Új privát üzeneted érkezett!

Sina!
Ezt találtam!!! :cry: :cry:

Reflux betegség szinte mindenkinél kialakulhat. Vannak olyan állapotok, amelyek növelik a reflux gyakoriságát. Így pl. a megnövekedett hasűri nyomás hatására (túlsúlyosság, szűk ruha, terhesség), és légúti betegségben szenvedőknél (köhögés!) gyakrabban fordulhat elő.

Jellemző tünetek
A savas reflux jellegzetes tünete a gyomorégés. Van akinél a reflux gyomorszáj-táji fájdalmat, esetleg émelygést, savas büfögést okoz, olykor a sav feljön a torokba, szájba, savas, keserű szájízt okozva.

Szóval csak hetek kérdése és elmúlik!!!!! :D :D :D
susy75

Szomorú vagyok, de ha tényleg nem elég ott... :(

Amúgy csakit én máskor priviben is megkerestem és tényleg nem szereti ezeket a táblázatokat.. Sztem nem kell erőltetni.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Susy! Én 3 napja nem iszom estére szénsavasat és azóta nincs a nyelőcsőégésem! Próbáld ki! Éppen most csináltuk meg az éjszakai teaadagomat! :lol:
sinaszi

Lehet, hogy ilyenünk van, mert a tünetek ismerősek! De mondom, nekem most tök jól elmúlt. Igaz csak a nyelőcsőégés, mert "a sav feljön a torokba, szájba" tünet mai napig előjön és sajnos éjszaka szoktam erre ébredni! :x :?
sinaszi

Cili: simán lehet. Mikor kedden mondta a dokim, hogy valószínűleg az kezdett el távozni, azt is mondta, hogy az is normális, ha nem egyszerre jön....

Asszem, lefekszem, mert borzalmas a kedvem, állandó sírhatnékom van (az előbb végigbőgtem a fürdést), holnap reggel ráadásul utsó vérvétel, úgyhogy fel kell kelni :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép

Kép
gabilany79

Cili!
Próbáltam már a Renit, de nem igazán segített. :cry:

Sina!
Akkor hanyagolom a szénsavas vizet! :roll:

Aida!
Ne legyél szomorú, a tied sokkal szebb!!!!! :wink: :wink:
èn is szoktam nézegetni az oldaladat, de ha lusták vagyunk ,akkor ez egy jó megoldás.... :oops: :oops: :oops:
susy75

Susy, szupi a tábla, bár én a kórházat is betenném, nekem pl tök jo lenne látni, ki szül még ugyanott...
Illetve betehetnénk azokat is akik még pocakosak, igy látszik ahogy változik az arány... mint a novemberieknél..

Aida, szupi az oldalad, többen látogatjuk :D

Kép
Kép
zsiraf8

Ja, még csak annyit, hogy Csaki tényleg semmiféle infót nem szeret kiadni magáról a neten semmilyen formában, ezt már többször is említette. De szerintem majd meg kell őt kérdezni...

Viszont nagyon szuper a tábla :D

Kép

Kép
gabilany79

Susy, Sina!

Korábban írtam, hogy nekem is volt ez a savproblémám, sokszor arra ébredtem, hogy tele lett a szám savval. A belgyógyász javaslatára lefekvéskor 2 db Tisacid tablettát szétrágok, kevés vízzel lenyelem és azóta semmi bajom. A Rennie kb. 2 óra hosszáig hatott nálam, ez meg kitart reggelig. Napközben meg korábban okozott problémát.

Túlvagyok hajmosáson, körömvágáson, borotválkozáson, most megyek, beszélgetek még apával egy kicsit. Jó éjt mindenkinek!
Laura

Kép
Kép
szeles4

Szeles! A télapót tényleg Zalán festette???? Jobb, mintha én csináltam volna!!! Nagyon ügyi!

Cili! Ha a nyákdugós dolog kérdés volt, akkor Gabit tudom megerősíteni! A mindenttudó könyvemben olvastam, hogy a dugesz akár 6 héttel a szülés előtt is távozhat!
sinaszi

Szeles! Köszi a tippet! Lehet, hogy kipróbálom!

És holnapra megy a drukk, hogy hazaengedjenek!
sinaszi

A télapóhoz elég sok köze van az óvónő sógornőmnek, a rajzot magát ő készítette, Zalán volt a szinező mester.

Kép
Kép
szeles4

Ja! Értem! Akkor is mesteri! :D
sinaszi

Köszi lányok! :P :P
Akkor Csakit nem zaklatom!!!! :wink:

Azért nem is akartam nagyon megbonyolítani,mert ott van Aida oldala és ott minden info megvan. :D Pl az is ki hol szül, ha jól tudom! :wink:
Vagy Aida ha kedved van felrakhatnánk ide is egy táblát azokról,akik még 2 az 1-ben vannak! 8)
susy75

megőrülök!!!
Most nézem, hogy tgyás igénylésért az OEP-hez kell mennem, ráadásul a munkáltatómnak kell(ene intéznie). A héten voltam bent, kedves gazdaságis elküldött a MÁK-ba! :evil: Még jó, hogy nem mentem el, holnap készültünk volna, tiszta hülyét csináltam volna magamból... :x

Kép
Kép
Kép
mágnes

Ja! Erika! Tényleg nagyon jóízléssel rendezted be a babaszobát! Nekem is nagyon tetszik!

Mindjárt töltök fel én is sarokfotót... Lévén nálunk csak 1 szoba van...
sinaszi

Erika, szerinted nekünk hogyan lehetne ilyen vödrünk? Ez a piac Herceghalmon van? Ez Biatorbágy mellett van, igaz?

Kép
Kép
zsiraf8

Mági! Ne idegeskedj! Elég sok meglepetés volt a napokban! Nektek még egyben kell maradni!

Gabi! Én is ma már többször tisztítottam könnycsatornát! :oops: :lol: Azért a hormonok csak nem maradnak "láthatatlanok"!
sinaszi

Kép

Szóval mi csak ilyen egyszerűen! Egy légtérben! Közelségben! :D
sinaszi

teljesen elkeserítő, hogy sem a munkáltatóm, sem a háziorvos nem tudja, hogy mit is kellene csinálni, én meg rohangálok, mint a vakegér, mert félek, hogy kifutok az időből, közben semmit sem tudok intézni! Mindenhol csak falakba ütközöm, és néznek rám hülyén, hogy ilyen esetük még nem volt, hogy valakinek a gyereke betölti a 2 évet, és rá 3 nappal van kiírva a másikkal... Ennyire egyedi eset lennék??? :shock:

Kép
Kép
Kép
mágnes

bocs, tudom, hogy most babák jönnek, és ennek kellene örülni, de már sírni tudnék tehetetlenségemben...

Kép
Kép
Kép
mágnes

susy, persze fel lehet rakni a 2in1 kismamikról ide is táblát!

Az új kismamis oldalam nem is véleményeztétek!
http://kismamaknak.hu

Még szüléskalkulátorom is van! :D Olyan büszke vagyok.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

hahó!

Na a lányom a változatosság kedvéért megint alszik:) megfürdettük fél8kor, utána evés, majd a szokásos alvás:) félóra-óra múlva keltem megint enni, és ha megint nem kelne fel éjjel, akkor hajnal 3kor is megpróbálom:)

gabriell: meddig tartott ez a helyzet nálatok? mert amúgy örülök, h ilyen nygui van, csak kicsit aggódok h nem túlzás-e ez.

Holnap megyünk mérlegért, pedig terhesen megfogadtam, h nem fogok méricskélni, de majd meg esz a fene, h hízik-e, hatékonyan eszik-e, stb. muszáj visszaszednie a súlyát, lement 2800ra szülés után. Ha megmértem jelzek h mennyi:) főleg h alig van kakija ma pl nem is volt :roll: tegnap 2. pisi is ma 4 tegnap 2 nem kevés ez?

mind1 holnap jön a védőnő, minden ilyesmit megérdezek tőle.

boci: a kuty eddig nem nagyon látta, de tuti érzi mert szaglászik a levegőbe, meg egyszer besunnyogott a szoba ajtaja elé és leskelődött. amúgy a szokásos életét éli, evés, séta, alvás(akárcsak regi:) majd ha nagyobb lesz a baba és kijár a szobájából akkor lesz ez érdekes.

Na megyek ledőlök, mert a szopizástól nagyon fáj a hátam (terhesen nem fájt) jóét mindenkinek!

ja és akkor zöldinél már ne próbálkozzak a kendővel ugye?:)

Andy

Kép
andy30

Mági! Ne idegeskedj! Remélem, hogy lesz valaki, aki majd segít Neked! Én nagyon analfabéta vagyok ehhez! És érdekes, hogy a munkáltatód is ennyire nem tudja a dolgát! Remélem megoldódik és holnap tudnak majd segíteni! Csak ne idegeskedj! :cry:
sinaszi

suzy:

ja és tök jó a táblázat (annyi h én dec.2-re voltam kiírva)

andy

Kép
andy30

laura. nagyon jokat kreativkodtatok! es az kep. Zalan nagyon ugyes!!! holnapra megy a drukk, hogy ne tartasnak majd bent!

gabi. aludj jol remelem reggelre jobb kedved lesz!

sina. milyen teat iszol?

nekem le akar szakadni a talpam a helyerol. alig birok menni. kellett nekem megint egesz nap rohangalni! :?

KépKép
KépKép
mush589

Jó estét! :)

Először is (mivel lassan már meg sem lepődöm, hogy kicsit nem tudok jönni, és csak gyarapodunk és gyarapodunk :lol: :lol: ):

Andy, Sarmi, BB: Szívből kívánunk nektek sok boldogságot, rengeteg tejcsit és kérünk kééépeket majd (Andy:tőled MÉGMÉG arról a kis tündérről :lol:)
bébic

Mushi! El sem hiszem, hogy itt vagy!!!!! :lol: Szóval! 1 pohár málnalevél tea,aztán pedig gyümölcstea... Ez most a módi... :lol:
sinaszi

Bébic! Neked is már csak 1 hét! Húúúúú! :P
sinaszi

Tényleg! Mushi! Te elkezdted végül a homeos bogyókat???
sinaszi

suzy. szerintem is jo a tabli.

aida. ne legyel mar sertodos. jobol nem art a sok. :lol:

magi fel a fejjel. remelem holnap sikerul megoldanod a problemat.

sina. nagyon meghitt a Mesi sarok!

en majd csak holnap toltok fel kepeket, mert ma nincs hozza erom.
meg itt ulok vizesen (szaradok). hajat kell szaritanom, agynemut huzni, es eltenni a kajat a hutobe. ezek utan szerintem en hullakent fogok eldolni. remelem nem artok a gyereknek, hogy nem ulok a popomon. :?

KépKép
KépKép
mush589

sina. igen elkezdtem. megfogadtam zsebi tanacsat es amint kicsit is elojon a tudatom bekapom oket, aztan kivarom a fel orat, amig ehetek, es megmoshatom a fogam.

igen meg itt vagyok, de mar nem sokaig. :lol: latod meg van egy par dolog, ami var ram. :?

KépKép
KépKép
mush589

Mushi! Neked ilyen pörgős napokkal rohanhat az idő! De azért pihenj is, mert ha megszületik a kiscsaj, akkor már nem tudod pótolni! Szerintem ártani nem ártasz ezzel, mert a szervezeted úgyis jelez, de azért tényleg többet kéne pihenned! :evil: :lol:
sinaszi

Mági: kitartás, átérzem a problémád, gyűlölöm az ilyet, nekem sajna pont a nődokimmal volt jópárszor ilyen érzésem....

Ja, voltam pénteken szemésznél: megint megállapíthattam, hogy a magyar egészségügy tényleg tele van inkompetens és hozzá nem értő emberekkel.... :x :evil:
a dokinő kerek perec kijelentette, hogy fogalma sincs, mit írjon a papíromra, ugyanis pontosan a nevét sem tudja azoknak a kis izéknek, amiket látott a szememen....ja, és hogy ő nem vállalja a felelősséget semmiért (ezt vagy 3szor elmondta :shock: ), mert igazából nem tartja indokoltnak a császárt a szemem miatt, de mivel a retinám nem tapad 100%osan oda, ahova kell, így döntsön csak a nődoki és vállalja ő a felelősséget azért, ha esetleg mégis baj történne....b@sszus :shock:

Megkaptam a véreredményem is, a kétórás cukrom most 9,1 lett...de gondolom ez ilyenkor már nem vészes, nem? Én itthon mérem egy ideje magamnak, mindig jók az eredményeim...
bébic

Szerintem én már a homeost nem kezdem el... Pénteken úgyis szülök! Bocival együtt! :lol:
sinaszi

Bébic! Biztos, hogy az a néni orvos volt, akinél jártál????

Húú! Az a cukor nagyon magas! Bár én nem értek hozzá és a topikdoktornéni most nem tud már tanácsot adni....
sinaszi

bebic. hat ez marha jo. meg a nevet sem tudja, hogy mi a bajod. :evil: :evil: nem tudsz masik dokihoz menni? aki esetleg vallalja is a feleloseget?? megse kene szetszabatnod magad, ha nem muszaj! :evil: :evil:

sina. igenis! na akkor neki kezdek a tehendoimnek, hogy minel hamarabb vizszintesbe keruljek. azert majd meg elkoszonok!

KépKép
KépKép
mush589

Mushi! Nagyon helyes!!!! :wink: :lol:
sinaszi

Ja! Andy! Éppen olvasgattam vissza, hogy 11-én írtad, hogy egy hetet még szeretnél Reginek adni! Hát ezt jól belőtted! Pont egy hét múlva született Regi! Te boszorkány vagy! Tudnál esetleg nekünk is segíteni?? :lol:
sinaszi

Sina: Jajjjj, ne is juttasd eszembe....úúúgy be vagyok tojva, hogy csak na! :shock: :?
Közben meg már nagyon várom is!
Nagyon aranyos Mesi-lak, látom, egyforma pelenkázónk van! :D :D

Ja, ezt csak nektek csinálta Apa tegnap, a lelkemre kötötte, hogy mindenképpen tegyem ám fel: :lol: 8)

Kép Bébicpoci by Apa

....az árnyékot figyeljétek a falon....hehehe.... :P :D
bébic

Na, mára eldugulok! Nyugodalmas jóccakát minden mamának és babának!
sinaszi

Bébic! Az árnyékon nagyobbnak látszik a pocakod!

Pelenkázó! Igen! Amikor megvettük, akkor feltettem a képet... Néhányan kritikával illeték, aztán még valaki ilyet vett... :lol: Hiába, változnak az ízlések! :lol:
sinaszi

Na, tényleg jóccakát!
sinaszi

Sina: jó kérdés.... és még be is vallotta, hogy nem tudja, mi az.... :?
Szép álmokat neked!
Ja, a cukor miatt nem aggódom, holnap megyek dokihoz, aztán majd ő megmondja, kell-e mégis aggódnom... :P

Musi: Hát, igazából nem is akarok én már sehova se menni, pénteken is már majdnem sírva jöttem haza, annyira fáj a jobb forgóm, hogy csak sántikálva tudok menni...és így, hogy elköltöztünk, elég messze lett a kórház....tegnap óta beállt a derekam is, felkelni már nem is tudok segítség nélkül... :roll:

Na, Apa már nyaggat, megyünk aluszni, puSSZ!
bébic

Sina!
Èdi a babasarok! Pénteken már szülni akarsz???????:roll:

Andy!
Köszi, átírom! Csak kb-re kiszámoltam mikorra lehetsz kiírva. :oops:
A köldökcsonk már leesett, hogy fürösztitek Reginát?

Bébic!!
Szijja!!! :P
A kétórás 9,1 az sok, viszont erre az egy hétre már tök mindegy! :lol: :lol:
susy75

Aida!
Nagyon klassz a saját oldalad!!!! Rengeteget dolgozhattál vele!!! :wink: :wink: :wink:
susy75

bebic. levagattad a hajad?mintha az iwiwen hosszu lett volna. :roll:

na minden kesz. en is. megyek aludni. :lol: joccakat!

KépKép
KépKép
mush589

Asszem, elfolyt a magzatvíz... Irány a kórház... még csak a derekam fáj kicsit, de az lehet az idegességtől is...
Félek kicsit...

Kép

Kép
gabilany79

van meg valaki talpon ezen a videken?
regen volt ilyen pocsek ejszakam. asszem megfaztam. nagyon faj a torkom es egyre jobban folyik a torkom.
HELP! az oscillo jo torok fajasra is?
manna. mi az a csodaszer, amit neked hasznalt?

GABI. megy a drukk! ugyesek legyetek Kristoffal!+++++++++++++
nem er beelozni!!! :wink: sot meg a vegen zoldit is beelozod! :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mush589 2008.11.24 09:33-kor.

KépKép
KépKép
mush589

Gabi! Drukk-drukk!!! ++++++

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X