Új privát üzeneted érkezett!

Ilba!
Oda tervezem, de nem tudom h jön össze, Sógornőm szombaton jön haza látogatóba, külföldön él.
Ráadásul Apa nem teszi jégre a lábát, én sem vagyok profi, de szerencsére Kereszt jön velünk, Ő kenivájsz :D
Néztem Neki korit, 3 ezer ft, kétélű és széthúzható. Nem tudom, h kétélűt lehet-e bérelni amúgy.

zsanett

Sziasztok!
Zsanett: Kori?? Hú az szuper lenne, mi 3 éve voltunk utoljára, én imádok korizni, gyerekkorom óta, rengeteget jártam annak idején a miskolci koripályára :lol: . A férjem csak párszor próbálta, de tetszett neki. 2 éve már pocakos voltam javába, tavaly meg még nagyon pici volt Kori (mármint a gyerekünk Kori :lol: :lol: :lol: ), de épp gondolkoztam, hogy idén ki kellene menni. Korit hol láttatok? És milyen méretekben? 2 évesre is lenne? Nekem van, a kicsi lánynak meg a férjemnek kellene venni, ő mindig kölcsönbe kapta. De olyan régi típusú fűzőset, az a jó, nem ezek a műanyag vackok. Nekem még a klasszikus van.
A hétvégénk sajnos most ugrott. Miskolcról jönnek vendégek, szombat-vasárnap. De szerintem később biztos tudunk időpontot egyeztetni, meg legalább elmeséled milyen volt.

Kép
timcsi73

Timcsi!

Írtam Ilbának is, hogy én ezt a kétélű gyerekkorit néztem Lilkának, a 13. kerületben találtam a legolcsóbban, assszem 3025 Ft, de mindenképp elmegyünk megnézni még a héten s akkor többet tudok mondani róla.
A sima egyélű legkisebb méretét nem tudom, de szerintem a mi gyerekeink még kicsik ahhoz.

Nekem sincs korim, a barátnőmnél hagytam kb 6 éve, Ő meg azóta Angliában él, ezért most első alkalommal úgy tervezem h bérelek, s ha úgy látom bejön Lilkának s sűrűbben fogunk járni, akkor veszek egyet.

Jó, hogy ennyi mindenkit érdekel, remélem el is jutunk együtt!

zsanett

Sziasztok4

A kori engem is érdekelne de azt hoszem megvárjuk a köv. évet.

Zsanett:mikor tudnánk majd talizni vagy esetleg egy játszócspo?
Vendég

Zsanett: köszi az infót. Korinak még én is csak olyan kétélűre gondoltam. Emlékszem én is hasonlón kezdtem, de majd ha többet tudsz, légyszives írdd már meg (hol lehet pontosan kapni, milyen mérettől stb). Köszi. Jó korizást hétvégére. Ha jól emlékszem a koripályán, a szélén van egy elkülönített rész külön kicsiknek. 3 éve volt, gondolom most is megvan.

Kép
timcsi73

Timi!
Remélem Apának ma lesz ideje és beszalad megvenni, teszek majd fel képet.

zsanett

Sziasztok!

Elmentünk megvenni a korit, 2990 Ft, a 13. kerületben a Tüzer u. 48. alatt van egy kis raktár-üzlethelység, kb. 22-23 a legkisebb állítható méret, így néz ki:
Kép

Nem tudom mennyire látszik a képeken, innen a netről szedtem, de ugyanilyen a miénk is, 4 kis fehér bőrszíjat adnak hozzá.
Remélem bőséges az infó ;)

Timi, Szilvi!
Mekkora a cipőméretetek?

zsanett

Zsanett:22-23as
Vendég

Zsanett,
azt hiszem holnap reggel újra megnézem a képet, lehet túl fáradt vagyok, de előbb nézném ezeket építőkockának, mint korinak. :shock: :oops: :lol:

26-27es méretben is van amúgy? Vagy abban már csak "rendes" kori?

Kép
Kép
Kép
ilba

Ilba!
A középső és a tetején lévő a "kori" ;)
Azt mondták kb 28-as méretig lehet széthúzni.
Vmikor összefuthatunk és felpróbáljátok maximum :)

zsanett

Zsanett:Márk méretében is van?
Ma megkapta az új ágyát,most abban alszik remélem este sem lesz gond.
Vendég

Sziasztok!

Most értünk haza. Szupi volt, nagyon jól éreztük magunkat és tényleg nagyon ügyes volt Lilka :D Szóval megyünk jövő héten is.
(Azt azért elmondanám, hogy mivel én nem korizok olyan jól, biztosan, nem szívesen vállalnám be, hogy egyedül viszem el.)

Lányok, nem jól fogalmaztam : ez a kétélű korcsolya egy méretű, széthúzhatós, a legkisebb beállítható méret 23 körüli, a legnagyobb 28.
Ma találkoztunk egy másik 2-2,5 év körüli kisgyermekes anyukával (3 gyerekkel volt kint egyedül), ők már egyélű korit használtak, 25-ös volt a mérete(kicsit nagy volt a kislányra). De azt mondta, hogy első szezonra ő is mindenképp kétélűt ajánl.

A kori-próbálást fenntartom mindenkinek akit érdekel.

zsanett

Zsanett:engem érdekelne a dolog, ill,hogy hol lehet kapni?
Vendég

Sziasztok!
Zsanett: köszi az infót, Korinak is 23-as körül van a lábmérete, legalábbis múlt héten 23-as bakancsot vettünk neki. Kiderült, hogy már Árpád is nézett neki korcsolyát, de ott 26-os volt a legkisebb, bár az rendes egyélű kori volt. Szerintem egyelőre nekünk is ilyen kétélű lesz a legjobb, még pici az egyélűhöz. Vagy a Mikulás vagy a Jézuska hozza majd a Korit. :lol: . Múlt pénteken vettünk egy bobszánkót, elvileg már ez is karácsonyi ajándék lett volna, de persze együtt vettük, így már itthon száraz edzést tartottunk . Aztán szombaton elkezdett esni a hó, hát mit mondjak, édes kicsi lányunk tepert volna lefelé. Sajnos szinte rögtön olvadt is, így a kipróbálás várat még magára.

Kép
timcsi73

Mi ez a csend?

Szilvi!
Mikor játszócsopizunk? Egybeköthetjük a próbával is.
Timi!
Játszócsopizni nincs kedvetek?
Ilba!
H boldogultok?
Vali!
Ez már az évvégi hajtás?

zsanett

Zsanett: Jah :evil: Ráadásul az előbb is majdnem lebuktam, mikor belekezdtem egy hsz-be, pont beugrott a főnököm, azt se tudtam hova kapjak, nyomtam ki mindent eszetlenül :roll:

Nekünk maradt tavalyról két 23-as kiscsizmánk (Deichmann-os), az egyik olyan hótaposó féle Deitex-es teljesen vízálló, a másik meg kis elegáns, nagyon cuki szerintem. Sajnálnám kidobni, szal akit érdekel sikítson, és odaadom. Most nincs kedvem teszveszem hirdetgetni :?

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Sziasztok!

Sissi,
Milyen ágyat kapott Márk?

Zsanett,
Köszi, megvagyunk, zajlik az élet, sajnos Berci náthás lett, szörnyű egy 4 hetes orrát óránként szívni, de egy hős, nagyon jól bírja.
Beni jól van, élvezi a havat, ma is a bölcsiben hóemberépítés és szánkózás volt. Készülnek a Télapóra és Karácsonyra, már nagyon várja.

Vali? Mi újság?

Kép
Kép
Kép
ilba

Hopp, Vali beelőzött. :D

Kép
Kép
Kép
ilba

Sziasztok!

Ilba:körbetámlás ágyat vettünk.Márknak nagyon twetszik az első naptól benne alszik(eddig 2 hónapig köztünk aludt).Csak reggel jön át hozzánk :D és ott alszik még egy picit.Sajnálom,hogy Berci beteg lett, olyan gyorsan megy az idő már 4 hetes. :)
Vendég

Sissy, Timi!
Hétfőn játszócsoport?

Ilba!
Remélem azóta már meggyógyultatok!

Vali!
Mi épp most vettünk Lilkának egy csini kis csizmát, de azért ha lenne időd lefényképeznéd? ;)

zsanett

S még vmi, ha esetleg vkinek kell vmilyen film v mese, esetleg zene s nem tudjátok letölteni, szóljatok. Ha hoztok dvd-t kiírom.

zsanett

Sziasztok!
Vali: Korinak épp 23-as lába, s persze Murphy után szabadon, s Zsanettékhez hasonlóan, mi is épp múlt héten vettünk neki egy deichmannos elephantexes bakkancsot..... :? . De, ha Zsanettéknek nem lenne jó, s tényleg ti sem tudjátok használni, s sikerül valahol összefutni, akkor mi is szívesen átvesszük az egyiket.
Zsanett és a többi koris érdeklődő: jégpálya nyílik az óbudai főtéren. Ma voltunk megnézni, már majdnem kész, a környékén rendezik, s most fagyasztják a jeget! Nagyon kis aranyos, már tavaly is volt, de ahhoz képest is sokat javult. Jövő január végéig lesz nyitva. Tavaly ingyenes volt, gondolom idén is az lesz.
S ha már főtér, mától minden hétvégén péntek-szombat-vasárnap adventi műsorok, koncertek, gyerekelőadások a Főtéren. Kirakódóvásárral, anyukáknak-apukáknak forralt borral :wink: . Érdemes kinézni. A részletes program, óráról órára fent van a wwww.obuda.hu weblapon. Jövő szombaton például oda is megérkezik a Mikulás. :lol:

Kép
timcsi73

Na egy w-vel több sikeredett.... :lol:

Kép
timcsi73

Timi!
Ez szuperül hangzik, bevallom én nem is hallottam róla tavaly sem, bár igaz, h épp elutazósban voltunk.
De idén akkor kinézünk mindenképp, vagy akár ha vkinek van kedve mehetünk együtt is.
Ez ott a Szentlélek térnél lent az Okmányirodánál van? :oops:

Hétfői játszóház?

zsanett

Zsanett: nem egészen lent az okmányirodánál. A Szentlélek tér felől, a buszpályától ha jöttök befelé, az a macskaköves tér, ahol az Új Sípos vendégló meg a Múzeum, meg a Polgármesteri Hivatal főépülete is van. A Szentendrei út felől pedig a Kórház utca végén van. Mi még beszerezzük Korinak a korit, aztán megyünk korizni, bár valószínű holnap lenézünk a koncertekre, programokra, ha jó idő lesz. Persze találkozhatunk is, majd egyeztetünk.

Kép
timcsi73

Zsanett:mit szólnál a csütörtökhöz?
Vendég

Szilvi!
Rendben, akkor 9:30-kor a bölcsi előtt?

Timi!
Csatlakoztok?

zsanett

Bocsi,de változott a helyzet.Inkább a péntek lenne jó.Ne haragudj.
De az tuti. :D
Vendég

Szilvi!
Nekünk holnap nem jó semmiképp, legyen jövő hétfő v kedd.

zsanett

Nem érdekel valakit? Van 2 jegyem rá:
"Hová tűnt az aranyalma a puttonyból?"
december 6., szombat 18 óra, Békásmegyeri Közösségi Ház
az Alma együttes műsora, amely végén megérkezik a Mikulás.

Kép
Kép
Kép
ilba

Sziasztok!

Hol vagytok?
Tessék jönni! Főleg annak, akinek csodás hírei vannak!!! :wink:

Kép
Kép
Kép
ilba

Hahó!

Egy ideig nem leszek, holnap költözünk, amint lesz netem jelentkezem.
Bár lehet egyedül maradtam itt? :shock: :roll:

Kép
Kép
Kép
ilba

Zsanett,
egyenlőre a szemben lévő házba megyünk albérletbe, aztán ősszel az Aranyhegyre egy ikerházfélbe. :)

Kép
Kép
Kép
ilba

Hmm nagyon szupi Ilba, bárcsak már mi is mehetnénk...
Reggel a kórházban kezdtünk, nem indult jól ez a nap sem :(
Kinek vannak jó hírei, aki mégsem jelentkezik vele?

zsanett

Zsanett,
miért, mi történt?
Mi tegnap fél lábbal voltunk csak bent, Berci lázas volt, de szerencsére hazajöhettünk, jó lett a vér és vizeleteredménye is. És már láza sincsen. :)

Kép
Kép
Kép
ilba

Mi is hazajöhettünk, szerencsére semmi baj, de nagyon megijedtem.
Reggel a hátamon hoztam le a lépcsőn, elcsúsztunk az utolsó foknál és még rá is estem picit, hiába tartottam magam :(
Ráadásul pont a lépcsőfok élébe ütötte be a gerincét :(
Meg sem mozdul mikor letettem az ölemből, rémisztő volt, sírtam nagyon.
A lábát egyből beborogattam, m azt fájlalta leginkább, ott van egy kis zúzódás, de szerencsére semmi más.
Úgyhogy most pihenősben van, Shreket néz, hozzám bújva.

zsanett

Sziasztok!
Mi is vagyunk, csak minket is utolért sajnos a megfázás, a nátha.
Kezdte Árpád, aztán folytatta Kori, de én sem maradtam ki. Apa már kigyógyulóban, Kori épp a hurutos köhögésnél tart, de szerencsére láza, hőemelkedése nincs, csak a orra folyik még. Én meg a köhögés kezdetén....Hát remélem ünnepekre rendbejövünk. Mi is voltunk dokinál, de azt mondta, hogy sehol semmi, csak a torka piros egy kicsit Korinak. Na azóta köhög....
Jobbulást Lilkának meg Bercinek is!
Ilba, ti nem vidékre akartatok valahova költözni? Vagy rosszul emlékszem? Újépítésű?
Mi járunk ki néha a főtérre, szerintem nagyon szuper, műsorok, zene, kori. Már én is kipróbáltam :lol: .

Kép
timcsi73

Ilba!
Én sejtem ki a jóhíres és miért.....
De szerintem várjunk türelemmel, hogy mikor osztja meg mindenkivel a hírt, ha jól emlékszem te is bőven kivártál annak idején.... :wink:

Kép
timcsi73

dr. Kállay Krisztián Miklós adjunktus kérése:

Kedves Barátaim! Amint azt talán páran tudjátok, én egy gyermek
csontvelő-transzplantációs osztályon dolgozom. Ide olyan gyerekek
kerülnek, akiknek vagy hagyományos kemoterápával gyógyíthatatlan
leukemiája van, vagy valamilyen veleszületett halálos immunhiánya,
csontvelő-elégtelensége.
Mi a beteg csontvelőt kiírtjuk, és egészséges,
más donortól származó őssejtekkel helyettesítjük. Bármilyen brutális
beavatkozásnak hangzik, az esetek kétharmadában sikerül így
meggyógyítanunk a gyerekeket. Képzelhetitek a kezelés körülményeit, a
szenvedést, a szörnyűségeket, a haláleseteket. A gyerekek hónapokig
steril szobában vannak, ahova szülő is csak műtősruhában, bemosakodva
léphet, és természetesen nem aludhat bent. A vidékről érkező nagyszámú
gyereknél ez komoly probléma, mert nem minden családnak van Pesten
alvási lehetősége. Ezért alakítottuk ki kórházunk Déméter Házát, ahol a
szülők éjszakára megszállhatnak, így a hosszú kezelési folyamat alatt a
gyermekek mellett állhatnak. Sőt, javuló állapotú vidéki betegeinket is
"haza" engedjük a Déméter Házba, ahol szabadon lábadozhatnak, de mégis
a kórház területén vannak.
Gondolhatjátok, hogy az OEP mennyit segített
ennek a háznak a létrehozásában. Most a TV2 gyűjtést rendezett
számunkra, ahol a 1771-es telefonszám felhívásával mindenki 200 Ft-al
hozzá tud járulni a Ház fenntartásához, bővítéséhez.
Kérlek benneteket,
ha módotokban áll, támogassátok kezdeményezésünket. Amennyire
szívügyednek érzed, szólj másoknak is! Az adományvonal dec. 16. éjfélig
él
. A telefonszám: 1771 Köszönjük a segítséget! Krisztián ---
Dr.Kállay Krisztián Miklós adjunktus gyermekhematológus, transzplantációs
orvos Egyesített Szent István és Szent László Kórház
Gyermekhematológiai és Őssejttranszplantációs Osztály
Osztályvezető-helyettes

avocado

Sziasztok!

Szerintem rám gondolt Ilba a nagy hirrel. Mint a vonalzóból is látjátok,babát várok.Csak még eléggé az elején vagyok.Dokinál már voltam minden oké.Uh-ra csak január 14én megyek.

Szülők karácsonykor fogják megtudni, kiváncsi leszek a véleményükre.

Timi:jobbulást nektek.
Márknak csak egy kicsit folyik az orra ill. megint jön a foga.Esténként igy ha átjön akkor nem mindig visszük át.Alvokája nagyon jó lett ma például apjával 9ig aludt akkor is csak amiatt keltek fel,mert én hivtam apát :D

Zsanett, Ilba:remélem jól vannak a gyerekek.
Vendég

Szilvi!

Gratulálunk!

Nálunk szerencsére minden rendben egészségügyileg, a lépcsős esettől eltekintve, még csak az orra sem folyik. Gyorsan le is kopogom.

Ha esetleg lenne kedvetek vmelyik nap kimehetnénk együtt a Fő térre, ha nem lesz ilyen zima, mint ma.

H álltok a karácsonyi ajándékvásárlással? Kinek milyen tervei vannak az ünnepekre?

zsanett

Zsanett:sajna ilyen hideget és szelet mondanak 7végére is.Viszont hétfőn és kedden vmit beiktathatnánk(persze ha nem lesz hideg) mert apa dolgozik.

Ajándékokkal elég jól állunk már csak az öcsém bnőjének és apa húgának kell venni vmit.
Vendég

Sziasztok,

Elnézést az eltűnésért, de rengeteget dolgozom (ma is még bent vagyok :? ), határidős munkánk van, amivel sajna már most látom, hogy nem leszünk készen :( Na de majd lesz valami. Otthon is többnyire egyedül vagyok a gyerekekkel, szal nem unatkozom egyáltalán. Meg hát itt volt/van a karácsonyi hajrá, de sikerült mindent megoldanom, már csak 1-2 ajándék becsomagolása van hátra :)

Sissi: Óruási gratula a kistesóhoz :)

Ilba: Nektek meg a lakáshoz! Részleteket please!!! :wink: :lol:

Ha nem jönnék, akkor most kívánok mindenkinek, Nagyon boldog, békés Karácsonyi Ünnepeket!

Kép

Üdv:
Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Békés, boldog Karácsonyi Ünnepeket és sikerekben örömökben gazdag új esztendőt kívánunk mi is mindenkinek! :) :) :)

Kép
timcsi73

Sziasztok!

Timi,
nem vidékre akartunk menni, sőt! De a pénzünk arra lett volna elég. Most viszont nem önálló házba megyünk, hanem ikerbe, így sikerült a közelben maradni. :)
Igen, új, márciusban kezdik építeni. De nem lakópark, csak egy üres telek a hegyen.

Szilvi,
szívből gratulálok! :D Remélem nem haragszol, hogy célozgattam :oops: , véletlen akadtam Rád máshol és nagyon megörültem a hírnek.
Szülők véleményére miért vagy kiváncsi? Szerinted lehet nem örülnek majd? :roll:

Vali,
tök sokat gondoltam Rád, hogy mi lehet Veletek.
Mindjárt írok privit! :D

Rólunk: átköltöztünk az albérletbe, mondjuk 95%-ban már itt vagyunk, még a lakást nem adtuk át, várjuk, hogy a pénz megérkezzen a számlánkra.
Karácsonyi készülődés teljesen kilőve, most dobozokat és zsákokat pakolok. :twisted:

Gyerekek tündérbogarak, Beni már nagyon várja Jézuskát. :)

Én még nem kívánok semmit, még tuti benézek addig. :wink:

Kép
Kép
Kép
ilba

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?