Dita! Sajnálom, amin keresztül kellett ma menned, de egy hős vagy, hogy kibírtad. Egyébként az én párom egy nagyon jó ember, de irtó hamar elfogy a türelme ami a várakozást illeti. Én speciel ha neki nem volt vizsgálata, akkor el se vittem magammal, mert egy óra múlva már halálra idegesített.
Nekem volt hysterom, és igaza van Monicnak, nem fáj. Nekem a Jánosban csinálta egy fiatal orvos, altatásban és amikor felébredtem, görcsöltem egy kicsit, megvéreztem, de az is elmúlt fél óra múlva. Nekem akkor az az orvos azt mondta - mivel nem találtak semmit - hogy már lehet, hogy az is elég a sikerhez, hogy ezzel a műszerrel amivel vizsgálja a méh felszínét megbolygatja egy kicsit és így leválik a régi sejtek nagy része és marad egy friss, új méhnyálkahártya. olyan ez mint a vetés előtt frissen gereblyézett föld. És igaza lehetett, mert lehet, hogy ez is hozzájárul ahhoz, hogy a következő lombik sikerült. Úgyhogy szerintem vállald csak be, tényleg minimális kellemetlenséggel jár!
Némóka! De örülök! Szerintem nem lesz semmi gáz szerdára!
Bumi! Sajnálom a cisztát! Nem szívják le ilyenkor? vagy csak gyógyszeres kezelést kapsz? Küldök cisztaűzőt!
Remélem ennyi elég lesz!
Kata! Én is hallottam erről a storyról. A Babavilágban is volt egy olyan adás, amikor az IVF-s nőkkel beszélgettek a meddőségről és ott mondta el egy anyuka, hogy egyik lombik se sikerült nekik és az utolsóra is csak azért mentek el, hogy ne legyen lelkiismeret furdalásuk, hogy nem tettek meg mindent a babáért, de beülti után egyből mentek síelni és persze sikerrel jártak.
Mi meg itt fekszünk ( legalábbis én) , a fejünket se nagyon merjük emelgetni, és tessék. Nem csak ezen múlik.
Azért te pihenj csak amennyit tudsz!
Szép estét nektek, mi holnap megyünk uh-ra, hogy megvan-e még a "kis"tesó. Nálunk az az érdekes helyzet áll fenn, hogy azon drukkolunk, bárcsak ne lenne már ott, különben valószínűleg redukció mellett kell dönteni, hogy a másik két picúr egészséges baba legyen.