Új privát üzeneted érkezett!

aida. te sem tudsz aludni?

KépKép
KépKép
mush589

Remélem hamarosan jönnek a hírek, hogy Kristóf baba megérkezett! :D

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Most nem igazán, mert nagyon erős jóslókra ébredtem. :( Várakozom, hogy most mit csinálnak ezek a fájások. Jönnek-mennek-múlnak-erősödnek!? Próbálom figyelni. :) De most ahogy felkeltem jobb lett.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

ulj be egy kad vizbe. ha jobb maradj otthon, ha nem mulik, akkor neked is irany a korhaz! :lol: :lol:
en megyek es probalok visszaaludni!

KépKép
KépKép
mush589

További szép "éjszakát"! :)

Azért én még benttartanám kicsit Noel babát. Még vagy 2 hétig legalább. :)

Mióta vagy fent? (ha még nem mentél el aludni)

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

gabi:sok sikert.szoritok neked.,

aida:mi ujság,elmultak?jobban vagy?

Kép

Kép
nikianya21

Niki, igen most jobb, ahogy felkeltem. Bár épp most feszülgetett be, de ez fájdalommentes így nem érzem, annyira vészesnek. :)

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

most nekem is elkezdtett huzodni alul a hasam.nagyon nehezen állok fel.:S

nem baj,mi ügyik vagyunk :) kihuzunk még egy kis időt.

Kép

Kép
nikianya21

Remélem is, főleg én! :D Ha már idáig egyben maradtunk Noelkémnek még legalább 2 hétig bent kéne maradnia. :)

Viviennek is mondd meg, hogy még 38. hétig legalább tartson ki anya pocijában! :)

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Eltűnt mindenki? :) Én maradtam talpon. Megyek mindjárt én is pihenni még...

Zöldi mikor babázik? Hánykor lesz a császár?

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Na jól van, akkor én is elmegyek még lepihenni, remélem mire felkelek Kristóf baba megszületik! :D

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Jó reggelt Csajok!
Ma végre kellemesen telt az éjszakám. 1 pisiszünettel végig aludtam. Szuper volt!!!

Susy!
Nyelőcső égésem még nem volt, de sokszor fájt már. Ez nálam akkor szokott előfordulni, ha sokat ettem és gondolom a gyomrom nyomta. És fekve szoktam csak érezni, és akárcsak Sina, csak az egyik oldalamon fekve.

Én támogatom a táblázat ötletét itt a topikban. Őszintén szólva én csak ezt szoktam olvasni. Szóval én személy szerint örülnék, ha itt is össze lenne foglalva a topikos babák sora.

Sina!
Nagyon szép a babaszobátok! Tetszenek ezek a sötétebb barna színek.

Mági!
Nem irigyellek az ügyintézés miatt! Hihetetlen, hogy ezekre nincsenek bejáratott utak… Annyira idegesítő tud az ilyen lenni!!!

Bébic!
A szemész orvos nem semmi! Az árnyékos pocakfotód szuper!!!

Andy!
Szuper, hogy Regina továbbra is ilyen jó baba! Én egyszer valahol azt olvastam, hogy az első héten még a baba is a születés általi sokkot piheni ki, aztán indul be csak igazán. De inkább legyen nagyon nagy szerencsétek és maradjon ilyen nyugis a kiscsaj.

Gabi!
Mennek a drukkok!!! Szorítok nagyon!!! De mondtam, hogy nem ér beelőzni!!! :evil:

Zsiráf!
Nálatok mi újság??? Vannak fejlemények???

Vera!
Nem gondoltam, hogy ennyien fognak téged beelőzni...

Kép
Kép
lbernuska

Jó reggelt!

Végre csatlakozhatom BErnihez, és elmondhtaom, hogy jó éjszakám volt. Egy pisiszünettel 10, 5 órát aludtam. Rég volt ilyen. A lábaimon meg sem látszik, hogy terhes vagyok, olyan szépek...., sehol a puffadás!

Gaby: áááááááááááááááá ügyes légy!!!!!

Köszi mindenkinek a nyákdugós hozzászólást. Igen kérdés volt, bocsi ha nem annak tűnt. :roll:

Ma reggelre arra keltem, hogy kicsit görcsölök..., ez nem túl jó. Majd meglátjuk mi lesz belőle...

Kép

Kép
dcili81

Jó reggelt!

Gabi! DRUKKKK!
De tegnap még arról volt szó, hogy kivárod a decembert :wink:

Sina! nagyon szép a Mesi sarok, nekem nagyon tetszenek a bútorok!

Zsiráf! igen Biatorbágy mellett van és szerdánként szokott jönni a csaj. Én megvenném neked szívesen, csak azt kéne kitalálni hogy jut el hozzád. Klinikára mikor mész?

Kép
Kép
Kép
erika26

Gabi! Mennek a drukkok!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Sziasztok!

Hazajöttem!!! Megbeszéltük a dokival, hogy ha a belgyógyász csütörökön javasolja a befekvést, akkor befekszem (nagyon esélyes, mert doktornő nem alkudozik). Annyi szülés volt a hétvégén, hogy színig van a kórház, talán még örült is neki, hogy alkudoztam egy kicsit, meg nehéz lett volna nem észre venni, mennyire taknyos vagyok. Szóval csütörtökön fekszem be. Az NST teljesen rendben.

Gaby, Zöldi! Nagyon szorítok és várom a híreket!

Üdvözlettel: Laura

Kép
Kép
szeles4

Sziasztok

Micsoda babaeső! :lol:

Andy,bb,Sarmon: Hatalmas gratula,jó egészséget és sok tejcsit nektek! :lol:

Zölddi,Gabi:Drukk nektek! :D

Aida
Jobb most már?

Sina
Nagyon szép lett Mesi szobája! :D

Susy
Nekem alapból is van refluxom,én már nem érzem hogy égne,csak hogy fáj a gyomrom és a nyelőcsövem. :(

Én ma megyek ctg-re,aztán pénteken is.Kíváncsi leszek rá,mi lesz.Csütörtökön azt mondta a dokim próbáljam meg átvészelni a hétvégét,ha fájna igyak egy felest! :shock: :lol: Bár szombaton az idegességtől azt hittem megszülök. :oops: :roll:

edoci

laura. de jo hir, hogy hazaengedtek!!! :lol:

emlkeztek, hogy mit szedett manna a nathajara?

hulla vagyok, de kalapalnak, igy nem hiszem, hogy tul sokat tudok pihenni, de azert most megprobalok meg visszafekudni.

berni. cili. jeeeeee! ataludt ejszaka. :lol:

KépKép
KépKép
mush589

edoci. miert voltal ideges szombaton?

KépKép
KépKép
mush589

Sziasztok csajok!

Ámulok és bámulok,hogy mennyire elkezdődött a babaeső!És még decemberig van egy hét!

gabi akkorra van kiírva amikor én és lehet már babázik? :shock:

Zöldinek mikor lesz a csaszi?

Vera:jó sokan beelőztek :lol:

Aida:én elég hiányos vagyok a tábliba,mit küldjek még hozzá?

KépKép
lyndee

Szép napot!

Először is GABI: húú drukkolok ezerrel. Remélem minden rendben és Kristófot már a karodban tartod!

Sinaszi: nagyon szép Mesi babasarka. Aha péntek, bár én nagyon nyűgös vagyok. Éjjel azt hittem menni kell. Iszonyúan fájt a derekam, mensi szerű görcs+kisfiam olyan erősen nyomta magát lefelé a lábával, hogy még a könnyem is kicsordult. Vártam egy fél órát, de el tudtam aludni, így gondolom ez csak valami jósló lehetett. Azóta semmi.

Andy: hát nagyon ügyes kislány ez a Regi. Köszi a kutyás hozzászólást! Nagyon kíváncsi vagyok, hogy a milyeink mit szólnak majd a bébihez.

Mush: pihizzél egy kicsit!
Vendég

Szeles: örülök, hogy hazaengedtek. Gondolom te is megnyugodtál!!!
Vendég

Laura! örülök, hogy haza engedtek!

Nekem most van olyan sírhatnékom megint. Úgy voltam vele, hogy nem idegeskedek azon, hogy apának nincs munkája, de ma menta papírokért és így ez már végleges. Mi van ha nem talál másik helyet és jön a baba nemsokára. Nagyon aggódom.
Bocsi, hogy sírok nektek itt a nagy babaesőben.

Vera! hogy vagy? mostmár beszélj Izával, hogy igyekezzen!

Kép
Kép
Kép
erika26

Erika: próbálj megnyugodni. Hidd el apa hamarosan talál melót. Te most Gergőre koncentrálj! És ha sírhatnékod támad, hát sírjál. Jobb mintha magadban tartanád!
Vendég

Mush
Azért próbálj meg pihenni! :wink:
Leesett az első hó,behalt a 10-es út szombaton hazafelé,se haza nem tudtunk jönni,se vissza Pestre. :twisted: 7 órától 10-ig sehova nem haladtunk! :twisted: Több kilóméteres sor állt. :twisted: Végül egy vasútállomáson otthagytuk a kocsit és hazajöttünk vonattal,este 11-re hazaértünk,de hajnali fél 2-kor még remegtem az idegtől és néztem az órát hogy hány percenként keményedik a hasam. :roll:
Persze ezek után azon idegesítettem még saját magam hogy most ha menni kell szülni,hogy megyünk vissza Pestre,mert ugyan az én kocsim itthon volt,csak azon nincs téli gumi. :roll: S az út is behalt. :roll:

Erika
Remélem hamar megoldódik a helyzetetek,drukkolok hogy apa minél hamarabb találjon munkát!

Laura
Örülök hogy hazaengedtek!

edoci

Sziasztok!
Hu ha, itt pörögnek az események rendesen!!! :lol:

B.B HATALMAS GRATULA ÁDÁM-CSABA BABÁHOZ,
SARMI NEKED MEG IRISZ BABÁHOZ!!!!!
SOK BOLDOGSÁGOT ÉS RENGETEG TEJCSIT!!!!!

ZÖLDI, GABY csuriban kezem lábam értetek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:

Erika:
nagyon sajnálom, hogy igy alakultak a dolgok nálatok, most nem jön jól ez a munkanélküliség :cry: , de ne aggódj, megoldodik! Nekünk is pont igy volt az első gyereknél, hogy mielőtt megszületett volna kirugták a párom... De itt vagyunk élünk! :wink: Van egy olyan mondás, hogy ha az Isten ad báránykát, akkor legelőt is ad hozzá!!!
És ha sirni akarsz itt, nyugodtan megteheted!!!Azért vagyunk, hogy nem csak a jót osszuk meg egymással!!!

Szeles:
de jó. hogy hazaengedtek!! Pihizz amennyit csak tudsz! :wink:

Sina:
Olyan kis barátságos a Mesi sarok! :lol:

Mushi:
küldöm a gyógypuszikat! Igyál sok-sok folyadékot és azt hiszem az oxiloco....jó a torokfájásra... :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Hu Edoci, nem semmi! Nem fáztatok meg, remélem! Nyugodj meg és pihizz sokat!

Kép
Kép
Kép
f.marti

Sziasztok,

Nalunk a tegnapi folyás ota semmi.. :shock: :shock:
Pontosabban vannak görcsök, de jönnek,mennek, illetve a derekam nagyon fáj...

Erika, tök szupi lenne, szivesen el is autozom erte szerda vagy csut delelott akar Herceghalomra is, vagy ha megbeszéljük hova :D
Klinikára most hétfő-kedd megyek, aztán ki tudja mikor, mert ctg-re a privát rendelőbe járok. :roll:

Gabi megy a drukk ezerrel, és Zöldi, Neked is :D

Kép
Kép
zsiraf8

Cili!
Örülök, hogy sikerült neked is jól aludnod! :-D Én csak 8 órát aludtam, de megint álmos vagyok. Azt hiszem ebéd után jön a folytatás. :-D

Szeles!
Örülök, hogy kaptál egy kis haladékot a befekvéssel kapcsolatban!

Mush!
Jobbulást! Nem tudom, mit szedett Manna... De szerintem extra adag C vitaminnal, mézes teával és ágyban fekvéssel nem árthatsz!

Erika!
Nagyon sajnálom, hogy pont most kerültetek ilyen helyzetbe! Az talán megnyugtató lehet picit, ha van olyan rokon, barát, ismerős, akitől szükség esetén tudtok kölcsönkérni. Nálunk Apa nyáron dekkolt itthon 2 hónapig munkanélküliként. Még mindig nem hevertük ki anyagilag, főleg, hogy tavasszal vettünk házat... Ráadásul most meg nekem 0 a bevételem, mivel a tb 2 hónapot csúsztatja a táppénzt... Múltkor én is bőgtem ezen egy sort. De szerintem jobb ha kijön, sírj csak bátran!!!

Edoci!
A helyedben én is egy ideg lettem volna! Miért nem bírták letakarítani az utat??? Ez hihetetlen!!! Hétvégén nekem is az jutott eszembe, ha egy hatalmas hóesésben jönne rám a szülhetnék, akkor mi lesz??? De Apa megnyugtatott, hogy be fog vinni, akármilyen idő is legyen majd. :-D

Kép
Kép
lbernuska

Sziasztok!

Nem semmi! Most pedig Gabi lep meg mindenkit! Mennek a drukkok nekik is!!!!

Köszi a babasarokdicséreteket! Remélem, hogy Mesi is jól érzi majd magát! :)

Erika! Remélem, hogy minél hamarabb találtok munkát! Drukkolok Nektek is! Nem tudok okosat mondani, csak reménykedem, hogy hamar kikerültök a hullámvölgyből! Próbálj nem idegeskedni ezen!

Szeles! Örülök, hogy kibekkelted a befekvést! Reméljük, hogy a belgyógyász is támogatja az ötletet!

Edoci! Nem semmi "kaland" így az utolsó hetekben! Valszeg én is pipa lettem volna!

Boci! Hasonló a helyzet nálam is... éjjel 3x volt fáájás, ráadásul percre pontosan 20 percenként... De a 4. már nem jött! Apa ma volt szervízben. Legjobb esetben is csak jövő héten szerdán lesz kész a kocsi, és akkor is lehet, hogy még nem fizet a biztosító, tehát max. úgy hozhatjuk el, hogy vagy saját zsebből fizetünk, vagy esetleg átiratjuk casco-ra...De akkor az plusz 2-3 nap... Szóval elegem van! Lehet mégsem szülök 28-án! Majd szerdán dokibácsi megmondja... És akkor lesz az uh is, így ott sok minden kiderül!

Mushi! Nem tudom, hogy Manna mit szedett (valami osci izét....). Én, amit ajánlani tudok - szintén homeopátiás - Homeogene 9. Én ezt szedtem a torokfájásra és 1 nap után elmúlt. Nem túl erős, tehát a nátha tüneteit nem olyan hatékonyan gyógyította. Bár lehet, hogy az volt a baj, hogy csak 1 napig szedtem, amíg a torokfájás elmúlt!
sinaszi

Sinaszi: OK, de majd jelezz, hogy mikor menjünk szülni! :lol: :lol: :lol: Mekkora szívás ez, hogy nem te vagy a vétkes és mégis neked kell várnod!!!

Mush: én is oscoli....-t szedtem. Engem helyretett!
Vendég

Boci! Ne is mondd! Ezekkel a biztosítókkal néha a hócipőm tele! Szerintem mi most 250 ezret ki sem tudnánk fizetni... És már látom előre, hogy a szervíz sem fogja normálisan elvégezni a munkát! Eddig 2x volt casco-ra csináltatva... (1. még e1 hónapos sem volt a kocsi, amikor lemezig karcolták... 2. ahogy az elsőt megcsinálták, 1 hónap nem telt el, amikor savval leöntötték...), de mindkét alkalommal vissza kellett vinni a szervízbe, mert nem festették le rendesen, nem tették vissza az ajtót rendesen stb. A 2. után 2x kellett visszavinni és persze az egyik elemről azóta pattog a festék... Ennyit a szervizekről is! Na, mindegy! Ez a mi formánk!!! Már kezdem megszokni! Valamelyik nap éppen ezen sírtam el magam, hogy mi olyan szerencsétlen párosítás vagyunk párommal, és szegény Mesinek milyen balfék szülei vannak... Na abbahagyom, mert megint elsírom magam!

Szülés! A szerdai eredmények tükrében megtárgyaljuk, hogy mi legyen, oké!? Neked mikor milyen vizsgálat van a héten?
sinaszi

edico. nem volt egyszeru napotok! meg jo hogy nem faztal fel!

KépKép
KépKép
mush589

Sziasztok!

MUSH: Sinupret a homeopata szer neve, remélem, nálatok is lehet kapni.

GABI: Nagyon drukkolok! Lehet, hogy már babázol is??? :D

Én is nagyon rosszul aludtam el éjjel, de szerencsére mostanáig aludtam, egyhuzamban. Ma pakolok egy picit és ha nem zuhog a hó, lemerészkedek a városba. Már tényleg csak pár teendőm van....adventi koszorúk, apa műtősruha, cérnakesztyű...

Olyan semmiheznincskedvem hangulatom van. Állandóan azon töröm a fejem, hogy vajon Domonkos mikor akar kibújni.

Kép
mannababoca

Zsiráf!
Akkor majd megnézem és megbeszéljük, hogy kerüljön hozzád. A számodat elmentettem.

Köszi csajok mindenkinek a vígasztaló és biztató szavakat, kicsit jobban is érzem magam!

Mush! pihizzél sokat és jobbulást!

Kép
Kép
Kép
erika26

Képzeljétek, az előbb hívott a védőnénim, hogy mindjárt itt lesz. Október eleje óta ígéri, hogy jön és elmondja, hogy mik a szülés beindulásának jelei és hogy mit kell az első napokban tenni a babával. Már beletörődtem, hogy nem fogj jönni... Tuti elalszok majd az előadásán. :-D

Kép
Kép
lbernuska

Gabi!
Mi egynapra vagyunk kiírva!!! :P Kristóf úgy látszik megunta odabennt!!!! :lol: Ügyik legyetek!!!!!!!!!! :P :P :P

Bernuska!
Nálam mindegy, hogy fekszek vagy állok, ha rámjön az égés! :cry:
Bár nem minden nap van...

Cili!
De jó ,hogy nem dagadsz!!! :wink:

Mush!
Homeopatázd magad, és pihizz!!!!

Igazából nálam inkább a poci keményedések vannak, görcsölni mostanság nem szoktam. Ja meg éjszaka mikor felriadok, hogy pipilni kell,akkor szokott kicsit fájni a hasam alja/derekam.

Zöldi kinek ír sms-t??? Lehet, hogy már Hannázik??? :?: :roll:

Ja kérdezni akartam, hogy az hogy van, állítólag a kismanóm már hetek óta egész mélyen lent be van ékelödve, viszon a hasam szerintem még nem ment lejebb. Vagy ez nem függ össze??? :roll: :roll: :roll:
Még fájnak a bordáim,meg ez az égés is tuti attól van, hogy fent van minden szervem!!! :? Szóval én nem érzem az a megkönnyebülést,amiröl írnak, ha leszáll a poci!!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára susy75 2008.11.24 11:38-kor.
susy75

erika. kitartas. biztos vagyok benne, hogy apa talal majd valami munkat! ha nagyon rahajt talan meg karacsony elott. ne keseredj el! lesz valahogy, mert olyan meg nem volt, hogy sehogy sem volt! :lol:

sina. neked meg kitartast a kocsihoz. ha akkor a szervizek se itt se ott nem jok. de mi legalabb kaptunk kolcson kocsit addig, amig csinaltak a mienket. persze jol nem jartunk vele, mert vadi uj volt, es nem volt rairva, hogy kolcsonzos kocsi. valaki feltekeny lett es osszekarcolta az oldalat. koszi. szoval egy csomo penzt arra is ki kellett fizetnunk.
azert remelem idoben megkapjatok a kocsit. ha nem marad a mento vagy ismeros. ne torj le!

berni. elkezdtem az oscillot, meg c vitamin. fekves? azt mostanaig engedhettem meg magamnak. szerdaig ki kell uritenem a konyhat! meg van meg egy csomo mosni valo. szerda utan annyival lazabb lesz, hogy nem kell foznom, mosnom, mosogatnom. :lol:
rosszkor jott ez a megfazas. varhatott volna meg ket napot.

neha eles fajdalmat erzek a poci also reszen a szemerem csont felett. masnak is van ilyen? ez gondolom mar a felkeszules a szulesre. kemenyedeseim eddg is voltak, de azok nem fajtak. de tegnap ejjel ota neha vannak ezek a fajos fajtak is. :shock:

zoldi mar biztosan olelgeti Hannat. :lol:
remelem Gabinak sem lesz tul hosszu a vajudas.

KépKép
KépKép
mush589

[quote="lbernuska"]
írta:
lbernuskaÉn támogatom a táblázat ötletét itt a topikban. Őszintén szólva én csak ezt szoktam olvasni. Szóval én személy szerint örülnék, ha itt is össze lenne foglalva a topikos babák sora.

Ejnye-bejnye! Ezért dolgoztam legalább 5 napot keményen még akkor hogy meglegyen szépen minden egy helyen! :evil: :(
Teljesen lelomboztatok.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Sziasztok!

nem tudom itt ír e valakinek Zöldi, Nekem ígérte, de eddig még semmi.. de ha kapok sms-t üzenek... :wink:
Vendég

[quote="lyndee"]
írta:
lyndeeAida:én elég hiányos vagyok a tábliba,mit küldjek még hozzá?

Ha a kismami.net -es táblára gondolsz, akkor onnan még a tervezett név hiányzik meg a kórház pontosítva esetleg. Meg egy kép. :)

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Húúúúúúúúúú de hideg van kint! Az embernek élni nincs kedve ilyen hidegben. Belegondolok, hogy a kis pockokat ilyen hidegben fogjuk hazahozni...

Manna nekem is csak ezen jár az eszem, hogy mikor fog kibújni. Tegnap amikor lefeküdtem, akkor megbeszéltük, hogy akkor jön, amikor ő úgy érzi, én már nem sürgetem.

Mush nem tudom odakint van-e olyan, hogy Sinupret. Én ezt szedtem, van csepp, bogyó, oldat. Nekem ez vált be köhögésre, meg náthára. Homeós, úgyhogy nyugodtan szedheted.

Boci én most érzem magam így, fáj a hátam görcsölgtek, de Dani csendben van. Ma reggel kb 5-t rúgott aztán azóta csend.

Ja lehet sikerül apával megegyezni a második neven, így lehet, hogy megkapja a Leventét is.

Suzy az án hasam is így áll, márminthogy a baba lent, de a pocak nem igazán. Kérdezgetem a párom, de azt mondja szerinte még nincs igazán lent.

Kép

Kép
dcili81

[quote="edoci"]
írta:
edociAida
Jobb most már?

Megvagyok, jóslóim azok jönnek mennek. Abból gondolom, hogy jóslók csak mert sétikára múlnak, bár úgy is feszülgetek. Amúgy én nem bánnám, ha vhogy a 38. hét eleje felé kibújna Noel. Úgyis olyan nagy meg fejlődik sebesen.. Tovább nem bírnék egyben maradni. Már most nehezen bírom.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Sinaszi: hát ez dühítő!!! De hidd el, nem vagytok ti szerencsétlen párosítás! Nagyon-nagyon jó szülei lesztek Mesinek!!!!!!!!!!!!!!
Én múlt héten voltam dokinál UH-n, meg megvizsgált és vett kenetet a streptohoz. Holnap megyek NST-re, de az csak az SZTK-ba és mivel ő holnap ott van, majd megnézi. Külön már nem kell mennem hozzá, csak NST a 40. hétig hetente - amit mindig megnéz - aztán majd kiderül. De én nem akarom addig húzni!!!! :lol: :lol:

Susy: nekem is úgyanígy van. A doki szerint már szépen lent van a feje, viszont a pocim nem ment lentébb. Hétvégén beszélgettem egy anyukával és ő mondta, hogy csak a szülés előtt közvetlenül ment le a pocija, tehát ez sem jelent semmit!!!
Vendég

Köszi a biztatást! Mushi! Akkor ismerős Nektek is az érzés!
Mushi! Azért próbálj meg pihenni, mert nehezebben múlik el a nátha! Máris elfelejtetted mit ígértél tegnap??? Vagy az csak a tegnapi napra szólt? :roll: :lol:
sinaszi

Cili: na akkor te is sorstárs vagy. A kisfiam amúgy aktív ugyanúgy!!!
Vendég

Zöldivel mi újság? Jaj de várom már a híreket!!

Képzeljétek, múltkor venni akartam Noel babának télapó mintás plüss rugdalozót, de párom nem akarta. :( De végülis lett neki rénszarvasos, amire rá van írva, hogy "Én vagyok a miklulás kicsi segédje!" :D

Ma menni kéne hasznos holmik akciós vásárába de nincs is kedvem kimozdulni. :(

Ha vki még szed rajtam kívül magnéziumot, meddig kellett szedni!?
Mert múltkor az orvosom mondta, hogy 35. hét végéig még szedjem, de hogy aztán mi legyen azt nem beszéltük meg, tegnap írtam neki de még nem válaszolt. :(

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Vera, nem semmi. :D Jól egyben maradtatok! A méhlepény érettségével most mi a helyzet?

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

aida:hová küldhetem a képet?

KépKép
lyndee

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?