Új privát üzeneted érkezett!

Hello még vagyok, egyben!
Bár fájni fájok, lezuhanyoztam, kicsit jobb, de vannak fájdalmak. Szóval most állok és várok, hogy mi lesz ebből.

Hasmenés van, már sírtam is, hogy belehalok, úgy fájt....

Ennem kellene de semmi étvágyam nincs... :cry:

Kép

Kép
dcili81

Sziasztok!

Rémes éjszakám volt, sajnos a medencém fáj, szinte egész éjjel. Aztán valahogy sehogysemjó, Domi akkorákat mozgolódik, hogy néha úgy érzem, egyszerűen már nem fér el.

Mivel süt a napocska, lemerészkedek a városba, forró csoki, kürtös kalács, nyami!!!! Aztán este lehet, hogy kinézünk a KIKA-ba, mert szeretnék venni pár ajándékot.

Én is nagyon izgatott vagyok. Olyan furcsa, hogy bármikor történhet bármi.

A babásoknak még egyszer gratulálok!!!!!

Kép
mannababoca

Cili, hasonló helyzetben én is tegnap is így voltam, éjjel is. Most picit jobb..

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Hát én meg olyan fittmami vagyok, hogy nekiálltam, és kitakarítottam a szobákat. Lemostam az ablakot, penészt, portörlés, porszívózás, és a végén láttam, hogy szétjött a porszívó szűrő része! Még jó, hogy vízfilteres, most kezdhettem volna előről az egészet :evil: A felmosás még hátra van, de azt csak akkor, amikor Annám alszik, nem kell segítség :)

Veráéknál ezek szerint minden ok??

Kép
Kép
Kép
mágnes

Ez a hasmenés többünknél nem vmi betegség? Vagy ez ennyire normális terhesség végén??

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

GABILÁNY! GRATULÁLOK KICSIKRISTÓFHOZ! PIHENJ AMENNYIT CSAK TUDSZ!

[size=12]VERA! GRATULÁLOK IZÁHOZ! ÉS SOK BOLDOGSÁGOT A KICSILÁNYHOZ! ÉS SOKAT GONDOLOK RÁTOK? HOGY MINDEN RENDBEN LEGYEN!!!!![/size] Csodálatosan szép kislány!

Bébic! Cili! Egy hét! Juj de jó! :)

Solya! Szép poci! És nagyon helyes a kislányod!

iBERNUSKA! Ha ez a csemetém is olyan lusta, mint akisfiam volt, akkor asszem nekem rá fog húzni :) vagy inkább :(?. Influenza lefáraszt, de amúgy elég jól viselem...

Nikianya! Parancsold kia látogatókat! Szerintem a kismamák legalább az első pár napot megérdemlik egyedül! Nálunk apa mindenkit kirakott Erik egy hónapos koráig! Voltak sértődések...de miután volt egy két jó fej arc, aki betegen jött, nem érdekelt..

Bár azt is elismerem nem könnyű! A sógoromék amerikában élnek, kb. évente egyszer tudunk talizni. Én szivesen latom oket, de felek, hogy plane a repulorol a sok amberrel egy par hetes babahoz elhoznak valami betegseget... legalabb egy honapos koraig szeretnek varni a latogatokkal.... igy is elegge baci kornyezetben vagyunk, mert apa bankban dolgozik, Erik fiam ovis...
Mági! A segítség más mint a látogatás! Nekem is itt van anyukám, és nagyon jó, hogy mindent megcsinál körülöttünk. Nálunkis az a szitu, hogy apa egész nap dolgozik... ráadásul a fiam napi 48 órás gyerek... ketten nehezen birunk vele ... de higiéniai szempontból, ha huzamosan vannak ott jobb, mint amikor valaki becsöppen 2 napra...

Laura! Ibernuska! Márti! Trombi! Isarenikő! Erika! Bocika! Solya! Cili! Sina! Edoci! Szorsolya!Köszönöm a köszöntést :) Jól esik, hogy nem felejtettétek el :)! Pedig sokkal fontosabb történések is vannak itt :)

Habe! Szia! NAgyon szupi, hogy ilyen kicsi korkülönbséggel születnek a gyerkőcök... :)

Ibernuska! Mági! Sajnos én megkaptam apától az influenzát... nem kicsit vagyok ideges miatta, pláne, hogy két nappal ezelőtt még ott lebegett a fejem felett, hogy lehet, hogy így kell szülnöm, most pénteken... de a dokinénim is meg a háziorvos is azt mondta, hogy nem jelenthet problémát... a kicsi max utána kaphatja el, de addigra valszeg a védettsége meglesz, úgyhogy ne izguljak! Azt mondták az egyetlen megoldás, ha felveszel egy olyan műtős szájvédőt, amikor megszületik és te még benne vgay javában... gondoltam köszi... de hát nem lehet mit tenni...

Lilypie Kids Birthday tickers\

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
bkatalin

Boniko - köszi a híreket Zöldiről, örülök, hogy jól vannak a fáradtságot meg az antibigyós dolgot leszámítva - hát nekem még nem válaszolt az sms-emre, úgyhogy ha délutánig nem ír, mire megyek, nem látogatok, mert semmiképp nem szeretnék zavarkodni.

BB - neked kitartást a kórházi napokhoz, drukkolok, hogy mihamarabb hazamehessetek. Eléggé meglepett egyébként, amiket írtál, mert sokan dicsérik a MÁV-ot.

Edőci, Erika, nektek ki lesz a szülésznőtök a klinikán?

Kép
trombibébi

Na és nem ér ijesztgetni a fronttal - én még a héten nem akarok szülni!!! :roll:

Kép
trombibébi

Aida! Szerintem a hasmenés normális...nekem többször is volt. Azt is hittem, hogy elkaptam valamit, de a doki mondta, hogy az is lehet, hogy a ksiherceg odabenn valahogy a beleket rugdossa, irritálja...

bkatalin

Tényleg! Sármiról tudtok valamit?

Eszterke neked meg megy a kitartás szorítás!

bkatalin

[quote="trombibébi"]N írta:trombibébia és nem ér ijesztgetni a fronttal - én még a héten nem akarok szülni!!! :roll:

Pedig sajnos jönnek a duplafrontok! és te is eléggé előre vagy már.... :oops:

bkatalin

sziasztok! Én is itt vagyok, csak látogatóim voltak, és most sikerült idejönnöm. Viszont lassan rohanok is, mert kuglófot (10 perces) akarok sütni, mire apa megjön.

Vera: remélem minden rendben van. Kitartást!

Sina: nyugodtan írj, bármikor! én is elmentettem a tiédet! Írj hogy mi volt NST-n!!!

Csakegy: Gratula Lucához! Nagyon gyors szülésed volt, irigyellek!

Aida: Kitartást!

Cili: neked is!!

Hát sajna nagyon sok helyen van ilyen sok egymás után szülés. Ahol én fogok, ott is nagyüzem volt. Szóval lehet most pár napot mégis ki kellene bírni!!!! De most már nagyon mehetnékem van!!!!
Vendég

Tudom, nagyon sokat irogatok egyszerre, de ezt az egyet hagy osszam még meg veletek!

Tegnap ünnepi vacsi várt és a kisfiam elmotyogta nekem:
"Anya, hip hip Hurrááá!" Puszit kaptam aztán még is apocakja győzött és közölte nagy boci szemekkel, miután átadta a virágot... "torta enni!" :)

bkatalin

Andy: végignézve a képeket, Regina nagyon aranyos, irigykedem rendesen...
Ja, és most már ideje lecserélni a vonalzódat...

Az, h a szülés fejben dől el: Akkor az én babám nagyon össze lehet zavarodva :roll: nagyon szeretném, ha már itt lenne velünk, ugyanakkor jó lenne , ha kivárná az idejét, ilyen jó dolga sosem lesz többet, mint ott bennt :wink: Félni nem félek a szüléstől (normális ez????), csak az utána következőktől tartok egy kicsit

Szeles: nagyon ügyik vagytok, a Mikulás nagyon tetszik :wink:

Sina: aranyos a Mesi-sarok

Marti: ha a jósló fájások röviditik a vajúdást, akkor nekem nagyon hosszú lesz... :roll: Nem volt még jósló fájásom soha. És mindjárt 38 hetet töltök. Amúgy a cikk az jó, átrágtam magam rajta, találtam számomra új infókat is, de nagyrészét átbeszéltük már a kismamaklubban

Most látom, Zöldi is túlvan a "szülésen", minden jót neki, mielőbbi felépülést, Hannának sok tejet

Mush: nagyon szép a gyerekszoba, tetszik a függöny :wink:

BB: most olvasom a szüléstörténeted, nagyon jó, h ilyen hamar és ilyen könnyen ment neked. Mielőbbi felépülést, és kivánom, h engedjenek haza minél hamarabb

Hűha, újabb baba! Gabi:gratula neked, majd várjuk a történeted

Nem jó igy napokkal lemaradni az olvasással, csak kapkodom a fejem, annyi baba kibújt már
Vera: Iza nagyon aranyos

Mannababoca: idézni csak igy tudok: "Mondtam neki, hogy neeeeeeeeeeeeeeem, kimegyek a hóba szülni! " :lol: :lol: :lol: Elképzeltelek....

Sina: biztos, h ilyen esetben én sem kérnék senki segitségéből, de nekem sajnos az élet döntött: mindent megadnék, h anyukám itt lehessen én segithessen, és egyáltalán, h láthassa az unokáját, de ő már lassan másfél éve, h nincs...Anyós jön, majd, de meglátjuk, ha túl bele akar szólni, hamar leszerelem. Próbáltam már utalni rá, h csak takaritás, főzés, mosás téren kell segitség, a babával kapcsolatos dolgokat én majd intézem. Nem tudom, mennyire értette meg, de már képzeletben ő fürdeti :roll: Még jó, h szoptatni is nem akarja ő

Mágnes: én is csak decemberben tervezek szülni, dehát lassan már mindegy, mert novemberből még 4 nap van hátra...

Csaki: üdv újra itt, nem volt semmi a szülésed, de lényeg az, h minden rendben

Üdvözlet az újonnan csatlakozott kismamiknak, jobb későn, mit soha :wink:

Vera: drukkok Izának, reméljük nem lesz semmi gond a későbbiekben

BB: mielőbbi felépülést nektek, jó, h tudsz a kórházból is irni

Kati: utólag is boldog névnapot, ez az arcüreggyulladás nem semmi, gondolom annyira hiányzott, mint púp a hátadra, mielőbbi gyógyulást neked

Magika: kicsit lemaradtam, ha felvilágositanál, kié ez az aranyos gyerek?

Na, most értem a végére, fél délelőttömet itt töltöttem a gép előtt és titeket olvastalak vissza, meglepő módon a derekam sem fájdult meg...Aránylag "tünetmentes" vagyok, ha nem mozgolódna a babóm, vagy ha közben nem ütköznék neki a hasammal mindennek, észre sem venném, h terhes vagyok... :roll:

Most látom, kicsit sok lettem egyszerre, bocsi mindenkitől

Kép
galzsuzsa

Tartok kifele!!! :)

Vki ismer Kistarcsán születő orvosokat? Főleg jó női orvosra lenne szükségem aki ilyen későn még bevállal.. Van egy jelöltem de szívesen venném a tapasztalatokat!

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

[quote="bkatalin"]A írta:bkatalinida! Szerintem a hasmenés normális...nekem többször is volt. Azt is hittem, hogy elkaptam valamit, de a doki mondta, hogy az is lehet, hogy a ksiherceg odabenn valahogy a beleket rugdossa, irritálja...

Csak azért gondoltam, mert h nekem is fájdalmas hasmenésem volt, Cili is írta h nagyon fájt neki, nem tudom h ez így is normális-e. Ha igen akkor kellemetlen. :(

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Ettem, de nagyon nem kívántam..., most ég a gyomor... :cry:

Kép

Kép
dcili81

Ja igen olyan kérdésem van, hogy ilyen hasmenés után vehetek be széntablettát? Mert van amikor többször is van, és hát nem túl kellemes...

Kép

Kép
dcili81

Galzsuzsa! Köszi- köszi... :)

Aida! Sajnos igen... nekem is fájdalmas volt, azért gyanakodtam a bélfertőzésre... de azt mondják ez ilyenkor már normális. De kitartás! Már közeleg a vége... és akkor hidd el, ez lesz a legkisebb gondod... ránézel a szuszogó kicsi babádra és minden rossz és kellemetlen dolgot elflejtesz...

bkatalin

Cili! Jobbulást! A széntablettát meg a dokidtól meg kellene kérdezni. Nekem kimondottan azt mondta, hogy ne vegyek be rá semmit, mert magától elmúlik, csak igyak nagyon sokat....

bkatalin

Kati akkor csak iszok. Bár már azt sem bírom, mert egyszerűen olyan szomjas vagyok, de nem fér több..., a pisiről meg ne is beszéljünk...

Nagyon aranyos lehetett a kisfiad!

Kép

Kép
dcili81

Hát értem. Ha normális akkor jó. De honnan tudjam hogy most iszonyatos bélgörcsöm van vagy méhgörcs?? Főleg ha bélgörcs közben is keményedik a pocika?

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Sziasztok Lányok! Újra itt! De ha ennyit írunk, akkor megszülök,mire mindent visszaolvasok!!! :lol:

Köszi, hogy gondoltatok ránk! Nagyon jól esett!

Hazaértünk vizsgálatokról: Méhszáj teljesen zárt. Doki bácsi azt mondta, hogy a jóslók is jöhetnek ilyen rendszerezetten... :shock:
NST még annyi fájást sem mutatott, mint az elmúlt két hétben... Mesi viszont be volt sózva! Nem tudom, hogy mikor alszik a kiscsaj, mert meg sem áll... Doki úgy gondolja, hogy kihúzzuk végig, legalábbis nagyon úgy beszélt! De hogy a vizsgálat milyen fájdalmas volt!!!! Ez most már mindig így lesz vagy csak én vagyok túl érzékeny??? :shock: :roll:

Aztán a másik, hogy uh-on is voltunk, kikerekedett a szemem! Mesike szépen fejlődött, most már nem olyan jelentős az eltérés az átlaghoz képest, de a súlya... Én nem tudom, hogy milyen géneket örökölt :shock: 3512 gr-ra saccolták! Hogy fér el egy ilyen kicsi emberben, mint én egy ekkora gombóc??? Lehet, hogy az összes csokit ő ette??? :roll: :lol:

További adatok:
BPD 96 mm
HC 350 mm
AC 350 mm
FL 72,8 mm

Szóval legalább olyan okos, mint amilyen gombóc! :lol:

Aida, Cili! Kitartás!

Kati! Jobbulást! Nem lehet könnyű most Neked! De ugye nem kell az arcodat felszúrni!!!??

Zsuzsa! Köszi a dicséretet!

Most megyek egy kicsit pihizni, mert alig aludtam!

Boci! Szorsolya! Most akkor pénteken szülünk vagy nem!????
:roll: :twisted:
sinaszi

Edoci! Leventét én is Sára Leventénél szültem! Ezek szerint a szülésznőd E. Katalin lesz?

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Még Mannának és Berninek akartam valamit írni, de elfelejtettem! :oops:
sinaszi

Sinaszi: részemről OK!!! Tök szép méretei vannak Mesikének! Az én pici fiam tegnap volt nagyon aktív, ma meg nem nagyon mocorog. Tegnap a dokim is ledöbbent, hogy ennyi mozgást rég látott NST-n, mint amit mi tegnap produkáltunk. Nem akartam neki mondani, hogy előtte bevágtam egy csokit és az eddig mindig beindította a Picit.

Cili: igyál sokat és próbálj meg valamit enni. Keksz, ropi, sóba-vízbe krumpli. Kell majd az energia, ha Dani ki akar jönni.

Legújabb poénja apának, hogy Angelina Jolie-nak hív. Először azt hittem, hogy azért mert én is olyan szép vagyok, de közölte, hogy a szám miatt. Olyan mintha kaptam volna botox kezelést! :lol: :lol: :lol: Jó fej mi???!!!
Vendég

Boci! :lol: :lol: vizesedsz nagyon, ugye?

Nekem apa azt énekelte: "hull a pelyhes fehér hó... anya lesz a télapó..." mondom szakállam még nem nőtt... erre apa"az nem, de a pocid igen, és hozol nekünk kistesó ajándékot és legalább annyira várjuk, mint a mikubá ajándékait..." :)

Sina! Nem semmi a kiscsajszi súlya! Hát ha még három hetet ráhúz akkor bizony 4 kg alatt nem álltok meg! :)
Ami a felszúrást illeti, addig nem piszkálják, amíg a picur meg nem születik... utána meg, ha addig nem múlik el magától (márpedig lássuk be ennek elég kicsi az esélye) valszeg nem lesz más választás... hozzáteszem gyerekkoromban volt benne részem... hát inkább kétszer szülök... :wink:

bkatalin

Sina de jó, akkor nem csak az én gyerekem lesz nagy babó...., a csokit meg édeséget én is mindig Danira kenem, ez a legtisztább, hisz nem is magad miatt eszel, hanem miatta...:wink:
Holnap én is megkérdezem, hogy hol tartunk súlyban egy héttel a kiírás előtt...

Boci az evéssel nincs gond, ez szerintem nem valami fertőzés, hanem a szülés előtti állapotú hasmenés. Angelina Jolie???? Lehet, hogy nekem a gombóc artúr, meg a katicabogár kedvesebb??? :wink:

Ti mivel kenitek a bőrötöket (márha kenitek), mert nekem olyan száraz , mint a sivatag....

Kép

Kép
dcili81

Aida! szerintem a bélgörcstől keményedsz... nagyon kellemetlen, mindenesetre, ha ez nem múlik el akkor orvoshoz kellene menned... nagyon megviselhet és elfáradsz...

bkatalin

Kati nem irigyellek, sajna nekem is mindig baj volt fülemmel, meg az arcüregemmel is. Legutóbb, kb 4 éve szúrták fel a fülem, hát azt a hangot nem kívánom senkinek, mikor átszúrták a dobhártyámat....

Mindig is rüheltem a sapkát, de most már viselem, és nem érdekel senki és semmi, a fülem fontosabb... (no és persze hiú is vagyok, mert a hajamat is nagyon féltem, ha már ennyit adott a jóistenke, megtartom...)

Kép

Kép
dcili81

[quote="bkatalin"]A írta:bkatalinida! szerintem a bélgörcstől keményedsz... nagyon kellemetlen, mindenesetre, ha ez nem múlik el akkor orvoshoz kellene menned... nagyon megviselhet és elfáradsz...

Szülésznővel úgy beszéltük, hogy pihi itthon. Holnap úgyis találkozunk, megyek reggel NST-re. Orvosom meg nincs.. :cry: Ott majd megvizsgál aki épp arra jár... Nem szeretem az ilyet. Mérges vagyok a dokimra.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Kati: igen vizesedtem. Inkább múlt időben írom, mert pár napja nincs dagadás és a súlyom sem gyarapodott tovább - még jó mert van rajtam rendesen. :lol: :lol: Szerintem ez ilyen szülés előtti arcváltozás és szépen fordul kifelé a szám. Állítólag ez természetes.
Tök jó, hogy télapónak hív a párod! :lol:

Sina: engem múlt héten vizsgált a doki, de nem fájt. Sőt kenetet is vett, azt sem éreztem. :) :) Most várom hogy hívjon az eredmény miatt!!! Bár ha jó akkor nem fog!

Cili: akkor jól van. Amúgy nekem is megyeget a hasam, de ez nálam amúgy is "természetes", alapból ilyen vagyok! Vagy most ez más????

Én a bőrömet BABA testápolóval (kammillás) kenem. A kritikus részeket (poci, mell, comb, csípő) meg apa kenegeti minden este a Rossmann-os terhességi csíkok elleni krémmel. Nem tudom, hogy mázlista vagyok, vagy tényleg jó a krém, de nem repedezek és a bőröm sem száraz, igaz alapból zsírosabb vagyok!

Kezd terjedni a jó kis kuglóf illat! Nyami!! 8)
Vendég

Sina nekem is fájt a legutóbbi vizsgálat! Nagyon is!

Csíkjaim nekem sincsenek, egy kettő, de abszolút nem vészes. Hát a zsíros bőrről, meg hajról én is beszélhetnék, de most..., mintha levedlettem volna és új bőr lenne rajtam...

Kép

Kép
dcili81

Boci lehet már egy adag drukk is van az emberben ilyenkor, pár nappal a baba érkezése előtt, gondolom nektek sincs más témátok, meg gondolatotok....

Porszívóznom kellene de apa megtiltotta, azt mondta eszembe se jusson, még a végén megszülök, majd ha hazaér megcsinálja....

Kép

Kép
dcili81

Cili: nekem anno nagyon bevált a Naturland-os fürdőkenőcs. Egyszer egy tusfürdő nagyon kikezdte a bőrömet és elmentem bőrgyógyászhoz és ő javasolta. Nagyon tuti és babáknak is ajánálják. Annyi a "macera" vele, hogy fürdés előtt a kritikus részt/részeket be kell kenni és úgy állj csak a zuhany alá. Szép fokozatosan lejön vagy ha nem akar akkor egy kicsit kenegeted magadon és lejön. Arra a részre nem szabad tusfürdőt vagy szappant kenni! Patikában lehet venni és nem drága!
Vendég

Cili: nekem is már ez körül forog minden. A párom mondogatta, hogy pár hete még azon paráztam, hogy eddig húzzam ki, most meg sürgetem szegény gyereket. Látom már őt is idegesítem. Most megpróbálom másfelé terelni a gondolataimat ezért is álltam neki sütni. Igaz ez nem nagy szám!
Vendég

bocika:
A krém állagú fürdetőre gondolsz? Olyat fognak kiírni a babának is :)
Mi most is azt használjuk Annánál, mert nem allergizál..
Úgy is lehet használni, hogy egy flakonban feloldod vízzel, és akkor a fürdővízbe töltesz minden fürdéskor.

Kép
Kép
Kép
mágnes

Én is fülfájós voltam, gyerekkoromban fel is szúrták....nem jó emlék.

De mostanában elmúlt, mondjuk vigyázok télen, hordok sapkát.

Jajjj istenem, komolyan mondom a családom kikészít. Nem akarom leírni, de egyszerűen felnőtt emberek úgy viselkednek, mint a strucc, aki a problémák elől a homokba dugja a fejét. Azt hittem,én hülye, hogy a 37-40 hét között majd én leszek a figyelem középpontja. Azt hittem, majd Domi lesz a téma, erre mindenkinek van valami baja, egyszerűen nem hiszem el. Na most jól kidühöngtem magamat. Ne haragudjatok... :twisted: :twisted:

Kép
mannababoca

Sina! Mesi tényleg szép nagy baba!
A vizsgálatok meg az utóbbi időben sajnos nekem is mindig fájnak!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Nekem a lábaim végig, de még a talpam is száraz, meg az alkarom, olyan mintha pikkelyes lennék... Eddig azt hittem, hogy a kandalló meleg kiszárítja, de nem már nem azzal fűtünk, és párologtatok is, szóval más áll a háttérben... Ki fogom próbálni, egyenlőre a babaolaj is jót tesz neki, de aztán meglátjuk mit produkál a bőröm a szülés után..., állítólag akkor is változik.... Hála istennek az arcom csak pozitívan változott, abszolút nem zsíros, tini koromban ölni tudtam volna ilyen sima arcbőrért...

Kép

Kép
dcili81

Velem az a gond, hogy már nem köt le semmi. És nagyon kedvem sincs semmihez. De még pár napot kihúok, aztán vége mindennek és új életet kezdünk..., de jó lesz!!!!!

Kép

Kép
dcili81

manna:
Anyósomék itt laknak tőlünk 20 perc sétára, de eszükbe sem jutott egyszer sem, hogy megkérdezzék, segítsenek-e, vagy éppen átjöjjön mondjuk takarítani, vagy hozna egy tál kaját.... Folyton a másik unokájára vigyáz, érte megy oviba, hozza el hozzájuk hétvégére.... Már megszoktam, hogy nem számíthatok segítségre...

Kép
Kép
Kép
mágnes

Úgy költöztünk, hogy én terhes voltam, és a bútorokat a párom teljesen egyedül szerelte össze, rakta a helyére, én meg takarítottam úgy, hogy Anna is itt volt... no comment...

Kép
Kép
Kép
mágnes

Manna ne is törödj velük! Pihenj és csak Domira koncentrálj! Én megedződtem, nem is idegesítem ilyeneken magam! Na fel a fejjel!!!! :lol:

Kép

Kép
dcili81

Látom, míg aludtam, nem szült meg senki. :-D Mindjárt összeszedem magam és megyek a fürdőbe nagygenerálra: borotválkozás, hajmosás, fürcsi... Az első nagy kihívás lesz! :-D De az esti CTG-re szépnek kell lenni. Remélem minden ok lesz!

Anyukám hívott, hogy váratlanul csomagot kapott az Amerikában élő uncsitesójától. Zsófinak küldött egy-két rucit. Tök aranyos tőle. :-D

Mági! Manna!
Irigylem az ilyen fittmamikat, akik még jönnek-mennek, takarítanak! Bár lehet a kürtöskalácsért én is kimozdulnék. :-D

Kati!
Erik nagyon aranyos lehetett a felköszöntéssel!!! :-D

Aida!
Miért ragaszkodsz női orvoshoz?

Cili!
Kitartás a görcsökhöz!!!

Sina!
Mesi jól megviccelt! Akkor csak vaklárma volt! De ha ilyen rendszeresek voltak a fájásaid és csak jóslók voltak, miből fogsz rájönni, ha itt az idő. :-D

Kép
Kép
lbernuska

Erika
Csak látszik hogy be van dagadva az orrom! :roll: :lol:

Trombi
Éberling Kata lesz a szülésznőm! :wink: Te kinél szülsz?Szülésznőd?

Enikő
Igen,Kata lesz a szülésznőm!Vélemény róla és Sára Dr-ról?Akkor most nem náluk fogsz szülni?

Sina
Örülök hogy minden rendben veletek!Szép nagy baba! :wink:

Cili
Én egy Excipial U Lipolotion nevű ápolóval kenem a bőröm,mert nagyon száraz és érzékeny. :roll: Elég jól bevált.

edoci

Mágnes: igen arra gondoltam. Tudom feloldva is lehet, de nekem akkor a doki így mondta. Azt is tudom, hogy ilyent adnak a babának ezért is mertem Cilinek ajánlani, mert úgyis mindenképpen kell majd!

Manna, Mágnes: sajna nálunk is ez van. De erről már írtam. Múlt hét csütrötökig a kukoricaszedés volt a téma, két hétig meg majd a disznótor lesz aztán meg találnak maguknak mást, de nem a mi gyerekünket. Mindez a párom családjáéknál van. Nálunk meg anyum megy az idegeimre, a napi 3-4-szer telefonálgatásával, meg hogy mikor szülök......... És hétfőtől már itthon lesz egész decemberben szabin, hogy nekem segítsen. Mindez ok, meg tök jó, de nem tudom hogyan bírom majd finoman leállítani! :cry:
Vendég

[quote="lbernuska"]
írta:
lbernuska
Aida!
Miért ragaszkodsz női orvoshoz?

Igazából nem tudom.. :roll: de az biztos, hogy én jobban szeretem a női orvosokat. Biztos mert rosszak a tapasztalatok a másik nem képviselőivel. Most lehet hogy én vagyok a hülye, de amikor legutóbb bent voltunk a kórházba ügyeleten és egy középkorú orvos volt, amikor megvizsgált utána amikor sétikáltam vissza a ruháimhoz és közben beszéltünk nem is engem nézett hanem beszélt és közben ott lent nézegetett. Ilyet női orvosok soha nem csinálnak.. Még párom meg is említette, amikor kijöttünk, hogy ejnye de megnézett ez az orvos. :)

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Aida: melyik doki volt ez???????
Vendég

Ja meg eddig női orvosok amikor megnyomogatták a hasam még soha nem próbáltak "átlyukasztani", férfi orvosok meg mindig benyomnak az ágyig. :D Már csak azért mert úgyis erősebbek és nem érzik át hogy esetleg én meg pici vagyok és vékony és finomabban kéne nyomkodni. :)

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?