Sziasztok!
Ki vagyok mint a liba!
NELLIKE
Remélem minden rendben a két picurkával!
NEMONE
Milyen ügyes vásárló vagy, tecc a kép!
TWIST
Dita még mindig irigy...irigy...... rám is rámférne már egy wellness, a -3 kilóról nem is beszélve! Ügyi vagy, hogy még a pihi alatt is fogytál!
CSIBI
Tényleg milyen fura hogy néhány hét múlva már ringathatod a csemetédet. Nem is olyan rég volt amikor örvendeztünk a + tesztednek!
Aztán jól szuggerálj ám!
Egész nap meg sem álltam!
Hulla vagyok, és akkor a párom kijelenti fél órával ezelőtt, hogy ő éhes, és ami van itthon kaja az közül semmi nem jó. Van töltött csikre, resztelt máj, sütihegyek, torta, szendvics. Ebédre evett májat, ilyetszól, hogy ez előétel, nem főétel! Azt hittem beleverem a fejét a tányérba!
Egész nap neki segítettem kint a hidegbe a szakadó hóesésbe, mert eddig lusta volt elpakolni az udvaron, ja meg a fia szülinapja miatt ugráltam, vendégeket fogadtam, lakást díszítettem...... végre nekiállnék vasalni és akkor komplett csinálhatok egy újabb kajaadagot. Úgy kloffoltam a húst, hogy azt képzeltem oda hogy a párom feje, szét is esett alatta a vágódeszka, a hús meg kiszakadt! Remélem a torkán akad.
Annyira tudom ilyenkor utálni, meg a kedves édesanyját is, hogy ennyire elkényeztette őket, mindig terülj-terülj asztalkám volt..... és ugyanezt most tőlem is elvárják!
Egy - két részlet a lakásdíszítésből:
a terítő egy kicsit gyűrött azt most akartam volna kivasalni, de ma már azért sem vasalok:
végül behordtam a kiskertből a sziklalámpákat meg a tiffany lámpákat, tök jó a lakásba bekapcsoltak, mert az előszobába kicsit sötét van:
na meg a buli utáni rom egy része: