Gomba!
Szerintem a cérna mindenkinél szakad olykor, és ezzel addig nincs is semmi gond, míg a gyerek lubickolhat amúgy a szeretetben, miegyébben. Akkor meg tudja emészteni komolyabb sérülések nélkül. Amúgy a hiszti kezelés szerintem kkülön műfaj, nem kevés kreativitást igényel. Én arra törekedtem, hogy Bori le tudja nyugtatni önmagát, és szerencsére meg is tanulta, bár nem mindig hajlandó alkalmazni, de az esetek nagy részében azért beválik.
Isten-ember szülő kép: lehet, hogy furcsa, amit írok, de engem nem érdekel, milyen kép alakul ki a gyerekben rólam. Pontosítok: azt akarom, hogy olyannak lásson, amilyen vagyok. A hibáimmal, gyarlóságaimmal, erősségeimmel együtt. Nem akarok tökéletesnek tűnni a szemében, kurva sok meló lenne azt a képet fenntartani.
Nem nekem való.
Szerencsére abszolút elfogad, így is a világ legjobb anyájának tart (még tiszta szerencse, hogy nincs összehasonlítási alapja), persze, néha undoknak is, amikor valamiben korlátozom... Na, mindegy, a lényeg, hihetetlenül élvezem azt, hogy gyerekem van, imádom nézni, ahogy fejlődik, miegyéb.
Andi, én pl. nem ismerem a könyvet...