Új privát üzeneted érkezett!

mági:én még maradnék egy darabig :lol:

KépKép
lyndee

Sina:
Szerintem, ha erősödik a dolog, menj be.. Első babánál még úgyis ritka, hogy olyan gyorsan meglenne, bár ezt kívánom neked :)
Holnap mikortól ügyeletes a dokid?

Kép
Kép
Kép
mágnes

Anyuámat hívtam. Azt mondta, hogy nála is így kezdődött Bratyómmal... Éjjel folyt el a magzatvíz és másnap délben született Bratyóm! :) Mégis jó, ha van egy anya a háznál!!!! :D
sinaszi

lyndee:
akkor majd ketten tartjuk itt a frontot :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

lányok nekem éjjel is jöhet sms, folyton be vagyok kapcsolva :lol: :wink:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Sina:Állítólag az ember megérzi ha itt van az idő.Nyugi,ha jönni akar Mesike akkor erősödnek a fájások!

Mági:én egy mikulással kiegyeznék :wink:

KépKép
lyndee

Dokibácsi fél 8-tól bent van! Szerintem kihúzzuk reggelig! Gondolom én! Mági! Némítsd le a telefonod, mert ha bemegyünk, akkor üzenek! :wink: :D
sinaszi

Lyndee! Igazság szerint reggel fájásra ébredtem és akkor volt egy olyan belső késztetés, hogy be kéne menni a kórházba... De azóta sem bújt ki Mesi, úgyhogy lehet, hogy az én megérzéseim nem túl jók.. :shock:
sinaszi

lyndee:
én dec. 30-at szeretnék... :lol:

Sina:
akkor simán bemehetsz bármikor, szerintem fél 8-ig kihúzzátok a szülést..
Telefon beizzítva, várom az sms-t :)
Aida: ez rád is vonatkozik!

Kép
Kép
Kép
mágnes

Sina:szerintem Mesike már nagyon jönni akar,de milyen jó lesz neked....a karodban tarthatod a kicsi babádat.Hidd el tudni fogod amikor itt van az idő :wink:

KépKép
lyndee

Nana lányok ennyire nem bírnak magukkal a babók????
Nekem egy kicsit jobb, hogy fürödtem, de azért fájok. A derekam leszakni akar.

Az uram most állt neki krumplis pogácsát sütni... :shock:

Kép

Kép
dcili81

Látom már mindenki odavan! Tegnap én is azt hittem, hogy itt a "vég", de semmi. Reggel szintén jó kis fájásra ébredtem, de az NST szerint semmi. Ma is küszködöm a többszöri erős fájásokkal, de rendszertelen. Kíváncsi leszek! Én már úgy érzem, nincs sok hátra. Mindenesetre remélem apát sikerül kivárni, míg hazaér a dolgozóból.
Milyen szép is lenne, ha ma születne, 1 év 4 hó lenne a két gyermek között pontosan.

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Apa tiszta műben van! Hiába nyugtatgatom - két fájás között!!! :lol:
sinaszi

Sina! Még Te nyugtatsz!???

Mondjuk az én uram is odavan. Pedig Ő már egy fia születését végigélte.

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

magi. lyndee. en is maradnek decemberi. ma volt a vedo. kerdezgetett, hogy hol mi faj. aztan mondta, hogy akkor meg nem szulunk. a feje se ment lejjebb, mint ket hete. :?
majd ket het mulva kell mennem legkozelebb.

KépKép
KépKép
mush589

Lányok! tényleg mindenki meg akar szülni novemberben? Ez nem verseny! Na de azért mennek a drukkok!

Mági! Én is maradok decemberre! :D

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Gabi! Ne keseríts el! Már kezdem beleélni magam... Köztünk 1 nap van?? Mármint a terhességünk korát tekintve....

Lyndee! Remélem, hogy igazad lesz!
sinaszi

Megvettem ma azt a hírös apa-csomagot, ami itt kell az apás szülésnél. Azt hittem lecsücsülök az árától. Pár száz forintra voltam felkészítve, erre 2000 Ft. De legalább már nincs kibúvó.

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Én is itt vagyok még, egyben. Egyelőre tompán fájogat a hasam, de enyhült. Zuhiztam, most próbálok vacsizni.

Az előbb nálunk párom is teljesen kikészült, hogy mi van, nem gondoltam hogy így fog reagálni.. :shock:

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Ok csajok, akkor mi legalább védjük meg a topic becsületét.. Milyen már, hogy a decemberi kismamik közül nincs decemberben szülő :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Banyek itt mindenki beelőz mindenkit...., ez nem ér.... 8)

Én most úgy vagyok vele, hogy a szülésznő kipécézte magának a 4-ét, ehhez próbálom tartani magunkat, onnan meg már egy köpés a 6-a...

Kép

Kép
dcili81

Ja amúgy én is szívesen maradok decemberre!!

Mondta a szülésznőm hogy az időjárás teszi de most sorra szülnek 35-36. hétben lévő mamik. :roll:

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Kíváncsi vagyok mi lesz még itt???

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Gabi mi van abban a csomagban? És hol vetted? Én nem is hallottam ilyenről....

Kép

Kép
dcili81

Hát igen,nagyon hosszú még november vége és elég lassan is telik.Mintha nem jönne a december soha...ha belegondolok hogy dec.1 jövőhét hétfő.....és ha minden napra csak egy baba is jut.... :shock:

Mági:te szeretnél lenni az utolsó a topicban?most már az a művészet ha valaki kihúzza a kiírt időpontig :lol:

KépKép
lyndee

Köpeny, maszk, cipőre zacsi és sapi. Szexi kék színben. Itt ez úgymond kötelező apás szülésnél.

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

GYógyászati segédeszköz boltba kaptam végre!!!!!!!!!!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

lyndee:
bizonybizony!! És én is leszek :) Karácsonykor itthon akarok lenni, és a dec. 28 is itthon töltendő részemről, mert akkor van lánykám szülinapja. Csak ez után jöhet Beni, megmondtam neki:)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Mági! én is maradok decembeig.
:wink:
De most valahogy nekem is megállt az idő.

Ma nem nagyon tudtam enni, ami nagy nehezen lement az nem sokáig volt bennem. Bocsi

Sina! reggelig biztos kitart Mesi!

Kép
Kép
Kép
erika26

Csajok! Megpróbálok pihenni! Hátha megy! Reggel mindenképpen jelentkezem!!! Jó éjt!
sinaszi

Sina!
Jó pihit! Remélem menni fog!

Megyek én is. Apa ma a nappaliban fog aludni, nehogy elkapjam a nátháját. :-(

Kép
Kép
lbernuska

jujj, Sina, Aida, kitartás. :)

Berni, köszi, akkor nyugszom, csak olyan furi mert olyan mint a viz.. :shock: Na mindegy, akkor ha Neked is van, akkor okés.

Mági, én is maradok sztem decemberre. Mikor tegnap megvizsgált az ugy fájt, hogy tuti zárt a méhszájam.. :shock:
Bár az elvileg bármikor kinyilhat.

Én is állandóan WC-re járok, bár nem hasmenés, de azért furi. Ez is kapcsolatban lehet a közelgő eseménnyel?

Gabrielldaniell, hmm, nem semmi hogy ezt meg kell venni... nálunk kapunk mindent, sőt ugy hogy válthatják is egymást a szülőszobán a hozzátartozók.

Aida, a dokid nem semmi. Ezt velem is eljátszották, a különbség, hogy a 3o. hét körül. Ő is közölte, hogy máshova megy, de még nem tudja hova... de hogy ilyenkor szoljon, basszus,... :twisted: :twisted: ennél tényleg jobb az ügyeletes...

Kép
Kép
zsiraf8

Sziasztok!
Még én is itt vagyok és a zuhi után már jobban. Tehát én is lehetek még decemberi!

Sina: nekem is írhatsz nyugodtan, bármikor! (20/586-5170)

Mindenkinek kitartást én megyek pihizni!
Vendég

Én is maradnék decemberre. Már csak azért is, mert a Kende ágya egyenlőre még foglalt.

Kép

Kép

Kép
habe

Asszem én is hamarosan, hátha nem alszom el Vészhelyzet alatt....

Apa ágyba parancsolt,mert jósolgatok. Azt mondja ma fáradt, nem akar menni szülni.. Mintha neki kéne kinyomni... :? :lol:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Zsiráf!

Én is csodálkoztam, mert tavaly még nem kellett ilyen szerkó. Annyit mondtak, hogy egy papucsot vigyünk a páromnak. Köpenyt kapott, bár kevés volt belőle és mikor kiment a szüleihez, már nem jöhetett vissza, mert nem volt neki. Így legalább van saját és ez sem lehet akadály, hogy visszajöhessen hozzám.

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Mági!

Pihenj csak! Nem semmi a férjed mondata.

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Sziasztok!

Én is decemeberi kismama vagyok! Dec. 12. a várható időpontunk, bár a frontoktól én is parázok egy kicsit.

Akik már babáznak GRATULÁLOK!!! Akik még 2 in 1-ben azoknak kitartásT.
Mági: mi is Dunaharasztiban lakunk! Lehet, hogy látásból ismerjük egymást?

Egy pici segítséget szeretnék kérni azoktól akiknek fogadott szülésznőjük van. A tarifa érdekelne, jöhet priviben is. Előre is köszi!!!
csurimuri

Szia csuri!
Nahát egy "földi" :) Lehetséges, hogy látásból ismerjük egymást, bár én nem tőzsgyökeres vagyok, aférjemet lehet, hogy jobban ismered :)

Tarifa:
Általában 20 ezer, legalábbis ahol én szülök, ott annyit adtam neki. Ha szabiról jön be, akkor 30... :)
Hol fogsz szülni?

Kép
Kép
Kép
mágnes

Na megyek én is pihizek egy kicsit. Sokat keményedik a hasam nem fáj, de gyakran jön és ilyenkor úgy érzem, hogy lejjebb jön a baba. Nyomja a hólyagom meg a beleim. Letusolok és vízszintbe helyezkedem.

Jó éjt!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Mági! köszi!

Bár én sem földi vagyok, csak 5 éve élek itt, és itt tanítok helyben.

Egyébként a margitban fogok szülni.
csurimuri

udv koztunk csuri.

hihetetlen, hogy meg uj kismamikkal gyarapodunk. :lol:

szerintem felesleges uj topikot nyitni a babak szuletese utan, ide siman tudunk irni. mar nem tudom ki emlitette ezt.

latom ma nagyon sokan szenvedtek! jobbulast mindenkinek! aludjatok jol!

remeljuk a babasainkat hamar hazaengedik es tudnak majd kepeket feltenni!

bb. te hogyhogy tudsz a korhazbol irogatni?

KépKép
KépKép
mush589

Sűrgős!!!!
ha tud valaki kölcsön légzés figyelőt az szoljon nekem!!!!
harivera kislányának délben leállt a légzése...ő kéri ha tud valaki segítsen!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

nitacska!
Jézusom! Kölcsönt nem tudok, de a lakhely szerinti védőnőknél van légzésfigyelő!!! Szerintem felkellene velük venni a kapcsolatot minél előbb!!! Tuti segíteniük kell!!!

Minden jót Nekik!!!

Mush!

köszi az üvözlést!!!
csurimuri

nitacska. sajnos innen messzirol en nem tudok segiteni. remelem mar jol van Iza!

KépKép
KépKép
mush589

köszi lányokk a segtíséget!megmondom neki hogy vegye fel a kapcsolatot a védőnővel!!!
iza megfigyelés alat van éjjelre...

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Jaj istenem, Vera! Bárcsak tudnék segíteni.. Körbekérdezek mindenkit akit ismerek!

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Vera! Szorítok, hogy semmi baj ne legyen! A védőnőtől szerintem is lehet bérelni!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Erika, ne haragudj, az előbb valamiért Esztert irtam :oops: :oops:

(Eszter, szolsz hogy hova mehetek a szemetesért? De tényleg csak akkor menj érte, ha nem extra erőfeszités, mert most aztán tudom minden nap egyre nehezebb )

Kép
Kép
zsiraf8

Vera, minden rendben lesz!!! Kölcsön én sem tudok adni, de én is ugy tudom védőnéni tud segieni.

Ha tudunk még bármiben segiteni, szolj am!!!!

Kép
Kép
zsiraf8

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?