Új privát üzeneted érkezett!

300. oldal! trallalallala

Szilbee! és azt hoyg csinálod? belefekteted? én még feltenni sem tudom mindig gyűrődés nélkül!

én is tiszta takoyn vagyok. az orrom folyik torkom fáj, hol fázom, hol melegem van... kész vagyok...
még Gréti tartja magát....nem tudom meddig, Letinek hatnak a gyógyik, amiket kapott

Judit,
Kép
Kép
bbj

Judit! Elválasztom a fóliát a széleinél és szétnyitom, mint egy füzetet. Belesíimítom a matricát, majd rá a másik fólialapot és így egy papír mappában tárolom.

Dorka! Nem fogod elhinni... én se nagyon tudom... Dávidnak kicsi lett a szürke overál! :shock: :cry: Pedig úgy megörültem, hogy na ez is kipipálva! :roll: :(

Judit! Ha aktuális még az overál, megtennéd hogy leméritek. (A belső lábhossz, a sz ülőmagassága kéne.)
szilbee

Niki?? Dorka?

Évi?? Hangulatod? Alakult azóta vmi?
szilbee

Jó reggelt!

Szilbee!
A börzén nem vitték el, csak nézegették, sokallták érte a 2500-t. :shock: megmérem neked, de tenap szólt a tulaj, hoyg lehet lenne rá vevője. még a pakk kint figyel a kocsiban, majd becibálom, úgy is kell egy pár dolgot kiszednem....

aha, most már értem, hyog hoyg szeded le. nekem ez eszembe sem jutott! lehet akkor én is megmentek egy párat a leveles mandala olyan szupi lett, meg sztem a téli tájas is, hogy azokat sajnálnám a kukába dobni.

Olga!
ez a kórságod még telefonon keresztül is terjed, mert most már nekem is fáj az arcom!

Évi!
mi volt a szomszédéknál? milyen volt? nyertek Csongiék? és kedved? kizökkentél a mindennapokból? ott volt hó?

Töbiek???? volt valaki a hétvégén valahol?
Szami nektek a bál, hoyg sikerült?

Judit,
Kép
Kép
bbj

Jaja! Élljen a 300. oldal! :lol:

Tavaly még a 100-ért küzdöttünk nov. 16-a eéőtt. :wink: :lol:

Judit! Köszönöm! :)
szilbee

Judit! Jobbulást nektek! :(

Ja a Pomesteent most bontottuk. Kicsit kesernyésebb mint a másik, meg hígabb is de gond nélkül issza Levente. :)
szilbee

megmértem az overált,
a teljes hossza: 86
a nyaktól-ülep hossz: 50
ujja hossza nyaktól:45
lábszár belső hossza:33

ha kell még valamilyen mérés, szóljál!
elöl középen zippes, az a barna rész egy mellény, ami legombolható, kapucnija összehúzható, van hozzá belehúzott (a zsinóros) kesztyű is.

Judit,
Kép
Kép
bbj

Ez sajnos még nagyon nagy. :( :( A manóba... De nagyon köszönöm hogy lemérted!
szilbee

Sziasztok!

Halihó, megérkeztünk nagy Ausztriából!

Bocsi, hogy nem köszöntem el csütörtökön, de kész rohanás volt a napom. (hm...azóta is Wink ). A túra igen kalandosra sikerült, volt veszekedés, röhögés, összetartás.
A fiúk két csapattal voltak, Csongiék lettek az elsők, a másik csapat második. Szétvertük az osztrákokat Laughing Persze még egy éremre sem telt nekik, egy kupát kaptak, na, volt is sírás, hogy mit fogunk mutogatni a suliban.

Összességében jó volt, de szomorú tapasztalatokat vontam le az egészből.

Képek nem nagyon vannak, mert fényképező eleme nagyon gyorsan lemerülőben volt, így spóróltam. Majd ha a többiek átküldik nekem, akkor rakok fel.

Próbálom behozni magam, de éjjel 1-re értünk haza, és sokat ott sem aludtunk!

Puszi

Évi és
Kép
csongianya

Ja, és iiiiigeen, volt kinn hó, de csak ott ahol mi voltunk :lol: A gyerekek tegnap minden lehetőséget megragadtak a hógolyózásra :lol: Iszonyat hideg volt, de azért szép volt nagyon. Remélem nem táppénzzel folytatjuk a hetet!

Évi és
Kép
csongianya

Évi!

akkor nagy gratula Csongiéknak!

sváb banda, naná, hogy spúlosak! majd feltétlen hozzál fotókat!és mik a szomorú tapasztalatok? mire gondoltál?

Szilbee! köszi, és ma tetőzöm sztem ennél rosszabb már nem lehet levegőt nem nagyon kapok de majdcsak kibírom valahoyg

mentem tanulni, már ha be nem alszok...

Judit,
Kép
Kép
bbj

Sziasztok!

Tegnap voltunk ügyeleten, sajna mégis arcüreggyulladásom van, igaz csak kezdődő. :cry: Évi! Jó későn értetek haza! Én meg hívtalak kétszer is... :oops: Bocsi... Infralámpát szerettem volna kölcsönkérni, de kiderült van a szomszédnéninek is. Nekem nagyon bejött, annyira, hogy elhatároztam, ma nem is megyek fül-orr-gégészetre. Szinte teljesen megszünt a fájás. Erre megyünk bölcsibe beszokatos napra, és hát nem kint voltak a gyerkőcök? Ismerkedés igy nuku, nekem meg rohadtul fáj az arcom...
Na nem panaszkodom tovább.

Évi! Gratula Csongiéknak az eredményért! Ha időd lesz írj, mik a rossz tapasztalatok?

balwin Judit! Igen, Balázs fújta el a gyertyát...de hányszor! :lol: Tegnap is tortáztunk, szomszédnéni névnapját ünnepeltük. Direkt volt szálgyertya, hogy Balázs tudjon fújjni. :roll: Marcipános volt a torta, rebarbarás sak-szelet féleség (nem ismerem, nem szoktunk ott vásárolni), de ne haragudjanak a fanok, nekem most sem jött be...).

Megyek babó ébredezik.

Üdv!

Többiek merre?

Olga

Kép
juhaszolga

Mi van lányok, sehol senki? pedig nem hiszem el, hyog ma egész nap kint voltatok, ebben az ocsmány időben!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Sziótok,

Hát, mi vagyunk, csak fáradtan, másfél napig ment a nagytakarítás...

Betegeknek jobbulást kívánunk!!

Évi, gratula Csonginak és a csapatnak!

Judit, ment ma egy sms, megkaptad? Sajna e-mailcímed eltűnt az éterben, mikor újratelepítettük a gépet (az összes mélcímmel együtt :evil: ).

Niki, Dorka hogy érzi magát?

Kép
Kép
dorkáék

Hajhe.

Nehogymá kimaraggyak a 300. ódarról!

Évi, gratu Csongiéknak a teljesítményhez! :D

Judit, gyógypuszák Néktek!

Olga, te is vigyázz akkor magadra! Jobbulást az Arcüreg Gyuládnak!

Anyum aszonnya, náluk délután óta szakad a hav. Várom ám ide is :)

Megint Offos leszek, de csak megírom, mer kibactak a hormonjaimmal :? Pizzát kívántam vacsira, de nagyon. Rendeltem is, most a Chicago-ból, mer az Express-es papírka diccse meg. A Chicago-t meg szerettük régebben. Szal: időre hozták, de LANGYOS :!: volt, ÍZTELEN :!: , és drága :shock: :? Pedig úúúúúgy vártam a forró ízorgiát! :( Bocsi, de jelen állapotomban nekem ez most hatalmas probléma :oops: Amúgy befaltam az egészet (najó, 2 szelet jutott Apának is), annyira éhes voltam :roll:

Judit
Kép

Kép
balwin

Ódebunkó vagyok :? :oops: Niki, Dorka hogy viseli a kötést (vagy gipsz?...)? Fájlalja a kezét?

Anikó, ti hogy vagytok?

Judit
Kép

Kép
balwin

Olga: Jobbulást!!! A lámpázás tényleg nagyon jó arcüreggyuszira.

ANikó és Dorci? Niki és Dorka? Hogy vagytok?

Balwin: Sprint nem jön be? :D Egészségedre a pizzát! Sajnálom, hogy nem volt fini. :cry: 10. hét? Én még ilyenkor non stop vagy hánytam vagy émelyegtem. :lol: :lol: Bár akkor nem volt vicces.... :roll:

Judit: Jobbulást oda is!!

Rólunk: ... majd később, most semmi nem jut eszembe. :shock: :shock:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára jaimee1 2008.11.24 22:22-kor.
jaimee1

Dorka!
igen meg, mindjárt dobok egy mailt, de tudod, n visszaírni nem tudok, nekem az nem mükszik. csüt angol előtt?

már az ablakok függöny ilyneeket csináltál?

Judit!
jajaj már én is várom, Gréti meg egyenesen be van sózva, amióta az időjárkálásjelentésben elhangzott, hyog hó... minden nap azzal kezdi, mikor lesz holnap, merthogy azt mondtuk, holnap jön a hó.

és megértem, miylen szarul esett a szar pizza! én is olyan mérges leszek, vagy a múltkor hajszálat találtam a mienkben el is ment az étvgyam egy pár hétre. oylan rosszul tud esni, mikor rákészülsz, és sehol semmi!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Sziasztok!

Csak most tudtam jönni, de sajnos most sem tudtam visszaolvasni. Nagyon el vagyok havazva. Olyan mintha két pici gyerekem lenne. Dorkát is wc-re kell kísérni, öltöztetni, etetni (bár meglepően jól eszik bal kézzel).
Ma megkapta a végleges, könnyített gipszet. Dec. 11-én kell visszamennünk, kiveszik a drótot, nem tudom tesznek-e rá még gipszet utána. Jól van, elég jól viseli ezt a helyzetet, csak néha nyűglődik.
Kata is jól van, csak az orra folyik. Elkezdett beszélni, csomó szót mond utánunk. A legédesebben azt mondja, hogy csiga.

Jövök majd, ha lesz egy kis időm.

Niki

Kép
Kép
csni

Leventém is lebetegedett. Dokinál vannak, majd még kiderül pontosan mi is van... Remélem nem influ. ... bár bágyadtnak épp nem mondanám...

Na most ennyi. Egyszercsak majd jövök!

Szép napot!
szilbee

Kata! Katlnia! Kati!

Nagyon Boldog Névnapot kívánunk Nektek! :)

Kép
szilbee

Kata, Katlina és Kati!

Boldog névnapot kívánunk Nektek!

Kép

Kicsi Kata!

Neked is nagyon sok boldog névnapot kívánunk!

Kép

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Kata!

Kép

Katlina!

Kép

Kati! Neked is sok boldog névnapot!

donkoaniko

:oops: Nikiék Katájának is boldog névnapot!!!

donkoaniko

Áve.

Judit, asszem nem így képzeltük az első hóesést :roll: :) Namajcsak lesz rendesen is. Itt is.

Niki, legalább Dorka hősiesen tűri a helyzetet :) Katának is gyors gyógyulást! +++

Szilbee, Leventének is gyógypusz! :(

Kata, Kati, Katlina, Nagyon Boldog Nevetek Napját! :D KicsiKatának Külön is! :D

Judit
Kép

Kép
balwin

KATA, KATLINA, KATI: NAGYON SOK BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK!

Szilbee: Leventének jobbulást! Leírnád a túrógombóc receptjét?

Olga: Neked is jobbulást!

Köszönjük a köszöntéseket, de Kata áprilisban ünnepel. De nagyon aranyosak vagytok.

Niki

Kép
Kép
csni

Sziasztok!

Először is betegeknek jobbulást!

Dorkának különösen jobbulást!
Bettikének is volt begipszelve a keze bár neki cska egy hétig de ő akkor töltötte az egy évet!

Gyors gyógyulást neki!

Katáknak boldog születésnapot!

HÁt most mást nem is nagyon tudok írni!
De itt vagyok jövök sűrűbben most ugy hogy remélem nem maradok le!

puszi mindenkinek
szép napot!

Kép
kbernadett

sziasztok,

Katáinkat, Katalinjainkat Isten éltesse névnapjuk alkalmából!
Kép

Leventének jobbulást, mi a baj? Lázas, náthás? Köhög?

Olga, neked is mielőbbi gyógyulást kívánok!

Niki, Katának és Dorkának is gyors javulást kívánunk!

Judit, ablakok készen, de lenne még mit csinálni, csillárok, csövek takarítása, a szekrények rendberakássa stb. De egyelőre ennyi is elég volt nekünk Apával.... MAjd esetleg hétvégén...

Kép
Kép
dorkáék

Niki! Itt megtalálod: http://www.mindmegette.hu/index.php?app ... cept=10250

Dorka! A "szokásos"... Vmi vírus. Takony (még) nincs. Egyenlőre csak a láz a tünet.

Niki Katájának mi is Boldog Névnapot kívánunk! :)

Kép
szilbee

Kata, Kati, kicsi Kata!

Nagyon boldog névnapot nektek!

Kép
jaimee1

Niki! Akkor storno... :lol: Na de majd akkor is köszöntjük!
szilbee

Sziasztok!

Kata, Katlina, Kati!
nagyon sok boldog nevetek napját!
Kép

Judit,
Kép
Kép
bbj

tegnap az óvónéninek ezt csináltuk! nagyon jó, nagyobb gyerekekkel érdemes kipróbálni!
etikett cimkén van a minta, ami szét van metszve a rajz mentén, egyenként le kell szedni, és amikor egy lent van, a ragacsos részre rászórni a dekorhomokot.
Kép

voltunk ma Letivel a tescoba, és megvan az összes kariajándék Grétinek! Letivel teljesen tanácstalanul állta a polcok előtt, hyog neki mit is kellene, mert ami korban neki való az már megvan, a többi meg gagyi. így egy (bár ellenkeztem saját magammal) bartos erika anna peti lett, meg van egy társas ötletem, talán az okosjátékok boltjába kapnék is, és ennyi....nem tudom mit lehetne....

Dorka! hát akkor nagyon ügyik vagytok apával, a szekrénypakolás nálunk kipipálva, most hoyg bevittem egy csomó cuccot a vöröskeresztnek, én akkor rendet raktam egyúttal. ablakpucolás jövő hét, vagy azt követő, hacsak ki nem fagyok az ablakból. csillárok, csövek általában ki szokott maradni, mert az macerás, állandóan le-föl mászkálni a létrán talán idén....ha nem, majd jövőre :lol: se

Judit,
Kép
Kép
bbj

Leventének jobbulást, nagyon sok a beteg, Gréti minden nap mondja, hogy megint kik az új hiányzók, nem tudom, ő meddig húzza....

Judit! ja, hát ez csak a kárnak esett.

Judit,
Kép
Kép
bbj

Sziasztok!

katalinoknak nagyon sok boldog névnapot kívánok!

Olga:Jobbulást!Balázsnak hogy tetszik a bölcsi?
Mi is elkezdtük tegnap.Hát?!Nem mondanám,hogy nagyon jól sikerült az első nap.A mi csoportunk nem volt kint és azt mondta a gondozónő,hogy ezekben a hidegekben csak kis levegőzésekre mennek ki és ha nagyon hideg van akkor azt sem minden nap.Szóval mikor Gabó meglátta a gondozónőt talpig fehérben vígasztalhatatlanul üvölteni kezdett és mutogatott az ajtóra,hogy oda-oda.Mire rájöttem,hogy a fehér köppeny a baj,mert friss még az orvosnál tett látogatásunk és amíg nem látt a gyerekeket azt hitte dokihoz mentünk.Aztán kicsit oldottabb lett,mert az egyik kislány a csoportból beletartozik a baráti körbe,szóval őt már ismerte és tegnap is meg ma is csak vele játszott.Ma már kicsit jobb volt a kedve.Holnap 2 órát leszünk aztán csütörtökön már ott is hagyom egy kis időre,pénteken pedig már ott fog ebédelni.Az én lelkem továbbra is nehezen viseli,hogy tudom mindjár elszakadunk.2napja rosszakat álmodok és tiszta depi vagyok.Na majd elmúlik,túl leszek rajta!

Judit:Én is terhesség alatt jártam a Gody Papás pizzával úgy,hogy romlott volt rajta a gomba és hasmenésem volt tőle.Mi a pizza kerteset szerettük,de mióta ideköltöztünk megtanultam igazi pizzát süti,azóta a párom nem is szereti a pizzériás pizzát,szerinte az enyémnek finomabb a tésztája.Itt is van pizzéria,de tényleg nem valami fini.

Kép
pné rami81

Rami!
akkor írd már le azt a fajin pizza receptet! még sohasem sütöttem, bár van egypár, és már annyiszor elhatároztam....

nagyon sajnállak, ha rágondolok, hogy mivár ránk is, gyorsan hesegetem a képet magam elöl! fehér köppeny? ebbe bele sem gondoltam, Leti már akkor sír, ha az asszisztensnő csak elveszi a kártyánkat! jaj mi lesz még itt?

Judit,
Kép
Kép
bbj

Katalinoknak mi is sok boldog névnapot kívánunk! :P

Kép

Kép
ditke2007

Kati, Katlina, kicsi Kata... nagyon boldog névnapot kívánunk!

Niki: szegény Dorka, fáj neki a könyöke? Van neki való fájdalom csillapító vagy nem kell? És mikorra gyógyul meg feltehetőleg? Gondolom addig nem is megy oviba.

Szilbee: Leventének jobbulást! (hátha csak az egynaposa...)

Kismamák és anyukák közérzetre fel!

Én is félek majd a betegségektől, mit hoz majd haza B. az oviból.

Betti: annyi minden volt az eszemben, amikor végre tudtam jönni hazaérkezésünk után, hogy csak elmaradt.... hogy leírjam: Betti ráérzésből épp fél 1 után érkezett a szülőszobába, amikor doktor bácsi "helyrerakott"... biztosan nem voltam valami szép látvány. És a gyerekágyon is meglátogatott minket.

Mi jól vagyunk, Marci eddig nagyon jó baba, Bence végtelen mennyiségű energiákat köt le belőlünk.... és itt van anyósom csütörtökig...

Kép

Kép
szolkata

Kép

Kép

Kép
szolkata

Katalinok,Katik,Katák,Kicsi Kata Sok Boldog Névnapot!!!!!!

köszönöm a köszöntéseket

Kép

Kép
katlina

Kata!
nagyon szép kiccsalád vagytok!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Jaimee, Sprint? Nyem... :) Te rendbejöttél már?... Néha összemosom a blogot meg a topicot... :oops:

Judit, ez a kép is nagyon tutteros! Honnan szedsz te ilyeneket? :shock: Vagy majmegtudom?...
Karácsonyi Luci ajándék nálunk is letudva (legalábbis a miénk...a nagyszülőkét is gondolom nekünk kell majd :) ), Tefal konyhát kap a kis drága. Lecsaptunk rá a Teszkóban.

Kata, nagyon helyesek vagytok így négyen :D

Rami, kitartást a beszoktatáshoz... :| Gondolj arra, hogy jó helye van a kispajtások között :) Én nagyon gondolkodom azon, hogy kipróbáljuk a szandai napközit... monnyuk inkább tavasszal, mint most... És ha bejönne, meg lehet ilyet, akkor heti 1-2 napot ott lehetne Luca...

Ditke, egyéb mondanivaló? :lol: Hogy van Zsófi?

Judit
Kép

Kép
balwin

Ivning!

Na ma sem alszunk úgy néz ki. Nálunk a fogzás jele, hogy Réka nem alszik. Sem éjjel ,sem nappal. De legalább nem üvölt. Meg kell tanulni örülni az életben mindennek, aminek csak lehet. Hehe...

DE!!! Kibújt a kettes számú fogunk. :lol: :lol: :lol:

Szilvi: Nagyon tuti a vidijó! SÖtétben néztük! :mrgreen: Levente hogy van?

Balwin: Még nem, leghamarabb 3 hét múlva várható javulás. Kb....És ez az optimista verzijó.
10 héthez gratu! Ahogy a német mondja, time flies...Hehe...

Kata: Szééépek vagytok nagyon nagyon!!

Rami: Pizza receptre én is vevő lennék. Én a Stahl félét szoktam sütni, de nem az igazi.

Niki Dorkájának gyógypussz!

Na megyek, agyamra ment a kialvatlanság. Lassan halucinálok.
jaimee1

Judit! Nagyon boldog szülinapot kívánunk!!!!!!!!!!

Kép

donkoaniko

Hola :)

Judit, Nagyon Boldog Szülinapot kívánunk Neked! :lol: Lesz ünneplés?

Jaimee, mer? :shock: Mi a baj?... A blogban nem tanátam konkrétumot...
Gratula a második fogacskához! :D

Igen, még ategnapi pizzás témához :) A tésztán múlik szinte minden. Nekem is van egy receptem, de még dolgozni kéne rajta :lol: Olyan szívesen megkóstolnék egy igazi, olasz pizzát... vékony, omlósropogós tésztával, paradicsomszósszal, parmezánnal :roll: Juteszembe: parmezán lelőhelyet nem tud valaki? Én még csak azt az ipari só szerűt láttam, amit kis zacsiban árulnak... Egészbe még sehol.

Judit
Kép

Kép
balwin

Sziasztok!

köszönöm szépen! :lol: jaja én is öregszem...

jaimee!
Gratu ketteskéhez! na már téynleg az is valami ha nem sír. :wink:

Judit!
teljesen felcsigáztál ezzel a pizza témával!

nekem van két nagyon jó receptem, a tésztához, mindkettőt ismerősöknél ettük, és aztán el is kértük, hoyg majd én otthon.... majd megkeresem. én még egyszer sem csináltam, mert a gyúrással hadilábon állok, így a gyerekbetegségeit sem nőtte még ki nálam.
bár hallottam már olyat is, hyog van aki a kenyérsütőbe kavartatja össze, és utána gyömöszöli a tepsibe.

Judit,
Kép
Kép
bbj

Judit:

Nagyon boldog szülinapot!

Kép
jaimee1

Judit!

Nagyon Boldog Születésnapot! :D

Kép
szilbee

Erika! Gratu a 2. foghoz! :D Jól megszenvedtek (ti is) vele. :(

Kösz az érdeklődést. Leventének hőemelkedése van... meg fájdogál a torka.
Dávid még egynlőre jól...
Én kipurcanva...

Na most ennyi.

Ja igen! Kata! Szííípek vagytok! :D És Részvétem... anyós ügyben. De akkor holnap már szabadok lesztek, ugye?
szilbee

Judit: Boldog születésnapot!!!

Szilbee: mintha délelőtt menne el... ilyet hallottam, hogy beszélt valakivel telón.

Jaimee: próbálj pihenni nappal, ha engedi Popi, iszonyú lehet kialvatlannak lenni.

Kérdés: az újszülöttetek nálatok is sokszor úszott a pisiben éjszaka? Nem emléxem B.-nél hogy volt. Egyenlőre Marci elég jól alszik éjszaka... fél-háromnegyed 9-kor leteszem és fél 2-2 között ébred, aztán meg 5-fél 6 között. Utána 9-fél 10-ig is alszik. Ritka jó gyerek egyenlőre (nem szeretném elkiabálni)

Kis és nagybetegek kúráljátok magatokat!

Balwin Judit: mostanában csak futólag vagyok, de hogy repül az idő... már a 10. hetet is betöltötted :lol:

Kép

Kép
szolkata

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?