sziasztok!
köszönöm a drukkokat. túl vagyok a cukormizérián. bár az eredményt még nem tudom pontosan, mert a férjem apukája hozta el a papíromat ma és ő nem tudja pontosan kiolvasni belőle. De este majd megkapom már és megnézem. A reggeli - vagyis az éhgyomori - az jó volt, 4,8.
Csakegy! Már nem olvasod ugyan, de ügyesek lesztek biztosan és minden rendben lesz! Várjuk majd a beszámolót
Red! Ez bizony rátok is vonatkozik! Mennek a drukkok és természetesen várom majd, hogy hogyan vagytok, vagyis van Panna!
Voltunk tegnap este 4D-n. Hááát lányok... én kicsit csalódott vagyok. Nem azért mert nem sikerült túl jól, hanem mert a szonográfus nem volt túl kedves. Próbálkozott ő persze, de pl. amikor szóltam pont a vége felé (még a tappancs a pocimon volt) hogy na most egy nagyobbat muzdult, és biztos lehúzta végre a lábát az rca elől! De már nem volt hajlandó újra "pozicionálni" (nem tudom hogy mondják ezt). Szal abbahagyta. Pedig szerintem nagyon sokba került ahhoz, hogy még egy próbálkozást tegyen.
A kisfiam végig a kis tappancsát mutogatta nekünk, azt húzta az arca elé, így a jobb oldala nem is látszott. A köldökzsinór is teljesen belógott. Az arcának a bal oldalát láttuk, majd a sokadik próbálkozásra leengedte ugyan a lábát, viszont mind a két kezét az arca elé temette a kis Manócskám. Nagyon nem akarta ezt a szülőknek szóló bohóságot valamiért. De amit láttam jól, hogy dobogott a pici szívecskéje, és ásított meg nyammogott a szájával
- ezt normál uh-al. Ja és 4D-ben a férfiasságát
Bocs ha hosszúra sikerült, de a filmet nem tudom feltenni, a fotó meg olyan maszatos lett, hogy alig kivehető
Na sebaj! Alényeg, hogy jól van, mert hajnal fél egykor felkopogtatott és gondolta most tornázik egy kicsit, 1 órát. Egyszerűen nem akarta abbahagyni! A kis drága!
Mindenkinek minden jót lányok!