Bellana,
most beleolvastam a nyari topicba es osszezavarodtam. Most az volt a gond, hogy bekuldott a korhazba vagy az, hogy nem ment be o is?
Meg olvastam, hogy valaki irta, hogy o azert is felhivja a dokit /este 8kor is
/, hogy csinalhat-e ezt vagy azt. Na, ettol en kiakadnek a doki helyeben
?
Ilyenkor megertem, hogy nem adjak ki itt Gyorben a szamokat /mellesleg az otthoni, vezetekes szam benne van telefonkonyvben, ott el lehet erni azert./
En neha ugy erzem, tul van misztifikalva ez a terhesseg-dolog. /Sheila, ne nezz ide
/ Szerintem egy egeszseges, problemamentes terhessegnel nem kell ennyit aggodni, normalis eletet kell elni. Tudja az ember, hogy emelgetni ovatosan, de nem teljesen kimeloen; mozogni, ahogy bir
; enni esszel, gyogyszert nem kapkodni; mi van még?
Engem pl. a mostani dokim az eddigi 4 vizsgalatbol tenylegesen csak az elson vizsgalt, nem is hianyzik. Nem kemenyedek, nem faj, akkor mit turkaljon? De biztos van, akinek ez nem tetszik, mert ot meg az nyugtatja meg, ha foglalkoznak vele. Nem vagyunk egyformak, mondom sokadszor
Sheila,
hat, a profilkeped alapjan azert edzesben vagy, nem csak a hasfalad
Mobilszam: akkor eszerint nem csak az en dokim volt ilyen titokzatos? Nekem egyebkent nem hianyzott a szam. Egyszer ugyan begorcsoltem es be is fektettek par napra, ugy a 25-dik het tajan, de akkor epp ugyeletes volt a dokim, mazlim volt. Lehet, hogy ha nem ertem volna el, most en is maskepp beszelnek, ezt nem tudom.
Akkor vegulis beert a doki vagy mar csak a vegere? Azt en is megfigyeltem, hogy csak az utolso pillanatban szolnak ki a fogadott dokinak, tenyleg nem kapkodjak el a behivast
"büdi-paji kaka"
Nalunk ma Reka szolalt meg mely hangon: budos kolyok
Apa szokott igy morogni vele, en sose hasznalom. De amikor kerdeztem, hogy ki szokta ezt mondani, aszondta, "Anya"
>21. hetet tapossátok: húha, így telik az idő?
hajaj, sokkal gyorsabban, mint mikor "egyedul voltam" Most Reka lekot rendesen
. Ezert nyugodtan kezdj majd bele Te is
Zsuzsa,
ugye hogy masodik babanal mar nem aggodik annyira az ember? Egyszeruen nincs ideje ra
Rosszulletek miatt tovabbra is egyutterzes, drukkolok, hogy hamar elmuljanak.
Megnyugtato, hogy te is hamar pocakosodsz
WC
Ismeros tema. En attol felek, hogy egyszer vendegsegben is nyitva hagyom az ajtot, csupan megszokasbol
Hajra beszed
Es Elod milyen joszivu
Tenyleg, Bera, Bringa?
Mai tudomany: megy teljesen onalloan a nadrag le- es felvetele. Mar regota erett, csak a felvetelkor hatul a pelusban mindig elakadt
Viszont most a pulover a soros, na ez egy remalom. Ugyanis leveteskor a fejen athuzza, ezaltal, hatraszorul a ket karja es innen se elore, se hatra. En attol felek, hogy a nagy tekergozesben, ahogy probalja levetni, hanyattesik es vagy kitori a kezet vagy elore esik, es akkor lefejeli a padlot ugy, hogy nem tudja a kezet letenni. Egyik sem tecc
Viszont nem engedi, hogy segitsek neki, akkor heves hisztirohamban tor ki. Kuzdunk
-Afonya