hahó, picit aludtam (mint hannus
) de már itt is vagyok!
Jaffa nagyon szépséges volt Milu már 3 naposan is! Büszke lehetsz rá. Én is hiszek a napirendben, csak úgy gondolom, hogy babája válogatja, mert van aki egyszerűen olyan makacs, hogy nem lehet ráerőltetni semmit
legalábbis ezt így gondolom.
Ja-ja már nincs sok hátra, most pl a hátam nagyon fáj, és emma lába kidudorodik a hasam tetején; mindig megfogom neki, és akkor visszahúzza picit.
Winchi: ahha, akkor úgy csinálod, ahogy gondoltam. A másik, ami eszembe jutott, hogy viszel lefejt tejcsit, és azt adják neki oda, ha éhes...
Lara nagyon drukkolok, kérlek ne izgulj, nem lesz semmi komoly!!!!! Érzem. Amúgy Hannus meg lehet, hogy hamarosan magától ráérez majd a dolgokra, és kitolja a napirendjét! Csak sajnállak, mert ez a napirend eléggé fárasztónak tűnik! A csizma amúgy rámjön, nekem a lábam (kopp-kopp) csak picit dagadt be, nekem az ujjaim, meg a fejem van felvizesedve...azokra nem is veszek ruhát
Wicca meg csak olvas-csak olvas-csak olvas
Hogy vagytok? Mesélj! Mekkora a pocid? Ó és már 100 alá mentek a hátralévő napok! az nagyon szuper! Pihenjél ám sokat! Ha jól emlékszem, voltatok UH-n, nem? Mi volt? Ha már írtad, akkor bocsi, kicsit szerte-széjjel vagyok...
Mancsa, azt hisezm Anyanyék voltak már mindenféle vizsgálaton
szerintem semmi baja zsófi babának, csak már most a fejébe vette, hogy ő lesz 2023-ban a szépségkirálynő
trundike amúgy azóta is jót mosolygok, ha eszemebe jut, amit aznap írtunk egymásnak...honnan tudod, hogy jóslók...hát onnan, hogy nem ordítok...ja...ahha, aztán kilenkor bementél, 10kor szültél
hehe...úgyhogy tőled nem is kérdezem meg, hogy ez vajon a szülés-e, mert még a végén itthon szülök
Bius remélem jó kislány ma, bár nem csodálnám, ha picit nyügi lenne, mert oooolyaaan nagy a szél, hogy leviszi a tetőt...meg emma is virgonckodik már itt egész nap
na eszek, halrudacskákat, rizzsel, majonézzel...nagyon odavagyok a halrudacskákért
Kajaötletek:
Rántott sajt
Görög sali joghurtos öntettel
Halrudacskák rizzsel, vagy egy nagy hamburgerzsömlébe, sok sajttal, majonézzel, aki ehet hagymár, annak azzal, aki nem, az tegyen bele ubit.
Diós tészta
Tökfőzelék (brrrr)
Most hirtelen ennyi jutott eszembe, amúgy a gastroyalnál jó a kaja nagyon, és lehet neten is rendelni...
na cupp...
ANCSI, ZSULA, HETTULI, ZSÓFIA, SOPHIE gyertek!!! Kihagytam valakit, érzem...Sarmon gyere te is minél előbb!