Sziasztok,
Viráganya, irigykedem nagyon
! Remélem, lesz segítséged - legalább az utolsó 1-2 hétben. Nekem anno hatalmas segítség volt, hogy itt volt anyukám (a párom nem volt itthon), nem is, hoy megfõzött meg ilyesmi (bár az is hatalmas segítség volt), hanem hogy Ábellel foglalkozott, én meg alhattam
.
A Sziller adj. volt a fõ-operáló dokim ( a sajátom csak asszisztált neki), nagyon jó kezekben vagy!! Nekem õ az egyik nagy esélyes, hogy következõre õt válasszam. Ha már itt tartunk, megkédezhetem (nem kötelezõ válaszolni), hogy most mennyi a tarifája? (csak hogy kalkulálhassak). Anno azért nem mertem õt választani, merthogy adjunktus, akkor biztos sokat kér... Bár választottam volna õt...
Készülj fel, hogy mûtét után hat órával felránganak (majdnem szó szerint) az ágyból. Bár a végeredmény szempontjából ez jó (én ennek tudom be, hogy sokkal-sokkal hamarabb felépültem, jöttem-mentem, mint az elsõ csaszimnál).
wc-ülõke: én körberakosgattam wc-papírral, meg vittem azt a bizonyos papír-wc-ülõkét, amirõl Ildi ír, nem szedtem össze semmit. Tudtommal
. No meg úgy 3 óránként beviharzik a takarítónéni, körbemossa alattad a padlót, kiüríti a szemetest, nem tudom, a wx-ülõkéket fertõtleníti-e ilyenkor, mert sosem néztem, de hátha...
Iboly írt nektek arról, hogy a párja nálatok dolgozik/dolgoztat? Kicsi a világ...
Ha van idõd, írj, hogy s mint vagy
üdv
Zsóka
ui: Pihenj sokat! (könnyû mondani, tudom...)