Sziasztok.Vagyogatok néha én is,de sajnos a házunkba nem jól mennek a dolgok,hogy az egész napi idegeskedés után inkább mindg pihengettem egy kicsit.Hétfőn voltam én is Uh,8mm-es volt a baby és már ver a kis szíve is neki.Mindent rendben találtak,remélem így is marad.Viszont (tudom,hogy ennek örülnöm kellene)de 2 napja mindegy mit eszek,még hányingerem is alig van,róka koma semmi...lehet,hogy már elkerül,de ez még csak a 7.hét.Nyugtatom magam,hogy nem a baba jelzi,hogy nincs minden rendbe,hisz hétfőn jó volt minden,se barnázás se piri semmi.Na mindegy,látjátok már a jónak sem tudok örülni
Tegnap elmondtam a munkahelyemen is tök jól fogadták,egész nap azt hallottam:ne rakodj,ne hajolj ne emeld,ne vedd fel....ne fuss....aranyosak voltak nagyon....
Dec.9-én kell mennem a védőnőhöz,adig még elmegyek dokihoz ekg-ra.Nektek is kellett mennetek?
Azt szeretném még megkérdezni tőletek,hogy voltatok-e ti Down-kór szűrésen és ha igen,melyik fajtán?Adot a doki egy szórólapot amit vissza is kellett adnom,sokra nem jutottam vele,csak,hogy az 1-es meg a 2-es csomag között az volt a különbség,hogy a kettesbe benne volt az afp vizsgálata is,de itt 11000-el többe kerülne ez.NEm tudom mit csináljak,majd írjátok meg légyszíves,hogy ti melyiken voltatok?!
Kisvirág nagyon örülök,hogy jól vagytok én már a 12.hetesen szeretnék túl lenni,akkor már biztosabb a dolog talán...
Sajnos nekünk sincs légzésfigyelőnk,de nagyon szeretnék majd ha jön a manó..
Kisedi nagyon sokat fogok ma gondolni rád,és nagyon drukkolok,hogy minden okés legyen veled.
Ranita mizu?Írj nekünk,nagyon aggódom értetek!
Nita sajna piri,de hogy te milyen jólállsz hozzá???!!!Ügyes vagy,kitartás lesz baba...
Holnap meg Jézuskásat játszunk a főnükümmel,megyünk megvenni az ovisoknak az ajándékokat,hát ezt is nekem kell ugyebár 7 hetes tehessen,mert másra nem bízza a főnök....
Na mára ennyit,este próbálok majd ideérni még.
Puszzszszzsi mindenkinek!