Minden betegnek jobbulást!!!!!
Bulcsúnak így utólag is nagyon boldog névnapot! Most ünneplitek?
Ajándék: hát, engem tegnap akasztott ki anyós ismét: nemcsak azzal, hogy odaadta Marcinak az ajándékát (így végképp semmit nem fog jelenteni neki, ha majd valami ünnepen kap valamit!
), hanem, mert egy 300ft-os, kínai üzletben vett (!!!) játékot vett neki megint: egy trélert 4 autóval, az összes van vagy 10gramm, hiper-ultra gagyi szilánkosan törő műanyagból, lejáró műanyag alkatrészekkel. Persze semmi nem működik rajta, és nem hiszem, hogy minőségellenőr valaha is látta! És mikor ezt tegnap este meg mertem említeni a férjemnek, csak azt kaptam, hogy nekem soha semmi nem jó, és hogy nekem csak a legdrágább dolgok felelnek meg. Mondtam, nem erről van szó, de azért nem örülök, hogy veszélyezteti a gyerekek egészségét. És ekkor tört ki belőle, amit már vártam: hogy bőven elég annyi, hogy nem dobálom le a kanapéről őket!!!! Azt hittem, felpofozom!
Na mindegy, majd véletlenül valami szét fogja törni a szerencsétlen autókat....
Csak az a gáz, hogy Marcinak nagyon bejön a játék, mindenhova cipeli magával.
Nálunk ugyebár nagyon közel van a szülinap-Karácsony, így az alábbiakat vettem:
Mikulásra klasszikus kutyás persely, és egy Bob-os pénztárca. Szülinap/Karácsony (még nem válogattam szét, melyikre melyiket adom): Tesco gyurma és vízijáték, Playskool helikopter-leszálló, 2 Playskool autó, 1 Elmo-s DVD, IKEA-s sátor és alvókuckó.
Még lehet, hogy veszünk neki egy Scooby Doo-s törülközőt, mert van egy olyan pizsije, és mindig sorolja, hogy "Kupi tú". Persze a mesét még sosem látta.
Simi kap egy IKEA-s játszószőnyeget, 1 FP zenélő bocis csörgő-rágókát, s egy FP pingvines hűthető rágókát.
Családnak ismét DVD-t csinálok a gyerekek videóival.
További szép napot mindenkinek!