Új privát üzeneted érkezett!

De jó apa azt mondta, ha egyben maradok, akkor ma elmegyünk és megejtjük a karácsonyi bevásárlást. Nem hinném, hogy később lenne rá időnk, meg energiánk. És még egyben vagyok!

Málnalevélteát én napi egy bögrével iszom, egyszerre ledöntöm, és kész az ízével nem is foglalkozom!

Kép

Kép
dcili81

[quote="isarenikő"]A írta:isarenikőida! Milyen vásárban voltál? Mit vettél?

Hasznos holmik akciós vására. :D

Sok-sok dolgot vettem: csomó zoknit nagyon olcsón (már kezdtek elfogyni a szekrényből, mindig csúnyán kilyukad valamelyik..), vettem nagyon olcsón alufóliát, tollecsetet sütikészítéshez ha tojással be akarom kenni (ezt már régóta kerestem), irattartót, szép karácsonyfa díszeket (annak is 100 Ft volt darabja és nagyon takarosak), mosózsákot (jaj ezt mióta akartam már, de sehol nem találtam..) meg ilyesmi kis hasznosságokat! :D

Most meg készül a fincsi fokhagymás-tejszínes csirkecomb.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Kb. délelőtt 11 óta folyamatosan és egyre erősebben görcsöl a hasam. Mint mensikor. Hozzáértők: ez micsoda??? Összefüggő jósló??? :shock: :? A védőnénim azt mondta, hogy még nagyon fent van a hasam, nem jön még Zsófi.

Mush!
Akkor Angliában is vannak barom emberek? Azt hittem, hogy csak itt divat más kocsijának karcolgatása irigységből…

Hát ez a megfázás tényleg rosszkor jött neked!!! Kitartás!!!

Védőnénim itt volt kb. másfél órát. Beszélgettünk a szülésről, a kórházban töltött napokról, meg az első napokról itthon.

Aida!
Rajtam kívül biztos egy csomóan olvasgatják a honlapodat, ne aggódj! Párszor én is jártam ott, de gyakran a topikot is sok ideig tart visszaolvasni.

Dokid tegnap óta nem válaszolt? Nem semmi! Miért nem hívod fel? Amúgy szerintem célszerű fokozatosan leállnod a magnéziumról, főleg annak ismeretében, hogy elég monumentális adagot szedtél. De ez csak egy vélemény. Én előtte is csak néha-néha vettem be.

Neked már a magnézium abbahagyásának gondolatától is beindulnak a fájásaid. :-D

Sina!
Jánosban 3 nap alatt volt meg a sztreptó szűrés eredménye.

Kép
Kép
lbernuska

mágnes
akkor én szarban vagyok mert nem mocorog sőőt a mai ctg-n még noszogatásra se. És nagyon folyok de takonyszerű átlátszó olyan mint a folyás. ez nem lehet a nyákdugó. azaz a többiekkel nem ilyen volt.

márti
persze mindenki más adottságú

harivera
Budapest XXI. kerület

Berni, jaja nem válaszolt még. Ilyenkor felesleges hívni is mert nem szokta felvenni a telót. :( Amúgy már egy ideje 1000 mg-ot szedek naponta nem 1500-at. LEhet ezen a héten leállok napi egy szemre és jövőhéttől nuku..

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Örömmel értesítek mindenkit, hogy megtörtént a cocavágás 13.34 kor kikaptak anyából! 3690g és 54 cm vagyok! Anya és én is jól vagyunk és persze Apa is ! Hanna Kép
Vendég

Susy! Én is egy pohárral (kb. 2,5 dl) iszom egy nap és kevés mézzel ízesítem - nem tudom, azt mennyire lehet... Én is elfogadhatónak találom az ízét!
sinaszi

Ibernuska! Nekem is ilyen egybefüggő jóslóim vannak!

zsebi_baba

HATALMAS GRATULA ZÖLDINEK!!!

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Zöldi-család! Ezer gratula! Gyógyuljatok gyorsan és gyertek részletes hírekkel! És persze képekkel!
sinaszi

Hatalmas gratula a Zöldi családnak!!!!
Nem semmi méretekkel jött a világra a kis Hanna!

zsebi_baba

JUHÉÉÉ!!!!

ISTEN HOZTA KIS HANNÁT!!!!! SOK BOLDOGSÁGOT ÉS RENGETEG TEJCIT? ZÖLDI NEKED GYORS FELÉPÜLÉST!!!!!!

Kép
Kép
Kép
f.marti

Aida!
És hogy fogod elérni a dokid, ha tényleg itt az idő???

Boniko!
Köszönjük a hírt!!!

Zöldi!
Szupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! Nagyon nagy gratula Hannához!!! Jó egészséget és sok-sok tejcsit!!!

Kép
Kép
lbernuska

A málnalevél teát reggel kell inni éhgyomorra??Jókór kérdem mi? A nyakamon a szülés mindjárt :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Zsebi!
Akkor megnyugodtam jósló ügyben! Máskor, amikor ilyet éreztem, már bekaptam egy fájdalomcsillapítót. Fura 9 hónap után milyen ismerős még ez az érzés... :-D

Márti!
Szerintem tök mindegy, hogy mikor iszod a teát. Én mától 2 bögrével nyomok egy nap. Emelem az adagot! Sőt ma elkezdtem a homeós bogyókat is. Lehet, hogy ez összefüggésben van a hasfájásommal???

Kép
Kép
lbernuska

[quote="lbernuska"]A írta:lbernuskaida!
És hogy fogod elérni a dokid, ha tényleg itt az idő???

Hát ezaz! :D Én is mindig ezen gondolkodom! :D Úgy sejtem hogyha a kórházból értesítik akkor felveszi és tudomást szerez a szülés megindulásáról.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

sziasztok átadom jókívánságokat!
lányok nekem a szülés reggelén zárt volt a méhszájam.. 11kor elkezdett fájni a pcakom, kellemetlen volt, lepihentem-..összefüggő volt, nem mérhető..inkább olyan volt mintha 2 -3 napja nem kakilsz, de kellene... délután nővérem bíztatására hivtam szülésznőt, mondta menjek be de ez biztos nm az.. 17.15 re mentem taxival dokim volt ügyeletben méhszáj zárt..ctg az már jelzett, így mondta aludjak bennt. szülésznőm mégegyszer megvizsgált felvitel előtt akkor elfolyt a magzatvíz és 2 újjnyira nyitva voltam... 18.25 kor és 22.30kor már külön voltunk..

szóval nem mindig mérhető a fájás...

bocsi, hogy ezt leírtam...
Vendég

Gratulálok Zöldiéknek a Kis Hannához!!!!!!!
(már nagyon vártuk)

Már csak Gabiért kell izgulni,vajon mi lehet velük?

lbernuska:Te leszel a következő? :lol:

KépKép
lyndee

Boniko!
Akkor folyamatos fájás is utalhat a vajúdás beindulására? Hallod ezt Zsebi? :-D

Lyndee!
Nevetnék, ha tényleg szülnék! A védőnéni rutinságát cáfolnám meg...

Kép
Kép
lbernuska

Boniko! Köszi a híreket és hogy megosztottad velünk a tapasztalatokat! :D

Márti! Én ilyeneken nem is agyaltam! Este szoktam bevágni a teát! Fürdés után! Hogy jól átmelegedjek! :)

Nekem még Cili is gyanús! Néhány napja valakinek mondta a párja, hogy még szerinte mostanában nem fog szülni... és még aznap megszült! Csak már nem tudom, hogy ki volt! Bocsánat! :oops:
sinaszi

Nos, én azért szívesen láttam volna Zöldi arcát, amikor a kezébe adják a kis Hannát! Már mennyire várták!!! Még egyszer gratulálok! Ügyesek vagytok!
sinaszi

hát csajok....belebeszéljük egymásba a szülést.... :lol:

Amióta elindultak a babák kifelé,mindig azt figyelem mikor mit érzek. :roll:
Pedig még van több mint 3 hetem és nem is szeretnék még egyenlőre szülni.
Viszont a kisbabámra már nagyon vágyom,és irigykedem a többiekre akik már a karjaikban tarthatják :?

KépKép
lyndee

[quote]A írta:kkor folyamatos fájás is utalhat a vajúdás beindulására? Hallod ezt Zsebi?

Akár ez is elképzelhető! Ma és holnap még szülhetek! Szerda után már csak a jövő héten szeretnék!!! :wink:

Egyébként az első szülésem előtt nekem sem volt semmi jele, sem jóslók, sem méhszájnyílás, egyszer csak éjszaka elfolyt a magzatvíz. A második előtt már voltak jóslók, de az utolsó vizsgálatkor még szintén zárt volt a méhszáj, és rá 3 nappal szültem meg. Úgyhogy tényleg bármi lehetséges!!

zsebi_baba

Cocacsalád: HATALMAS GRATULA! JÓ EGÉSZSÉGET ÉS SOK TEJCIT!
Vendég

Sziasztok!

Reggel óta vártam a híreket, és végre az egyik megérkezett, köszönet érte Bonikonak!

Zöldi! Éljen a világ legjobb Cocamamája és gyönyörű kislánya, Hanna! Jó egészséget, sok boldogságot nektek!!!

Kép
Kép
szeles4

Gabival mi van már!!!??? Annyira várom a Kristóf híreket is!

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Sziasztok!

Húúúúúú de beindult a babaeső!!!!

Mindenkinek hatalmas nagy GRATULA !!!!!
Jó egészséget és sok-sok tejcsit kivánok!!!!

Mi még 2in1 -ben!

Most pedig megpróbálok visszaolvasni!
Vendég

Hatalmas gratula Zöldinek és Hannának!

Berni nekem is összefüggő fájásaim vannak, mint amikor meg kellene jönnie... szóval lehet együtt szülünk??????

Sina a próféta szóljon belőled!

Az előbb annyira elkezdett szakadni a hó..., de már abba is hagyta, csak maszatolt...

Kép

Kép
dcili81

Zöldinek!

Gratulálok! Örülök, hogy az egész család jól van! Gyors felépülést és sok tejcit kívánok. Nagy boldogság, hogy Hannát végre a kezetekben tarthatjátok.

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Zöldi, hatalmas gratula!!!!!! :D :D :D :D

Én ma voltam UHn a korhazban, 32oo grammra becsülik a sulyt most..
Azt mondta az uhus doki, kevesebb a magzatviz az átlagosnál... na irány a szülőszoba, dokim megvizsgált, azt mondta burok ép :shock:
Na, akkor mi folyt tegnap?
A vizsgálat maga egyébként állatira fájt, vérzek is, doki mondta ez normális, feküdjek. :shock:
Zöldi férjével én is taliztam, monda mindjárt betolják a műtőbe.. Mági, akkor nem sokkal kerültük el egymást... :D

Berni, Te leszel a kövi? Hogy vagy?

Egyébként a szülőszobán állat nagyüzem van, tele a vajudó is. A szülésznéni mondta, hogy a hó miatt van. Azt mondta, a december közepi mamik sorban szülnek... :shock:

Kép
Kép
zsiraf8

hahó!

sina:

annyira vagyok boszi, h a vip szobát pont aznapra foglaltam le a kórházban!!!!durva:)

ibernus:

hát igazad lesz, tegnap már nem aludtunk éjjel:)folyton szopizni akar, este 10től hajnal 3ig nyomtuk felváltva a sírással (szélgörcse van sztem de ha nem etetem sír) ja és csuklással:) aztán 7ig aludt, majd onnantól du 1ig megint az éjjeli műsor. most azóta alszik ugyh megyek is feküdni amig nem kel fel rohadt fáradt vagyok.

zöldinek nagy gratula!!!!!!a gátseb miatt cserélnék vele..

andy

Kép
andy30

Andyboszi! Akkor én mikorra foglalja le az alapítványi szobát??? :lol:
Remélem, hogy Ti is csak a front miatt vagytok nyűgik és minden visszaáll majd!!!!!

Cili! Látom, hogy Te is sürgeted már az időt!
sinaszi

Köszi az infot a teáról! :P En azt hittem többet kéne inni,de akkor maradok a napi egy bögrénél! :wink:

Zöldi Anyu!
Gratulálok Hanna babához! Gyors felépülést és sok tejcsit kívánok nektek!!!!
Kép

Cili!
Irigyellek a karácsonyi vásár miatt!!!

A végén még egymásba beszéljük a szülést! Azért decemberre is maradjon pár!!!!!!!!!!!! :wink:
susy75

Zsiráf!Cili!
Kiteregettem és ennek hatására enyhült a hasgörcs, de maradt a keresztcsont környéki fájás. Szerintem én még tuti 2in1 leszek egy darabig... Amúgy Zsófi most is pörög... :-D

Andy!
Kitartás! És aludj, amikor csak bírsz!

Nálunk szakad a hó... :-D

Kép
Kép
lbernuska

Zsiráf!
De akkor mégsem irány a szülöszoba!!! :roll:

Márti!
Nem kell éhgyomorra inni, én ma délután föztem! :D
susy75

Zöldi!

Nagy-nagy gratula Hannához! Kívánok neked mielőbbi felépülést és sok tejcit Hannának!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Zöldi! gratulálok Hannához!

Kép
Kép
Kép
erika26

Susy, bocsi ezt nem értettem :shock:
(Zsiráf!
De akkor mégsem irány a szülöszoba!!! )

Bocsi, nem tudom hogy kell idézni :oops: [/quote]

Kép
Kép
zsiraf8

Enikő! apa kamion sofőrként dolgozott az utobbi pár évben, de van több szakmája is. Talán ebben a legkönnyebb munkát találni, de most úgy néz ki nem lesz egyszerű.

Kép
Kép
Kép
erika26

Sziasztok!!!

Zöldi!!!Hatalmas gratula neked Hannához,szép nagy baba lehet.Gyors felépülést és sok tejcsit kívánok nektek.És várjuk a képeket!!!!!

Gabi!!Ez nem ér ám,épp tegnap bezéltük meg h küldöm neked az sms-t ha nálunk majd lesz vmi,mert te utánnam vagy kiírva,erre tessék....Kíváncsi vagyok mi van veled,sok sikert neked is.

Szeles:tök szupi h nem kellett bent maradnod a kórházba.

Susy szupi lett a táblázat!!

Aida:veled mizu?Elmúltak a görcsök?

solya051020
Káld

[quote="lbernuska"]Z írta:lbernuskasiráf!Cili!
Kiteregettem és ennek hatására enyhült a hasgörcs, de maradt a keresztcsont környéki fájás. Szerintem én még tuti 2in1 leszek egy darabig... Amúgy Zsófi most is pörög... :-D

na a keresztcsont környéki fájás az volt nekem is... :wink:
Vendég

Boniko! Köszönjük a híreket Zöldiről! És minden információt szivesen veszünk, amit velünk megosztasz!

Andy! Ne akard elcsrélni a gátsebet egy hasi műtétre! Rosszabbúl járnál!
Szobát lefoglalni? Hogyan? Hisz senki nem tudja mikorra kell!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Erika! Szorítok nektek, hogy sikerüljön mielőbb egy jó munkát találni!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Sinaszi:nagyon szép a babasarok.

Látom ahogy visszaolvasok,nem csak nekem volt rossz éjszakám.Nem is tudom mi volt velem,a hátam majdnem leszakadt,se ülni se állni,és pláne feküdni nem volt jó.Alig aludtam vmit,de azért ma du sikerült egy picit bepótolni.Igaz a hátam megint fáj,meg tök hányingerem van egész nap. :roll: :roll:
Olyan vok mint a mosott........ááááááááááááááááá!!!!!!! :? :? :?

Csajok mennyire igaz az h szülés előtt a baba már nem annyira aktív?Lehet ebben vmi igazság?

solya051020
Káld

Még egy kérdés:már többször láttam h erről a málnalevél teáról írtok.Ez tulajdonképpen micsoda?Mire jó?Mennyit kell inni belőle?
Bocsi ha ezekre a kérdésekre esetleg már egyszer válaszoltatok,most nincs kedvem visszakeresni... :oops: :roll: :?

solya051020
Káld

Zsiráf!
Azért írtam, mert az uhus doki mondta neked a kevesebb magzatvíz miatt, hogy irány a szülöszoba! Jól értettem???? :roll: :oops: Lehet, hogy nem...
susy75

Solya!
Köszi! :lol:
Málnalevél tea a méhnyakat puhítja, rugalmassá teszi. A 36. héttöl lehet inni. Lerövidítheti a vajudást, gyorsabb tágulást eredményezhet! Egy nagy bögre vízhez egy tk. teát tiz percig áztatod, utánna leszüröd. Elvileg 2-3 pohárral lehet naponta.
susy75

Én is kérdeznék :?

Miért kell meleg vízes fürdőt venni ha jönnek a fájások?

KépKép
lyndee

Lyndee!
Melegvízes fürdőt akkor szokták javasolni, ha a fájások össze-vissza jönnek. Ez vagy elmulasztja őket (akkor csak jóslók voltak), vagy rendezi őket.

Kép
Kép
lbernuska

Lyndee!
Hogy el tudd dönteni igazi vagy jóslóak-e!
Ha igazi, akkor a meleg fürdö után se múlik el, viszont a josló fájások igen! :wink: 8)
De ha tuti biztos vagy benne, hogy ezek már szülési fájások (rendszeresek és erösek) akkor nem kell fürdeni, hanem irány a kórház... :lol:
susy75

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?