Új privát üzeneted érkezett!

Csöre:Nem fogod elhinne,de Apa a saját csaláédi vállakozásunkban dolgozik!Az öccse a fönöke :twisted:
Az előbb mértem a vélrnyomimat.Megint magas volt :cry: 140/75 :cry: Most úgy néz ki,hogy ezzel sikerült Apát beijesztenem,és itthon marad!Ádámot muszáj vinnem hétfőn magammal,mert senkire nem tudom hagyni.Hogy vigyem be a vizsgálatokra?? :shock: Na ezt végre Apa is belátta.

Neked még "jó",hogy csak egy-két nap van távol a férjed.De beteg az is soknak tűnik.Próbálj meg pihenni,és ne idegeskedj!

Pont Én mondom :D Már tök idegbeteg leszek lassan :lol:

Kép
tünde733

Sziasztok!

Tünde: azért elég gáz így ez a családi vállalkozás :shock: nem semmi... utolsó idős kismama mellől elküldeni a férjet :shock:

:x nagyon mérges vagyok: ki volt írva, hogy karbantatás miatt nem lesz víz 10-13 óra között. Gondoltam egyszerűen megoldjuk: anyáéknál voltunk a változatosság kedvéért. Erre délután 4-kor arra jöttünk haza, hogy még mindig nincs víz :x - én mamlasz pedig sehova nem is eresztettem, mert úgy voltam vele, hogy úgyis lesz, mire hazaérünk... Most pedig kezet mosni se tudunk...
Ja, igaz: egy üveg ásványvizünk van itthon :D Szerintem visszamegyünk lezuhanyozni az ősökhöz :lol:

A gyerkőcőknek jobbulást kívánok, és neked is Csöre! ( Csak egy tipp az immunerősítéshez: echinacea csepp vagy azt hiszem elérhető homeopátiás változatban is, hátha bejön :wink: )

Üdv, Kriszti

Kép
Kép
Kép
bfkrisztina

Köszönöm mindenkinek a babaszoba dícséretet :oops: , nagyon jólesett.

A lábaim (főleg a bokám) nekem is elkezdett dagadni, a "nagymami cipőmön" már nem tudom felhúzni a cipzárt...

kilóban kb. 13-15-nél tartok (attól függ, ki méri :wink: ), de én úgy vagyok vele, hogy amíg az összes értékem (vérkép, vérnyomi, stb.) jó, addig nem aggódom...

Csöre: jobbulást neked, és kitartást a hátralevő munkához :) (nekem az utsó hét bolondokháza volt, mindenkinek akkor jutott eszébe, hogy elmegyek, és meg kell mutogatnom a dolgaimat...)

Tünde: Ádámnak is mielőbbi gyógyulást :)

Kriszti: hát, tegnap éreztem úgy először komolyan, hogy nagyon nem bánnám, ha már kettőben lennénk. Persze folyamatosan várom, hogy milyen lesz Kristóf baba, de a tegnapi front miatt valami borzalmas volt az este. A lába a bordáim közt, a buksija a hólyagomnál, és este 1/2 7-től kb. 10-ig folyamatosan ment a parádé, felváltva ültem, feküdtem, sétáltam, már hányingerem volt, úgy fájt, ahogy pörgött. Gondolom, hogy ez semmi a szüléshez képest :oops: , de azért belefáradtam rendesen. Aztán szerencsére elmúlt, és még aludni is tudtam :)...

Kép

Kép
gabilany79

Kriszti:Mikor Jázmint,és Ádámot szültem úgyenez a szitu volt :twisted: Nem mondom,hogy kezdem megszokni,mert nem,de megegyeztünk a sogórommal ha nem kell hétfőn bent maradnom,akkor kedden felmegy pestre dolgozni :cry:

Én szt vettem észre,hogy Bence az utobbi napokban nem igazán olyan aktív mint eddig. :? Lehet szegényke már nem nagyon fér odabent. :) Megbeszéltem vele,hogy 2 hét múlva kibújhat,ha gondolja :lol:
tünde733

Tünde: komolyan, milyen testvér az ilyen?! Egyébként tényleg időnként a család a legtapintatlanabb :evil:
(Engem most azzal idegelnek, hogy azért vagyok ennyit beteg, mert nem bírom már annyira a babavárást, hiszen öreg vagyok :evil: kösz, majd akkor nem leszek folyamatosan beteg, ha ők nem fertőznek meg folyamatosan :evil: mert betegen sem figyelnek arra, hogy ne jöjjenek ide :evil:)

Gabi: sajnálom a nagy kapálózásokat, remélem, most már kicsit visszafogja magát Kristófod. Azért ilyenkor már nem szokták szétszedni az embert, mert nem férnek el :roll: Tegnap Sacikám is inkább visszafogott volt, mint Tünde Bencéje. Ma sem pörög annyit, amennyit szokott... remélem, van elég oxigénje, nem hat rá a hörgőgyuszim

Kriszti: ezek a szolgáltatók :evil: annyira megbízhatatlanok :evil: nekünk a gáz nem ment (fűtésszezon elején) több, mint egy napig (a bojler is azzal működik), és nem is tájékoztattak előre :evil: szégyen és gyalázat, komolyan, és kb tehetetlen az ember (úgysem kapcsolódik vissza akkor, amikor már rég szükség lenne rá)
Köszi az ötletet, ha nem javulok, holnap nekiindulok a gyógyszertárnak (sajnos nincs kocsim :()

További szép estét, én összekészítem a gyerekeket :)

Csöre
csöre74

Sziasztok!

Csöre: ki mond ilyeneket??? :shock: azért ne hagyd magad felpiszkálni efféle butaságokkal :roll:

Gabi: már tényleg csak napok választanak el a szüléstől - később nosztalgiával gondolunk majd vissza a bébik mocorgására :D
Semmivel össze nem hasonlítható érzés, és nem sokszor van részünk benne :wink: - remélem nem vagyok egyedül ezzel a gondolatommal :wink:

Tegnap mire megjártuk este anyáékat, már itthon is volt víz - bár abban senki nem szívesen tisztálkodott volna, úgyhogy szerintem jól sikerült dönteni :)

Én már összeszedtem az ovis holmit, meg kiválogattam holnapra a tiszta meleg ruhákat... egy gondom van csupán: Bálint kesztyűje félpáras, azt hiszem sürgősen be kell szereznem neki egy újat :?
Két pár kötött fekete volt neki tavaly, most egyet találtam meg, de de az a tavalyiak fele-fele :o hogy hol vannak a párjaik???? Elvitte az egérke????

Kép
Kép
Kép
bfkrisztina

Sziasztok!

Másik topikban olvastam, Gabiék kórházban, elfolyt a magzatvíz! :D :D :shock:

Gabi, hatalmas drukkkk!!!!!! :wink:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi

Momi: köszi a hírt :D

Gabi: megy a hatalmas drukk :) ügyesek legyetek :wink:

Kriszti: á, csak belefáradtam már ebbe :? és nagyon nem tetszik ez a hozzáállás :(

Kesztyű: ne is mondd... nekünk tuti bevásároló körút, mert a nagy mancsukra szinte egyik sem jó :? kivéve mondjuk a síkesztyűket, de azt még túlzásnak tartom ilyen időben... igaz, hogy tartós minuszok vannak nálunk...

Na igen, vízszerelés után tényleg nagyon ki kell folyatni a vizet, amit persze nem a szolgáltató fizet :? igaz, hogy én legszívesebben a normál csapvízért sem fizetnék, olyan ronda barna.

Csöre
csöre74

Sziasztok

Én még egyben :lol:

Sajna Viki és én is átestünk a hasas víruson. 2 hét itthon a gyerekkel, miközben egész nap ment a hangzavar, nem volt egyszerű. Természetesen a családom nem segített. :evil:

Ma újra oviba ment Viki, remélem egy hétig kitart vírus nélkül, mert iszonyú sok az elmaradásom.

Összepakolva semmi nincs, ha minden igaz a héten készen lesz a tetőtér. Már csak pár ablakot kell berakni. Szerencsénk volt az idővel, gyorsan haladtak.

A pénzünk a plusz ktgek miatt viszont -------. Így az idei karácsonyt csak a gyerekekre korlátozzuk, amit a héten akarok elintézni.

Kellene mennem nekem is uh-ra, de valahogy nincs erőm ott ülni órákat, így be sem jelentkeztem.

Én most a vírusnak köszönhetően megint fohytam, így még mindig -1kgnál tartok. Sajna azonban kézen-lábon én is vizesedem.

Nálam már vannak jósló fájások is, már több éjszakát végig görcsöltem, de már nem izgat. Most már jöhet a baba, max más mossa ki a ruhákat.

Gabinak én is drukkolok! Szép helyre jön a baba, szupi a babaszoba.

Jó pocakosodást!

Niki&Viki & Kati

Kép
Kép
zkatica

Sziasztok!

Gabi: drukkolunk nektek!!!! :D :D

Katica: még pár napot beszélgessetek meg a babával, és akkor ő is a készre tud hazaérkezni :roll: Örülök, hogy úgy néz ki, hogy készen lesztek időben :D :D :D
Mi újság Vikivel? Mármint azon túl, hogy minden bacit-vírust hazavisz az oviból, sikerült eljutni vele a pszichológushoz?

Karácsony: Bálintnak sikerült beszerezni az egyik általa kiszemelt darabot - egy Playmobil autó, aminek szerelhetők/cserélhetők a kerekei, meg a lökhárítók :) remélem örülni fog neki... Dávidnak pedig egy játék munkapadot néztem ki szerszámokkal, remélem valahogy meg fogom tudni oldani a beszerzését...Már most izgulok, hogy mit fognak szólni hozzá, pedig még pont egy hónap van addig :D

Ti már a bébikre is gondolkodtok erre a Karácsonyra?

Szép estét mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
bfkrisztina

Sziasztok Lányok!

Most olvastam a decemberieknél, hogy megszületett Gabi kisfia :D ma hajnalban :)
Nagy gratula hozzá :D

Valamint Hariverának is lement a magzatvíz az éjjel, drukkolunk Vera :)

Hű, de beindultak az események :) Nekem még több, mint egy hónap... vagy mégsem?

Katica: sajnálom a fogyást és a vizesedést :( annak örülök, hogy a tetőtérrel jól haladtok (mi annyira nem :() mire megjön Nikitek, komplett lesz a ház :D

Kriszti: sehogy sem állok az ajándékokkal :( nem is tudom, mikor tudok majd vele foglalkozni :(
A szerszámkészlet jó ötlet :) szülinapjára én is azt vettem Zalánnak, igaz, nem olyan játékot, hanem igazit (azért Zalán már nagyfiú :D): beszabadultam az OBI-ba, vettem egy szerszámosládát, és megpakoltam neki kis méretű cuccokkal :D használja :wink:

Csöre
csöre74

Sziasztok! :)

Gabinak gratulálok! :D

Csöre:Nehogy felbosszantsd magad az ilyen hülyeségeken,hogy öreg vagy :twisted: Aki ilyet mond,az mind irigy rád! :!: :)

Katica:Remélem már jobban vagytok!A minusz kilóért meg ne aggódj!Legalább nem kell majd fogyóznod :D

Ajándékok:Szép lassan begyűjtöm a dolgokat :? Jázminnak dec elsején lesz a szülinapja,utána mikulás,karácsony...pfff :roll: Kész vagyok. :)

Tegnap voltunk Nst-n.Minden rendben volt! :D Vérnyomás,vizelet..A májfunkció eredménye délután lesz kész.Szerintem tuti az is jó lesz. :) Sajnos uh-ra nem küldött el a dokim,pedig szivesen megnéztem volna,hogy mennyit nőtt Bence :wink:
Megyek,mert rámjött a takarításmánia :lol:
Kép
tünde733

Megszületett Harivera kislánya is :) Gratulálunk Vera :D

Tünde: örülök, hogy minden rendben van :) Ne aggódj, Bence biztos szépen fejlődik :wink: Már múltkor is akkora nagyfiú volt, hogy csak na :D
Nem bosszantanám magam, ha nem vágnák folyamatosan a fejemhez :evil: egyébként meg lehet, hogy igazad van, tényleg lehet, hogy irigyek :wink:

Tegnap este voltam dokinál, azt mondta, szépen tisztul a tüdőm, csak így tovább :) érzem is, hogy Sacikám sokkal aktívabb, mint hétvégén volt :D Viszont tegnap baromi sokat keményedtem :( nem fájt (ok, max 2x), de nem szoktam ennyit érezni... lehet, hogy már most ennyire erősek az összehúzódások? Azért nekem még korai lenne a szülés :roll: Egyébként nem csináltam semmi olyat, amivel terheltem volna magam...
Ma mindenesetre nem érzem ennyire. Majd meglátom, mi lesz estére. Végülis ez a 36-ik héttől egyre gyakoribb, ugye? (ok, tudom, hogy csak 33 hetes vagyok :roll:)

Csöre
csöre74

Gratula Verának is! :D Ha egyszer egy buli beindul... :lol: :lol: :lol:

Csöre:Örülök neki,hogy jobban vagy! :D Egyébként mennyi idős vagy?Úgy emlékszem,hogy majd egyidősek vagyunk :wink: Amikor kiderült,hogy terhes vagyok,Jázmin rögtön elmondta a sogórnőmnek :roll: Ő megkérdezte tőlem,hogy igaz amit a Jázmin mond?Én mondtam neki ,hogy igen.Erre ezt válaszolta:Hülye vagy Te! :twisted: Szóval vannak irigy emberek :wink: :lol:

A keményedés nekem is elég korán kezdődőtt.Főleg esténként.Ne izgulj miatta.Volt,hogy annyira fájt,hogy majd kiesett a szemem :lol:
tünde733

Most hívtam a dokimat a tegnapi vér és vizelet eredmény miatt. :? 4 keresztes gennyes volt a vizeletem :shock:
tünde733

Tünde: sajnálom a vizelet eredményt :? gyógyulj meg hamar
Szerintem is egyidősek vagyunk :) én 34 leszek decemberben :) Ugye, hogy nem vagyunk öregek :wink:
Ma is nagyon keményedek, de csak kampányszerűen, utána elmúlik, mintha mi sem történt volna... miért csinálja? Saci meg úgy kidomborodik néha, mintha a pocakon egy plusz pocak lenne :shock: féloldalasan :shock: de komolyan, nem olyan kis dudorok, mint eddig. Fura, de gondolom, mostmár ilyen lesz. OK, nem aggódok miatta :wink: :D

Csöre
csöre74

Csöre:Hát eléggé betojtam a vizelet miatt :shock: Szerencsére van itthon kúpom,azt még este elkezdem használni :?

Én 35 voltam márciusban :wink: Amúgy meg öreg az ördög! :lol: :lol: :lol:

Bence ugyanezeket produkálja,mint Saci :lol: Én arra tippelek,hogy az a kis dudor a feneke :wink: :D Szabályosan meg lehet fogni neki :lol: Olyan vicces :wink:
Az még a klassz,mikor kinyomja azt a kis dudort az egyik oldalon,a másik oldalon lent meg egy kisebb dudor van :lol:

Nem is mondtam.Lassan már mindenki megszül körülöttem,akik decemberre voltak kiírva :x Tegnap is együtt voltunk az egyik ismerősömmel Nst-n.Ő dec 20-ra volt kiírva.Nem volt jó az Nst-je,és visszaküldte a dokink uh-ra.Most meg csörög a védőnénink,hogy este megszült. :D Mondtam is a férjemnek,hogy figyelje meg ez a huncut Bence teljesen kivárja a kiírt időpontját :lol:

Kép
tünde733

Tünde: ekkora dudor szerintem a fél gyerek :lol: :lol: :lol: szóval szerintem inkább a háta, mert a teljes jobb oldalt belakja, és jó széles is :) A fenekét is ki szokta nyomni, az olyan kis gömb :) múltkor meg a térdét tapogattam ki lent, a köldök alatt :) na, azóta is visszahúzza, lehet nem tetszett neki :)
Várjon is Bence még pár hetet :wink: tudja ő a dolgát, és tutira jól érzi magát odabent :wink:
De ugye visszamész a dokihoz a vizelet miatt? hátha valami mást is fontosnak tart...

Csöre
csöre74

Csöre:Lehet,hogy igazad van :D Én is nyomkodni szoktam a kisebb dudorokat :lol: Apa meg mindig rámszól,hogy mit csinálsz?Nem szabad!Lehet fáj neki :wink: :lol: :lol: :lol:

Úgy beszéltük meg a dokival,hogy hétfőn bemegyek hozzá.Addig szedem a gyógyit,és a kúpot :wink: Hétfőn amúgyis mennem kell megint Nst-re.

Kép
tünde733

Hatalmas gratula Gabinak és Verának!!!

Tünde: én is sajnálom a rossz vizelet-eredményt :(

Csöre: szerintem a keményedés már teljesen idejében van :wink: nekem is szokott ilyen féloldalas lenni babácska - a dudorkánkat én is a popsijának gondolom olyankor :)
Tegnap, meg ma is párszor a hólyagomat piszkálhatta a cseppem :shock: egyszer-kétszer kerekedett is a szemem

Egész szép kis hó esett reggelre nálunk, délelőtt pedig nem vitték ki az oviban a gyerekeket :evil: - milyen dolog ez, hogy az első havat nem élvezhetik ki?? Ok, délutánra már csúnya latyakos volt, de a délelőtti szerintem belefért volna... ehelyett a csoportszobában "ülnek" és köhögik össze, meg fertőzik egymást a gyerekek :?

Friss híreket is kaptam a kórházról ahol remélhetőleg én is fogok szülni :shock: úgy emlékszem meséltem már, hogy felújítás/átépítés miatt teljesen máshová költöztették a szülészetet... És nagyon elkeserítő híreket hallottam ám :( - drukkoljatok majd, ha odáig jutunk, jobb véleményem lehessen majd :roll: (nagyon rossz ablakok miatt hideg van, piszkos közös WC-k, túlterhelt csecsemős nővérek.... - na jó, azt hiszem ez bármelyik kórházra igaz is lehet :( )

:wink: Üdv, Kriszti
Ja, és csajok! Nem vagytok öregek :wink: azért mégse ugyanaz a helyzet, mikor valaki az első gyermekét vállalja 34-35 évesen, vagy a "legkisebbeket" :wink: Eszetekbe se jusson ilyesmi!!!!
Én is azt gondolom, hogy inkább irigykednek rátok :D

Kép
Kép
Kép
bfkrisztina

Sziasztok!

Kriszti:Tegnap reggelre nálunk is leesett az első hó! :D Azóta olyan jól alszok éjszaka,hogy csak na! :D
Ádám nem volt oviban,mert még köhög.De majd egész délután kint volt az udvaron,élvezte a havat a többi gyerekkel. :D Kb fél óránként bejött,melegedett egy kicsit és már ment is ki :D

Elég szégyen,hogy nem vitték ki az ovisokat! :x Biztos fáztak az ovónénik :evil:

Kórház:Hátha változik valamit a helyzet,mire odakerülsz. :roll: Debrecenben a Kenézy is 5 év alatt rengeteget változott :shock: Azt mondják,hogy a szülőszobát is teljesen átalakították...

Kép
tünde733

Tünde: Apus drasztikusabb: elkezd nyomkodni (a karom, lábam), és azt kérdezgeti, hogy ilyenkor hogy érzem magam :D Azért azt gondolom, hogy a sok csomagoláson keresztül, ami a babát bevonja, ez azért teljesen más :) Azért igyekszem nem nagyon megnyomni :wink:

Kriszti: itt semmi hó :( tegnap sem volt... bár közlekedés szempontjából lehet, hogy jobb :)
Sajnálom a kórházat. Ma én is rosszakat olvastam az enyémről, elsősorban azt, hogy eszméletlen túlzsúfolt, és sokszor a nőgyógyászatra fektetik a kismamikat, mert nincs hely a szülészeten :? remélem, olyankor fogok szülni, amikor kevesen vannak...

Saci megint elég aktív :) igaz, most küldtem neki egy nagy adag olajos magot :D annyira éhes vagyok állandóan :oops: és megint lecsusszant egy kiló, pedig már visszahíztam egyszer a diéta előtti súlyomra :?

És mostanában az ücsörgés sem esik jól :? valamit ki kell találnom, hogy kihúzzam ezt a másfél hetet...

Csöre
csöre74

Sziasztok

Hatalmas gratula Gabinak és Verának !

Kriszti: hétfőn megyünk először a pszichológushoz, remélem lesz értelme.

Csőre, komlett nálunk sem lesz a ház, mert idénre csak a falak és a tető+ablakok lettek betervezve. Jövőre majd hőszigetelünk és csak utána jönnek a szobák kialakítása. Addig az alsó szinten /90nm/ lakunk. Itt sem fogunk szorongani, ha végre megszűnnek a dobozok és minden a helyére kerül.

Csőre, Te nagyon fiatal vagy még, én már 36 leszek januárban, mégsem érzem magam öregnek :)

Tünde, remélem nem lesz semmi komoly!

Én továbbra is azt mondom, hogy mikulás és kari között a legideálisabb szülni, majd megrendelünk valami tuti frontot és hupsz túl leszünk rajta :D

Nálunk hatalmas a hó /kb 20cm/. Tegnap reggel 2 órát havat lapátoltam, délutánra megolvadt, ahol nem pucoltam le, ma reggelre pedig tutira lefagyott. Mint új háztulajnak persze sónk nincsen. Azt hiszem a gyerek homokozóból fogok homokot szórni :roll:

Hétfőn nálunk sem vitték ki a gyerekeket, mert nem volt sok gyereknek meleg nadrágja és cipője, de tegnap már hemperegtek és hógolyóztak. Sajna én is hetek óta kajtatok Vikinek overál után, de nem kapok :(

Jó pocakosodást!

Niki&Viki & Kati

Kép
Kép
zkatica

Sziasztok!

Csöre:Basszus Én is mindig éhes vagyok! :twisted: Komolyan mondom,hogy már útálom magam érte :oops:
De neked jó,mert Te nem hízol úgy mint Én. :D

Katica:Senki nem volt aki el lapátolta volna a havat helyetted?? :x Én hagytam volna a francba...Nehogy valami bajod legyen! :?

Overál:A húgom most hozott Ausztriából a két kicsinek.Hozott egyet Bencének is. :) Azt mondta,hogy nagyon megéri kimenni vásárolni,mert eszméletlen olcsó árak vannak.Pl olyan kis plüss tipegőt hozott,hogy két részes és csak 2 euró volt.

Megyek vízszintbe vágom magam :D

Szép estét mindenkinek!
tünde733

Tünde: mit nem adnék pár + kilóért.... :roll: egyszerűen nem értem, hogy a folyamatos zabálás ellenére miért lefelé mennek a kilók?! Félek, hogy baj lesz belőle: legyengülök a szülésre, ki fogja Sacit rendezni? Azért nekem az alapsúlyom sem az a hajde magas...

Katica: nem lapátolunk már ekkora pocakkal!!! a homok teljesen jó, de azt se cipeld!

Overál: szerintem Mesire jó a tavalyi, az elég nagy volt, Zazának meg nézek valamit... egyelőre elvannak nélküle.

Tünde: szép estét 15:12-kor? :D ennyire álmos vagy? :)

Mesikém berekedt... amikor hazafelé jöttünk a suliból panaszkodott, hogy fáj a torka, mostmár nincs hangja :? Nemtom mi lesz, mert holnap akartunk beltéri ajtókat venni a szobáikba :?

Na, még dolgozom kicsit, további szép napot :)

Csöre
csöre74

Hóesés: hát igen, mára már elég nagy lett a latyak... holnapra pedig biztos, hogy jól lefagy...
Hát lehet, hogy ruhakérdésben igazatok lehet... ma már kimentek a gyerekek az oviban az udvarra :roll:
Szerencsére Bálintra is jó a tavalyi nadrágja - azt Anya vette neki tavaly, Dávidnak pedig több is akad, a mostani favoritom egy turkálós, ami belülről polárral bélelt, kivülről pedig teljesen vízhatlan, olyan "csúszós" a külseje ( :lol: ezt most értelmesen sikerült megfogalmaznom :lol: )

Csöre: Mesinek hátha nem lesz komolyabb baja :? és el tudjátok intézni majd az ajtókat :roll:

Tünde: jól jársz a húgoddal :D (én is imádom a plüssrugikat)

Katica: :? tényleg nem neked kellene havat lapátolni... azért még vagy két hetet jó lenne ha bent tudna tölteni a babád :wink:

Ma délelőtt még én is bent jártam az orvosomnál a kórházban, csak egy gyors vizsgálat volt: a papírkámra pedig az került, hogy C2000 - azt mondta az orvos, hogy ez pont ideális :) úgyhogy megnyugodtam egy kicsit efelől én is...
Azt hiszem nekünk még ráfér a babácskára egy kis hízás, úgyhogy nem baj, ha nem siet még kifelé :wink:

Kép
Kép
Kép
bfkrisztina

Kriszti: a C2000? olyan nekem eddig nincs a dokumentációmban :shock: csak 3000 vagy 2111 (Zazánál és Mesinél, Sacinál még csak 3000). Mit jelent, hogy 2000? Nem mondta a doki?
Mesinek sajnos hőemelkedése van, és iszonyatos a hangja :( szegénykém, alig tud beszélni (de vitatkozni van ereje :?)

Plüssrugi: nekem nem bírta a gyerekek bőre, de ebből is ezer féle minőség van, ami nekünk volt, az nagyon műszálas volt :? azóta persze változott a világ :)

Na jó éjt, én is megfürdök, gyerekek már ágyban :)

Csöre
csöre74

Sziasztok!
Csöre:Mondom ,amióta leesett ez a fránya hó,állandóan álmos vagyok :lol: Miután felálltam a géptől tegnap ,a fotelban aludtam el :oops: :lol: Jázmin ébresztett fel :D

Jobbulást Mesinek!Próbáld ki az akácmézet,torokfájásra nálunk bejött. :wink:

Kriszti:Istvánnnak vettem Én is a turiból egy jó kis síoverrált.Komolyan mondom,hogy néha sokkal jobb minőségben veszek onnan cuccokat,mint az üzletben.Most jut eszembe :!: de rég voltam turiban :? Már elvonási tüneteim vannak :lol:
tünde733

Sziasztok

Megint volt tegnap egy szuper 6 órám délután 3-tól. Csak az vígasztalt, hogy a folyamatos fájás nem szülésre utal, csak méh tevékenységre. Persze Vikiért nekem kellett mennem. Hát a lépcsőn feljutás nem volt egyszerű. Persze pont tegnap nem bírt magával a lány és hazafele 3* dobott hátast a lejegesedett úton. Szarul éreztem magam, hogy mindig én értem oda legutoljára :evil:

Kriszta, amennyire tudom, az első érték 3,2,1 a méhnyak hosszára utal. Az utána levők pedig a belső és külső záródásra. A 0 a legtökéletesebb. Ha elkezdesz kinyílni, akkor 1-es az egy ujjnyi, és így tovább.
Szóval a 2000, az kicsit megrövidült, de teljesen zárt méhszájat jelent, ez szupi!

Jó pocakosodást!

Niki&Viki & Kati

Kép
Kép
zkatica

Szép estét! :)

Katica:Ne izgulj,Én is mindig az utolsó vagyok az oviban :wink: Engem már nem nagyon izgat 8) 5-ig van ovi,a sok birka anyuka már negyed 4-kor ott toporog a bezárt ajtó előtt,hogy elvihesse a gyerekét. :twisted:

Az én hasam keményedik,de elég frankón :shock:

Kép
tünde733

Katica: köszi az érték értelmezését :D én nem értek hozzá :oops:
(Dávid nekem is jól csúszkált a jégen... tegnap ahogy elesett, meg is rántotta a hátam :( - de szerencsére mára már nem fájt :) )

Csöre: a kérdésedre látod, én nem tudtam volna válaszolni :wink: mostmár megint tanultunk valami újat :wink: (Amúgy ebből a szempontból a dokibácsim nem túl bőbeszédű... ha megkérdezném nyílván elmondaná, de magától nem szokott elmagyarázni ilyesmit, meg az értéket is tényleg a papíron néztem meg)

Tünde: gratulálok, elérkeztél a 36. héthez!!!
(Innentől aztán tényleg jó, ha keményedik a hasad :D - ha eddig szedtél magnéziumot, akkor mostmár ne feledkezz el róla, hogy abba hagyhatod :roll: )
Én is szeretek turkálóba járni, de mostanában én is alig jutok el :roll:

Kép
Kép
Kép
bfkrisztina

Szép jó reggelt!

Kriszti:Már a múlthéten sem szedtem a magnéziumot.Na nem a dokim tanácsára,hanem a múltkor beszélgettük itt,és úgy emlékszem pont Te mondtad,hogy 36 hetesen már nem kell szedni :roll: Szótfogadtam neked! :D
Ma átmegyünk a közeli városba Tiszafüredre,és bevetem magam az egyik turiba :lol: Csak azt nem tudom,hogy addig Apát meg Ádámot hova tegyem?! :lol:

Kép
tünde733

Sziasztok!

Katica: de jó, hogy leírtad ezeket az értékeket, halvány fogalmam nem volt róla.
Sajnálom a fájdalmakat :( azt hiszem, a lépcsőzéseket én is ki fogom hagyni... igaz, egyelőre a tetőtérben teregetek, úgyhogy úgy lépcsőzök, hogy közben cipelek is, ha nincs itthon Apus... mert ő letiltott róla.

Tünde: téli álmot alszol :D

Turi: itt a faluban nincs. Volt, de bezárt, gondolom, nem ment nekik. Bp-en meg sajnos mindig egy trappban vagyok, nincs időm nézelődni :? pedig de szeretnék :roll:

Tegnap néztünk ajtót meg bútort a gyerekek tetőtéri szobájába. Hát, az ajtó kapcsán nagy kopp, hogy amivel kalkuláltunk, összeg, az igen vacak minőségű ajtót takar :? amit már megvennénk, az a 4x-e :shock: de nem akarunk azért vackot venni, hogy aztán kicseréljük, ha több pénzünk lesz, mert azért az olcsó sem kis tétel :? ja, és persze már nem lesz meg idén :?
Bútor: na ezen kiakadtunk... nem hinném, hogy a közeljövőben sűrűn tesszük be a lábunkat a Kikába... igaz, eddig sem, csak az esett útba.

Mesit tegnap elvittem dokihoz. A torkán kívül a szeme is be van gyulladva :? Zazát is megmutattam, de ő makk egészséges a doki szerint. Úgyhogy most itthon van Mesikém... mivel nem mentem el a leckéjéért (egész nap úton voltam, a végén már mozdulni sem tudtam) ezért tévét néz, és ezért persze - szerinte - én vagyok a hibás :? kicsit kezd szemtelen lenni ez a gyerek :?

Na további szép napot :)

Csöre
csöre74

Sziasztok

Én sem a dokimtól lettem okosabb, hanem utána olvastam, amikor elkezdtem kinyílni 8)

Tegnap már eljutottam pár helyre vásárolgatni és viszonylag jól is bírtam. Most megyek játék nagykerbe, remélem hasznos lesz.

Kicsit idegesít, hogy napok óta esténként rámtör a bőgés totál váratlanul. Pedig alapvetően jó kedvem van.

Én is leálltam a héten a magnéziummal. Már semmit nem akarok szedni, de nem állítom, hogy érezném a gyogyók hiányát.

Én még a jövő héten turizok egyet, ha egyben leszek. Jó lenne Vikire overált találni.

Csöre, pár ötlet, hátha hasznát veszitek. Ablakot mi is drágát vettünk, de ajtóban nem akartam horror pénzeket fizetni, mert még a kicsi gyerekek tönkreteszik. Viki is csimpaszkodik rajta és csapkodja ezerrel. :evil:

Szóval mi vettünk Brikóban 30e/db környékén ajtókat. Elvittük egy asztaloshoz, hogy cserélje ki minőségibbre az ajtópántokat, mert az fontos dolog. Ennek kb 2e/ajtó az ára. Majd lecsiszoltattuk és újra fújattuk vele 5e/ajtó. Még kilincset vettünk rá. Így 40e pínzből olyan szupi ajtónk lett, hogy senki nem hiszi el, hogy ennyiből kijött. Ha gyártattuk volna, akkor nem jön ki 30e pínzből a faanyag, így azt jobb készen beszerezni, a többi pedig az asztaloson múlik.

Én egész héten gyerekbútor lázban égek. A neten szétnézve az RS bútort szemeltem ki mára személyes megtekintésre. Nem túl horror árak, és az elemes bútorokból tök jó kombinációk kihozhatók.

Jó pocakosodást!

Niki&Viki & Kati

Kép
Kép
zkatica

Katica: köszi az ötletet, a gond sajnos az, hogy nem szabvány méretű a lyuk, mindenképpen egyedi ajtó kell :( nem tudom, hogy lett kalkulálva a nyílás, de 3 db 88,5 cm-es, 1 db 90 cm-es... és a falvastagság sem egyforma... szóval szívás... már rég vettünk volna, ha szabvány lenne...
(a méretmizéria hátterét inkább nem részletezem)
Végül furnér bevonatú ajtó mellett döntöttünk, az jobban bírja, mint a laminált - legalábbis a lentieknek semmi bajuk, pedig a gyerekek lógnak rajta :roll: csapkodják, stb...

Na, viszont akkor az RS honlapot én is megnézem :wink:

Ja, ajcsikat is kéne nézni :roll:

Csöre
csöre74

Sziasztok, nemsokára indulunk a kórházba...
Reggel dokinál voltunk, megpiszkált, most meg fájok keményedek igen erősen, de még nem lehet egyértelműen kijelenteni hogy x perces fájásaim vannak... A magzatvíz kevesebb már, egy újnyira nyitva voltam reggel, most ment el a nyákdugesz :D

Megvárjuk amíg felkel a Ricsi, mert nincs kire bízni, vidéken vannak temetésen, nemsokára indulnak úgyhogy jön velünk a kórházba a legény és majd onnan viszik el jó pár óra mulva :?

Na megyek, sziaszotl

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi

Momi: megy a nagy drukk :D ügyes legyél :D

Csöre
csöre74

Momi: könnyű és gyors szülést kívánok neked:D
bfkrisztina

Sziasztok!

Momi:Ezerrel szorítunk!!!! :D

Csöre:Jázmin detto ugyanaz mint Mesid! :lol: Tegnap mikor hazajött a színházból megmerte kérdezni István,hogy milyen volt az előadás,majd leharapta a fejét,hogy Ő most jött haza és várjunk mert fáradt :roll: :lol: :lol:

Katica:Nekem is voltak,vannak hangulat változásaim :roll: Van hogy egy wc-papír reklámon elbőgöm magam :lol: :lol:

Na a turinak lőttek! :twisted: Apától és Ádámtól nem lehetett turizni :twisted:

Délután nagyon rosszul éreztem magam :cry: Baromira keményedett a hasam,és a derekam is úgy fájt,hogy majd betojtam :shock: A hangulatom is elég kaki volt... :cry:
tünde733

Tünde: ezek a csajok :roll: lesz gondunk velük :D
A turit sajnálom... lehet, hogy Neked is sok volt a mai nap... tegnap a nagy nézelődés után én is annyira kinyekkentem, hogy elvágódtam, és vártam, hogy Apus legyártsa a vacsit...
Remélem, már jobban vagy

Csöre
csöre74

Sziasztok!

Remélem mindannyiunknak nyugis hétvégéje lesz :)

Tünde:jobban vagy már? :roll:

Arra gondoltam jó lenne megpucolni az ablakokat... Küldjetek hozzá nekem energiát is, mert kedvem az nem sok van hozzá :lol: de kriminális, ahogyan kinéznek :oops:

Jó lenne tudni Momiról valamit :D :wink:

Kép
Kép
Kép
bfkrisztina

Sziasztok!

Ide is bekukkantok, hogy elújságoljam: :) :) :)

Nov. 25-én 1:35-kor megszületett Kristóf 3190 g-mal és 52 centivel. Borzasztó hálás vagyok a dokimnak is meg a szülésznőmnek is és az EDA-s dokinő is hihetetlen volt...

Jól vagyunk, tegnap jöttünk haza, kicsit nehezen bár, de kezdünk belejönni, a tejcsi is indulgat, bár a szopival kapcsolatban még vannak nehézségek (és a kórházban sem törték agyon magukat, hogy segítsenek)...
Arról pölö fogalmam sincs, hogy kéne-e fejnem, szopizni is csak bimbóvédővel tudunk, dehát ez van :( Hétfőn jön a védőnő, majd jól elmondja, gondolom... De Kristóf belejött, és asszem, így is megy neki, 2950-nel jöttünk haza a kórházból. Az jó, nem? :? Ma este meg is mérem fürdés előtt pucéran... :roll:

A szüléstörténet készül, csak egyben nincs időm megírni...
Addig is 2 kép:

Kép
"kicsi kobold"....

Kép
Gondolkodom, tehát alszom...

Kép

Kép
gabilany79

Sziasztok

Hajnali 4 óta én is folyamatosan jósolgatok, de egyenlőre ez még nem elég a szüléshez. Viki előtt 3 napig voltak 5 perces jósló fájásaim, így nem izgulok, csak nagyon fáraszt.

Momi hatalmas drukk a szüléshez.

Gabi, csodálatos a kisfiad! Gratula a szüléshez, várom a történetedet!

Viki sajna délután belázasodott, apa pedig olyan ideges, hogy nem lehet hozzá szólni. :evil:

Mi az egyedi méretű fenyő ajtónkat Érden vettük a 7-es út mellett, egy nagy gyártó, értékesítőnél. Ha megtalálom a honlapját majd belinkelem. Olcsó volt nagyon és jóóóóóóóó.

Tünde, neked javulást! A többieknek jó pocakosodást!

Niki&Viki & Kati

Kép
Kép
zkatica

Gabilány: hatalmas gratuláció ehhez a gyönyörű kisfiúhoz!!!! Biztos vagyok benne, hogy menni fog a szoptatás gond nélkül!!!
A születés után élettani súlyvesztésnek számít 10%, tehát bőven jó súlyban kerültetek haza :D - ha pedig beindult a tejcsi, szerintem nagy gyarapodásba fogtok kezdeni :wink:
Hát nem tudom a fejést azért említetted-e, hogy megírjuk mi mit gondolunk, de magam inkább nem okoskodok bele, holnap biztos szóba kerül akkor a védőnőtökkel :wink:

Katica: :wink: várjuk a fejleményeket!!!! Mivel második gyerkőc, csak elképzelhető, hogy hamarabb érkezik meg, mint Viki :roll: Sok erőt és kitartást kívánok, ha már tényleg a szülés előtt álltok :wink:

Vera: Gratulálok a kislányodhoz :D Nagyon szép kislány :wink: Szívesen olvasnánk gyakrabban rólatok is, ha lesz időd a picike mellett :)

Kép
Kép
Kép
bfkrisztina

Sziasztok!

Gabi!Gratulálok Kristófhoz,gyönyörű baba! :D

Vera:Neked is gratulálok,tündéri lányod van! :D Irigyellek a szülésed miatt :D remélem nekem is hasonló lesz :D

Katica:Hogy vagy?Remélem minden oké veled! :? Viki jobban van már?Apával meg ne foglalkozz,biztos frontja van :D

Nálam keményedések vannak,nem rendszeresek...de baromira tud fájni. :shock: Rájöttem,hogy egy kicsit panaszkodnom kell,és Apa mindent elvégez helyettem :wink: :D
Vizeletem remélem rendben van...nagyon erős sárga szinű :? Lehet a gyógyszertől? :roll: Holnap megyek NST-re,remélem minden ok lesz :wink:
Hja!Apát megint elakarják küldeni holnap dolgozni egy hétre :twisted: Mondtam neki,hogy azt csinál amit akar,én már belefáradtam a sok hülye emberbe :cry: :twisted:
Nem hadakozok senkivel... :cry:
Kép
tünde733

Gabi: nagy gratula Kristóf babához még egyszer: gyönyörű :)
A súlya is tökéletes :D Fejés: majd elmondja a védőnéni: első időkben nem árt fejni, utána látni fogod, hogy kell-e.

Vera: Neked is nagy gratula Izához :D nagyon szép kislány, és hihetetlen szülésed volt :wink:

Tünde: sajnálom a fájós keményedéseket... nekem egyelőre nem fáj, csak olyankor semmi másnak nincs "helye", rohanás wc-re, levegő nehezen jön... olyan, mintha a méhem a tüdőmben lenne :? A párod öccsét meg egyáltalán nem értem... nincs gyereke? Nem tud vele a párod beszélni? Azért rajta is múlik...

Katica: mi a helyzet? Minden ok?

Jó éjt, holnap bővebben :wink:

Csöre
csöre74

Sziasztok

Szerencsére csak 1 napig tartott, megint lejjebb ment a hasam, a végén tényleg csüngő hasú malacka leszek.

Viki ma már nem lázas, de viszem dokihoz.

Tegnap túlestünk a bútormozgatás nagyrészén. Vikinek nem tetszett annyira a külön szobában alvás, mert már 11-kor kitúrt a helyemről. Remélem lassan hozzászokik.

Ha minden jól megy a héten már a babaágyat is összerakjuk. :D Így még mindig bízom benne, hogy a héten nem szülök. Szerdán megyek du dokihoz, akkor már okosabb leszek.

Tünde Te jobban vagy?

Gabi és Vera, irigy vagyok, hogy Ti már túl vagytok rajta és babázhattok. HATALMAS GRATULA! Vera, rendben van már Iza légzése?
Gabi, nekem 1 hónapot tartott Vikivel, mire a tejkínálatom utolérte Viki szükségletét. A fejés fontos volt a mennyiség fejlesztésében. Azonban ne ess át a ló túloldalára, csak akkor fejjél, ha nem megy a pihenésed kárára!

Jó pocakosodást!

Niki&Viki & Kati

Kép
Kép
zkatica

Katica: örülök, hogy minden ok :)
Viki biztos hamar megszokja az új helyét, ne aggódj... vagy nem, és olyan lesz, mint az én gyerekeim :? 1 hónapja alszanak külön :oops: igen, végre sikerült :D

Saci ki akarja kapni a helyéről a medence csontomat... egyre agresszívebben gyűri :shock: (hogy miért bukik rá? mindig is szerette).
Nektek is még nagyon aktív a babátok? Sacin nem látszik, hogy többet aludna, mint eddig :roll:

Ajtó: azt hiszem, döntöttünk... egy olcsóbb változat, viszont laminált, nem furnéros :? de a gyerekeknek tetszik, mert Jupiter színű (vöröses csíkos). A fenyő nálunk sajnos nagyon kilógna a lakás stílusából, ezért nem olyat vettünk... remélem, beválik... ha nem, akkor cserélhetjük 5 év múlva :?

Ma megyek dokinénihez, majd jelentkezem a fejleményekkel :wink:

Csöre
csöre74

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?