2 üveg 1,5 literes ásványvíz...majdnem elfogy a 3. üveggel is... :oops:
Ugye ez nem jelent bajt? :shock:
bébic
 
 


Bébic, én is félek ám... nem vagyok nyultipus, de ilyen helyzetben az leszek, mert kiszolgáltatott az ember..
Hétfőn mikor voltam a szülőszobán és a doki megvizsgált, iszonyuan fájt, és nem tudtam ez normális-e, akkor is olyan kiszolgáltatottnak éreztem magamat... :(

Berni, ne aggodj, hogy fennt volt a baba pulzusa. Sztem az normalis, nálam is van hogy kiveri a plafont, olyankor mozog, de nem is mindig érezni. Nekem azt mondta aki csinálja, hogy ez tök oke. Szokták is mondani, hogy akkor a legjobb a CTG, amikor legaktivabb a baba, mert inkabb az a gáz amikor lefele megy ki a tartománybol.
Testhő: nekem is van, hogy érzem elönt a melegség, és nyári poloban dekkolok itthon, izzadok... aztán perc mulva fázom nagyon... a 37.2 meg sztem nem olyan sok, nekem, már 37.5 felett is volt... :(

Én meg mindig ezzel a magzatmozgással paráztatom magamat. Reggel kelek, és már azt várom, mikor moccan. Ha nem moccan délelőtt, akkor tiszta paramanci vagyok, és rámtör az ideg....
Pedig olvastam, hogy ilyenkor a ap 9o-95 %-at már alvással töltik.. De akkor is.

Susy, köszi a táblát.

Manna, én is detto igy érzek, eddig semmi nehézség nem volt fizikailag hogy terhes vagyok, de most azért már nehéz a hasam, és marhára idegesit, hogy nem tudom felvenni a zoknimat, meg imádok vezetni, de egyszerűen a kocsiba beülni és kiszállni nehezemre esik..
A szeméremcsontom nekem is fáj, hát illeszkedik a drága.

Csuri, Holnap töltjük a 38. hetet, ma vagyunk 37w6d. :D

Kép
Kép
zsiraf8
 
 


Jó reggelt! Felébredtem, hatalmasat aludtam! Ez fantasztikus volt! :lol: Ahogy elaludtam, úgy keltem! Mindenkinek ilyen éjszakát kívánok!

Bébic! Férjed urad szerdán bent lesz délelőtt? Csak mert én szerdán reggel megyek Nst-re, utána pedig fel a dokimhoz! Ja! És mi is beszéltük párommal, hogy lehet, hogy behozza a laptopot - van bent szabad internet, ha wifi-s a gépetek! Csak én is félek, mert tapasztalatból tudom, hogy a Péterfyben gyakran megfordulnak olyanok, akik nem oda valók lennének!!!!! Úgyhogy tényleg csak óvatosan! Én telefont is csak a leggagyibbat viszem és feltöltőkártyát!

Berni! Ne aggódj! Az idegeskedés könnyen okozhat magas vérnyomást és hőemelkedést! Nyugalom!!!!

Mushi! Le a kalappal, hogy még kibírod a kozmetikust! Én már augusztusban sem engedtem, hogy "abban" a körzetben dolgozzon! :oops:

Az előző oldalakon levő hozzászólásokat újra kell olvasnom, mert a tegnapi napom tényleg annyira passzív volt, hogy mindent elfelejtettem! :oops:
sinaszi
 
 


Zsiraf: Igen, a kiszolgáltatottság a legrosszabb az egészben. :( Ilyenkor olyan jó lenne protekciósnak lenni! :lol: :P

Hehe, hát az én fiamnak nem jön be ez a nap 90-95%ában alvás téma. Ő inkább kábé ennyit van ébren! (Azért remélem ezt a szokását nem hozza ki magával majd!)

Sina: Dejóóónekeeeed! Irigyirigy! Én is szeretnék még legalább 1 darab ilyen éjszakát!
Férjemuram most úgy néz ki, hogy csak bevisz reggel, mert nem sokkal utána érkeznek szüleim, eléjük kell kimennie a pályaudvarra, aztán gondolom hazajönnek lecuccolni, és utána vissza hozzám.
Úgy tudom wifis a gépünk, de van mobilnet is. És igen, pont azért félek én is, amit te is írtál!Ja, telcsiből meg úgy néz ki, nem is kell gagyit keresnem, ugyanis a 4 éves telóm most kezdi a végét járni, úgyhogy annak kábé már mindegy is. :P (persze azért meg ne próbálja senki ellopni, mert letöröm a kezét! :evil: )
bébic
 
 


Sina: örülök, hogy ilyen jót aludtál. Irigy vagyok!

Susy: jó a tábla!

Bébic: szerintem is egyre jobban ékelődik be. A férjem is azt mondta, mintha egy kicsit lentebb ment volna a hasam! Amúgy múlt héten a doki is mondta, hogy egy picit már a "helyén" van a fejecskéje, és ezért nem is tudott most olyan jó 4D-s képet csinálni a pofijáról.

Berni:tényleg ne aggódj ezen a magas pulzusom, az én kisfiam is kedden egyszer-kétszer szinte kiverte a plafont, rá sem akart férni a papírra! Azt mondta a doki, hogy ez a jó! :lol: :lol:

Háát a kórházba én sem viszek semmi értékest, itt rohadt sok a kisebbségi. Remélem a protekciómmal elkerülöm őket nagy ívben! Azért is tuti hogy babás szobába megyek, mert a kisebbség (többség) ugyan nem kéri olyanba magát!!! :lol:
Vendég
 


Sziasztok!

MEgjöttem ultrahangról meg a belgyógyásztól, még mindig hazaengedtek, bár sajnos már nem minden gömbölyű.

A legutóbbi véreredmnyemben van egy eredmény, ami 10-szerese a megengedett felső értéknek, és egyértelműen toxémiára utal. Azt mondja doktornő, ahogy annyival eltér a normálistól és a többi érték nem követ ezt, hogy gyanús, ezért ma megint levetette. Ő 130/90-es értékeket mért mindkét karomon, ez jó. Azt mondta, a hétfői befekvést mindenképp javasolja, én mondtam, hogy rendben.

Aztán mentem ultrahangra, ahol teljesen elkeseredtem. A lepény továbbra is I-es érettségű, viszont kevesebb lett a magzatvizem. Kérdezte is az ultrahangos, hogy nem vettem-e észre, hogy szivárogna a magzatvizem, de én nem tapasztaltam semmit. Ami miég ennél is jobban elkeserített, hogy 2 hét alatt alig nőtt a babám, most 3050 gr-rs becsülték. A flowmetria rendben.

Természetesen azonnal mentem az orvosomhoz, aki azt mondta, nincsen semmi gond ezzel az eredménnyel, a hétfői befekvést ő is indokoltnak tartja. Szóval minden rendben, de mégsem!

Hunor szépen mozog, azzal nincs gond, de azért nem állítom, hogy az eddigi nyugodtságom megmaradt. Remélem, azért kibírjuk a hétvégét és akkor tényleg decemberi kismami leszek!

Üdvözletem mindenkinek: Laura

Kép
Kép
szeles4
 
 


Sziasztok!

Ma délelőtti vérnyomim: 126/75, pulzus: 79. Lehet, csak a szülészet hozza ki belőlem a magas vérnyomást, tudat alatt parázok. :-D

Manna! Zsiráf!
Kb. 2 héttel ezelőtt még nekem sem volt semmi bajom. Azóta az egyik forgóm nyom egy ideget, először csak lehajolni nem tudtam, de most már minden lépés fáj. Éjszaka meg... Olyan ideges voltam, hogy alig bírok megfordulni... Mint egy partra vetett bálna! :evil:

Vezetés: Én is imádom, de a héten már Apa visz dokihoz. De pénteken el kéne mennem a háziorvoshoz, meg a cégemhez a táppénzes papírral... szerintem még begyötröm magam utoljára a kormány mögé... Pont tegnap mondtam, hogy mennyire fog hiányozni a vezetés. Pár hétig tuti nem lesz mocorgás.

Zsiráf!
Laja mozgatására egyél valami gyümit! Állítólag a gyümölcscukor megy át hozzá a legkönnyebben. Én ma délelőtt ettem szőlőt és szinte 5 percre rá nekiállt pörögni.

Kép
Kép
lbernuska
 
 


Boci! Nem akarlak elkeseríteni, de nem feltétlenül a bent fekvők válnak enyveskezűvé! Gyakori elkövetési mód, hogy "látogatóként" jelennek meg t. delikvensek és benyitogatnak minden szobába, mondván, hogy nem tudják, hogy melyik szobában fekszik a rokony, ismerős. Gyakran még oda is mennek üres ágyakhoz. Illetve olyan esetem is volt, hogy az egyik beteg az ablak felé fordulva pihengetett, a másik sétált a folyosón és ezidő alatt vittek el több dolgot a szobából... Ezekről sokat tudnék mesélni, mert rengeteg ilyen ügyem volt! És én emiatt elég paranoiás is vagyok! Túlzottan is!!!
sinaszi
 
 


Sina: hát igen igazad van. Csak hát főleg a bentfekvők rokonsága csinálja ezt! Bár amikor januárban bent voltam, nem volt ilyen eset, igaz akkor egy emelettel fentébb voltam a patológián. Oda már nem merészkednek fel annyian, meg ott feltűnőbbek!

Szeles: nyugi, hidd el minden rendben lesz! A súlybecslésre meg ne adjál, nem jelent semmit!

Mozgás: az én kisfiam a csokira indul be!!! Az mindig beválik, így NST előtt mindig lenyomok egyet! :lol:
Vendég
 


Szeles! Sajnálom, hogy a vérkép rossz lett, de hidd el a dokidnak, ha azt mondja, hogy ne aggódj! Ha annyira nagy lenne a baj, akkor nem engedett volna el! Pláne annak tükrében, hogy már hétfőn be akart fektetni! És amíg az áramlás jó és a lepényed is ennyire jó állapotban van, addig nem lehet baj Hunorral! A magzatvíz pedig természetes, hogy a végén már kicsit kevesebb! Egyébként pedig nekem egy szonográfus a 30. hét környékén mondta, hogy kicsit több a magzatvíz, aztán mindenki más cáfolta. Ez egy kicsit szubjektív, így nem feltétlenül igaz... Fel a fejjel! Csak pozitívan!
sinaszi
 
 


Bocika: Hát, a 7. kerületben is meglehetősen nagy létszámmal fordulnak elő. :? Így én is amiből csak lehet, gagyit viszek vagy a legolcsóbbat vettem (pölö papucs: óccsó kínai) Végül is nem divatbemutatóra megyek, és nem fogom fájdítani a szívem azzal után hetekig, hogy valami köcsög ellopta valamimet. (Azért hihetetlen, hogy az embernek ilyenen kell agyalnia szülés előtt! :x :evil: )

Szeles: Én nagyon drukkolok értetek, hogy hétfőig kibírja Huni odabent, vigyázz nagyon, mert hétvégén sajna megint front lesz! :?

Lbernuska: Látodlátod, csak nyugalooom!
A forgófájás nálam is befigyel, nem is tudok másként menni már, csak sántikálva. A halálom az, amikor menés közben meg kell állnom, mert az újra elindulás valami pokolian fájdalmas. :?
bébic
 
 


Sina: Írtam privit!
Ne írjál itt nekem ilyen rémtörténeteket, mert mindjárt be se fekszem! :shock:
Ja, és kicsit ideges vagyok, kérdeztem a dokit, hogy alapítványi szobát lehet-e kérni előre, és kiderült, hogy lehet, de ha éppen akkor mégis tele lesz az összes, mikor megyek becuccolni, akkor így jártam.... :evil: Akkor csak abban az esetben tudok átmenni egybe, ha felszabadul egy hely....Marha jó....
bébic
 
 


Sziasztok!

Ibernuska! A Klinikán nekem is mindíg magasabb a vérnyomásom, mint itthon, pedig nem szoktam izgulni (igaz, még így is a normál tartományban van). Itthon digitálissal mérem, ott pedig a hagyományossal. Lehet, hogy ez is befolyásolja. A baba pulzusa pedig ficánkolás közben akár 180 -ig is föl szokott menni, és erre nem mondják, hogy rossz, viszont tegnap, amikor nagyon aludt, és lement kétszer-háromszor 120 körülre, az már nem tetszett a dokimnak! Ma viszont tök jó lett!!!

Bébic! Nst alatt nekem is gyakran elficánkol Szabi a tappancs alól! :)

Tegnap annyira fájt szinte minden lépésnél a méhszájam, vagy nem is tudom mi, de valahol ott egész lent. Főleg ha ülésből álltam föl. Ilyen szokott lenni valakinek?

zsebi_baba
 
 


Bébic: na én is ilyen "Nem lenni drága, occccóóó" cuccokat vettem. Csak röhejes, hogy tényleg van egyéb gondod is, mint hogy a cuccaidra figyelj!
Vendég
 


Zsebi: igen nekem, úgy kb. 1,5 napja van hasonló tünetem!
Vendég
 


Bébic! Visszaírtam! Az alapítványira nekem ugyanezt mondta a doki! Kezdek parázni, hogy nem lesz hely! tegnap átmentünk a szülészeti részen és éppen be lehetett látni egy egyágyas alapítványiba. Nem volt üres! És folyamatosan azt hallgatom, amikor bemegyek, hogy azon megy a vita, hogy hová helyezzék el a felvételre váró betegeket, mert nincs elég ágy... Szóval ott sem egyszerű a helyzet!!! Remélem, hogy nekünk szerencsénk lesz!

Zsiráf! Tegnap talán Te írtad, hogy hasonló a babóink mérete... ugye!?? (Még nem olvastam vissza!) És írtad, hogy 184 centi vagy és háromjegyű a súlyod. Nos, emlékszel rám a taliról?? A 166 centimmel és a jelenlegi 72 kilómmal?? Nem tudom, hogy mennyire van összefüggés az adatok és a könnyebb szülés között...Na, a lényeg, hogy a babók és mi is könnyen viseljük! :D Már amennyire egy szülésnél kívánságra működik!
sinaszi
 
 


ZSebi!
Nekem is fáj, szúr néha a méhszájam vagy tudom is én ott bennt... :oops: :roll:

Szeles!
Nyugi! Hétfö itt van mindjárt, biztos jó kezekben leszel! :wink: Ha a flowmetria is jó, akkor nincs gond. A decembert már csak eléritek!!! :lol: :wink:
susy75
 
 


Sziasztok!

Na akkor helyzetjelentés rólunk.

Ma megvolt az utolsó vérvétel meg volt vizelet is. Vizelet fehérje negatív.

Találkoztam a szülésznővel, körbenéztük a szülőszobát, szerencsére bent volt a másik doktornő, beszéltünk vele, elvállalt.

Aztán NST:
Noel kiakasztotta a szülsznőt, én meg kb. mindenkit! :D
Noel mindig elmozgott és "elveszett" a szívhangja, keresgélni kellett hova fordult el. Szinte folyamatosan elforgolódott.
Én meg azzal akasztottam ki mindenkit, hogy a vizsgálat alatt 10 fájást produkáltam, amiből 5 maximális erősségű volt. A két szülésznő ott hüledezett, hogy most akkor megyünk át a szülőszobára vagy mi!? :) Le sem engedtek a gépről 36 percig. :( Amúgy baba szívhangja jó volt.

Utána volt orvosi vizsgálat:
Méhszáj tovább rövidült, külső kinyílt, így most 1100 az érték. Méhlepény 2 fokban érett. Van megint gombás folyásom, már megint kell kúpot használni. :(
Noelkám méretei:
BPD 93mm
FL 67mm
AC 299mm
Bs 2500gr

Egyelőre pihengetés itthon, egy hét múlva ugyanez.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


Laura! ne aggódj, minden rendben lesz! És decemberi kismama leszel! Figyeld nagyon Huni baba mozgásást, most csak ennyi a teendőd!

Lilypie Kids Birthday tickers\




Lilypie Kids Birthday tickers




Lilypie First Birthday tickers
bkatalin
 
 


Szeles, minden rendben lesz biztosan! Nyugi.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


Zsebi:
[quote]T írta:egnap annyira fájt szinte minden lépésnél a méhszájam, vagy nem is tudom mi, de valahol ott egész lent. Főleg ha ülésből álltam föl. Ilyen szokott lenni valakinek?

Igen, mintha Ákos baba éppen egy kisbicskával próbálna utat vágni magának.... :?

Sina: Én főleg akkor akadtam ki, amikor mondta az asszisztens csajszi, hogy mihelyst felszabadul, át lehet menni. De basszus, nekem pont az első napokban lenne fontos, amikor a legelesettebb vagyok, meg a legszarabbul vagyok, hogy nyugodt körülmények közt legyek. :?
Plusz: Ha mondjuk 2 napig együtt vagyok xy kismamikkal, akikkel esetleg még jól el is vagyunk, jó a szobahangulat, stb. és én is egyre jobban vagyok, akkor meg már minek mennék bárhova is?
(akkor már költözni tényleg csak akkor fogok, ha esetleg olyanokkal kerülök egy szobába, akiktől inkább menekülnék)

Aida: Az a lényeg, hogy Noel baba jól van és szépen növöget, és ilyen kis mocorka! Ez nagyon jó hír! :lol: :lol:
Ott meg jó kezekben voltál legalább! A gombicsek nem túl jó hír, de reméljük, a kúp használ majd!
Pihizz sokat!
bébic
 
 


Na én olyan jót bőgtem az előbb, hogy ilyen már rég volt..
kibuktam azon, hogy a lányom nem ette a lencsét 8amit egyébként máskor szokott).. Nem vagyok normális.. Mérges lettem rá, azt mondtam, hogy ne iskerüljön a szemem elé, aztán 5 perc múlva bementem hozzá a szobába, és ott bőgtem szorongatva, hogy ne haragudjon.. Tisztára meghülyülök ezektől a hormonoktól, bár egész terhességem alatt nem volt ilyen... :?

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?