Új privát üzeneted érkezett!

:D De!
A krumplipüré a leggázosabb, annak van ugye legjobban szétroncsolva a szerkezete, és annál rosszabb egy kaja, minél jobban szét van "zúzva", ezért jók a magvak pl.ezért jobb a teljes kiőrlésű kenyér, mint a fehér lisztes, ahol a búza gyakorlatilag homokká van őrölve.
A krumplipürétől nekem az egekben van a cukrom :shock: de van akinek azért nem, ez is egyénfüggő.A sültkrumplitól semmi bajom, csak az meg ugye hizlal, hiába nem bántja a cukrom.
De azt mondták nekünk a diétás tanácsadáson, hogy ha már krumpli, akkor sült, vagy héjában főtt legyen, semmiképp se krumplipüré.

Kép
Kép
zazzy

sziasztok.

koszi a valaszokat akkor valszeg cukor is lesz nezve.Nagyon kivancsi vagyok menyire tornazta fel a fogi az inzulinom :? na meg menyire vette le a tesztom.ez anyira hulye helyzet az egyiken segitek a masikon rontok :cry:

Syl,sajnalom a cisztat,olvastalak a clostysba csak nem akartam belekotyogni.Szerintem ha pcos vagy a legrosszabb dontes volt UH kovetes nelkul 6honapig clostyt szedni.Lehet hogy nem artana neked sem egy inzulin nezes.

cherry ha jol emlekszem te is szedtel fogit,rajtad segitett?mar nem emlekszem hany honapig szedted es milyen eredmennyel.

Kép
monyo83

Sziasztok!

Jó rég voltam erre. Na ennek oka is van. Szerdán lesz egy hete hogy laparos átjárhatóságim volt. És drillinget is csinált a dokim. Már jól vagyok, egész könnyen mozgok. Holnap varrat szedés.

Babszika! Jó téged is látni. Remélem azok a csúnya bacik már húztak a csudába....

Ranita, gratulálok! :D

Zazzy, már 22. hét..........azta jól repül az idő!

én is eszem krumplit, rizst csak már jóval kevesebbet. Tésztából is próbálom a durumot választani. Rizsből még barnát szoktam főzni, az is fini.
mókica

Monyo:Igen ezt akkor is tudtam,de a dokim nem is említette soha,neki meg nem is volt uh-a!
De azóta már dokit váltottam!

Zazzy:Na,ez egy kicsit megkönyebbülés akkor,mert nem nagyon tudtam elképzelni,hogy ne legyen krumpli.Főleg ,hogy majdnem hogy mindennap főzök,elég bajos lett volna,ha a krumplit mellőznöm kell!
Akkor rízsbe csak barna rízs,tésztába csakis durum?

Kép

Kép
syl100

Sziasztok!

Syl!
Ha minen olyan alapanyagot kicserélsz ami hirtelen felnyomja a cukrod nem lesz gond. (barna rizs, teljes kiörlésű liszt,durum vagy teljes kiőrlésű tészta, folyékony édesitő)

Mókica!
Mielőbbi gyógyulást!
Vendég

Loviné, köszi.

Syl, a sima fehér lisztet is érdemes lecserélni teljes kiörlésűre. Nekem most van itthon sima fehér lisztem, teljes kiőrlésű búza liszt, teljes kiörlésű rozs liszt, graham liszt és kukorica liszt. keverem őket főzésnél. Múltkor palacsintát sütöttem rozslisztből és kevés fehér lisztből, még a család se reklamált. :wink: Ki kell tapasztalni mi a jó neked, és szerintem az is fontos, hogy finom is legyen.
mókica

Igen, ez a kulcs szerintem is, hogy ne legyünk drasztikusak, csak ésszel bánjunk a káros dolgokkal.Bevallom én egyszer csináltam barnarizst, jó volt, bár fura, de talán finomabb is, mint a fehér, de olyan macerás, nagyon sokáig kell főzni.
Nálunk senki nem vette észre, hogy a tésztát durumra cseréltem, minden abból van, pörkölt, spagetti, túrós tészta, stb, stb.Azt hiszem cerbonásat szoktam venni.
Cukrot amúgy sem használtam sokat, azzal nem volt gond, liszttel sem.(Sütögetni nem nagyon szoktam :oops: )De én is nap mint nap főzök.Ebédnél gyakorlatilag bármit megeszek, csak nem ész nélkül.
Inkább reggel és este kell figyelni a péksütemények, kenyér mellőzésére/minimalizálására :(

Kép
Kép
zazzy

Igen a család egy idő után elfogadja. A múltkor csináltam madártejet édesítővel .Majd a férjem megjegyezte ,hogy miért is használtunk eddig cukrot amikor édesitővel sokkal finomabb.
Vendég

Nem tudjátok véletlenül ,hogy mit jelent,ha a CA-125-m jóval emelkedetebb mint a megengedet?Endomertózist?
35-ig jó,nekem 47!
Kérek ma előjegyzést a Diabetológiára.
Ma hívtam a dokimat és azt mondta,hogy várjuk meg ,hogy megjöjjön és rögtön menjek hozzá és megnéz uh-val ,hogy mi újság,de endo-ra gyanakszik!Csak így már az éven szerintem lecsúszok a laparrol is!
Ha ciklusom elején megyek hozzá és akkor kiírna laparra akkor szerintetek mennyi időre adnak időpontot a műtétre?

Kép

Kép
syl100

Syl!
nekem nov.7-én volt mensim,akkor mentem rögtön dokihoz és 19-én már műtöttek is.
mókica

[quote="mókica"]S írta:mókicayl!
nekem nov.7-én volt mensim,akkor mentem rögtön dokihoz és 19-én már műtöttek is.

Azta, a 13.cn-n műtöttek?_Nem is hallottam még ilyet,én úgy tudtam,hogy a lapart csak ciklus elején csinálják meg. :roll:

Most hívtam a Diabetológiát időpontért,hát január 27-re kaptam! :evil: Nem tudjátok magánba egy ilyen orvos mennyit kér el?

Kép

Kép
syl100

Syl!
Az attól függ, hol, elég változó szerintem, de az sem biztos, hogy oda hamarabb eljutsz!Nálunk a megyében egy értelmes diabetológus/endokrinológus van, hozzá már magánban is februárra osztogatják az időpontot :shock: de Pesten ahova én járok, oda sincs egy hónapon belül,vagy nagy szerencse kell.Sajna ez van.

Kép
Kép
zazzy

Hogy mi ez az érték, nem is tudom, nekem ilyet szerintem nem is néztek még...

Kép
Kép
zazzy

Syl!
Véletlenül nem nagy C és kis a?

Zazzy!

Nem tudod mennyire befolyásolja majd ha elkezdem a metet szedni az hogy sajna nem oly rég stimuláltak?
Vendég

Loviné:CA125 így van a papíron!Miért?

Nem semmi,hogy mennyien járnak endokrinológiára!! :shock:

Kép

Kép
syl100

Loviné
Bocsi :oops: szóval a tüszőket. Hát most pénteken voltam vérvételen és kedden megyek vissza az endokrinológushoz, hogy értékelje a dolgokat. Ha kimondta a halálos ítéletet (mert nagyon úgy fest IR-em van), akkor felhívom a nődokimat és reája kajabálok, hogy azonnal egy UH- és nézze meg a petefészkeket!!!

Zazzy
Közben kutakodtam én is, és úgy hallottam szintén, hogy a susp. az felételezést jelent. Remélem tényleg nem cisztáim vannak, csak inkább valami meg van vastagodva vagy a nem létező tüszőkből következtetett erre.
Te hova jársz endóhoz?

Bar-bee
Hát nem semmi ez a csontkovács! Érdemes kipróbálni. Gondolom akkor a változás rendesen érezhető :)

SYL
nem akarlak elkeseríteni, de az FSH és az LH arányokból ítélve (így első ránézésre) az :(
Én azt olvastam, hogy a burgonya nem teljesen tiltott, csak nem mindegy, hogy hogyan készíted el. PL sültkrumpli meg burgonyapüré ... na AZ tiltott!
A doki Closti mellett nem is csinált UH-s követést?? De egy p***t!! Velem is szedettek Clostit, de mindig volt UH-s követés. Sőt még tüszőt is repesztettek!

Kép

Kép
princzike

sziasztok,

olvaslak benneteket és döbbenet, mik vannak.
Ella szia-!!!!

igen eltüntem, volt olyan , aki miatt nem szerettem ide járni tudod?!!!, de gondoltam Rátok sokat, azért is jöttem újra...

LH teszt igen 7kincs szép megfogalmazás volt, dícséret éret:))

mir

princzike:Nem volt uh követésem a clostinál ,szerintem ez cseszett el ettől lettek a ciszták,túlstimulálódtam! :? Nekem is jó lett volna tüszőrepi,lehet már azóta babás lennék!
Dehát ezt már nem fogom megtudni!
A laparon agyalok nagyon,hogy csak jó lenne!

Kép

Kép
syl100

Sziasztok!

Nocciola, Mir, 7Kincs!

Bocsánat mindenkitől, hogy eltűntem, de vizsgaidőszakom van és a kislányom a múlt héten lett ovis, ami igencsak lekötött nemnagyon voltam gépközelben.

KÖSZÖNÖM a sok választ amit a kérdéseimre adtatok. Okosabb lettem.

Voltam orvosnál megosztom a tapasztalatokat.

Én a Sote1-re járok nőgyógyászhoz, endokrinológushoz nem, de utánanéztem és a dokim tartott néhány előadást PCO témában, tehát gondolom ért hozzá.

Bocsi felébredt a babó, mindjárt folytatom.......

Maca
maca

Syl!
Azt hiszem találtam neked valamit. A CA a tumor marker értéket jelöli, de hogy mi az azt nem tudom.

Nem tudja valaki mit jelent az echoszegény szolid képlet?
Ugyanis a hasi uh-on ez állt: jobb oldat petefészek vetületében echoszegény szolid képlet......
Vendég

sziasztok! csak bekukk! szép napot! :lol:

Kép
bar-bee

:lol:

Kép
bar-bee

[quote="maca"]S írta:macaziasztok!

Nocciola, Mir, 7Kincs!

Bocsánat mindenkitől, hogy eltűntem, de vizsgaidőszakom van és a kislányom a múlt héten lett ovis, ami igencsak lekötött nemnagyon voltam gépközelben.

KÖSZÖNÖM a sok választ amit a kérdéseimre adtatok. Okosabb lettem.

Voltam orvosnál megosztom a tapasztalatokat.

Én a Sote1-re járok nőgyógyászhoz, endokrinológushoz nem, de utánanéztem és a dokim tartott néhány előadást PCO témában, tehát gondolom ért hozzá.

Bocsi felébredt a babó, mindjárt folytatom.......

Folytatom:

Szóval augban volt egy baba elvesztés rá 6 hétre volt egy mensim és rá 41 napra magától egy újabb. (Na ilyen már vagy 4 éve nem volt)

A doki szerint egyértelmű a PCOS de nekem sem a cukrommal, sem az inzulinommal nincs baj, viszont a fészkemben ott a "gyöngysor", 15 kg túlsúly (75 kg vagyok) és szőrösödés. Mivel az inzulinommal nincs gond ezért nem ajánlja a Metformint, de mondta, hogy kezdjek LH tesztezni (köszi 7Kincs), és az akció után kezdjek utrogesztánt szedni de csak 2×1 kapszulát 2 héten keresztül. Meg folsavat. Ő a stimulálást egyelőre hanyagolná kb. fél évig.
Hát most itt tartunk....

++++

Mir, hogy vagy? Mostanság van itt az ideje az újabb vizsgálatnak?

Mindenkinek kitartást és sok erőt :)

Maca
maca

Sziasztok!
Loviné!
A met stimulálástól független, akinek szüksége van rá, szednie kell, ez már sajna élethosszig tartó folyamat... :(
Minél hamarabb kezded, annál hamarabb javulsz :wink:

Maca!
Ez milyen emberbarát hozzáállás a dokidtól!Jó olvasni, hogy ilyen is van!Nem tömködnek egybő hormonokkal, nem akarnak műteni, stb.Drukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk! :wink:

Princzike!
Hát ez elég érdekes, én a lakhelyemtől 230km-re járok endokrinológushoz, miután itt 9 hónapig csak szórakoztak velem, nem történt semmi, így egy sürgős, és drasztikus váltást csináltam, a Mensmentisben(www.mensmentis.hu)csináltattam egy teljeskörű pcos kivizsgálást, majd az endokrinológusnál maradtam is, örültem, hogy találtam valakit, akiben megbízom, látom, hogy ért hozzá.Ennyit nekem megért hogy 3 havonta felutazzak, bár terhesség elején kicsit gáz volt.De terhesség után valószínűleg ennél a megyei dokinál próbálkozom be majd, mégiscsak közelebb van, meg sok jót hallottam róla, csak győzni kell kivárni.De ha már egyszer bekerül az ember, könnyebb dolga van.

Kép
Kép
zazzy

Helloka!

Hú, hogy milyen régen jártam erre..... :oops: Örömmel látom mennyi új fórumozó van.
Üdv nektek! És fel a fejjel, minenkire vár egy kis babó!!! ;)

tyche

7kincs,

Mikortól adták az utrót neked? Kapszulát v.kúpot kaptál? Mikortól véreztél, h. szedned kellett, ill. mennyire alacsony volt a progid?
Táppénzre kellett menned?

Bocs a sok kérdésért, csakhát, tudod... :oops:

Szóval az utóbbi 5 nap alatt 3-ról 65-re nőtt a bhcg-m (kb.2 napja kellett volna megjönni), a progim maradt 37.5 körül, +kicsit vérezgetek, ezért én is kaptam. Ezért borzasztóan kíváncsi vagyok mik a tapasztalatok...Dec 3-án megyek UH-ra, akkor már látni kéne valakit. :)

Köszi szépen,

Üdv,
Nocciola
nocciola
Budapest II. kerület

Nocciola!
Vigyázz magatokra! Nagy gratula! Mennyi met szedés eredménye?
Vendég

tyche: Gratulálok, már ilyen nagyok vagyok. Lassan szülsz, hogy megy az idő.
vicky79
Budapest III. kerület

Nocciola!
Bár nem nekem szólt a kérdés, de gondolom, nem baj, ha válaszolok :D
A mi babánk július 6-7én fogant vmikor, 20-án lett + tesztem, 21-én reggel csináltattam progit, hcg-t, és már aznap kaptam utrót, 3x1-et.Az én eredményeim ilyenek voltak:progi:51,7; hcg:87,1, látszott, hogy nagyon fiatal terhesség, én erre kaptam az utrót. 1 hét múlva a 3x1 mellett progi 91,5 lett, a hcg pedig 1320 :shock:

De jó, lesz párja Ranitának!Hiszen itt a zebrák mindig párban járnak(vagy csordában :wink: )
Vigyázz magadra, pihizz sokat!

Kép
Kép
zazzy

Loviné, Zazzy,

Köszi nagyon. Huhh, akkor ezért kaptam 3x2 utrot!
Nem tudom, tán pszichés alapon iszonyúan berekedtem, szinte egyáltalán nincs hangom 3 napja, így tök védhető, h. itthon maradtam a melóhelyről. Mondjuk - hála a technikának - simán tudok itthonról dolgozgatni (persze csak mondjával és no stress!).

Loviné,
Most szedem 6. hónapja a metet, 1 hónapja emelték 2x850 mg-ről 3x850-re. BMI-m már 20 alatt, szóval nagyon nem kéne fogynom, de továbbra is nagyon figyelek mit eszem és sportolok is sokat. Illetve eddig sportoltam, most a dokim szobafogságra fogott a pecsételés miatt. :)

Tényleg csak zárójelben jegyzem meg, én még kaptam 5x1 clostit is ebben a ciklusban, ez volt az 1.stimum, szerencsére nekem nem okozott gondot, sőt... (Persze még túl korai a dolog, nem akarom beleélni magam, úh. nem is mondok többet). :)
nocciola
Budapest II. kerület

SziasztoK!

Habár az újaknak nem fog sokat mondani, amit most leírok, de azért megpróbálom érzékeltetni.

Közel fél éve járunk a BMC-be és azóta küzdünk a bacikkal. Ez így leírva nem is olyan sok, de megélni, nagyon sok.
Már több antibiotikumos kúránk volt, mint ált. egy embernek egy életben.

MA végre megvan a várva várt eredmény:
NEGATÍV = MEHETÜNK INSZEMRE :cry: :cry: :cry: :cry: :) :) :) :)

KÖSZÖNÖM MINDENKINEK A DRUKKOT!
(FŐLEG MÓKICÁNAK)

babszika

sziasztok.

babszika na vegre :!: :!: Mostmar akkor hajra babasodni.
(nekem is remalom ez a fogi szedes mar 4honapja +meg egy honap hatravan,tudom milyen nehez egy orokkevalosagnak tunik)
nagyon sok sikert :!: :!:

Kép
monyo83

Köszönöm!
Húú, nagyon értem, h miről beszélsz!
De remélem, h ez nektek is meghozza a sikert!!!!!!!!!!!!!

babszika

kovetkezo ciklusban indul az inszem vagy csak jovore?
remelem hogy sikerul bar nem akarom nagyon belelelni magam.

Kép
monyo83

De jó, hogy benéztem, hisz csupa jó hír van!

Babszika! Gratulálok!!!!
És szorítok, hogy az inszem minnél előbb sikeres legyen. Értem, hogy nehéz fél évetek volt, de most már minden rendben lesz. :D

Nocciola, gratulálok, vigyázz magadra!

Én még itthon lábadozok, pedig már mennék dolgozni. De egy picit így is előbb megyek. 2 hetet kéne itthon lenni, amiből még csak egy hét telt el. Én meg már hétfőn megyek dolgozni. Iszonyat sok meló lesz. És utána héten megint mehetek kontrolra. Na azt nem várom....
mókica

Sziasztok!

Érdekesség:
Tegnap voltam a Kaáli intézetben lombik előtti konzultáción és éppen a Tűű doki féle insulin eredményekhez értünk, mikor is képzeljétek, hogy azt mondta a doki, hogy 64-es IR mellett felesleges gyógyszert szedni!!! Miközben mellé volt írva, hogy 2-24 a helyes.
Még jó, hogy nem tilt el a gyógyszertől! :roll:

KépKép
charlott

Charlott!
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: ez azért durva!

Monyo!
Ha pénteken sikerül bemennem a BMC-be, akkor megnéznek (mert úgy érzem, h csúnyán becisztásodtam) és akár még idén mehet az inszem. Persze, ez függ attól is, h mibe fog kerülni.... :?

Mókica!
Te is örökmozgó vagy???

babszika

Charlott, Babszika,

én is szorítok nektek a következő izgalmas, és boldogságot hozó hetekhez-hónapokhoz.

Babszika,
a sok antibiotikum után a flórád visszaépítésére vigyázol, ugye?
nocciola
Budapest II. kerület

Monyo:Ha befejezed a fogigátló szedését,akkor mi fog következni nálatok?

Kép

Kép
syl100

Csajok, ti szoktatok Lh tesztet csinálni?
Csak azért kérdem,hogy tényleg minden Pcos-nak pozitívat mutat szinte egész hónapban az Lh? :roll:

Kép

Kép
syl100

Nocciola nekem nem néztek progit, inszem után egyből szedtem a 3*2. Mikor véreztem a rutascorbint és a magneB6-ot emelte a dokim,Gratulálok!

babszika örülök a jóóóó hírnek!! :wink:

Syl én régen LH tesztelgettem de sajna pcosoknál nem a legmegbízhatób.Nem mutat mindig +, de lehetséges hogy tévesen is jelez.
Vendég

sziasztok!
Az egyik ismimnek fogigátló után nem volt mensije,(detó,mint én-norculutra+jött clostyra nem így ment fél mévig-vérvétel uh)becisztásodott, szőrösödött, nem ment el a laporoszkópiás műtétre,hanem fél évig itta a sima aloe vera gélt és lett rendszeres mensije és mára már babája is van.Azt mondta szerinte kitisztította. Szerintetek? :shock:
Én is ittam 1hónapig a berry nectart,mert állítólag ez a legjobb meddőségre de havi 7500-öt sokaltam rá,de lehet újból elkezdem. :roll:

Kép
bar-bee

Charlott , feltételezem, nem Krizsa doki az orvosod ....
ne törődj azzal, amit mondott, szedd csak bátran a gyógyszert !!!

Babszi, hajrá inszem :wink:
mniki

Syl 100, nekem mindig működött az LH teszt, pedig "igazi" PCOS vagyok (abból is rosszabb, a vékony PCOS :?)
mniki

Szia Niki!
Jó régen voltál!Mi újság???

Kép
Kép
zazzy

Csajok!
Ma van a 17.cn-m Lh pozitív volt tegnap ma még nem csináltam,ma van tojcsim is!A napokban lesz remélhetőleg a pé-m!
Mennék hétfőn 21.napi hormonra,de nem tudom,hogy mehetek-e,hogy ilyen későn lesz pé-m?
Hogy működik ez?

Kép

Kép
syl100

Syl, ne a 21. napon menjél, mert az azt feltételezi, hogy 28 napos ciklusaid vannak.
Mindig úgy kell menni, hogy pé után legyél 7 nappal, tehát ha neked mondjuk a 18. cn-on van ovud : 18+7 = 25 cn-on esedékes a vérvétel. +/- 1 nap nem számít, mondjuk én inkább akkor + 2 nappal számolnék (márcsak a progi miatt is).

Zazzy :)
Köszi, semmi extra, próbálkozunk és reménykedünk.
Húha, már a 22. hétben jársz ? :lol:
mniki

sziasztok lányok,

én már 1000000 éve nem jártam erre.

Zazzy : nem semmi már, h 22 hétnél tartasz! remélem jól bírod, kitartás! bár nagyon gyorsan megy az idő már ilyenkor.

Tyche: már ti is a finisben vagytok!! gyors és könnyű szülést kívánok nektek!!

Babszika: hajrá inszem!! remélem bacik örökre elkerülnek!! mielőbbi babásodást!!

Charlott: a meddőségi központokban nem foglalkoznak az irrel!! ezt már többször is tapasztaltuk többen és több helyen! én 26os irrel kezdtem el szedni a metet. ami persze romlott a stimukkal, vmi 60körülire. de szerintem kell a met! legalábbis szerintem . persze gáz, ha a doki tiltja! hajrá lombik!!! mielőbbi babásodást!!

mielőbbi babásodást és kitartást mindenkinek!! amikor engem is türelemre intettek elküldtem magamba mindenkit a fenébe, de tényleg sokat számít a türelem és a hit , h babátok lesz!!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.

Sziasztok!

2007-ben jártam itt először, akkor nagyon kedvesek voltatok velem, bár a nevekre már nem emlékszem. Én is PCOS-es vagyok. Nem írtam sokat, de sokat olvasgattam az írásaitokat, és végül úgy döntöttem, hogy nem fogom hagyni magam túl mélyre süllyedni ebbe a betegségbe - néhányatok írása igencsak elrettentett és elbizonytalanított. Úgyhogy egy jó darabig hanyagoltam is a fórum olvasását, most pedig egy jó hírrel jövök: sikerült teherbe esnem!!!

Végülis 1,5 év Merckformin-szedés (3x850g / nap) meghozta a sikert. Nem mondhatnám, hogy diétáztam (mert nem), és a rendszeres testmozgás is túlzás (néha jártam tornázni, de gyakrabban nem), de mégis sikerült! Ráadásul még a mensim sem állt be rendszeresre, de úgy látszik jókor éreztem meg, hogy peteérésem van...

Egyelőre nem fogtam még fel, tegnap reggel lett pozitív a teszt (alig hittem a szememnek, hogy két csík van ...), d.u pedig már az UH-n is látszott a 6,2 mm-es petezsák! Nagy izgalomban vagyok, izgulok, mint egy vizsga előtt - de hát csak nem lesz így végig 9 hónapon keresztül?!

Szóval csak azt akartam az egészből kihozni, hogy senki ne keseredjen itt el - és főleg ne emésszétek magatokat, ne ássátok bele magatokat az orvosi adatokba. Szerintem ez hátráltatóan hat a próbálkozásokra is. Persze mindenki maga érzi, mitől nyugszik meg, a lényeg, hogy fel a fejjel és mindenkinek hasonló tesztelést kívánok!
8)
hmbori

sziasztok.

babaszika remelem osszejon a penz es mehet az inszem.teged regen stimulaltak nem?akkor sikerult szep petet novesztened?

syl fogi utan vervetel,majd doki hogy megnezze valtozott e valami belul majd spontan probalkozas.

hmbori.gratula a szerencsesek koze tartozol.
Sajnos ugy erzem hogy igenis bele kell asni magunkat a dolgokba.Sok olyan esetet olvastam ahol ha nem nez utanna a beteg hogy mi a teendo akkor ugy felrekezelik hogy csak na.
Szemelyszerint mindennek utannanezek mielott barmi kezelesnek alavetnem magam.Tudom hogy az orvosnak csak egy vagyok a sok kozul.ha valamivbel nem ertek egyett amit a dokim mond egyszeruen nem csinalom meg.Tudom hogy ez hulyen hangzik meg akkor minek jarok dokihoz de en ugy gondolom hogy nem kell feltetlenul vakon megbizni a dokikban hisz ok is csak emberek tevedhetnek.

Kép
monyo83

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?