Új privát üzeneted érkezett!

Aida szerintem már nem kell szedned. Én mióta nem szedem semmi komolyabb görcs, vagy keményedés.

Vera nem semmi, emlékszem az elején azt mondta, lehet, hogy átmlsz decemberre. Iza valószínű meghallhatta és ehhez tartja magát... 8)

Sina kitartást! És ne izgulj, néha nekem is vannak olyan pillanataim, hogy te jó ég, hogy fogok megbirkózni az anyasággal, de simán menni fog!

Kép

Kép
dcili81

Boci! Uh-on mekkorának saccolták a manódat? Én sem szeretném a 40. hét végéig halogatni a dolgokat! Bár! Ha Mesinek ez a jó, akkor nem bánom! Köszi a biztatást! Apa szokta mindig azt mondani, ha előjön egy-két hülye félelmem, hogy én leszek a világ legjobb anyukája! Azért én sokszor esem kétségbe már most is... Mi lesz, ha Mesi itt lesz? Remélem, hogy ösztönösen jön majd! :shock:

Boci! A sztreptod eredménye is megvan? Vagy majd most kapod kézhez? Az mennyi idő lehet, míg az eredmény megérkezik?

Manna! Bocsi, úgy emlékeztem, hogy Te szedted ezt az osci valamit... Inkább befogom a szám! :oops:

Boniko! Szia! Köszi! Várjuk a híreket Zöldiről!
sinaszi

Cili! Legyen igazad! :lol:
sinaszi

lányok,olyan lassan telik a november és most már szinte minden napra jut egy baba...én mindenképp meg szeretném várni a decembert mert annak olyan más hangulata van. :D

suzy:én is teljesen úgy vagyok ahogyan te!Mi kb egyszerre haladunk és állítólag nekem is leszállt a baba feje,de a pocimon nem lehet észrevenni.És azt a bizonyos könnyebbedést sem érzem.. :roll:

aida:én nem szedtem magnéziumot csak elevitet de azt is a 35.hétnél leállíttatta velem a védőnő a magnézium miatt.

KépKép
lyndee

boniko. Zsigmond lenne Hanna volegenye? :lol:

aida. en ugy tudom, hogy a 36. hetben kell abbahagyni.

sina. lazabbra veszem a figurat. de sajnos nem fekhetek egesz nap natha ide vagy oda, mert nincs aki megcsinalja. ha elment a healt visitor megyek a baratnom anyukajaert. o majd segit egy par orat. meg szerintem athivom anyosom holnap delutanra.

a babam az elmult ket napban tobbet mozog, mint elotte. ennek en ugy orulok. :lol: :lol:

Vera! Hajraaa! mikor inditjak be, ha nem indul meg magatol hamarosan?

KépKép
KépKép
mush589

Boci, Lyndee!
Akkor jó, nem vagyok egyedül. Na meg hát tapasztalatom semmi, nem tudom ,hogy is kéne ennek lennie!!! :roll: :oops:

Aida!
Ha gondolod a 36. hét körül abbahagyhatod. Nekem a dokim azt mondta, hogy szedhetem tovább,mert ha beindul a szülés,akkor a magnézium ugyse ér semmit.
susy75

Értem. Akkor magnzézium ennyi volt.. Kicsit félek, hogy nem szedem, kb két napra rá megszülök. Magnézium mellett is vannak erős fájásaim.

Lányok, nagyon erős, viharos kb 5 percenként jelentkező 30 mp-es fájásaim vannak.. Csak úgy a semmiből. Ha nem múlik el negyed órán belül párom hazarobog (1 óra mire hazaér) és megyünk be a kórházba... Azért remélem még nem.. :?

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Aida!
Nehogy te legyél a következö. Bár ha erös és rendszeres,akkor tényleg irány a kórház!!!! :? :roll:
susy75

suzy:ebben én is így vagyok.tapasztalat semmi.De ahogy elnézem a topic fele megszül még novemberben...gyűjthetjük a tapasztalatokat :lol:

KépKép
lyndee

Sinaszi: az én dokim nem becsül, nem híve ennek. Szerinte akkorákat lehet tévedni, hogy nem akar senkit feleslegesen idegesíteni. Amikor manuálisan vizsgált és megtappintotta a hasamat, mondta hogy hűha jó nagy gyerek. Aztán megmérte UH-n és mondta, hogy nem is nagy, tök átlagos méretekkel rendelkezik. Amúgy én ezen a számolós oldalra beírtam az adatait és ott 3100 gramm körüli súly jött ki!
A streptot nem tudom mikor lesz meg, de szerintem holnap megmondja. Annyit mondott ha nem jó és pont nem találkozunk akkor telefonál.

Aida: próbálj egy jó kis zuhit venni, és ha az sem segít akkor irány a kórház.
Vendég

Aida:
ha a fájások 50-60mp-eseket elérik, és egy órán keresztül ininmum tartanak, akkor ne várjatok, irány a korház!

Susy:
én azt olvastam, hogy első gyereküket szülő nőknél van akinek közvetlenül a szülés előtt ereszkedik le a pocija...

Kép
Kép
Kép
f.marti

Sina!

[quote]P írta:elenkázó! Igen! Amikor megvettük, akkor feltettem a képet... Néhányan kritikával illeték, aztán még valaki ilyet vett... Hiába, változnak az ízlések!

Hát, én erre nem emlékszem....én is feltettem képet, mikor majd' 3 hónapja megvettük, de nem kritizálta senki....még azt hiszem, Sarmi kérdezte is, hogy hol és mennyiért vettük... :roll:

Susy: Szia neked is! :lol: :lol:
[quote]A írta: kétórás 9,1 az sok

...és röhej amúgy, mert én rendszeresen mérem magamnak itthon, és majdhogynem ideálértékeket produkálok.... :shock: valszeg annak köszöhető ez, hogy egyes kisebbségiek nem tudják, mi az hogy sorban állni, és kivárni a sorodat, és így hiába megy oda az ember előbb, hogy biztosan akkor legyen levéve a vér, amikor kell, ha ilyen egyének miatt meg pont a vérvétel előtt bosszantja fel magát azon, hogy eléje pofátlankodnak, mert nem bírnak elolvasni 1 darab papírt az ajtón és nem ismerik a legalapvetőbb emberi normákat... :evil: (bocsi, de az ilyeneken mindig úgy fel tudom húzni magam.... :evil: :evil: :x )

Csináltam még vonalzót, elkezdődött a nagy visszaszámlálásunk! :shock: :D
bébic

No, letusoltam meg összerámoltam még a hiányzó dolgokat a mama és babapakkomból, de most enyhültek ezek a fájdalmak. Szóval egyelőre maradunk 2in1. :D Remélem. :)

lyndee: Ide is küldheted a képet priviben!

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Márti!
Jó tudni! :lol: Akkor még nem szülök.... :wink: :wink: :wink:

Bébic!
Akkor ezért lett sok a cukrod, az idegtöl!!! :evil: :evil:
susy75

Mush: Igen, jól láttad, nagyon rövid a hajam, amúgy már régóta, az esküvő után levágattam rögtön. (igazából csak az esküvő miatt növesztettem meg anno) Most úgy nézek ki, mint aki fiatal....hihihi.... :P :D :D

Hú, egyfolytában Zöldin jár az eszem, hogy mi lehet velük...plusz még az is, hogy egy hét múlva én is hasonló cipőben fogok járni, mint ő....és ő olyan bátor, én meg tök beszari vagyok.... :oops:

És Gabival mi lehet? Nagyon drukkolok nekik is! :D
bébic

Aida: Izgulok értetek is!

Susy: Tuti, hogy attól! És ha ma a dokim szóvá teszi, neki is el fogom ezt mondani.....ennyire car rencert, komolyan.... :?

Én meg nekifogtam most már egész komolyan készülődni, bár nekem nincsenek fájásaim, abszolúte semmi (csak derék, meg a jobb forgóm, de pociban semmi), de azért ez a nagy babaeső rám is rámijesztett! :shock:

Drága szüleimtől kaptunk egy sterilizáló+cumisüvegmelegítő+zöldségpároló masinát, azzal gyakorolok éppen. :P
(Ha valakit érdekel esetleg, 7900 Ft volt, (úgy tudom, az AVENT meg a többi jóval drágább, mi ezért nem is terveztünk venni...) meg tudom adni, hol lehet beszerezni. Igaz, nem valami ismert márkás cucc (olasz gyártmány), de tökéletesen megfelel a célnak és jól is műxik! :D )
bébic

bebic. akkor legyszi kerunk rovid haju kepet! :lol:
nem vagy te eszari! igenis betor lesz 1 het mulva!

van egy pattanaso is. felhaborito! :twisted: :wink:

KépKép
KépKép
mush589

Még itt vagyok, még egyben és egyelőre csillapodtak a fájások. :D

Bébic, Neked is programozott császárod lesz? Miért? Bocsi ha már itt megbeszéltétek..

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Ja, bogyó-kérdés: Én még mindig be-be kapdosok egy-egy Magne B6-ot (főleg olyan "haeszembejut" alapon), sőt Elevitet is szedek még mindig néhány naponta, plusz minden este kalciumot és C-vitamint is. Nem tartom valószínűnek, hogy ezzel ártanék a babának, főleg ennyire a finisben...

Na, megyek készülődni, este nődoki, és még be kell vonszolnom magam a városba, mert a férjem nem tud értem jönni....hú, fasa lesz, BKV rulez... :?
Viszem neki a szemész papírját, kííííváncsi leszek, mit mond rá....
Majd jövök a hírekkel! Pá!
bébic

Boci! Én leginkább azért várom a méreteket, mert a buksiját mindig nagyobbnak mondták a koránál. És az ugye objektív, nem tippelős érték és van jelentősége a szülésnél. Bár tudom, hogy annyira nem számít, de azért az ember mégis hezitál rajta... Szóval a strepto 1 hét alatt megvan? Akkor 2 hét alatt tuti el is vész az eredmény! :shock: :lol:

Bébic! Pedig így volt! Már nem is tudom, hogy mi mikor vettük. Arra emlékszem, hogy Neked tetszett, talán Zöldi kifogásolta, hogy a pelenkázás nem a falra merőlegesen, hanem azzal párhuzamosan történik. Aztán még valaki írt hasonlót. Arra is emlékszem, hogy Sarminak tetszett - a Tietek! :lol: Amúgy nem lényeg! Csak úgy írtam... Ízlések és pofonok különbözőek! Természetes, hogy nem tetszhet mindenkinek ugyanaz! Asszem, hogy nagy harcok mennének a cuccokért, ha így lenne! Na, meg a másik, hogy nálunk egyébként is mind a Leksvik sorozatból vannak a bútorok és ez is szempont volt! :D Tényleg! Ti teljesen berendezkedtetek már? Nem kaptam sem választ, sem fotókat! :evil:
sinaszi

Nem tudok elszakadni tőletek lányok! :D

Mush: szégyenlős vagyok.... :oops:

Aida: Az erős rövidlátásom miatt. De épp tegnap meséltem itt a többieknek, hogy pénteken voltam szemésznél, aki azt sem tudta, mi van a szememmel (nem tudta, hogy hívják azokat az izéket, amiket látott a szememen.... :shock: ), de azt közölte (3szor is), hogy ő nem vállalja a felelősséget, ha bármi baj történik.
Úgyhogy végül nagy szenvedés után valami olyasmit írt a papírra, hogy a retinám nem tapad 100%osan ott, ahol kéne neki (az nem esett le neki, hogy ez a lényeg, emiatt lesz császár, nehogy a retinám leváljon az erőlködéstől és megvakuljak...) és hogy ha mégis természetes szülés lenne, akkor viszont nagyon kíméletes szülést javasol (jelentsen ez bármit is....).
Magyarán: ez is, az is, aztán döntse el a nődoki, mi lesz végül, és így vállalja ő a felelősséget! :shock:

Ja, és a slusszpoén, ezt tegnap el is felejtettem: a lelkemre kötötte, hogy mindenképpen mondjam ám meg a dokinak, hogy ha majd még szeretnénk gyereket....de hogy ezt miért? Passz....
:roll:
bébic

aida:ment a privi

KépKép
lyndee

Bébic.. ez durva. :( Amúgy meg nem vagy ám besz*ri, mindenki besz*ri a lelke mélyén de aztán mégis erős. ;)

lyndee, délután felteszem, megkaptam!

Nekem meg most teljesen elmúltak ezek a buta jóslók így elmegyek a hasznos holmik vásárára. :D Majd jövök!

Addigra remélem még lesznek babahírek!

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

halihó!!
Csajok!
Én most jöttem a klinikáról, és láttam Zöldit meg azt hiszem a tesója és a párja volt ott. Akkor tolátk le a szülőszobára,kicsit hallgatóztam, azt mondták, húzódik kicsit a csaszi, azt nem tudom miért, de jól volt! :)
Olyan édesek voltak Apuka és tesója, látszott, hogy tök izgatottak!
Mikor végeztem ctg-n,akkor még nem volt neki műtét, mert Apuka lent volt a szülőszoba előtt! Ez 11 körül volt.

Na ésCTG:
hát leküldtek a dokihoz, mert túlzottan aktívan mozog magzatom, ésa szívhang is szporább az átlagnál. Dokim szerint ez nagyon jó, mert jól érzi magát a hapsika ,csak éppen engem szed szét.. :? Azt mondta, akkor lenne gond, ha"kussban lenne a gyerek". Na hát olyat ő sosem csinál:)
Szülésznőnél is voltam ,megbeszéltük, hogy egyenlőre maradunk annál, hogy hanyagoljuk az EDÁ-t, nagyon nem szeretik.
Megnyújtja a szülést, kitolást, és majdnem egy óra mire szúrnak és hat is...Szóval megyünk spontán szülni, szülésznőm azt mondta, majd gyorsan szülünk:) Úgy legyen!

Gabiról van valami hír???

Kép
Kép
Kép
mágnes

Sinaszi: nekem is nagyobbnak mondták mindig. Aztán a 33. heti UH-n azt mondta a doki, hogy nem is olyan nagy inkább szép kerek, most a 37. hetin is azt mondta, hogy a korának megfelelő, ekkor 92mm volt!
Vendég

Mágnes: köszi a hírhozást Zöldiről. Izgulunk érte! Az a jó, ha sokat mozog a gyerek!
Vendég

Sina: Jaj, én sem azért írtam, csak tényleg nem emlékeztem erre, arra sem, amit írtál, hogy Zöldi mit mondott....de miért baj, hogy falra merőlegesen pelenkázok-e vagy sem?....Na, mindegy, tényleg nem lényeg! Nekünk teccik, oszt pont! :lol: (Mellesleg ebbe a Leksvik sorozatba mi is beleestünk teljesen, a TV-polc is ilyen lesz majd, meg még az előtérbe is tervezünk egyet venni idővel.)
Hát, a berendezkedés még csak nagyjából van meg, elsőnek a Kismanó szobáját akartuk rendbe tenni valamennyire, így a miénk még eléggé "légüres tér", de majd idővel meglesz az is. Éppen múlt héten rendeltük meg a franciaágyunkat, de sajna vagy csak akkor lesz meg, mikor én a kórházban leszek, vagy utána. :(
Ígérem, most már fogok hozni pár képet! :)
bébic

Aida: Jó vásárt! :) Örülök, hogy jobban vagy!

Mági: KÖszi a hírt Zöldiről, akkor izgulok tovább! :wink:
Beni baba meg hadd szedje csak szét az anyukáját, ez a dolga! :lol:

Ákos baba néhány napja komótosra vette a figurát, nem mondom, hogy nem mozog, mert azért még eléggé aktív, de már olyan kis lassan, ráérősen....néha kidugja a lábát, megcsikizzük neki, aztán visszahúzza...olykor egész jól el játszunk ezzel egy ideig... :D

Közben úgy döntöttem, előbb eszek, utána megyek összevakarni magam. :P
bébic

hat ez a noci nem volt itt sokaig. o az, aki majd jon latogatni, amikor a bebi megszuletett. szoval gondolom, akkor o is egy fajta vedono lehet. elegedett volt mindennel.

nagyon izgulok zoldiert! magi koszi a hireket!
meg gabiert is.

ebedelek, aztan megyek a baratnom anyukajaert.

berni. neked milyen volt a vedono latogatas?
hozzank holnap delutan jon majd. :D

KépKép
KépKép
mush589

mush igen az egyik :wink:

valóban még mindig csúszás van..így izgulhatunk... hétfőn mindig ez van.. de ma azért kibújik kismenyem :lol:

Magne B6ot én kb 36.hétig szedtem.. hogy a fájásokat már ne gyengítse...

további szép babásodást... nemsokára mindannyian megtapasztalhatjátok azt a mennyei érzést, amit mi is Augusztus 5.én....
Vendég

Sziasztok!

Látom azóta lettem plussz fejlemények (Gabi), de Zöldiről és róla sincs még semmi hír.
Nagyon beindultak a dolgok! Rám nem nagyon hat a hidegfront. Bár Dani is mikor született előtte hetekig azt ismételgette a TV, hogy 2x annyi baba születik ebben a nagy melegben én meg majdnem sírva néztem mindig a babákat, mert nálunk meg semmi nem volt.
Ma szedem én is utoljára a Panangint, már csökkentve (3*1). Kíváncsi leszek utána mi lesz!
Ha holnap születne, akkor a két gyermekünk között kerek 16 hónap, azaz 1 év 4 hónap lenne.

11.25. NST
11.26. Vérvétel
11.27. Vérvétel eredmény, Védőnő, háziorvos, délután Nődoki

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

ja és a 39.héten szültem :lol: thát 2 hétre rá
Vendég

Edóci!
Remélem mire korházba kell mennetek az utakat megtakarítják! Azért az nem semmi, hogy minden télen ez van Mo-n! Leesik egy cm hó és leáll a közlekedés!

Erika! Sajnálom, hogy pont most szünik meg a párod munkája, de biztos talál hamarosan másikat! Mi a foglalkozása?

Laura! Örülök, hogy hazaengedtek! Nagyon hangulatos a karácsonyi diszítésetek!

Sina! Mesi nálatok jobb szülőt nem is találhatna magának! Ezen a szervízes dolgon csodálkozom. Kb 2 éve hátulról belénkjöttek és nekünk a szervíz pikk-pakk elintézett mindent. Kb 1 hét alatt kész volt az autó és a biztosító fele mindent a szervíz intézett.

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Bébic! Jó étvágyat! Azt nem tudom, hogy miért, de Zöldinek ez a pelenkázó nem volt szimpatikus!

Mági! Köszi a Zöldi híreket!

Gabi vajon vitt magával telószámot? Remélem, hogy gyorsan és könnyen lesznek túl mindketten a szülésen!!!

Berni! Írd le, milyen okosságokat mondott védőnéni!

Boci! Én utoljára talán október elején voltam uh-on. Vagyis asszem a 31. héten... Azt már nem tudom, hogy mikor volt. Akkor emlékezetem szerint 82 volt a BPD. Nem is azzal volt igazán gond, hanem a HC volt 2,5-3 héttel nagyobb az átlagnál! Bízom benne, hogy ez csak sima apai örökség! :lol: Szervi eltérés nincs és ez a lényeg!
sinaszi

Vera:
lehet igazad van, tegnap éjjel olvastam ,lehet tul fáradt voltam viszont én a 3.-ikat szülöm hamarosan és nekem nagyon le van ereszkedve a hasam már elég régtől
ugyhogy ez is egyénfüggő, szerintem
:lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Mushinak is jó étvágyat!

Enikő! Szerintem már a biztosítók és szervizek között is nagy a bizalmatlanság... Meg hát hozzuk a formánkat! Egyébként az okozó KésH-s (sose tudom, hogy hogyan lehet az and-jelet előhívni :oops: ). Jelenleg még mi is náluk vagyunk és hát vicc, amit művelnek. Nem kaptunk csekket az utolsó negyedévre. Telefonon nem tudtuk elérni őket, ezért a Netrisken keresztül megtudtuk a számlaszámot és utaltunk. Erre pénteken jött felszólító levél, hogy most már fizessük be az esedékes díjat, amit mi már rég a Netrisk segítségével befizettünk! Szóval érdekes dolgok vannak! Dehát most mondjam azt, hogy még július közepén megrendeltük az ablakcserét, augusztus 18. volt a szállítási és beszerelési hi. és mai napig nem készült el teljesen. Persze a pénzt kifizettük! És már fogyasztóvédelemmel ajánlott levélben fenyegetőztünk. éppen 1 hónapja vették át a levelet! Azóta sem történt szinte semmi! És ez ismerősön keresztül ment!!!! :evil:
sinaszi

Aida és azok akiknek gyakran van jósló fájása, ezt találtam:

Jósló fájások (a szülés megindulása előtti 2-4 hétben, óránként néhány alkalommal, mely napokra abbamaradhat, majd ismét indulhat, a jósló fájások a vajúdás tényleges idejét lerövidítik, mintegy levonódnak a vajúdás idejéből a végelszámolásnál, tehát akinek tényleg effektív jósló fájásai vannak annak a szülés során rövidebb ideig, kell vajúdnia.)

Kép
Kép
Kép
f.marti

Kép
Kép
Kép
f.marti

Sziasztok!

Én bf-en voltam ma délelőtt, amivel majd egy fél órát elkinlódott az Uh-os nő. Pedig egyébként egy 2 perces vizsgálatról van szó. De lényeg, hogy jó lett. Szerdán kell mennem NST-re, meg akkor meg is vizsgál a dokim, merthogy csüörtökön utazik el, és vasárnap jön vissza. De szerinte megvárom. Úgy legyen!!!! A jövő hétfőt néztem ki magamnak :wink: Egyébként ma éjszaka nekem is elég erős jóslóim voltak, de nem rendszeres, inkább elhúzódó tompa fájdalom.

Mush! Megfázásra nagyon jó még a Corisalia, torokfájásra pedig a Homeogene 9!

Zöldiért és Gabiért szorítok!!!

zsebi_baba

marti. akkor aida nagyon gyorsan fog szulni! :lol: :wink:

KépKép
KépKép
mush589

Mush! Nem semmi, hogy te mennyit dolgozól! Mielőbbi jobbulást neked!

Aida! 36 hét után nem kell szedni!

Sina! UH-val sajnos a buksiját sem tudják pontosan megmérni! Minden attól függ, hogy feskszik a baba, ki és hol méri, mivel a buksi nem szabályos kerek.
Elsőnél nekem a végén szinte naponta mérték és mindig más adatot!
Nem semmi, hogy kifogjátok a balhés cégeket! Az ablakokat muszály volt előre kfizetni?

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

még mindig semmi? pedig közben már betoltam egy hambit.... :?

Kép
Kép
Kép
mágnes

Mushi! Tényleg! Neki lesz itt a legkönnyebb dolga, hiszen emlékezetem szerint nem kevés ideje vannak jóslófájásai!

Aida! A mg-ot én is a betöltött 36. héten fejeztem be! Paráztam, mert én is sokat keményedtem előtte, de hála Istennek nem éreztem nehezebbnek ezt a másfél hetet, ami azóta eltelt...
sinaszi

Mush:
hát bárcsak igy lenne :lol:
Nekem is vannak naponként keményedések, jóslók, van amikor olyan erős, hogy kaparnám a falat, de mindig elmulik....Mondtam is a páromnak, hogy lassan ugy megszokom, hogy nem fogom tudni mikor kell menni és itthon szülöm meg :shock: Erre párom nagyon megijedt :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Lányok!
Aki iszik málnalevél teát hány bögrével iszik egy nap??? :roll:
Meföztem az elsö adagomat. Annyira nem rossz!!! :D
susy75

Juj akkor nekünk villámszülésünk lesz! :D Legyen úgy. :) Kiegyeznék egy max. 3-4 órás szülésben. :D De Noli baba úgyis megviccel. Mindig viccelődik már mióta bennem van.. :)

Gabiról hírek???

Én kinek írjak sms-t ha esemény lesz? Én eléggé a végén vagyok. Talán mági van még utánam.. Mágnes, neked mehet az sms ha Noli baba elindul kifele?

Tök jó volt a vásár, vettem csuda jó dolgokat nagyon olcsón. :D

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Enikő! Azt hittem csak én nyugtatgattam magam azzal, hogy nem pontosan mérik - az én szememmel nézve - a buksit, combit, pocakot, de akkor most Te is megnyugtattál! Köszi!

Ablak! Előleg volt fizetve! Aztán Aug. 30-án kezdték beszerelni (majd 2 hét csúszással!), amikor is már a régieket kiszedték és kicsomagolták az újakat, beszerelték, akkor derült ki, hogy nem azt hozták, amit megrendeltünk. De mivel t. ismerősben bíztunk és mondta, hogy mindent kijavítanak, kifizettük naivan a másik felét is! Aztán kiderültek durva beszerelési hibák és túlszámlázás! Már azon is agyaltunk, hogy a csalás, mint bűncselekmény is megállja a helyét, és feljelentem azért is, de bennem azért van emberség. Tudom, hogy kisgyereke van a csávónak és tudom, hogy mivel jár egy ilyen eljárás. Én nem akarok kicseszni vele. Csak hát az az érdekes, hogy mi tényleg hosszú hetekig türelmesek voltunk és szerintem a csávó röhög a markába! És ha még mesélnék arról, hogy szinte nem vettünk olyan nagyobb értékű terméket, amin a garit ne kellett volna érvényesíteni! A családban mi vagyunk a mesedélután tárgya! Mi is már csak röhögünk kínunkban! :roll: :oops:
sinaszi

Aida! Milyen vásárban voltál? Mit vettél?

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Susy! Én egy csészével iszom naponta. Szerintem sem borzasztó, de nem is jó! :wink:

Nekem is vannak jóslóim, ennek ellenére a méhszájam még teljesen zárt!

zsebi_baba

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?