Sziasztok Lányok!
A segítségeteket szeretném kérni! Röviden leírom a történetemet, ha nem haragszotok meg érte!
Szóval:
24 éves vagyok. Tavaly decemberben abbahagytam a fogamzásgátló szedését, mert a férjemmel úgy döntöttünk, hogy babát szeretnénk. Aztán pár hónap várakozás, de mensi sehol.Felkerestem egy nőgyógyászt, aki kért hormonlaborokat. Egyedül a tesztoszteron szintem volt a megengedett határérték felett. Kaptam Norcolutot, hogy meghozza a mensimet. Így is történt, aztán megint pár hónap várakozás, de semmi!
Újra visszamentem hozzá, megint írt föl Norcolutot, aztán megint semmi. Elegem lett a sok várakozásból, és mivel elég sokat kutakodtam a neten, plusz az egészségügyis könyveimben (ápolónő vagyok), arra gondoltam, hogy itt valami probléma lehet. Úgy gondoltam, talán pco-m van, de ezt mindenképpen ki kell vizsgáltatni!
Elmentem egy endokrinológushoz 2hete. Írt föl Norcolutot, hogy meghozza a mensimet, meg Clostylt, hogy legyen pém.És írt ki vérvételeket is!
Aztán a héten felkerestem egy meddőségi szakembert, akit a munkatársaim és az ismerőseim is ajánlottak, hogy megkérdezzem, ő mit gondol!
Ránézett a tavaszi laborjaimra, és azonnal azt mondta, hogy valószínű pco-m van!
Mit ne mondjak, nagyon elkeseredtem. Meg vagyok ilyedve, hogy lehet-e így babám!
Ja, és mondta, hogy ha beszedtem a clostyl, akkor a 11.naptól naponta menjek majd uhu-ra, hogy figyelni tudjuk hány pete érik meg!
Azt is mondta(az endokrinológus is), hogy fogyni kellene. Tavasz óta már fogytam kb.10 kilót, de még egy jó 10-es rajtam van, amitől szeretnék megszabadulni!
Ja, és a férjecskémnek is lesz vizsgálata 12.01.én!
Bocsi, hogy ilyen sokat írtam!
Ti mit gondoltok? Egy-két pozitív tapasztalat pco-s teherbeesésről?