Sziasztok!
Apa forgat, mi meg nem akartunk egész nap egyedl otthon lenni, úgyhogy eljöttünk anyuékhoz. Itt persze sosincs idő gépezni! Holnap már megyünk haza.
Wish,
hú, de örülök!
És mekkora meglepi, hihetetlen!
Akkor most tényleg egyidősek vagyunk?
(Már persze, ha nálam minden ok...
) Mikor mész legközelebb UH-ra, szívhangnézőbe? Én holnap után!
Zsuzsi,
nekem inkább a Borisz tetszik - persze apa csak Zoltánnak hívná a leendő gyereket!
téged meg úgy irigyellek a Müller miatt, mindig van ott vmi tutiság, ahogy írjátok többen is!
Jud,
pocakfotót majd ha minden ok lesz, meg azért ez még nem babapocak, ami nekem van.
Klassz a csizma!
Zsebi,
Olivér szerintem a legjobban otthon van el, a kis birodalmában. Mondjuk egy darabig elvan a tesóméknál is. Sőt, a múltkor a gyerekorvosi rendelőben is úgy elvolt, vittük a kedvenc targoncáját, azzal játszott végig. JA, meg az egyik traktoros könyvével!
A legjobban viszont targoncán ülve szeret lenni, mindegy, hogy mennyire van kánikula vagy hóvihar!
Bandika,
szerintem nektek már tényleg nem kell sokat várni kicsi Öcsire! Nagyon drukkolok!
Olivér megijedt a hótól, egyelőre utálja! Jó neked, hogy Balunak tetszik!
Katerina,
az én fiam nappal se tud elaludni nélkülem, de éjszaka meg addig üvöltene, ameddig bírja. Én még egy darabig nem hagyom itthon, épp elég lesz majd a kórházat átvészelni vhogy. Ti viszont ügyesek vagytok!
A kik jól hangzik, majd egyszer elkirándultattatom arra magunkat!
KÉpzeld, láttam a neten világos- és sötét rózsaszín Crocs bélelt gumicsizmát, egyből Ti jutottatok eszembe!
Olyan kár, hogy nincs fiúknak!
Milyen az a teletubbies házikó?
Orsi,
szerintem nektek biztos sikerülne spontán, mindig is viszonylag könnyen sikerültek a lombikjaitok! De vannak blasztóitok, ha jól emlékszem, ahhoz nem kell stimu, mintha csak spontán jönnének!
Kata,
nekünk egy nagyalakú Thomas-formájú Thomaszos puzzle-ink van, de Olivérnek még köze sincs a kirakásához. Mindig leveszi, hogy kirakja, de csak szétszedni tudja még.
Pompi,
nálunk is egy kín az elindulás, mindig sötét lesz, mire elindulunk valahová is.
Hát jó, akkor azért drukkolunk, hogy ne legyen pozitív, pedig milyen jó móka lenne!