Sziasztok csajok.
Végre-végre hűvösebb az idő. Őrült konzervatív vagyok (ebben is) és szeretem ha ősszel van ősz, tavasszal meg tavasz....és hangolódni szeretnék lassan az ünnepekre...meg a forralt borokra.
Monyó!
Szuper az akváriumod. Ha közelebb laknál (még mindig nem néztem meg milyen messze a határtól, mert én ugyen Shengen melléki vagyok) bizony vennék tőled.
Az új lakásunkba van is a falba tervezve egy akvárium. Nincs is ennél szebb dísz egy házban szerintem.
Fog kálváriához kitartás, jó volna ha már túl lennél rajta.
Kokusz!
Legalább kipihened magad. És már nem fájsz alul?
Angyal!
Kicsit amiatt vagyok szommer, hogy nem együtt vagyunk babások.
De majd a másodiknál:) Vagy inkább csatlakozzam be vmikor?
Zseblámpát kigubiztam Szana széjjel van karmolva... Olvasom valahol, van pici hányinger? Kell az jobb ha van tünet mintha nincs, bárki bármit mond!!!
Anyapoc!
Suliban idén végzek. Ha megérem 15 vizsga lesz decemberbe úgyhogy húzós...Neked? Te hogy állsz?
Zsazsó!
Mindenképpen még idén vmikor!!! Legkésőbb egy séta a karácsonyi vásárban?
Rólam.
Asszem csúszik minden. 3 maszekmunkám összejött most, vagyis összejövőben. Vizsgaidőszak kezdődik, és építkezés-festenem kell a fákat a tetőhöz. Meghalni nincs időm...úgyhogy vagy spontán összehozzuk (hihihi álmodik a nyomor) Vagy leghamarabb február...nem tudom de most nem bűnkódom nincs időm rá. A műtétet azért benyomorintanám köv. ciklusra. Mennyi a lábadozás, nem tudjátok?
Na puszi, bocs akinek nem írtam, bár sokan nem vagyunk...