Sziasztok,
gondoltam benézek és mennyit írtatok...
.
Köszönjük a köszöntést Olivér nevében
.
Mi is boldog születésnapot kívánunk Blaninak!!!
Mári: sajnálom ezt az allegria dolgot, hát nem irigyellek. Reménykedjünk, hogy kinövi. Van rá esély???
Kimike: fogalmam sincs, hogy mennyit eszik Olivér, mert nem mérem, bár 3 hónapra kölcsönöztünk mérleget
. Egyszer kb. 2 hete mértem egész nap a mennyiséget és az volt a tapasztalat, hogy ugyan nem eszik annyit, mint kellene, de mivel szépen alszik éjszaka és nem reklamál, ezért úgy gondolom, hogy elég neki.
Ja, éjszaka: általában 8 óra fél 9-kor alszik el és fél 4 - 4-kor kel először. Az utóbbi időben többször előfordult, hogy fél 6-kor kelt először. Nem panaszkodhatok!!!
Olivér egyébként csupa mosoly baba és hihetetlenül elvan magában. Azt azért megfigyeltem, hogy nem bánja, ha mondjuk olvasok Marcinak a szivacson, akkor közénk vesszük
. Látom a szemén, hogy szereti Marcit, mindig mosolyog rá, követi a szemével.
Szereti a szájába tömködni a kezét, de ezt annak tudom be, hogy most még nem tud mit kezdeni velük. Viszont néha észreveszem Marcin is, pl. ha mesét néz, hogy ő is elkezdte az ujjait a szájába gyömöszölni. Mondta is, hogy finom a kezem...
Ma volt a védőnő, csak a szokásos.
Olivér egyébként köhög, hörghurutja van, de képtelen vagyok beadni neki bármit is. Amit felírtak, azt kajcsi után kellene beadni bő folyadékkal, de ha már jóllakott a ciciből, akkor aztán semmit nem tudok betuszkolni a szájába.
Próbáltam a Sinupretet, de annak meg olyan fanyar az íze, hogy öklendezik.
Most a Stodal következik, kiváncsi leszek...
Ma utálatos idő van, nem is tudtunk kimenni. Esik az eső és olyan nyirkos a levegő. ÚÚÚtálom!!!
Kmammy: én is irigyellek, hogy így szereted a munkádat, mert akkor te ott fel is tudsz töltődni.
Jó lenne, ha többet tudnál jönni, kiváncsiak vagyunk rátok!!!
Kevin nagyon tündér!
Ebédelünk, aztán még jövök.