Új privát üzeneted érkezett!

mágnes na neeeee.............igenis kérem a fejedet!!

Kép
Kép
piciboris
 
 


mágnes, most nézem, hogy benibaba karácsonyi lesz mint anna? :lol: :lol:
piciboris
 
 


próbálom betenni a vonalzót...

Kép
Kép
piciboris
 
 

 
 

sikeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer

Kép
Kép
piciboris
 
 


Boriska:
Annával dec. 30-ra voltam kiírva, Benivel pedig dec. 31-re.-... :lol: Direkt így akartam, annak idején is ez volt az álmom, megint ilyenkor legyek kiírva :)

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


MÁGNES
Nagyon jók a képek!
A pocakod szép formás, a kislányod pedig angyalian szép!
Nekem is hiányzik az arc a képről!

ZEL
Nagyon kiváncsi vagyok a kecóra, hogy milyen szép lett! A Dulux színek kivétel nélkül gyönyörűek! Nálunk is azzal van kifestve.

BORISKA
Én is akkor születtem mint Borka, csak jó pár évvel korábban! :wink: :lol: :lol: :lol:

dita75
 
 


dita, húúúú de misztikus :P dec 25???????? de jó :wink:

mágnes, szilveszteri babót szeretnél?

Kép
Kép
piciboris
 
 


boriska:
én becéloztam a dec. 30-at, azt nagyon el tudnám viselni.. :) A lényeg, hogy Annám szülinapján még itthon lehessek.... :)

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Csajok,
ti műfenyőt, vagy igazit fogtok feldísziteni?
Kicsit off a téma, de érdeklene. 8)
katata
 
 


Katám!
Mi igazi fenyőt díszítünk. Annyi csak a probléma, hogy kezd egy kisebb fenyves alakulni a kert végében. Gyökeres 100-140 cm-es fát szerzünk mindig, aztán tavasszal mehet a kertbe. Csakhogy annyira imádnak nálunk lakni, hogy a következő évre már nem lehet kivinni tövestül a földből, így újat kell venni. :lol: Nagy dézsában, vagy hordóban van elültetve, amit szép csomagolóval szoktam körbetekerni. Mi így szeretjük!

Kicsibém! Lukács köszöni a puszikát!
( Mi is majdnem költözéses állapotban vagyunk. Fele cucc itt, másik ott, garázs a bútorraktár... Ma a fekete csizmámat kerestem. Drágám ment is néhány kört, mire előkerült. Erre mire felvettem, kiderült, hogy a lábam is hízott kicsit, a cippzárt alig tudtam felhúzni.. Na ebből csak azt akarom kihozni, hogy én sem tudom, a karácsonyi dekor merre lehet. Remélem, addigra visszaköltözünk.)

Ditus! A hálónk is Duluxszal lett átfestve. Gyönyörű bordó. Tényleg jó az a festék. Meg nem büdös, meg könnyen kezelhető. Ez itt a reklám helye.

Mágnes! A múltkor mééég nem voltáááál eltorzulva. Erősen kételkedem, hogy mostanra meg sikerült. Biztosan szép vagy még most is!

Mi ma kis családi találkozót hoztunk össze. A horvát határ mellett van egy kis kedvenc étterem, ott ebédeltünk. Közel van, könnyen kimegyünk. Imádom a tintahalat. Bucira kajáltam magam, és az egészet simán egy liter vizecskével öblögettem le. Ja és még a sofőr is én voltam. A pocakom, meg az ebédelős púpom felett épp csak elfért a kormány! :lol:

Most olyan kis álmoskának érzem magam. Pusza mindenkinek! Jó éjt!
Holnap sokat írjatok ám!!! Itthon leszek!

Kép
Kép
Kép
zel
 
 


zel, naná, hogy álmoska vagy 23 órakor! Mondd meg Lukácsnak, hogy imádom amiért nekünk integet, ha meg ellenünk, azt meg ne mondd!
Tintahal? Az a rágós karika? :roll: Fura ízlésed van :D !
Jelentem a vonalzóm szinte tökéletes, mindjárt utánállítom. Kaptam mellé még egy jó adag derékfájást. Tudtam én, hogy azért a leesett C vitaminért nem szabadott volna lehajolni, mert felállni már nem tudtam. :? Fetrengtem a konyhakövön, a péntek pokol volt, a hétvége hátonfekve, apácska masszírozásával.

Várjuk a tv-állvány, csíkokkal fotókat szeretettel!

katata, műfenyő? Mi is elgondolkodtunk már rajta többször. A cégnél olyan van, szerintem szép. Szoktunk venni hozzá fenyő illatú illóolajat, reggelente öntünk rá egy kicsit és már meg is van a karácsony feeling. Nálunk a kertben nincsenek örökzöldek, mert én tájképi kertet akartam, az Alföldre meg nem való a fenyő, így nálunk a földlabdás eleve kiesik. Marad a jó korán kivágott fenyő, ami már díszítéskor potyog, és szilveszterkor már van hogy nem a házat melegíti a kazánból.
Jól kiveséztem a témát :roll: :D .

dita, hajrá!

trinky, domo betegállományban? Vagy mikortól is?

sapé, rendeződnek a dolgok nálatok?

boriska, 1-2 hét és költözés?

mágnes, ne izélj már ezzel a fej dologgal! Mi lesz amikor megszületik kisember, nem lesz közös fotó?
Szurkolok, hogy hazagyere!

Szép hetet csajszik!
bbilona
 
 


zelem, jujj derültem megint a 'novelládon :lol: szóval elképzeltelek elől két púppal a volánnál :twisted: :twisted: :twisted:
nekünk volt cserepes karifánk is de nem bírta ki...elszáradt..

kata, szerintem idén tuti megpróbáljuk a földlabdásat aztán mint zel, kiültetjük, ha kibírja szegénykém...nálatok milyen lesz?

mágnes mágnes...na most húz mindenki fejtémában téged :lol: de hát ami igaz az igaz...múltor még nem szégyelted a buksikádat :lol:

ilonkám, idegbecsípődés? tyű az derék...jobban vagy már?

Kép
Kép
piciboris
 
 


Ilonám!
Nem is rágós!!! Lehet, hogy csak valami nem épp megfelelően elkészítettet ettél, de nekem nem tűnik rágósnak a tintahal. Igen, fura ízlésem van. Imádom a tengeri herkentyűket. Meg a tengert is..
jaaaaaj, a derekad. Sajnálom. Becsípődött egy ideg? Nem maradsz vele otthon? Vagy Apácska már jól kimasszírozta?
Sajnálom, a vonalzód hitelességét. De sebaj, itt egy újabb ciklus!!

Az én derekam és a hátam is szokott fájni...


Kicsibém! Öntözni??? A cseriskarit? :lol:
Nekünk is volt egy olyan, amit nem tudtunk életeben tartani.. Előfordul.
Egy naaaagy púp + a cicijeim. Tele vagyok elöl púpokkal! :lol:
Komaasszonyomnak mutattam a melltartómat, amit anyutól kaptam. Erre azt mondta, most hülyén hangzik, de ő már megnézné a cicimet is. Nosza, mondom, ilyen még nem volt. Nézte, elkerekedett a szeme, szája elé kapta akezét, hogy atyaúúú risten, mekkora csöcsid lett?! Konkrétan belepirultam. :oops:

Kép
Kép
Kép
zel
 
 


ez nagyon édi zel :shock: :lol: megmustrálták a kismamis 'csöcsikéidet? cukkki vagy!
figyesz, nekem azt mondta a védőnő, hogy a szülés után lesz ám csak a haddelhadd, Pamela Anderson jön cicinövesztő receptér...nem hittem neki. de tényleg óriásiak lettek, fájt is nagyon...zelem csak egy tanácska, majd ha megszületik Lukács, már mindjárt amikor belövell a tej lehet kicsit finoman maszírozni zuhanyzásnál a cickókat, nekem nagyon bekeményedtek sajna, sőt be is csomósodtak :cry:

ilonám. most akkor megjött a menzeszed? ha igen, akkor gratula, nagyon gyorsan túltetted magad rajta, puszi.

Kép
Kép
piciboris
 
 


Sziasztok Lányok,

bocs, hogy ilyen sokáig nem jöttem, de rengeteget dolgozok, próbálom lezárni az ügyeimet, hogy ne hagyjak itt semmit a kollegákra. Amikor meg hazaérek, már csak az alvásra van energiám. :oops: :oops:

Odry, gratulálok a picikéhez, nyugis szép várandósságot kívánok Nektek.

Boris, a gyönyörű a kisebb Boris, és mindjárt 11 hónapos. Nagyon telik az idő........

Ilonkám, remélem nyomtalanul elmúlt az a fránya derékfájásod. Jó, hogy apácska ilyen helyzetben szakszerű segítséget nyújt.

Zel, örülök, hogy végre ott a fény a költözés alagútjának végén. Mikor üzemelitek be a kályhát? Igaz kismama övvel vezetsz??
Én már nem vezetek, mert kicsit gáz a reakcióidőm. Pénteken egy csuklósbusz vágott elénk - nem figyelt a kedves sofőr - és majdnem levitte a mamiülés részt. Olyan mérges lettem, hogy mondtam apjuknak, azonnal álljon meg mert én pofánverem a nyomorultat. :oops: :oops: Na, úgyhogy jobb ha nem én vezetek, mert csak botrányba keverednék :D :D
Lukács-lakról tegyél majd képet okés?
(Fenyőfa: mi erdei fenyőt veszünk, mert azt februárig is kibírja, anélkül, hogy hullana a levele, és úgy szeretem)

Katám, már csak két nap a tesztig, érzel valamit??

Domo, hős vagy, hogy ilyen sokáig dolgozol. Nekem már az utolsó hetem ketyeg, persze még bejövök egy-két hétig átadni a cuccaimat, de utána annyi dolgom lesz a szakdogával, államvizsgával, babszoba festéssel, hogy nem fogok unatkozni.

Kismamik, tök jó látni, hogy mindenki jól van, és mindenkinek milyen szépen telik a várandóssága.
:) :)

Mi voltunk Afp és genetikán, minden tökéletes. Az orvos most már szinte biztosra azt mondta, hogy lánykánk lesz, vagyis idézem "szegénynek nincs herezacskója" :D :D Mondtam neki, hogy ugyan már hogy nézne ki egy lány h.zacskóval???? :roll:

Amúgy a kisasszony rengeteget mozgolódik, ami olyan jó..... :D Ma voltam védőnőnél, megdícsért, néztünk szívhangot, szóval jól indult a nap.

KépKép
trinky
 
 


zel milyen fenyőt vegyek ami kibírja a kiültetésig?

Kép
Kép
piciboris
 
 


Trinky!
De jó, hogy végre jöttél!
Szóval nincs szegény kiscsajnak zacsikája? Hűű. :lol: Biztosan gyönyörű lesz ám anélkül! :lol: Nagy gratula a kis nunishoz, még egyszer!
Ugye, milyen jó a mocorgás? jaj, nagyon élvezem. Csak, ha kicsit pihen a kiscsávó, megijedek, hogy nincs-e valami gond.
Sima biztonságival vezetek. Csak csalok. Először bekapcsolom, beülök és csak a felső pánt alá bújunk be. Így is tart, és ne nyomja a pocit. A mamiöv meg 11 eft. Én azt az összeget most másra kell költsem.
Teee! Ne idegeskedj!

Kicsibém! Nem tudom, milyen fenyőt vegyél. Mi sima, rendes fenyőt szoktunk, csak annyit kérünk mindig az erdésztől, hogy jó nagy földlabdával, hogy a kis hajszálgyökerek ne nagyon sérüljenek.

Kép
Kép
Kép
zel
 
 


Ja, Trinky! Már rendesen fűthetünk a kályhával. Annyira jó meleget csinál, hogy a nappaliban és Lukács leendő szobájában a radiátorok el vannak zárva. A termosztátot pedig át kellett a lakás másik végére tenni, mert a gázkazán nem kapcsolt be, így a konyha és a számítógépes hirtelen fűtés nélkül maradt. :lol:

Kép
Kép
Kép
zel
 
 


Zel,
én is megijedtem amikor nem mocorgott annyit, de most a védőnéni nézte a mocorgást is, és rájöttem, hogy akkor is ficánkol amikor nem érzem. Szóval nyugalom. Nem idegeskedek amúgy egyáltalán, csak ha az életünket veszélyeztetik,.... akkor meg ember legyen a talpán aki nyugodt marad.

A cserépkályha annyira jó dolog, úgy szeretnék én is. Vagy egy nagy búbos kemencét. Csak az a baj, hogy amíg emeletesben lakunk, addig nem lehet.
Te nézelődsz már Lukács babadolgai után? Hihetetlen cuccok vannak. :roll:

Tücsi, hogy van Csabi?

KépKép
trinky
 
 


Persze, hogy nézegelődök. A babaszoba bútorzata már ki van választva. Apa is belezúgott, ennél szebbet nem is akarunk keresni. Faktumbútor, Kék róka.. Már csak kicsit gyűjteni kell rá. Nagyon tetszenek a háromkerekű babakocsik. Apának is. De azon még gondolkodnunk kell, az itthoni rossz minőségű járdák miatt. Bár egy nagyon kedves ibarátném meri ajánlani, hiszen ezt is gyártják nagyobb kerekekkel. Nekünk meg az fő szempont lesz.

Kép
Kép
Kép
zel
 
 


Sziasztok!
Trinky!Gratulálok a kislányhoz!
Remélem szerdán valamit tud mondani a doki nekem is.
Zel! Cickók szülés után még duplája is lehet. Nekem már szinte most akkora, mint szoptatáskor Annával. Most kb. 91 cm.
És tényleg oda kell figyellni szülés után amikor belövell a tejcsi, mert begyulladhat és lázas is lehetsz és nem engednek haza. Nekem meg sem mutatták, hogy kell masszirozni meg minden. Utolsó este (mielőtt hazajöhettünk) én szóltam a csecsemősnek, hogy ugyan már mutassák meg hogy kell fejni, mert tök kemény volt már és nem akartam reggelre lázas lenni.
Lányok nekem már 1 hete megint elkezdtett fájni a lában combtőben. Fekvésnél alig birok megfordulni. Annával is kb. ilyenkor kezdődött és végig szenvedtem vele.
Nektek nincs ilyen?
Tegnap lezajlott a szülinapi buli is.
Külön kép van a tortáról és külön Annáról, mert nem volt hajlandó odaállni. Tavaly úgy tetszett neki még ott ült a torta mellett, de most nem volt hajlandó semmire. Alig lehetett lefényképezni állandóan jött-ment. De majd rakok fel képet.
SEGÍTSÉGET KÉREK!!!
A párotok milyen borotvát használ? Adjatok már tippeket, mert páromnak ezen gondolkodom karácsonyra, de fogalmam sincs, hogy milyet kéne venni. Azért ne legyen drága, mert 20-30 ezrem nincs rá.
bgyöngyi
 
 


trin, már nézitek ezerrel a babaholmikat? jajj az olyan jóóóó :lol:
és nagyon örülök, hogy minden rendben a kis hercegnővel! milyen szupi szívhangot hallgatni...énisénisénis :lol:

zelem, akkor majd én is így választok, nagy földlabdával, köszi :lol:

többiek?

katám, tücsi, odry, jucmuc ....sapé??

Kép
Kép
piciboris
 
 


jaaaa, trin gratula a csajszikához :lol:

gyöngyike, képzeld ilyen combfájásom nekem is volt kb. az uccsó hónapban, sőt a csípőm is fájt, mindig felébredtem rá...én párnát raktam a két lábam közé, próbáld meg, hátha segít.
párom sima borotvát használ, elektromos nincsen.

Kép
Kép
piciboris
 
 


Gyöngyi! Ne ijesztgess! Nekem most 92 cm a cicim is. Meg a hasam is. A csípőmet nem mértem... Derekam meg nincs. Néha bokám is csak kívül, a belső kis csont nem látszik.. Néhány kisebb ér elpattogott a vádlimon, meg térdhajlatban, nem fájnak, csak kis hajszálerek. de majd holnap megmutatom az új doktorbácsinknak.

Akkor ha már fejésnél tartunk. Az elektromos, vagy a kézi gép jobb?

Kicsiborisom! Ha ezzel segíteni tudtam, hát nagyon boldog vagyok. Ha meg már elültetett fenyőt veszel, nyugodtan szorongasd meg kicsit az ágat. Biztosan érezni fogod, hogy száraz, vagy potyog-e, vagy még jó kis friss, mert akkor valószínűleg él a cserépben is.

Egy hónap múlva ilyenkor már a karácsonyos jókívánságokat írhatjuk.
Rohan az idő. Nagyon rohan.

Dec. 5-én megyünk a Genesis-hez 4D-re! jaaaaaj, úúúgy várom! Lehet, hogy a család Télapós ajándéka egy -egy dvd lesz?!

Nálunk most nagyon befelhősödött. Hideg is van. Talán a hóséshez már túl hideg is. De most ha kérhetném két napig ne essen. Holnap doktorbácsi, holnapután pedig Uh... Autózok! Nem akarok hóban. Bár szeretek ilyenkor is vezetni, nem okoz gondot, így tanultam..

Kép
Kép
Kép
zel
 
 


Ja Boriska neked akartam még irni, hogy mi ha jól rémlik Normand fenyőt szoktunk venni karira, mert az nem potyog le. Igaz egy picit drágább (ma már melyik nem drága), de kb. 1-15 méteres szoktunk venni.
bgyöngyi
 
 


Gyöngyi! Visszatérek. Várjuk a szülinapos képeket! Anna egyre szebb csaj! Ti is építsetek magaslest, mint Mágnesék!
Borotva. Körkésest vegyél, ha elektromosat akarsz, az kevésbé irritálja a bőrt, mint a másik. Könnyebb annak megszokni, aki simát használt eddig. A Philipsnek vannak tök jók, jó áron, meg a garanciája sem mindegy! A három körkésesből szoktak a legtöbbet elvinni karácsonyra. ( Műszakiban dolgoztam két évig.) 15 körül már elég jókat kaphatsz.

Kép
Kép
Kép
zel
 
 


Zel! Mi vettünk egy olyan csomagot (Avent) amiben volt ha jól rémlik kettő kicsi és kettő nagy üveg hozzá cumi, kézi mellszívó, és mikrohullámos sterilizáló. Ez kb. olyan 25-30 ezer forint körül volt ha jól rémlik. De megérte, mert nem kellett külön-külön keresgélni.
A kézi nekem bevállt, de az elején nagyon megszenvedtem vele aztán práom jött rá hogy is kell használni.
Ha vizesedik a lábad akkor pihentessed (pócold fel).
nekem a hasam 87 cm.
bgyöngyi
 
 


Zel, mi asztalossal csináltatjuk a kiságyat, meg a pelenkázót. Szekrény egyelőre nem fér be.

A babakocsi választástól már párszor szétestem. Van egy-két elvárásom:
- ne legyen nehéz
- lehessen leszedni a mózes részt és a sportrészt a vázról (mert nem fér el a tárolóban)
- férjen be a kocsiba
- a gyerek is férjen bele, akár féléves korában is
- ne legyen annyira lent az ülőrész a pesti büdös levegő miatt
- legyen jó a rugózása

Ennyi...... na ilyen kocsi nincs. Most kinézem egy haberkorn variosport típusút, amit hétvégén szemrevételezek. Tesómnak is haberkorn van, csak nagy kerekes, szuper kényelmes (Haberkorn Comfort XL kombi 3 funkciós babakocsi) , úgyhogy tudom ajánlani Zel, ha ilyesmit keresel. www.arzuhanas.hu (az ára sem durva)

Boris, mikor kezditek az énisénis :D :D projektet?

Gyöngyi, köszi a gratulát, szerdán már te is biztosan megtudod, hogy mi a helyzet. (megmondom őszintén, hogy nekem egyből fiú jutott eszembe :D :D :D ) Nálam nem jelentkezett hosszabb ideig a combfájás, néha nyilal, de hamar elmúlik.
Annának utólag is puszit küldök a kis fejére.

KépKép
trinky
 
 


Úristen, fejés :D :D :D :D Nekem kézi lesz. Most nem mértem cicimet, de a 85D-s melltartó még éppen jó. A hasam körmérete meg olyan nagy, hogy le se írom. :oops: :oops: A derekam még nem tűnt el, de akkor számítsak erre is??

Zel, azért vigyázz a havas úton. A Genezis szuper lesz meglátod, ennél szebb ajándék nem is kell.

KépKép
trinky
 
 


zel, a kézi 'fejőgéppel én is küzdöttem, de amikor úgy jól kézreállt akkor már gyorsan ment... :P köszi a tippeket fenyőben :lol:
jujjjjjj de jó lesz neked 5-én :lol: :lol: :lol: majd rakjál képeket ám!!!

trin ez a babakocsi dolog tényleg nem egyszerű, én a Quinny Buzz-ra esküszöm, egy mozdulattal kinyílik (sűrített levegős) igaz nem a legkönnyebb, viszont nagyon masszív, jól manőverezhatő és szép.
külön lehet mózest és sport részt rakni rá.

kismamik!!!!! csináljatok pocakfotót :lol: :lol: mindenki :!: :!: és fejjel együtt kérjük!!!

gyöngyike, köszi, és zelnek igaza lehet, mert rémlik a nagybátyám aki nagy borotvás, a körvágósat szereti és olyat amit zsineg nélkül (aksis?) is lehet használni.

Kép
Kép
piciboris
 
 


Igen, Kicsibé! Akksis. Tölthető. Kb eg yórát mennek egy töltéssel, vezeték nélkül. Ja, és van rajtuk már pajeszvágó, meg ilyenek. Van viszont olyan is, amihez kell venni zselét is. Néha a zseléhez nem egyszerű hozzájutni.

Persze, hogy majd rakok képeket. Nem hagyhatlak ki titeket sem ebből az örömből. Mindig velem voltatok, velem vagytok!

Én pár hete raktam fejes képet magunkról... Vagyis egy hónapja. A kerilányom szülinapján készült.

Kép
Kép
Kép
zel
 
 


Sziasztok!
Bocsi még nem olvastam vissza, dög fáradt vok!
Ma voltunk a 21. napi vv-n, katonavizsgálat, és nőgyogyi.

Eszméletlen mennyien vagyunk!
Reggel egy órával korábban mentünk (6.25-re ott voltunk) és már kint hömpölygött a sor. Mi voltunk a 9.-ek és mégis már elmúlt dél mire végeztünk!
Közel 10 ampulla véremet vették, minekután majdnem el is ájultam, hulla fehér lettem ezért eldöntöttek az ágyon! Utána apának kellett leadni a katonákat, és nem mehettem be vele. Ezek egész gyorsan mentek, kb. 9 óra volt mire leadtuk a laborban a mintákat. Utána lent vártunk a recepción, mert azt mondták ott fognak szólítani hogy ha kell mennem a nőgyogyi vizsgálatra. Már ott ültünk időtlen idők óta, és már fájt a hátsóm, mire felálltam és ekkor észrevett egy asszisztens és kérdezte hogy mire várunk még. Mondom a nőgyogyira. Akkor mondja, hogy fel kell menni az emeletre. Basszus, nem ezt mondták az elején. A párom addig is sík ideg volt, eztán már alig lehetett vele bírni. Azt gondolta már rég szóltak, de mi rossz helyen voltunk. De sztem tuti nem szóltak, sztem eleve elfelejtették, hogy nekem még ma nőgyogyim is lesz, mert a kartonomat csak egy óra múlva ezután a kérdés után vitték fel az emeletre. Tehát ha nem jön oda az a hölgy, sztem még mindig ott ülnénk!
Az utazási hozzájárulásról a papírt már meg sem vártam, mert kb. délben szóltam, hogy kéne, fél egykor még semmi, a párom nagyon csúnyán nézett, úgyhogy vettem a kabátomat és mentünk! Amúgy kb. 11 körül könnybe lábadt a szemem, mert belegondoltam, hogy miért bánt el velem ennyire a sors, annyira fáradt vagyok már, és baromira unom, hogy minden ilyen lassan megy. Másfél évet vártam arra, hogy végre kezdjük az inszemeket.
Na mindegy. A lényeg hogy visszairányítottak a régi dokimhoz, hogy csináljon histerot. Utána ha minden lelet megvan akkor beszéljük meg a Szűcs dokival, hogy mikor lesz a lombik.
Nagyjából ennyi volt. Amúgy reggel nem akartam menni, mert tegnap este összezörrentünk a párommal, mert tiszta hülye volt, és ma sem volt teljesen normális, hulla fáradt voltam és amikor bement a gumishoz eldöntöttem az ülést, és rámförmedt, hogy miért fekszem el az autóban....

dita75
 
 


Sziasztok!
Nem tartottak bent :)
Elküldött a CTG-s csaj az orvosomhoz, mert szerinte Bence túlzottan aktív magzatmozgást produkál (mindig ilyen, senki sem hiszi el, hogy meggyilkol belülről :lol: Tény, hogy folyton elmászott, tőlünk zengett a szoba, mert sistergett, rúgott, csuklott, a szívhangja is szaporább az átlagnál a sok melótól. Kicsit meg is ijedtem, de dokim azt mondta, ő ennek örül, mert látja, hogy teljesen jól érzi magát a fiam odabent, akkor lenne gond, ha "kussolna " ezt ő mondta így :)
Amúgy teljesen zárt vagyok, nincs fájás, idősebbnek minősítették a terhességemet :)
Voltam szülésznőmnél is ,front van, és teltház, a dec.közepére kiírtak sorra szülnek.. Na én még nem készülök :)

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Zöldi babája megszületett ma du! :) Kislány, Hanna :lol:

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Mágnes,
húúú,ez nekem nagyon izgalmasnak tűnik!! Lehet így aludni? :D
Zöldinek nagyon örülök!!! Ezt is megéltük!!! :lol: Sokat küzdöttek és most biztos nagy a boldogság!!!

Dita,
kitartás!!! Hidd el, megéri küzdeni, hogy nekünk is sok dudorunk legyen, ami akadályoz a vezetésben!! :D Mikorra ígérik a leleteket?

Én gondolkodom a műfenyőn, mert sajnálom minden évben kidobni szegénykéket. Bár, most van már telek,l ehet, hogy gyökereset veszünk és kiültetjük.
Zel, mikor szoktátok kiültetni? Mert mi van, ha fagy lesz karácsony után. Na meg ez a nagy hőmérsékletkülönbség nem nyírja ki szegényt?

Ilonkám,
:? Mitől fájt a derekad? Jobban vagy?

Gyöngyike,
szambázik már rendesen a pocidban a babó? :D
A férjem is olyan borotvát használ, amit Zel javasolt. Nem használ hozzá semmit, zselét sem és nagyon szép a pofikája utána!
8) Az övé is Phillips.

Tücsi,
mi újság Veletek?

Boriskám,
készültök már karácsonyra? Ajándékötletek megvannak?

Trinky,
örülök a kiscsajszinak. Én is mindig lányos anyukának képzeltem el magam. Most már ilyen gondom nem lenne. Nagyon el tudom magam képzelni fiús anyukának is. :)

Zel,
várjuk a fotókat. Hamarosan akkor vége az átalakításnak és nyugi lesz!! 8)
katata
 
 


Sziasztok, ti aztán tudtok termelni! :D

mágnes, örülök, hogy hazaengedtek! Bencét simizd meg a nevemben, ügyes kisember!

zölddinek pedig tiszta szívből örülök! Nem tudod minden rendben, időre született?

dita, sajnos a BMC ilyen, néha elfeledkeznek az emberről, nyomulni kell, persze nem nagyon hagyják, de az embernek nagyon szemfülesnek kell lennie, és a doki asszisztensét nem szabad szem elől téveszteni, ő szól ha az emeletre kell menni (általában)! A párod biztosan feszült az egész gondolatától is, azért volt vele olyan nehéz. Én jobb szeretek egyedül menni, persze amikor lehet, mert alapból nehéz a helyzet, de ha még egy elégedetlenkedő pasit kell csitítgatni, attól aztán rendesen felmegy a pumpa. Szóval jobb otthonhagyni, ha nem kell tőle semmi a kórháznak.
Amúgy ne ijedj meg a hétfő az extra gáz, a többi napokon nincsenek ilyen sokan. Kitartás!

Barátainknak 3 kerekű babakocsijuk van, amiben magasan ül a gyerek, nagyon instabil, állítólag séta közben jobbra-balra dől és nagyon ügyesnek kell lenni, hogy a csajszi ki ne pottyanjon!

trinky, örülök a zacsi nélküli kislánynak! Hogy milyen humoros a te dokid!

gyöngyi és a te orvosod erre a combfájásra mit mond?

egyébként csajok köszi a derekam miatti aggódást, ma már sokkal jobb, szerencsém van a házimasszőrrel, arany keze van :D
bbilona
 
 


Zöldinek gratulálok!

Babakocsiról:
Nekünk Bébéconfort Streety van. Minden megvan hozzá, mózes, hordozó és ülőrész. Könnyen összecsukható, de kinyitva jó masszív, jó a rugózása és könnyen manőverezhető. Nekem fontos szempont volt, hogy a mózes rész és a hordozó is autós biztonsági ülésként használható. Nekünk bevált, én imádom, bár mást nem is próbáltam, úgyhogy lehet, hogy kicsit elfogult vagyok. (Ja, és nem volt rossz az ára a többi hasonló kocsihoz képest és még szép is)

Csabikám drágám köszönöm jól van. Még akadnak pöttyöcskék, de szerintem javulóban van, mióta parafinolajat sem használok a masszázshoz és a fürdéshez. Néha kicsit nyügi, mert most szokunk le az infacolról és a pocinak hozzá kell szoknia az önálló munkához. Ja, és röhej, hogy a kezén és a lábikóján olyanok foltok lettek, mint amilyen az én hiperérzékeny bőrömön szoktak lenni, szóval valami enyhe ekcémaféle. Anyu egyből azt mondta, hogy le se tagadhatnám hogy az én fiam. :wink:
Egyébként továbbra is jól működik a fecsegőkéje, de úgy tűnik, hogy szégyenlős gyerek lesz, mert társaságban csöndben marad és figyeli a többieket, de nem szól hozzá a témához - nem mint az anyja.

tücsökbogár
 
 


Ilona!
A házimasszőröd miatt még mindig sárga vagyok az irigységtől! :wink: Örülök, hogy jobban vagy!

tücsökbogár
 
 


katata, látod ez nem is rossz ötlet, hiszen úgy is kell a telekre néhány növény!
És mindjárt it a 2.nap, hacsak el nem kerül a Mikulás! :wink:

Derekam, hm már fájt egy ideje, amikor is lehajoltam azért a bizonyos piruláért, akkor állt be igazán. Kicsit aggódom, nehogy idegbecsípődés helyett vesebaj legyen, de ha nem múlik úgyis kivizsgálás lesz belőle.
bbilona
 
 


drága tücsökbogár, eszem a szívét a kis gyönyörűségnek. :D Uyge milyen jó, hogy rád hasonlít! És milyen kedves anyukád, hogy ilyeneket mond! Azt mondják a gyermek hasonlít az örökbefogadó szüleire, meglásd nem kell sok idő és mindenki ezt mondja majd :wink:
bbilona
 
 


tücsökbogár, csak óvatosan azzal a sárgasággal. Minden trükköt be kell vetnem ha egy kis masszázst szeretnék! :D
Amúgy jegyzetelek, milyen babakocsi, milyen mellszívó. Csak úgy szívom magamba a sok infót!
bbilona
 
 


Ilonám:
abszolút időre, a 38-39. hétre született. :) Császározták, ami érthető is nála, ésegészséges lányka :) Tegnap éppen CTG-n voltam, amikor a szülőszobára vitték.. :)

Tücsökbogár:
nem biztos, hogy szégyenlős, lehet, hogy már csak dacból nem akarja megmutatni tudományát :wink:

Kata:
Nagyon boldog névnapot kívánunk neked!!!!

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


ja Kata:
Olyan szép műfenyők vannak már manapság, hogy azzal is hangulatossá lehet tenni a karácsonyt. Töves fenyőn nem gondolkoztatok? Vagy nem tudnátok hová kiültetni?

Alvás:
hát már nem nagyon tudok, egyrészt izgatott vagyok, jár az agyam, de Bence sem igazán hagy pihenni, ráadásul mostmár folyton wc-re járok..:)

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


mágnes, hát te ismered zöldit :shock: :D . Jaj akkor most mégjobban örülök, hogy minden jól alakult a szülés körül.
Köszönjük a híreket!
bbilona
 
 


Ilonám:
egy topicba írunk, és volt már tali is, amin 5-10 percet tudtam részt venni, Annának menőkéje volt :) De így ismerem :)

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Mégnes,
köszi!! 8)
Zöldinek miért kellett császár?
katata
 
 


Zöldnek hatalmas gratula :lol:
Sok tejcsit kívánok,és pocifájás mentes kellemes boldogságos anyaságot!


lányok!

Tudom,hogy utáltok amiatt,hogy nem jövök mostanában.
szoktam ,ám olvasni titeket.költözés előtt állunk.Tervezem a színeket berendezéseket.Közeben csatázunk a párommal ,persze csak a pénz részén :lol: :lol: Nia mostanában sokat taknyos.

Zel!

Te kis csodabogár.Lukács biztos őrül,hogy milyen szép lakásba érkezik. :lol: Tudom nem könnyű ez a szanaszét dolog.
Nekem terhes külön csizmát kellett venni a lábamra.most leesik róllam.

Kicsiboris!

Édi vagy,hogy hiányoltál.a világos zebra nagyon szép lessz. :lol:
nekem sötét wenge lesz az alsó rész.A felső alukeretes üveg ,gázos felhajtós,szóval ez jól megmondtam.
Nia nagyon aktív,és huncut.
minden érdekli,és mindent megmászik,megnyal kipakol,és földhöz vág.
a konektor a vécékefe,és a lámpa rángatása érdekelné a legjobban. :lol: Most látom,hogy milyen szeretett éhes kisemeber!
Mi egyenlőre nem tervezünk tesót.
Bórka hogy van?Miket csinál???

Bbilona!
Neked továbbra is mennek a drukkok.
Hogyan készülsz a karácsonyra?

Sapé!

Nagyon sajnálom ,hogy a pároddal fagyos a levegő.de bízom benne,hogy minden rendbe jön?
Pontosan hol dolgozol?
Nem tudsz nekem ajánlani gyerek fül-orr gégész magán orvost??

katata!

Neked pedig nagyon Sok Boldog névnapot!!!!!!

Mágnes!

Gyönyörű pocakod van!Anna nagyon tüneményes.
Már lehet Bencével a fa alatt fogtok ülni :lol: :?:


Dita!

Nem irigyellek a tortúra miatt,de nemsokára meg lessz a gyümölcse :lol:


Bababkocsi !


Nekem ez a 4.babakocsim és már tudom,hogy milyet vennék. :lol:

Könnyen összecsukhatós,és kis helyen elfér.
Mindkét irányból tolható legyen!!!!
Külön lehessen rá mózest hordozót tenni.
Lábzsák is nagyon fontos,és az alsó bevásárló rész.
könnyen manöverzezhető legyen.
És széles a bébinek..


Szerintem a legjobbak..


Quinny,Peg perego,
Buggabo.

Csajok!

Van egy pár dolgom eladó akit érdekel.

Rúgos hinta
pihenőszék.
Captiva,Pelenka tartó
Szinte mindegyik új állapoban van.

olcsón adom :lol:
Ha senkit se érdekel beviszem a bizományiba.
m. reni
 
 


Tücsökbogár!

A pocifájásra,nekünk a greep water volt jó.
kérünk fotót a kisfiadról :lol:

Mellszívó!

Nekem az Avent isis jött be.
Nagyon szerettem,és könnyű volt vele fejni
:lol:
m. reni
 
 


reni:
a pihenőszék engem érdekelne.. melyik fajta??

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


mágnes!


brendonos nattou a márkája!
Ha a párom itthon lesz lefotózom.
m. reni
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?