Jó reggelt Kismamik!:)
Az elmúlt két napban csak olvasni volt időm, végre most tudok szakítani...
Isteni hó van itt Pesten, tegnap kimentünk sétálni ahogy hazaért a férjem, este 9 kor indultunk, és 1,5 órát voltunk kint. hát, nagyon ajánlom, anniyra frissítő volt, és gyönyörű!
Ha autóval utazunk, még akkor is lehet IQ bajnokokkal találkozni... de sajnálom, hogy egyáltalán ilyet kellett hallanod. Milyen lelki világa lehet annak a "kannak", aki így beszél egy kismamával? A saját feleségének is ilyeneket mond majd... Szerintem nem is lesz neki...
A zöldséges zabálás meglepő... nem is tudtam, hogy ennyi belefér a gyomrunkba:) Én a paprikáskrumplival voltam így, addig ettem, amíg nem éreztem, hogy kipukkadok, és még akkor etette volna magát...
Na de most leálltam a nagy kajálásokról, mert rohamosan elkezdtem hízni. Nem kilóra, látványra.. Az RR tornát is elkezdtem, egész jó, kíméli a pocakot, a feneket és combot bezzeg nem! (Tényleg összehord badarságokat Réka, lehet, hogy én is egy idő után majd lehalkítom, és beteszek saját zenét:)
Annus, akkor kezet foghatunk, én is már kukorákolik hajlanban, majdnem minden nap....
Próbáld ki, hogy fáraszd le magad valamivel, amin agyalni kell, olvass valami nem túl könnyed könyvet, vagy rendezgesd a csekkeket:) utána 1-2 óra után simán visszaalszol majd. Legalábbis nekem sikerült többször.
A talit én is támogatom! A tavasz még annyira messze van, nem lehetne előbb, mondjuk valami kávézóban, vagy csokizóban?
Anika, naggyon szép a 4D kép... A spermiumok valóban ne, élnek 48-72 órán túl, de ha már talélkoztak a sejtek, utána még keringhet 1 -2 napig, a beágyazódás volt lehet egy kicsit később, de nem 1 héttel később, az tuti.
Hajna, az a kardigán nekem is nagyon tetszik! És még gyapjúból is van...
Lányok, hol van Christina Mode?
1 gatyót sikerült vennünk a Kenguruban, most már kuponfüzetem is van, azzal majd egy szoptatós sportmelltartót veszek, amit már mostantól fogok hordani... A gatyó 9000ft volt, csizmával nagyon jó (térdig ér) ... teszek képet remélem ma:) De még egy hosszú is kellene... lehet, kinézek a börzére is szombaton. Köszi a tippet!
Petrus, az XXL-es harosnya a poci felett nem szorít? nekem ez a dilemmám, nem mertem még venni...
Zsüci, jó olvasni ezt a kismamatámogatós hozzáállást a cégednél! Szuper! (no de gondolom ki is érdemelted:)
Rólam még annyit, hogy megjött a kombinált teszt eredménye, negatív:) kicsit pityeregtem is miután elolvastam, Most már kezdem magam beleélni úgy igazán, hogy világra fogok hozni egy kis emberkét:)
PAPP-A szint: 3120.00 miu/L 0.62 MoM
Szabad ß-hCG szint: 20.90 Ng/ml 0.55
MoMTarkóredő vastagsága (NT): 1.50 mm 1.01 MoM A szűrővizsgálat eredménye: negatív
Kockázat a Down-kór előfordulására: 1 : 15 000
Kockázat a 18-as triszómia (Edwards-kór) előfordulására: 1 : 42 000
Ebből a down kockázaton és az Edwards kóron kívül mit nézzek még?
Integráltra is elmegyek, hogy ne legyek paramami. Tudom, kissé felesleges, de én így nyugodtabb vagyok. (már ha az eredmény jó lesz......
Na, megyek, mert így is kisregényt sikerült produkálnom...
Szép napot Nektek!