Új privát üzeneted érkezett!

Gabi:nekem Rékánál volt olyan h két héttel a szülés előtt fektetett be a doki,mert nem volt jó a szívhangja,de akkor ugye még csak ketten voltunk apával,ki lehetett bírni vhogy de ha most is ez lesz én nem tudom h bírom ki... :(

solya051020
Káld

Aida!
Nekem már második napja szinte folyamatosan görcsöl a hasam és a keresztcsontom is szét akar szakadni. Szóval szerintem ezek a tünetek lehetnek jóslók is. De ha nagyon nem bírod, inkább menj be a kórházba. Mint korábban megtudtuk, ilyen tünetei is lehetnek a vajúdásnak.

Kép
Kép
lbernuska

Felhívtam az orvosom, mert nagyon fáj :cry: de szerinte ez nem szülés, mert akkor nem lenne szüntelen a fájdalom. De nem is ez a lényeg hanem most közli, hogy december 1től nem abban a kórházban szület!! :shock: Ki sem látok a fejemből a fájdalomtól és ilyeneket mond. Meg persze most sem tud bejönni mert műtétje volt. :( Hát én most csak nézek ki a fejemből hogy mi van. Mindjárt felhívom a szülésznőt is.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Bocsi lányok!

Mennem kell mert Dani fiam felébredt, aztán megyünk a mamáékhoz is. Este még bekukkantok!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Aida:hogyhogy nem abban a kórházban? Akkor hol?

Kép
Kép
Kép
mágnes

No szülésznő felhívása is megvolt. Ő is ugyanazt mondta. Amíg szüntelen a fájdalom nem érdemes indulni sehova. Ha ez elkezd rendszeres 4-5 perces keményedéseket produkálni vagy szépen beáll ciklikusra, akkor hívjam.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Mági, nem árulta el kérdeztem. Annyit mondott hogy egy belvárosi kórház és el kell döntenem h nála szeretnék szülni vagy maradok Tarcsán. Fogalmam sincs. :cry: Ráadásul a pocikám is úgy fáj.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Aida - hát ez nem semmi, hogy most közli a dokid! Akkor ilyenkor mi van? Mész utána a másik kórházba, vagy választasz másik orvost?
És melyik kórházba megy a dokid?

Kép
trombibébi

Hát hogy döntsd el, hogy mit szeretnél, ha azt se mondja meg melyik kórházba megy?!

Kép
trombibébi

Hát ez az! :D Amúgy szerintem mivel van szülésznőm, van EDA-s orvosom és azt a kórházat már ismerem, maradok. Ha nem is vállal el másik orvos, általában jókat hallottam az ott születő orvosokról. De van egy kiszemeltem, aki vizsgált már kétszer. Őt fogom felhívni, megkérdem.

A fájás mintha picit csillapodott volna.. :roll: De a szülésznő azt mondta figyeljem és mérjem.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Sina nem hagytam el még mindet, tegnap volt egy kicsi adag, de azóta semmi.

Kész az ungarische gulash suppe, meg a vaniliás csiga! Jó lett!

Ja nekem tegnap azt mondta a szülésznő, hagyjam hadd fájjon, hadd ékelődjön a baba... hát köszi, de már alig bírom.
Folyamatos a fájás, ebből gondolo én is, hogy még maradok egyben, de nagyon nagyon érzem a végem!

Kép

Kép
dcili81

Aida:
ha van szülésznőd, akkor a helyedben én sem váltanék. A szülésznő van veled végig, akár ügyeletes orvosnál istudsz szülni, a szülésznőd úgyis kijár neked mindent ,amit akarsz, végül is ezért fizeted.
A dokidat pedig nem is minősítem... Én tuti ezek után fel sem keresném többet, rögötn másikhoz mennék...

Jajj úgy örülök, hárman vagyunk jó barátnők, az egyik 29 hetes terhes,és most beszéltem a másikkal, végre ő is az, így most egyszerre várunk babát :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Cili!
Azt honnan lehet tudni,hogy van e még nyákdugód vagy esetleg kijött már mind?? :roll:
susy75

Suzy hát csak onnan tudnám, hogy mindenki azt mondja, hogy véres trutymónak kell lennie. Nekem eddig szinte átlátszó volt, és kevés, szerintem ennél több a nyákdugó. De azt sem tudom biztosra, hogy ami eddig kijött az valóban az volt-e, csak sejteni vélem.

Kép

Kép
dcili81

Aida
Nem semmi a dokid! :shock: :twisted:

Cili
Kitartást! :(

edoci

Aida!

Boccs, hogy belekotty, de én is a Cseh dokinőhöz járok, és azért nem mondta, hogy hova megy mert még ő sem tudja biztosan. most beszéltem az aszosztensével és azt mondta, van 2-3 lehetőség de még egyik sem 100%. majd elválik egy héten belül!

Kép Kép Kép
asiye

asiye, oké, mind1, szerintem én maradok Tarcsán. :)

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Főleg hogy ha így haladok ma éjjel megszületik kiscicám. :shock:

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Cili!
Értem! :wink: Akkor ebböl talán tényleg meglehetne állapítani!
susy75

Aida!
dehogy szülsz még!!!!!!
Anno is hányszor hitted azt, aztán még mindig egyben vagy!!! :wink: :wink:
susy75

Kati!
Nagyon sok Boldog Névnapot!!!
Vendég

Legyen úgy! Egyelőre fájások vannak nem igazán mérhetőek.. :roll:

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Amúgy UH számítások szerint már a 38. hét elehén vagyunk :D szóval teljesen jó.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Habe: üdv itten.

Sina: nekem még ne kezdj szülni! Mi lesz a péntekkel??? :twisted: :twisted: Bár igazság szerint nekem is reggel óta olyan mensi szerűen görcsölget a hasam és a derekam is fájdogál. A mai NST-n viszont szinte 0 aktivitása volt a méhemnek!

Ja és a legjobb. Most hívott a nagynéném, annyira jó fej. Holnap megkapja a beosztását az év végéig és akkor bediktálja nekem mikor ügyel. Ha meg nem ügyel hívjam és jön utánam a kórházba. Ő eredetileg szülésznő, de jópár éve már műtős asszisztens, tehát csak császárokhoz jár be. De az én kedvemért bejön. Azért ő olyan mint egy fogadott szülésznő, nem??? Itt amúgy nem lehet fogadni!

Aida: én sem mennék máshová, maradj abban a kórházban. A doki tényleg csak minimálisat van bent úgyis, jobb a szülésznő!
Vendég

Gabi, Vera, gratula a babákhoz :D :D :D

Tényleg nagyon fogyunk, Susy, Aida, dobtok majd fel egy friss táblát, mennyien vagyunk akik még egyben? Meg persze akik már nem 2in1. Kiváncsi vagyok, mert már követni sem tudom.

Nekem is szar éjszakám volt, kb 3 orát aludtam...aztán mikor reggel elaludtam, akkor csörgött a telefon :twisted:
Leragad a szemem.
NNa, a kolleganőm is megszült, ő is hamarabb...

Cili, Trombi, Szorsi Ti is már a 39. hétben vagytok, nagyon közeleg a nap :D

Eszter, szolsz hogy hova mehetek a szemetesért? De tényleg csak akkor menj érte, ha nem extra erőfeszités, mert most aztán tudom minden nap egyre nehezebb :?
Ma nálam is volt a védőnő, azt mondta, van valami betét a gyógyszertárban, ami kimutatja, ha magzatviz folyik.. :shock:
Gondoltam veszek, de aztán meggondoltam magamat, nem akarok parázni, mert valami jön az tuti, de nem tudom mi, nem olyan nagy mennziség mint vasárnap volt.
Most naponta megyek CTG-re a kevesebb magzatviz miatt, aztán csütörtökön doki. :shock:

Babóm este hihetetlen élénk, gondolom, ha nagyon kevés lenne a vizem, akkor akkor kikivánkozna, vagy nem mozogna, mi a véleményetek? :shock:

Én is nehezen viselem, nehéz a hasam, és állandóan nekimegyek vele valaminek, vagy nekiütök valamit ami a kezemben van :oops:
Ti nem vagytok igy vele?

Na, bocsi a panaszéradatért, de jó leirni :oops:

Kép
Kép
zsiraf8

Lányok:
a nyákdugót sok esetben észre sem veszi a zember... Nem csak véres lehet, hanem színtelen is, és van, hogy egy pisi alkalmával távozik, és te rá sem jössz, csak szülésnél :wink:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Aida!
Naggggyon durva a dokid!!! Hogy lehet ilyet csinálni??? Ezt nem tudta előbb közölni??? Ilyen hirtelen hogy mehet el abból a kórházból??? A helyedben én is maradnék a kórháznál, a szülésznő veled lesz. És ne aggódj, még nem szülsz! Cili is napok óta folyamatosan görcsöl és még mindig egyben vannak... Nálam ugyanez a helyzet.

Zsiráf!
Nekem a 9 hónap alatt folyamatosan volt folyásom. Mostanában a legerősebb. Ne aggódj, nem magzatvíz!!! És a napi CTG-vel meg szemmel tartják Laját!!!

Én ma egy kilincsnek mentem neki és tök érzékeny a hasam. Nekem nem okoz nehézséget a cipelése, de a derekam, keresztcsontom környéke óráról órára egyre jobban fáj. Már alig bírok feltápászkodni, arrébb menni... :evil:

Kép
Kép
lbernuska

Hát éjjel nem mondom kínlódom, ha át kell fordulni egyik oldalról a másikra.
Én inkább mindent elejtek a kezemből, és kicsit macerásabb lehajolni érte...

Kép

Kép
dcili81

Szülésznő felhívott. Fél 7kor még beszélünk. Mondtam h kb 40 mp-ig tart a fájásom most. 8kor találkozunk a kórházban ha nem múlik fél 7ig.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Zöldi, Vera, BB!

Gratulálok a babákhoz! Elkezdődött a baba eső!!! :D

Kép

Kép
bellanitta

Aida:
és milyíen jellegű? Folyamatos vagy periodikus? Húú... lehet, hogy menned kell?

Kép
Kép
Kép
mágnes

Egyszer ilyen, egyszer olyan.. Mondtam is a szülésznőnek, hogy eléggé mérhetetlen. Meg most hasmenés is van már rendesen.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Aida:
minden képpen küldj sms-t, hogy mi a helyzet!

Kép
Kép
Kép
mágnes

Aida!
Ha menned kell, akkor csak ügyesen! Mennek a drukkok!!!

Basszus a végén nem lesz olyan, aki decemberben szül... :-D

Apa ma taknyosan jött haza a melóból. Hát ez mint púp a hátunkra, úgy hiányzott. Remélem nem influenza és nem kapom el tőle. Betegen ugye nem engedik be a szülésre??? És mi van akkor, ha az ember lányát betegen kapja el a szülhetnék???

Kép
Kép
lbernuska

bernuska:
ezen már én is gondolkoztam.... gonsolom, hogy akkor annyival másabb a helyzet, hogy nem elég, hogy fáj, még taknyos is vagy rendesen...

Apát szerintem megfázással beengedik, csak maszkot kell feltennie...

Kép
Kép
Kép
mágnes

bernuska:
ezen már én is gondolkoztam.... gonsolom, hogy akkor annyival másabb a helyzet, hogy nem elég, hogy fáj, még taknyos is vagy rendesen...

Apát szerintem megfázással beengedik, csak maszkot kell feltennie...

Kép
Kép
Kép
mágnes

Mági sms menni fog, hogy mi van!!

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Nos! Egyre rendszeresebb a fájás... 8-9 perc... Derekam leszakad! De nem erősödik! Akkor ez most mi! Nem is egyforma erősségűek! Kb. másfél percig tartanak... Ja! És amikor vége, akkor Mesi elkezd nagyon mocorogni! :oops: :oops: :oops:
sinaszi

Sina, Te is jössz szülni? :D

Sztem hívd fel az orvosod.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Ha megyek vagy ülök, akkor rosszabb... sokkal.. Fekve elviselhetőbb!

A zuhany is elmulasztja, ha csak jóslók??? Mert nekünk nincs kád!

Segítsetek!!!!
sinaszi

Igen a meleg vizes zuhi is elmulasztja a jóslókat pont 1 perce mondta nekem a szülésznő telefonba. :)

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Az az aranyos az egészben, hogy holnap vizsgálna a doki! És holnap lesz ügyeletes! Mesike! Bírd még ki egy kicsit!
sinaszi

Köszi Aida! Akkor kipróbálom! :oops: :shock:

Majd még jövök!
sinaszi

Aida
Várjuk a híreket!

Sina
Jobb lett?

edoci

Sziasztok!

Gabi, Vera! Gratulálok a babákhoz, jó egészséget kívánok nektek!
Vera hogyhogy egyedül szült?

Nagyon beindultak az események, úgy látom.
Nekem ma elmúlt a tegnapi fájdalom, viszont az eddigi szorulással ellentétben ma 3X is voltam a WC-n barnamaci miatt.
Párom kicsit be is pánikolt, mikor mondtam, hogy lehet, hogy éjszaka megyünk szülni? Mit mondjak, én is :wink:

zsebi_baba

húúú de izgi csajok! nagyon kíváncsi vagyok ki lesz a következő :lol:

KépKép
lyndee

Konzultáció szülésznővel: mivel most enyhültek egyelőre maradunk itthon. Pihenés, zuhi, vacsi és meglátjuk. Éjjel is hívhatom ha van vmi.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Sina!
Neked is mennek a drukkok!!! Jelentkezz, ha van fejlemény!

Aida!
Te még itt vagy, vagy már elindultatok a kórházba???

Kép
Kép
lbernuska

na nee lányok!!!
A végén tényleg egyedül maradok decemberre.... :? :lol:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Zuhanyoztam! Éppen akkor léptem be a melegvíz alá, amikor jött egy fájás. Azóta is jelentkezik. De nem ilyen vészesen erős. A derekam egyelőre jobban fáj! Megpróbáljuk reggelig kibírni... Azért köszi, hogy szorítotok!
sinaszi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?