Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok,
rekord az nincs, viszont HCG: 214!!!!! SIKERÜLT!!!!! Progi 190 felett. 8-án megyek UH-ra.
Nagyon szépen köszönöm a drukkokat!!!!!! :lol: Most megyek örömködök tovább. :lol:

skrisz72

ÉS LAPTETŐŐŐŐŐŐ!! :lol: :lol:

skrisz72

Skrisz, GRATULÁLOK!!!

Kép
kata05

Krisz,
gratu! :) :)
Ugyanmár rekord, jó ez így is! :) Bár ha ezzel a hcg-vel triplázol... :wink:
angel37

Angel, ne ijesztgess! :lol: :lol:

skrisz72

Skrisz, gratulálok, kismama vagy :D

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Örömmel értesítek mindenkit, hogy megtörtént a cocavágás 13.34 kor kikaptak anyából! 3690g és 54 cm vagyok! Anya és én is jól vagyunk és persze Apa is ! Hanna Kép
Vendég

Köszi, Alle! :D

skrisz72

Skrisz!HURRÁ!EMLÉKSZEL, MIT MONDTAM A PÖTTYÖZÉSEDRE??UGYE, UGYE, UGYE??jAJJ, NAGYON ÖRÜLÖK ÉS SZÍVBŐL GRT.!!

Cocikám, szívemből gratulálok! Szép nagy baba!
Hannácska, Isten hozott köztünk!Nagyon vártunk már (Anya+Apa a legjobban :lol: ), kívánunk Neked boldog életet!Anyának gyors felépülést és sok fini tejcikét!

babaimádó
Kép
babaimado

Coci, nagyon boldog babás éveket kívánok! Hannácska nőjjön nagyra!!!

Baba, annyira boldog vagyok. Köszönöm a pöttyözős drukkot!!! :lol: Megígérem, a varázsgömbömmel csinálok neked babát, nem csak mensit!! :lol: :wink:

skrisz72

Krisz! :D Kép

Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Pregnancy tickers
"Aki azt szeretné, hogy minden úgy történjen, mint a mesékben, az a meséknek csak a végére emlékszik."
viktu

Sziasztok

Skrisz hurrá , :) Boldogságos Babavárást kívánok Neked!

Lányok olyan jó, hogy legalább nálatok dübörögnek a zebrák.

Alle, Puszi sajnálom eredményt, kitartás. :(
(elvileg enyhe IR romlás, vagy javulás leállás történhet, de utána újra javul) Kitartás.

"Ha az élet citromot ad................csinálj limonádét!
árnika

Krisz, ez csodálatos hír, szívből gratulálok!!!!!!!!
kalkata

Amina-ról van híretek?
kalkata

Köszönöm lányok, hogy velem örültök! :lol:

skrisz72

Krisz: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: nagyooooooooooooooooooooooooon jó!! Kellemes ünnepetek lesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Cocika: ahogy Te mondanád: jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!! Gratulálok, Hannának boldog hosszú életet kívánok!
Vendég

Skrisz!
Ugye hogy megmondtuk, hogy ne aggódj. Gratulálok!!!! Azt hiszem most pontosan ugyanazt érzed amit én. :lol:

Kata!
500mg volt a bogyóm, még szedem. :) Én viszont nagyon hiszek benne, hogy az akupunktúra segített. Úghyogy remélem nem csak a babában segített, hanem az IR is javult.

Cocika!
Nem ismerjük egymást, de mindenképpen gratulálok!!!!

"Minden mosoly visszatér"

Kép
katerina

Puszedli!
December 3-án lesz az uh. Még a Kaaliban.

Én mindenképp itt fogok maradni ebben a topikban is, szeretném tudni, hogy szépen sorjában hozzátok is költözik egy angyalka. :)

Kép
katerina

Skrissz, Coci: itt is gratula!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Alle: óóóóóó :shock: :( (mennyit szedsz?)

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Sziasztok!!!!

Skrisz: óriási gratula!!!!

Coca: igy ismeretlenul neked is gratulalok!

(((((((Alle)))))))) sajnalom

Kalkata: en megvagyok! nagyban mennek a szurik, holnap UH es majd minden kiderul :)

Katerina: na-ná hogy maradsz velunk!!!!! jo sokaig, legalabb addig, amig mindenki babas nem lesz ;)

Lilypie First Birthday tickers
amina09

Skrisz! Szuper hcg, csak így tovább :) :D

Katerina! Szólok előre, hogy nagyon-nagyon soká lesz december 3. (legalábbis Te így fogod érezni :) ), de ez már az édes várakozás :)

Alle! Sajnálom, hogy most rosszabb lett az eredmény :( Amúgy sóginőmet K. el sem küldte kontrollra, mondván, hogy "csak megrémisztené". És igen, Katerinának (és Loisnak... ugye?) is IR mellett sikerült, szóval hajrá, csakazértis! ++++++++++++

Baba! Örülök, hogy beindultak a tüszők, hajrá fagyibabák! +++++++++++

Kép

Puszi,
3*850-t szedek :?

Cocának grat Hanna születéséhez, szép nagy baba :D

allegrobarbaro

Krisz :P
Gratulálok :lol:
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Sziasztok!

Krisz! Katerina! Nagy gratula!!!!!!!!!!!

Mindenkinek mennek a drukkok!

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Skrisz,
szívből gratulálok!!! :D boldog babavárást Nektek!!! :D

Coca,
gartulaaaaaaaa!!! :D :D :D

Alle :(
affeneegyemeg!!! :evil:

enyém eredmény: cukor javult, inzulin ugyanannyi. TSH romlott :(
TSH 3.340 mIU/l 0.270 -4.200
fT4 19.84 pmol/l 12.00 -22.00
Glucose terhelés 0 perc 4.07 mmol/l 3.30 -5.50
Glucose terhelés 120perc 4.83 mmol/l 3.30 -7.80
Insulin terh 0 perc 5.01 mIU/l 2.60 -24.90
Insulin terh 120 perc 61.07 mIU/l

ennyit a diétáról...most bánatomban menyomtam egy óriás túrórudit :evil:
januárban szeretnénk babásodni!!!

tillidian

Buborék,
jó Téged látni! Tényleg, mesélj már, hol tartotok?
(spirint hogy szedted? beülti előtt vagy után? Napi 1? Reggel-este? Szimplán érdeklődöm, nyilván meg kell beszélni KP-rel)

Farkasok,
jó, hogy benéztél! Ritkán jársz errefelé...Nálatok mizu?

Árnika,
mesélj már, Te hogy vagy? Nálatok Topikban nincs még babaeső?

(Most nézem: TSH egy hónapja 2,31 - most 3,34 :cry: )

tillidian

Alle!
Hát a korábbi tényleg jobb volt.. bár én azt is most tudtam meg, hogy pl. a peteérés tök hazavágja az értékeket, nálad ez nem játszhatott??

Skrisz!!
Tudtamtudtamtudtam :lol: :lol: :lol: Gratulálok Neked!!

Én ma délután odavizionáltam egy mikromaszatnyi barna (mit barna, max halványnarancs) foltocskát, volt kis pánik Lois buksijában..azóta semmi. Ja az émelygés mostmár kezd egész kellemetlen lenni........élvezem, de tényleg :wink:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Buborék!
Köszönöm! :D

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Krisz,
Gratula Nektek és Boldogságos Babavárást kívánok! :lol:

(((((Puszi))))) a következő sikerülni fog :wink:

Alle,
eredményhez :( remélem kikupálódik januárra

Coca,
Isten hozott Hanna baba! :P Egészséget, Boldogságot kívánok Nektek! :lol:

KépKép
tobi

Jó reggelt!

Nagyon Sok Boldog Névnapot a Katáknak!!!

Kép

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Sziasztok,

Kedves Katalinok! Nagyon boldog névnapot kívánok nektek!

Coca,
hatalmas gratula nektek! Kívánok Hannanának minden jót, egészséget, boldoságot, sikert!
Vendég

Boldog névnapot a Katalinoknak!

babaimádó
Kép
babaimado

amit még elfelejtettem:
Millió drukk Mindenkinek!!!+++++++++++++++++++++++++++
és
Boldog névnapot Katalinok!!!

KépKép
tobi

Minden Katalinnak, Katának boldog névnapot kívánok!!!

Lois, de lehet, kb. félidőben voltam. Ezt nem is tudtam...

allegrobarbaro

Jó reggelt!!!!

Szép havas reggelre keltünk!!!! :lol:

Minden Katalinnak nagyon Boldog Névnapot Kívánok!
Vendég

Katalinok nevében, köszönjük a sok kedves köszöntést.
Gyorsan november végéhez érkeztünk! Rohan az idő. Csak ilyenkor veszem észre igazán.

Tegnap este akkora hó esett nálunk, hogy nem jártak a buszok, gyalog kellett hazasétálni. :) Nem bántam, imádom a havat minden fajtájában.
kalkata

Hanna!
Köszi. A talis pocaksimi nekem is szerncsét hozott :)

Lois!
Együtt izgulunk magunkért és egymásért. :)

Mó!
Hát igen lassan jön az a dec. 3., de sok a munkám úgyhogy így jobb ia talán.

Katalin napi köszöntőket nagyon szépen köszönöm, és kívánok a többi kedves druszámnak is boldog névnapot!!

Till! Alle
Tudjátok, csak azért is!!!! :wink:

Kép
katerina

Alle, Till,
sajnálom eredményeidet, bízzunk hogy javulni fog, és januárban.... :) :) :)

Amina, várunk a hírekkel

Ma reggel kiszedték varrataimat, ez kipipálva :)
kalkata

skrisz! nagy gratula!!! szép hcg! :D

Cocáéknak sok boldogságot !! Isten hozott Hannababa!! Szép nagy vagy!

Boldog Katinapot !!!!

kedves ir-es "társaim", ne csüggedjetek, én is hiszem, hogy ilyen értékek mellett is sikerül anyává válnunk!
Till, te most mit és mennyit szedsz?

Januárban nálam is elkezdődhet végre a vizsgálódás, és március (ha minden jól megy ) a beültetés hava.Addig pihi , és azt hiszem a reflexológiát én is kipróbálom, ártani nem árt. Egy Sz.Szigfrid-et javasoltak.Ismeritek?
üdv mindenkinek!
nani72

Sziasztok!

Katáknak boldog névnapot!!!!!!

Babim: +++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

sziasztok!

köszönöm a névnapi jókívánságokat! én is a többi katalinnak sok boldog névnapot kívánok!

krisz, katerina: gratulálok :lol: :lol: :lol:

baba, amina: drukk+++++

kata: hajrá december 1!

alle: ölellek!

coca: gratulálok :lol: :lol: :lol: sok boldogságot kívánok!

sannah: itt csak eső van :?

rólam: csütörtökön megyünk a fülöp dokihoz.

kati
katica30

Katiknak Katáknak boldog névnapot kívánok szeretettel!
Kép
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Sziasztok!

Till, mióta szeded a pm gyógyit? Én már hallottam olyat, akinek spontán sikerült magas pm mellett! Nekem jelenleg 3,8 és 4,9-ről indultam 3 hónapja.

Coca, itt is gratulálok!

Katica, csütörtökön gondolok rád. És most már " eredményhirdetés" lesz, vagy még vannak vizsgálatok?

Katerina, én mondjuk eddig nem hittem az akupunktúrában, de egyre többen dicsérik, így lassan bennem is megérlelődik a gondolat, hogy ki kéne próbálni.

Baba, 2.-án mikor mész, mert nekem is áttették az időpontom 2.-ára?

Köszönöm a köszöntéseket, és minden Katalinnak Boldog Névnapot szeretnék kívánni!!!

Képzeljétek én a hétvégén olvastam egy nőről akinek a 120 perces inzulinja 200 fölött volt! :roll:

Kép
kata05

Sziasztok Katák! Nagyon boldog névnapot kívánok!!!

Akiknek még nem köszöntem meg a drukkokat és jókívánságokat, ezúton köszönöm!!!

Lois, ez az émelygés tuti jel! Csak így tovább!! Már én is várom. Mikor kezdődött?

skrisz72

Sziasztok!

Köszi én is a köszöntéseket! :D
És druszáimnak is viszont! :wink:

Lois,
örömteli további émelygést! :lol:
++++++++++++
Mikor már kezdene nagyon kellemetlenné válni, akkor mindig emlékeztetetem magam, hogy ennek örülünk! :wink:

Baba, Amina,
+++++++++++++++++++
angel37

Tilli,
Nekem a cukor -inzulin meg/beállt , dokinéni szerint csak akkor lesz jobb ha fogyok még (59kg körül mozgok).
A pajzsmirigyemen még dolgozunk mert a TSH beállt a normák tartomány közé, viszont fT4: nagyon nem akarja a rendet, így októberben emeltünk adagot, mert a többi érték még bírja. Januárban tervezek kontrollra menni, remélem akkora normalizálódok, mert utána nem tudom mit lehet tenni vele.
Mi leálltunk minden procedúrával ezek miatt is, illetve a terapeutával is ezt beszéltük meg, mert kezdtem megint értetlenkedni a sorsomon. Most próbálok valami egyéb célt találni az életben, hogy ki tudjam várni amíg megtalálnak minket a babáink. Azért vannak gyenge pillanataim, és most így 6 hét célkeresés után már kezdek jobban lenni, bár a célt még nem találtam meg. :wink:

Farkasok J

ui.: az utóbbi időben én is bűnözök, mert ha nagyon kell akkor nagyon kell, elég baj az ha már az evéstől elment a kedvem, és minden nap azon agyalok hogy mit egyek ekkor meg ekkor, mert már úgy utálok enni, hogy kaját sem tudok kitalálni.

Amúgy tök jól vagyok, mindjárt jönnek a céges bulik ( bowling), még jó hogy tavaly megittam a magamét, mert az idén már nem lehet - ezt azért nagyon tartom, mert a májam még kell - .

Csókollak Kitartás Farkasok J
farkasok

Tilli,
Nekem a cukor -inzulin meg/beállt , dokinéni szerint csak akkor lesz jobb ha fogyok még (59kg körül mozgok).
A pajzsmirigyemen még dolgozunk mert a TSH beállt a normák tartomány közé, viszont fT4: nagyon nem akarja a rendet, így októberben emeltünk adagot, mert a többi érték még bírja. Januárban tervezek kontrollra menni, remélem akkora normalizálódok, mert utána nem tudom mit lehet tenni vele.
Mi leálltunk minden procedúrával ezek miatt is, illetve a terapeutával is ezt beszéltük meg, mert kezdtem megint értetlenkedni a sorsomon. Most próbálok valami egyéb célt találni az életben, hogy ki tudjam várni amíg megtalálnak minket a babáink. Azért vannak gyenge pillanataim, és most így 6 hét célkeresés után már kezdek jobban lenni, bár a célt még nem találtam meg. :wink:

Farkasok J

ui.: az utóbbi időben én is bűnözök, mert ha nagyon kell akkor nagyon kell, elég baj az ha már az evéstől elment a kedvem, és minden nap azon agyalok hogy mit egyek ekkor meg ekkor, mert már úgy utálok enni, hogy kaját sem tudok kitalálni.

Amúgy tök jól vagyok, mindjárt jönnek a céges bulik ( bowling), még jó hogy tavaly megittam a magamét, mert az idén már nem lehet - ezt azért nagyon tartom, mert a májam még kell - .

Csókollak Kitartás Farkasok J
farkasok

Kedves Várakozók és (leendő) Anyatársak!

Talán még emlékeztek rám: nyáron fogant egy kisbabánk Krizsánál, akit aztán elveszítettünk.Egy örökbefogadott kisfiam van, és most várjuk az örökbefogadandó kistestvér érkezését is.

Örömmel adom hírül, hogy megjelent a

Gyermekáldásra várva – Beszélgetések gyermektelenségről, hitről, örökbefogadásról

című interjúkötet.

A kötetben szakemberek – lelkivezetők és pszichológusok – valamint házaspárok beszélnek a gyermekáldásra várók belső küzdelmeiről, természetes félelmeiről és fájdalmaik feldolgozási mechanizmusairól: mind kereső és kérdező emberek, dilemmáik, gondolataik pedig sokat segíthetnek azoknak a házaspároknak, akik hozzájuk hasonló helyzetben vannak. A megszólalók többségének látásmódját Istenbe vetett hitük határozza meg. A gyermektelenség lélektani és gyakorlati kérdései azonban mindenkit azonos módon érintenek, ezért a kötetet nem csak hívő párok forgathatják nagy haszonnal.

Ajánlom azoknak, akiknek akadályokat kell leküzdeni a gyermekáldásért, de mindenki számára hasznos, hiszen közelebb visz az életadás csodájának megismeréséhez.

Példányok korlátozott számban nálam is megrendelhetők, 2.400 Ft-ért. A kötet nemsokára kapható lesz a nagyobb könyvesboltokban (Libri, Alexandra, Ecclesia, stb.), a Kairosz Kiadónál (Budapest, XIII.ker., Apály u. 2/D.); és nemsokára megrendelhető lesz a www.bookline.hu oldalon is 2900 Ft-os áron.

Üdvözlettel,
Renáta
pvma

Kata, még nem tudom. Aznap de.9-kor kell telefonálnom a biológusnak és akkor megmondják, hogy mennyi ébredt fel (egyáltalán felébredtek-e) és (ha igen, akkor) hányra mehetek értük. Jajj, úgy félek... :oops:

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok!

Sokadikként én is csatlakozom a Katalin-köszöntők népes táborához! :lol:

Farkasok,
köszi, mindig jól esik, mikor benézel! Sokat jutsz eszembe, és szívből durukkolok, hogy mikor itt az ideje, bejelentkezzenek a babák!!!
:P J, a céltalálás macerás dolog...én is keresgélem :roll:

Kata05,
a L-Thyroxint augusztus óta szedem. 4 hét után 5,2-től 2,31-re lement, újabb 4 hét után 3,34...most megyek a Mensbe, meglátjuk, mit emel a doki a gyógyszeren...

Nani,
merckformin, napi 3x500 (ma nyilván ez is emelésre kerül...)

Baba,
meganagyon drukkolok!!!!!!+++++++++++++++++++++++++++++

tillidian

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?