Új privát üzeneted érkezett!

Baba!
Írtam neked privit

"Minden mosoly visszatér"

Kép
katerina

Laptetős lettem. Ezt jó jelnek veszem :)

Kép
katerina

Katerina, válaszoltam.

babaimádó
Kép
babaimado

Baba!
Nagyon köszönöm a gyors választ. Szörnyű lehetett neked ez az egész. Így utólag is borzasztóan sajnálom. :(
De köszönöm a megnyugtatást, meg is nyugodtam kicsit, csak még a gyomrom nem követi az agyam. :)

Puszi

Kép
katerina

Krisz,
:wink:

Kata,
még nem, még csak a 10. fele körül, de a kaális dokim meg a nődokim is azt mondta, hogy abbahagyhatom!
Ettől függetlenül lehet, hogy a héten még beszúratom az 1 ampullát... :oops:
A napi 3X2 oral utro megy tovább.

Puszi,
((())) :?
Hátha a dokilátogatás után jobb lenne...

Katerina,
látom Baba megnyugtatott!
Én is féltem a méhenkívülitől, de az azért így 6. hét felé haladva fájna nagyon!
angel37

Angel!
Neked is köszi! Olyan jó, hogy itt vagytok.

Kép
katerina

Katerina,
nyugi,nyugi!! Itt mindannyian nyuktató szavakat kapunk-adunk.

Vigyázzunk egymásra!!!!
kalkata

Puszedli! Öllelek!

Katerina! Krisz! Senkinek nem lesz méhenkívülije!!!!!!!!!!!!!!
A babátok jó helyen van!

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

IR-es csajok!Lenne egy kérdésem:
Volt valakinek olyan, hogy úgy kortyogott a hasa (bocsánat) :oops: , mint amikor hasmenése van és hányingere volt és úgy érezte, nem bírják el a lábai és gyengének érezte magát?

babaimádó
Kép
babaimado

Hanna, igen, erről próbáltam én is megnyugtatni őket!

Katerina, nem azért írtam, hogy sajnálatot váltsak ki, hanem azért, hogy kiverjem a fejedből még a gondolatot is.

babaimádó
Kép
babaimado

Baba, nekem volt sajna, nem is egyszer.

Angel, így már értem! :D

Kép
kata05

Csajok!
Tényleg ne gondoljatok már a méhenkívülire!
Akkor Baba és én sem mentünk volna tovább, ha paráznánk!
A babák jó helyen vannak és kész!
Ha meg valaki parázik, elmegy hamarabb fizetős uh-ra.
Én is elmentem a Kaális előtt egy héttel.
DE!!! Akkor nem biztos, hogy túl sok mindent lehet látni és kezdődik megint a parázás.
Szóval, nyugiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!

Baba! Nekem nem volt ilyen.

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Nekem is már sokadszorra. :cry:

babaimádó
Kép
babaimado

Most is alig bírok főzni, mert annyira hányingerem van. Minden szagtól és minden kajától undorodok.

babaimádó
Kép
babaimado

Lányok maximálisan megértelek titeket a méhenkivüli félelmével kapcsolatban, de én hiszek ha erősen gondolok valamire be is vonzom. :(

Baba, nekem a Normaflore vált be. ( bár én f...m is rendesen) :oops: Egy 10-es kúrát csináltam. De te most emeltél, szerintem azt érzed! A ch mennyiséget betartod? Mert ha kevesebbet eszel az is kiválthatja!

Kép
kata05

Szerintem keveset eszem

babaimádó
Kép
babaimado

Akkor meg szerintem alacsony a vércukorszinted, azért produkálod a tüneteket! Muszáj enni, még ha nehezen megy AKKOR IS!!!!! Nekem is volt hogy egy fél almát nem tudtam megenni egy étkezésre. Akkoriban még panaszkodtam nektek a másik forumba!

Kép
kata05

Baba,
ma délben ebédkor énis így éreztem, alig tudtam letuszolni a torkomon 5 dkg tönkölybúzakenyeret kevés sajtall és paprikával. Ha az evésre gondolok, már rosszul vagyok. :( :( :( :(
Pedig muszájjjj enni!!!!!
kalkata

Sziasztok!

Tegnap voltam a második konzultáción a Kaáliban. A vizsgálatok és megbeszélés hamar lezajlott, de kicsit gyártószalagsornak érzem az egészet.
Pl: az összes vizsgálat eredmények nem is készültek el, de a doki már írta a protokolt, hogy akkor mikor, hogyan szúrjam magam! :roll:

Amit ajánlottatok táblázatot, abból mondtam neki olyan vizsgálatokat, amin még nem vettem részt. Természetesen mondta, hogy mit érdemes, mit nem. Olyan furcsa, hogy miért nem magától küld el kivizsgálásra. Neki nem érdeke, hogy sikerüljön a lombik?

A másik azt tudjátok, hogy most mennyibe kerül a suprafact illetve a puregon?

KépKép
charlott

Lois: örulok h minden rendben van! :)

Katerina: csak pozitivan, nem szabad aggodni. Minden rendben lesz!!!! Punktum :) no meg lapteto! ;)

Kata05: ez lesz az elso lombik, nagyon izgulok :?

Charlott: nagyon sok a beteg a Kaáliban, en is akar mikor mentem rengetegen voltak. Biztos nem lehet konnyu igy doglozni (Sajnos en is tapasztaltam a "gyartoszalagsorszeruseget". Minket pl legutobb kikuldott a doki a magyarazas kellos kozeperol, mert jott egy "fontosabb" beteg, majd kesobb kijott es masik irodaban kb 2 perc alatt gyosan vegigharadta, hogy mikor adjam be a tuszorepesztot :( )

Köszönöm a drukkokat Lanyok!

Lilypie First Birthday tickers
amina09

sziasztok, Zöldi hajasbabájáról ime egy kép gyönyörűűűű

sajnos csak ilyen piciben van...

Kép
Vendég

Sziasztok,

Baba, nekem ilyen akkor van, ha bűnözök és sok a CH, amit ettem, bár hányinger nagyon ritkán van. azt nem kérdezem, hogy nem lehetsz-e babás, mert most voltál UH-n, meg mensi meg ilyenek....

Katerina, Skrisz, mély levegő, megnyugszik...Hannának igaza van. Ha nagyon nem bírjátok, menjetek UH-ra, bár nem sok minden fog látszani, és az sem jelent feltétlen rosszat.

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Áááá, én annyira nem izgulok, hogy előbb menjek UH-ra. Csak elgondolkodtam a lehetőségeken. Tudom, hogy mindenki a helyén van és szépen növöget. :lol:

skrisz72

Baba :?
Köszi, fájdalomcsillapítóval jobban, de nem bírok nem emelni, úgyhogy kicsit visszaestem :(
Fiúkról kukk át a 2008-as Kaális topikba, 27. oldalon vannak friss képek a srácokról!
Puszi!

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Sziasztok!!!

Kismamik,
megaszurok a méhen belüli Babáknak!!!!!!! :P (mert természetesen ott vannak!!!)

Baba,
nekem is akkor kutymorog a bélésem, mikor több a CH a kelleténél (múltkor pl bepizzáztam este, azt a vartyogást éjjel :lol: ) de néha kell bűnözni!!! (ma pl randiztam egy kókuszgolyóval :oops: :lol: )

Amina,
holnap punkció? Drukközön!!!+++++++++++++++++++++

Charlott,
hajrá indulás! (gyógyi árakat nem tom, januárban vettünk utsólag)

tillidian

Charlott, ez a "futószalag" még mindig jobb, mint a másik nagyobb ilyen intézményben van! :wink: Hajrá, lombik!

Fanni, nagyon szépek a babák!!!!

Amina, elhiszem h izgulsz, én is azt tenném....remélem nem kerül sor a lombikra nálunk, de ezt nem lehet tudni!

Kép
kata05

Amina, drukk mára +++++++++++++++++++++++

Várunk a hírekkel!
kalkata

Lányok!
Aranyosak vagytok. Szerintem tegnap valami rossz bolygóállás lehetett, azért költözött a fejembe az a rossz gondolat, de alapvetően én is úgy vagyok ahogy Skrisz! Nem akarok én hamarabb uhura menni. :) És ma már nem is vagyok aggódós egyáltalán. Nagyon vidáman ébredtünk. :)

Baba, és kedves rosszullevős IR-es csajok!
Hát mesélhetnék a rosszulléteimről, de nem akarok, a lényeg, nekem az volt a baj, hogy nagyon keveset ettem. Pontosan azért mert nem csúszott semmi, egyfolytában hányingerem volt. Én nem tudtam megszokni csak egy szem bogyót és azzal tökéletes jól kibékültünk, soha nincs semmi bajom. Talán lehet benne valami, hogy testsúlyfüggő, ki mennyit szedjen, de tudom a Mens-es dokik nem így látják, mindenkinek emelik az adagokat. Mi lehet a megoldás, aki mindenképpen tartani szeretné az adagját nem tudom, dehát a tapaszlt lányok azt mondják pár nap után elmúlik ez az állapot. Nálam két hét után sem múlt, azért maradtunk dokibával abban, hogy szedjek egy (500mg) metet, aztán meglátjuk. Nagyon drukkolok nektek, hogy legyetek túl rajta minél hamarabb!!!

Kép
katerina

Jó reggelt!

Amina, gondolok rád!!++++++++++++++++++++++++++

Katerina, Lois, babaragik mennek!

Többi lánynak sok puszit küldök! :lol:

skrisz72

Sziasztok!

babaimádó
Kép
babaimado

Amina,
megadrukk! Várunk utána!!!++++++++++++++++++++++++++++

Lois, Katerina, Skrisz (Angel is! )
giga-adag babaragi!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++

Mindenkinek szép napot! :P

tillidian

Skrisz, Lois, Katerina, Angel: babaragik ezerrel ++++++++++++++++++

Babaimado: ++++++++++++++++++++++++++++++++

Köszi Lányok a drukkokat, de holnap lesz a punkcio 10,30-kor. Mar tükon ülok :)

Lilypie First Birthday tickers
amina09

Sziasztok!

Amina,
++++++++++++++++++

Baba,
+++++++++++++++++++

Tilli,
köszi! :)
Szép napot neked is! :)

Lois, Katerina, Krisz,
:wink:
angel37

Köszi a babaragikat!

Krisz, Angel, Lois Nektek is köszi és viszont! :D

Kép
katerina

Katerina, te mikor mész UH-ra?

skrisz72

Skrisz, Lois, Katerina sok-sok-sok babaragi +++++++++++++++++++++++++++++

Amina, hajrá holnap
kalkata

Amina: holnapra Kép

Friss Kismamiknak: Kat, Lois, Skrissz: Kép

Baba: öllelek. A cél lebegjen a szemed előtt!!!!!! Kép

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Az lebeg, csak rossz, hogy a tegnapi IR-es dolgok mellé még ez is. De persze ismered a szlogenem:"Mindent a babáért".

babaimádó
Kép
babaimado

Baba, mi a baj?

skrisz72

Skrisz!
Én 3-án a Kaaliba. És te?

Kép
katerina

Szióka

lenne egy kérdésem valalki hallott e véletlen Dr Jakab Csilláról endroklinológus volt neki egy cikkje egy újságban a PCOSról.
Őt szeretném felkeresni. Beszéltem vele hétfőn ad időpontot.

Én januárba kezdem az újjabb lombikot mert idén már nem férek bele.

Gratulálok a kismamiknak.
Drukkolok.
bringunsz

Hello Csajok,
kicsit kilógtam a házi őrizetből a tesómhoz, innen írok. Jó vagyok, barnázás csak nagyon néha és alig, remélem így marad. Drágák vagytok, hogy ennyire drukkoltatok, nagyon jól esik :roll:
Bocsika, nem válaszolok mindenkinek név szerint, de köszönöm!!

Angel!
Oksa, ráér, még van vagy 2 hétre való. Meg rendelnem is kell szerintem, nemtom...majd kiszámolom. Én már arra sem emlékszem mennyi van nálad :oops:

Skrisz! :D
Émelygés? Nekem már a kezdetektől..mielőtt teszteltem volna már volt. De én már a lombikoknál a HCG-s Choragon-szuritól émelyegtem, akkor tudatosult is, ha egyszer babás leszek, akkor hányós is. na ez a rész szerencsére nincs, csak az émelygés....még. :roll:

Amina!

Drukk+++++++++++++

Puszedli!
Bocsi, láttam hogy kerestél....... ma este??? Persze, ha nem nyúlok ki ma is... :oops:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Sziasztok!!!

Baba,
mikor lesz a "nagy nap"? Annyira szurkolok!!!+++++++++++++++

Amina,
akkor elszámoltuk magunkat! :lol: Tehát: holnapra megadrukk!!!

Puszedli,
hogy vagy???

Holnap este 9-től ismét nyitva lesz a chat a blogon (ahogy szoktuk). Jöjjön, aki ráér! :P

tillidian

Amina, Boldog Névnapot kívánok!!( ha a keresztneved a nickneved) :D Holnapra mega drukk!!!

Kép
kata05

Katerina, de jó neked! Én csak 8-án megyek. Jaj nagyon várom már az eredményed. A barátnőm kiszámolta, hogy a punkciót követő 35. napon volt az első UH, és ott már meg tudták mondani neki, hogy két élő embriója van, és hány mm-esek. :) Én a 34. napon megyek. Te?

skrisz72

Sziasztok!

Krisz, Lois, Katerina, Angel! További drukkok ++++++++++++
(én a punkció utáni 31. napon voltam UH-n)

Amina, drukk a punkcióhoz! +++++++++

Lányok, egy barátnőm problémája miatt kérdeznék. Nem tudja valaki, hogy a Kaáliban mi a szokás, ha stimu előtt találnak endós cisztának látszó dolgot a petefészekben (5-6 centiset)? Leszívás, fogigátló, műtétre küldés, egyéb?

Harcika, írtam Neked a frímélre...

Köszi szépen! (és bocs, hogy csak ritkán jövök, olvasni és csendben drukkolni mindig szoktam)

Kép

Skrisz,
Katerinának nem volt punkciója :wink: :lol: (így kissé másképp számolódik, mint a beülti után :roll: :D )

Mó,
a doki mit mondott? Nyilván volt javaslata (én is kíváncsi lennék)

tillidian

Sziasztok!

Amina!
Drukk holnapra!++++++++++++++++++ Ne izgulj!

Baba!
Nagyon szorítok Nektek, drukkok mennek!++++++++++

Angel,Lois,Krisz, Katerina!
Gratulálok Nektek, örömteli babavárást és minden jót kívánok! ++++++++++++++++

Mó!
Nekem a fogigátlós hónap előtti uh-án derült ki,hogy visszajött az endom! Nekem Kr.doki leszívta a punkciókor, a terhesség alatt meg ugye nem jön vissza!
De úgy tudom,hogy nem nagyon szeretik piszkálni,ha nincs rossz helyen,akkor én úgy tudom nem zavarja a lombikot!

Kép
Kép
kisfóka

Mó!
A petefészek endóval sok mindent nem tudnak csinálni, leszívás és kész. Ez ideig óráig megkönnyíti a petefészek működését. Végleges megoldás nincs. Műtétnél (ha máshol is van endo és a műtét indokolt) a petefészket akkor sem szokták bántani, mert sokkal többet árthatnak vele.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Amina: holnap gondolok Rátok!!!!!!!

Kata: Amina neve nem Amina. Ha jól tudom,... :oops:

Jó éjt! *

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.