Sziasztok! Na ma jöttem haza. Hát az átjárhatóságin túl vagyok. remélem legközelebb szülésnél érzek ekkora fájdalmat. Nagyon fájt. először kaptam egy szurit amitől beszédültem, aztán fel az ágyra. Felraktak egy vascsövet, vagymit ami már eleve nehezen ment, mert nem tudtam lazítani. hát kösz olyan helyzetben
. aztán át a tolóságyra. eltoltak a röntgenre, át a röntgen ágyra. aztán elkezdték nyomni a kontraszt anyagot, de az kifelé folyt. kiderült, hogy kicsúszott a cső, így vissza a kisműtőbe. Ott vastag katétert tettek fel, felfújták a ballont, de az még ott kicsúszott. nagyon fájt, így kaptam a méhszájba egy lidokain injekciót.újabb katéter, aztán mászás fel-le az ágyra. Mire átértek velem a röntgenre már majd szét szakadt a hasam, eszméletlenül feszített. aztán még elkezdte rányomni az anyagot, hát azt hittem össze...magam. aztán vége lett. ez pont 1 óra hosszáig tartott, ami elméletileg 10-15 perc. hát életemben nem éreztem ekkora fájdalmat. még sírni sem tudtam, legszívesebben ordítottam volna.
Röntgenen kiderült, hogy a jobb oldali petevezeték el volt záródva 2 helyen és azért fájt, mert ahogy nyomta az anyagot széttolta maga előtt a petevezetéket. de túl vagyok rajta, és mostmár szabad az út a katonáknak.
úgy volt hogy hazajöhetek, de mivel így megkínlódtunk még délután véreztem így benn aludtam. még most is bizsergek egy kicsit, de már itthon vagyok az a lényeg.
na megyek pihizni majd még jövök!!puszi és kösz a drukkot.
Kat boldog névnapot utólag is (bocs hogy későn,de igazoltan hiányoztam
)