Új privát üzeneted érkezett!

Kicsi BArak anyukádat azonnal zavard ide a babanet elé. OKÉÉÉÉÉÉÉÉ............... :wink:

Kép

Kép
melcsike70

Leda

Kérlek ne tedd ezt velünk, nálunk éjszaka van. És most én sem tudok igy elaludni. :( :( :(

Kép

Kép
melcsike70

Na jó feküdjetek le és álmodjatok szépeket :) ! Itt vártam én is tűkőn ülve, hogy most akkor kinek hogy gázoltam bele a lelkébe a nagy számmal azaz a nagy betűkkel :evil: utálom magam.. nagyon de nagyon sajnálom.. ki is törlöm azt a bejegyzést, nem kellett volna, igazatok van túl kemény voltam. bocsi..

barak felébredt és ordított, meg kellett nyugtatnom, azért nem kerültem ide hamarabb :(

Kép
leda2002

Igen, Melcsike jól beszél, már nekem is ragadnak le a szemeim.

Ha így megy tovább kénytelenek leszünk odamenni hozzátok ám 8) :wink: hogy megbizonyosodjunk róla, hogy minden ok 8) Melcsike - Boboka kommandó beindult
Vendég

Boboka

Én már majdnem rendeltem egy MIG-et. HOgy minél előbb odaérjünk.

Kép

Kép
melcsike70

Leda, egy percig ne legyen emiatt lelkiismeret furdalásod, én is azt írtam, hogy ha nem bírod, nem kell olvasni, nekem meg emiatt van. Már hogyne kéne olvasnod, és hidd el, építő jellegű volt a hozzászólásod, és én is tudom, hogy néha egy csomó mindent másképp kéne csinálni, csak még keresem néha a szavakat, és csak utólag vagyok okos.
És biztos benned is csak az van, hogy bennünket akarsz a hülye ismerősöktől is megkímélni, és teljesen igazad van :wink:

Akkor most szent a béka ugyi? és nyugodtan mehetek aludni? Holnap is meg mindig jössz, ugye?
Vendég

:) csajok írtam is. olvastátok, vagy annyira álosak vagytok, hogy nem látjátok?? :)

Kép
leda2002

Na Jó éjszakát lányok. Holnap jól ki fognak a többiek minket nevetni biztos Nagy kommandósok :oops: , de megtaláltuk Ledát és ez a fontos. HOgy szoktátok JIPPPÉJÉÉÉJ vagy valami ilyesmi.

Jó éjt.

Kép

Kép
melcsike70

szent a béka boboka :D

Kép
leda2002

UFFF :lol: Ugyi? :lol:

Kép

Kép
melcsike70

De láttuk:):):)

Akkor megnyugodtam :wink:

Én is megyek aludni, Melcsike, kommandó leállhat, meglett a célszemély 8) :wink:

Leda, nagyon megszerettünk ám, úgyhogy tényleg no lelkiismeret furdalás, ok?

Jóccakát nektek, holnap reggel jövök
Vendég

ugyi Melcsike :)!

Kép
leda2002

na csajok, szépek vagytok,egyemmeg :lol: a szíveteket!!!

NNNNA,szerintem, ha most olvasnátok újra,jól látszódna,hogy Leda azért írta azt, amit, mert nem akarja, hogy ugyanúgy roszul csináljuk, mint régebben ő..az tutti, hogy nem bántás volt,hanem megerősítés!!!
Ugyi, :lol: Boboka, ma már Te is nyugodtabb vagy???
Azt meg elhiszem ,hogy felzaklatott a barátnőd,ezért reagáltál úgy,mert pont Te nem is vagy sértődékeny szerintem...

De az tényleg igaz, hogy időnként a döbbenet győz le mindent.
Én magamon azt nem értem, hogy miért van az, hogy bizonyos nők babáit megsimogatom, odahajolok, gügyögök(és jó,nem bánt, nem "úgy"fáj),másokat meg méterekkel kikerülök és rá se bírok nézni és mintha kést forgatnának a testemben???????

Néha magamat sem értem!!!

Még valami!
Ezután is kéretik mindent kiírni úgy,ahogy gondoljátok, mert ettől lesz objektív, aminek annak kell lennie!!!

Melcsike!

Tiszta bénán tanítanak betűket a mgyar sulikban..ettől van az, hogy a felnőtteknek ilyen betűk vanna:a,bö,cö,dö,mö,nö...szerintem meg,a,bé,cé,dé,emm,enn.....

KépKépKép
tünci28

azért jó lenne egyszer egyszerre lenni veletek.... :cry:

KépKépKép
tünci28

Na mi volt itt tegnap?!

Szerintem mindkét oldal igaz, attól függően, milyen a hangulatunk.
Boboka írta, hogy egyszer álljunk ki magunkért, egyszer meg ne erőltessük a normális emberre az akaratunkat.
Na tessék.

Ma megjött, csak csendben írom le.

Betti
Kép
betti0412

Sziasztok!

Bizony, Tünci, jó lenne már egyszerre lenni :)
Holnap vagy otthon, ugye?

Én ma megint sokáig dolgozok, meg csütörtökön is...

Persze Tünci, már kicsit nyugodtabb vagyok, bár ma reggel is eszembe jutott ex barátnőm, és felment az agyvizem, de meg kell próbálnom letojni az egészet.
Kép
Vendég

Helló!

Ma reggelre már minden rendben van UGYI? :lol: :lol: :lol:

Összehoztuk este igaz lányok! :oops:

Betti

Akkor halkan én is drukkolok. :wink:

Kép

Kép
melcsike70

Isten igazából nem volt itt tegnap semmi gáz, csak egy pár másodperces hirtelen felindulásból elkövetett pár mondat :wink: 8) 8)
Aztán meg mind a ketten Ledával attól féltünk, hogy megbántottuk a másikat.

Igen, minden hangulat függő. Olyan ez, mint mikor írtuk, hogy egyszer az a baj, hogy kérdezgetnek, egyszer meg az, hogy tudomást sem vesznek rólunk, egyszer látni az emberek szemében a sajnálatot, a lesajnálást, egyszer meg mintha mi sem történt volna.
Ez az, mikor semmi sem jó 8) Jó lenne már magunkon is kiigazodni néha 8)
Vendég

Hát ahhoz még idő kell Boboka! MÁrmint a kiigazodáshoz. 8)

Hirtelen felindulásból neki ugrok én meg a lakásnak kicsit. Majd benézek.

Puszi!!!!!!!!!!

Kép

Kép
melcsike70

Sziasztok!

Eza barátnős dolog tényleg nagy dilemma. Én is azt hittem, hogy az elmúlt x évre való tekintettel majd meg fogja érteni. De aki még nem élt át ilyet, annak nagy érzelmi beleérző képesség kell, hogy megpróbáljon megfelelő szavakat találni. De én is csak egyszer álltam fel, és hagytam ott valakit, mert hülyeségeket beszélt "vigasztalás" címén.
Azt hallottam leggyakrabban, hogy: még ilyan kicsi volt, csak 10 hetes,nem érezted a mozgását, a nemét sem tudtátok... dehogynem, már azelőtt tudtam, hogy terhes vagyok, hogy meg kellett volna jönnie. Megszédültem, ugyanúgy mint a Lánykánkkal. És nagyon vártuk, a párom már a boltban mondta, hogy nézzük már meg, most milyen kiságyak vannak...
Persze, másoknak nem állt meg az élet, csak nekem.
Nekem a család nem tudta, csak az anyósomék. (fantasztikus egyébként) Jobb is, mert kb ugyanezt hallgathattam volna végig a családomtól is....
És én sem tudok bármilyen kisbabára ránézni sem. Égy másik volt osztálytársam 12 nappa utánam lenne kiírva. Amikor elmondtam neki, csak nézett, és nem mondott semmit, fájdalom sem volt a szemében. Aztán megbántam, hogy elmondtam,mert még lehet, hogy ő volt megsértődve, hogy miért mondok neki ilyen rémtrténeteket...
még vmi, nekem is sokszor mondták, hogy lesz MÁSIK! nem értenek ezek semmit.!!
Közhelyeket nem szeretem, de mégis igazak: bajban ismerekszik meg...

Azért lett ilyen össze vissza, mert közben újrainditotta a gépet Manó...
Vendég

Én is megfogadtam tegnap, amit Betti is írt egyszer, hogy amíg csak lehet, majd "titkolom" a 2. terhességet. Nincs szükség a hülye megjegyzésekre.

Betti, ha ma megjött, akkor már nincs sok idő a próbálkozásig:)

Melcsike, jó pakolászást :wink:
Vendég

Doriss, nekem még az volt nagyon fájó tegnap, hogy már egyetlen szónál, amiben benne volt a terhességem, a fiam vagy esetleg a szülés utáni kórházas "élmény" (bár mondom, ezek fél mondatok voltak részemről, még véletlen sem akartam ráerőltetni) már egyből témát váltott és elkezdett másról beszélni. De valahol minden viszi előbbre az embert, ebből is tanultam valamit, mégpedig azt, hogy tartsam meg magamnak, a szűk környezetemnek az érzéseimet, és olyanoknak, akik megértik, átérzik azt, amit mondok.
És még csodálkoznak néha, hogy befelé forduló nép a mienk.
Vendég

Sziasztok!

Lányok kidolgozgattam magam. Látom nem nagyon voltatok fent. Sok a munkátok ugye?

Már tényleg jó lenne, ha megint mindenki fent tudna lenni kicsikét és együtt dumcsizhatnánk.

Kép

Kép
melcsike70

Na marha jó:

Arról dumáltunk bent, hogy pl. ha veszünk valamit, a párunk megkritizálja, megdícséri stb. Erre tapintatos kolléganő: Pedig még nincs is gyereketek, azok ám a jó kritikusok.
Ti a szájhúzáson kívül mit tudtatok volna erre mondani? :shock:
Vendég

Betti, hogy bírtad a mai napot? Vegyesek az érzelmek a közeli próbát illetően?

Melcsike, szép rend lett otthon?
Vendég

Sehol senki? :cry:
Vendég

Rend az lett Boboka!

Én nem tudom hogy tudnak ilyen tahók lenni ilyen beszólást. :evil: Én azt hiszem mondtam volna neki, hogy előbb gondolkodjon, mielőtt hülyeséget beszél. Ez elég tapintatos lenne. De én azt hiszem tódtam volna még hozzá. Mert az igaz, hogy ha ott többnek van gyereke nem lehet elkerülni, hogy ne beszéljenek róla. De legalább vegyék észre magukat, hogy téged ne zaklassanak az ilyen beszólásokkal.

Kép

Kép
melcsike70

Én itt vagyok!!!!!!!!!

Kép

Kép
melcsike70

Boboka

Kép

Kép

Kép
melcsike70

Hát ja, csak elég hülyén jött volna ki, ha mondom, hogy van gyerekünk, hiszen a kicsi szentem már nem tudná megkritizálni anya cuccait :cry:
Vendég

Boboka

Gondolom tudják hogy mi történt veletek, akkor mondd meg neki, hogy mellőze az ilyen és hasonló beszólogatásokat veled szemben. Mert tudnia kellene hogy ez tapintatlanság és neked kell megmondanod hogy ez zavar téged, mert addig nem fogja észre venni magát.

Kép

Kép
melcsike70

Melcsike, persze, tudják mi történt.

Az az igazság, hogy már kezdek megedződni.....
Vendég

Boboka

Nem kell beleedződnöd, hogy elviseld az efféle beszólásokat. Pont ellenkezőleg ők tanulják meg hogy ne tegyék veled szemben.

Kép

Kép
melcsike70

Tudom, de napi minimum 8 órát vagyok velük, néha, mint ma is ugye többet. A szájbiggyesztésem után szerintem tuti, hogy észrevette magát.
Más lenne, ha pl. a boltban szólna be az eladó, ahova ha akarok megyek, ha nem akarok nem megyek. Annak biztos mondtam volna rá valamit.

Na mindegy, most ez annyira azért nem vágott földhöz...
Vendég

Ma 8-ig vagy ugyi? Ha jól emlékszem. Most néztem a hiradót mennyi hó van keleten. Pesten van hó? Nálunk nem esett. Tegnap is csak eső esett. Pedig a Barcika már várta hogy legyen egy kicsi a játszin.

Kép

Kép
melcsike70

Tegnap óta itt nem esett. Csak a latyak van, pedig még elején vagyunk nagyon a hónak...
Nem akartatok a kékesre felmenni hétvégén? Már tudtak szánkózni egy kicsit a gyerkőcök :)
Vendég

Nem nagyon vagyunk mi téli utazók, inkább tavasszal és nyáron szoktunk menni.

Kép

Kép
melcsike70

It vagyok.. azért jó lett volna ha a kommandó ide ér :).. Jót röhögött rajtunk mindenki :)
Dagasztanom kell, jön 2 majdnem barátnő a kislányukkal lángost enni. Híre ment a magyar lángosnak és ide járnak hozzám :). Barak örülni fog, mert szereti ezeket a kislányokat..

Betti nagyooon drukkolok nektek.. Csak semmi izgalom, lazítás..

Kép
leda2002

Betti amit írtam elég kétértelmű :lol: arra gondoltam, hogy ne idegeskedj.. na már azt sem tudom, hogy írjak. uff inkább hallgatok

Kép
leda2002

Leda

Küldjél nekekm légyszi, légyszi egy kis lángost. Imádom a sajtos tejfölöst. 8)

Kép

Kép
melcsike70

Sziasztok:)

Hazaértem:):):) Alig élek, szerintem ma nem sokáig maradok fent...

Leda, Betti érti szerintem, hogy érted:):) Mindent úgy írj le léccccci, ahogy gondolod 8)

A kommandó gyorsan álomra szenderült:)

HÚÚÚ, a lángosból én is kérek szépen :oops:
Vendég

hello!!!! :wink: van itt valaki????

KépKépKép
tünci28

Persze:)
Vendég

hu,na végre!mindjárt beszámolok!
tünci28

Remélem jó hírek Tünci:)
Vendég

három napig dolgozom, sa ház akár egy katasztrófa sújtotta övezet!!!
Most rendkívül haragszom az uramra!!!reggelig pakolhatok,most indítottam egy mosást... :evil:

Más:
Leda:fánkot is tudsz???????Soooook-soooook fánkot?????
Nekem sosem szalagos... :(

Az előző napi témához hozzátennék valamit!Ma tettem egy próbát és amikor a kolleganőm azt mondta:nem baj, majd a másik..majd ezt elfelejted....akkor én azt mondtam szépen, csendben:Te elfelejtenéd???és dehogynem baj,hogy mondhatod ezt???
Mire ő:ne haragudj, de mit mondjak, amivel vígasztalhatlak,nem akarlak bántani, de idővel tényleg könnyebb lesz és tényleg lesz másik...

Hm..igaza van talán..és tényleg nem tud vígasztalni..tényleg nem tud jót mondani..és tényleg nincs megfelelő reakció...se a részemről, se a részükről..

olyan ez, ha egy kövérnek mondják, hogy de kövér!Időnként nevet rajta,aztán van hogy sír,s előfordul, hogy vérig sértődik, s olyan is van, hogy mérges lesz..de attól még kövér...

Értitek mit akarok????
Tényleg, van, ami van,hogy hogyan jövünk ki belőle az csak rajtunk múlik.

Betti!
Nekünk elmondod, ha sikerült, vagy előttünk is titkolod egy darabig????
Én szeretném tudni,szeretnék együtt izgulni... :)

KépKépKép
tünci28

Tünci, igen, csak rajtunk múlik, hogy hogyan reagáljuk le a dolgokat, engem leginkább tegnap a közöny sokkolt, az, hogy megkérdezi, hogy és változott valami, és, szemléletváltozás? Nagy ívben lesz@arta, hogy mi történt, egyáltalán nem volt kíváncsi rá, sőt, mintha egy kis undort is láttam volna a szemében. Nekem ez esett rosszul. Mert inkább ne mondjon semmit. Inkább mondja azt, hogy neki nehéz ilyenekről beszélni velem, vagy tényleg, inkább maradjon csöndben.

És igazad van abban, hogy bármilyen szitura érvényes ez, legyen az súlyprobléma, vagy bármi más.

Apukámnak stroke-ja volt pár éve. A nagybátyám felhívta telefonon (akit ki nem állhattam egyébként sosem). Apunak nagyon sokáig olyan volt a hangja, mikor fáradt volt, mintha megivott volna pár italt, pedig semmit nem ivott. Nagybátyám meg lehordta mindenféle piásnak a hangja alapján.
Másnap felhívtam a fickót, olyat kapott tőlem mint még soha, mondtam nem épp úrilányhoz méltó szavakkal, hogy hova menjen. Azóta hál Istennek a családunk a színét se látta.
Tudom én, hogy ki tudom nyilvánítani a véleményem, csak idő kell, hogy összeszedjem a mondókámat:)

Tünci, a pasik már csak ilyenek. De értem, hogy tizenvalahány óra munka után neked is jól esne egy kis pihenés, segítség.

Betti, tényleg, ugyi nekünk azért majd elmondod?
Vendég

Sziasztok!
Én is vagyok, behelyezkedtem vészhelyzet nézőbe.

Betti
Kép
betti0412

Tegnap a párom elolvasta az Áldatlan állapot első 30 oldalát. Két hónapja kérem rá....
Bevalotta, kétszer is elolvasta, és mintha rólam írnák és nagyon sajnálja, rádöbbent min is mehetek keresztül....Végre.

Betti
Kép
betti0412

hát nem mondom, hogy a párom lustálkodik, mert reggel velem felkelt és ment a lakás hátuljába, csinálta ami még van pedig ment dolgozni éjjelre...csak tényleg fáradt vagyok,régebben jobban bírtam..

ma álltam a kávéautomata előtt és arra gondoltam ,hogy semmi örömöm nincs az életben..csak úgy beugrott, hogy mi értelme..taposómalom, vég nélkül,ami öröm lehetett volna,azt elvesztettem..ma kétszer is elsírtam magam a munkahelyemn..

Tényleg, mi értelme???

Emlékszel múltkor mondtam, hogy az egyik területi képviselő pasi milyen kedves volt,amikor meglátott???
Ma megkérdezte, hogy megnézhetné e a KIslányomat???
na, akkor bőgtem először..olyan jó volt megmutatni..én olyan büszke vagyok Violára!!!!
Szép volt és küzdött és szeretem!!!

Boboka,Apukád felgyógyult teljesen?
tünci28

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?