Sziasztok!
Sokat nem kellett visszaolvasnom!
Reggel voltam vv-n, aztán be fehérvárra a dokkerrel megbeszélni a hysterot.
Direkt megkérdeztem, hogy lesz az orvos pénteken? Persze lesz menjek csak, hát naná hogy nem volt!
Vigasztalásul bejártam a plázát és vettem magamnak egy kismamifelsőt!
A múltkor amikor a BMC-ben voltunk egy csomó lányon láttam ilyen tunika jellegű pulcsit, rövidújjút is ami alatt volt egy másik felső, meg garbónyakút. Vettem egy fekete szürke garbósat, majdnem leér a térdemig olyan mint egy miniruha. Mindenidős terhesnek nézek ki benne, de nem érdekel, majd felveszem alá az alakformáló harisnyámat, hátha leszorít egy két hurkát!
Kedden megint körülnézek hátha jöttek új cuccok, mert volt még egy tunikás pulcsi fehérben - de azért mindennek van határa, én fehétben, mint egy hóember, vagy hógolyó!
Ja igen ugyanis kedden kell visszamennem délre és 1 órakor meg lesz valami előadásféle (?) a hysteroról!
Akkor megírják a papíromat és megbeszéljük, hogy mikor lesz a műtét, de mivel piri után nem sokkal kell menni ez kb. a hónap közepe tájékára fog esni. Durván két hét múlva!
KATA
Remélem a tüneteid babá(k)ra utalnak!
NEMONE
Biztos szép lesz a koszorú, én nem vállalkoznék rá, mert még a boltinak is letörtem az egyik gyertyatartóját amikor tuszkoltam bele a gyertyát!
BABSZIKA
Jó kis tervek, az enyémek is hasonlóak! 2008 nem volt valami jó év (nekünk), remélem 2009 szerencsésebb lesz!
Nálam is kari van, fel is tettem néhány szösszenetet vasárnap a díszítésről!
MONIC
Szegénykém! Sajnálom a pocidat, remélem nem kell egész hétvégén szenvedned!
TWIST
Te is jó korán mész melóba!
Ja Monic, tegnap kb egy órán át röhögtem de úgy, hogy bepisiltem
azon amit küldtél...... tovább is küldtem az illetékeseknek!