Új privát üzeneted érkezett!

Amina, neked csináltak már lapart vagy hiszterot?
A 8 az jó!!! Bőven elég!

skrisz72

Louis!
Gondoltam egyet és beolvastam ebbe a topikba már nagyon rég nem tettem. De most úgy látom jól éreztem hogy egy számomra kedves emberrel történt jó. Nagyon nagyon nagyon örültem mikor láttam hogy gratulálnak neked a lányok hát visszalapoztam és hihetetlen hogy spontán babátok lesz. Minden rendben lesz meglátod kívánok nagyon boldog babavárást és élvezd ki a pocakos lét minden percét mert hamar elmegy ez az időszak és nehéz visszaidézni. (néha a saját képeimen meglepődöm ilyen volt a pocim :))

Minden babáért küzdönek kívánok ezúton is nagyon sok erőt és kitartást mert mindenkit vár egy baba az út végén csak sajnos van akinek hosszabb van akinek rövidebb az útja.

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Sziasztok!

(most kettőt írok, mert nehéz így válaszolni, hogy vissza is kék olvasni kötózben :lol: )

Kata,
üdv itt! :)
Dec 1-én konzi? Akkor majdnem egyszerre kezdünk! :) (én dec 5-én megyek). Januárra vagy "kiírva" ? Ki a dokid?

Kalkata,
sajnálom, hogy Veled is macerált a net, sajna a bentlévőket is kidobálta (engem legalább 3x), de sebaj, majd jövő pénteken! :P
(fránya MM nem küldte a leleteket, de kedden este gyis megyek konzira B dokinénihez, és remélem, zöld utat ad :))
Örülök, hogy Nálad rendben minden! Hogyan tovább?

Skrisz,
:lol: :lol: :lol: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Puszedli,
hogy vagy, Drága? (kifosztottátok a Tescot? :lol: )

tillidian

Baba, Amina,
megadrukk a starthoz!!!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Charlott,
TSH-t a Kaáliban (tudtommal) csak önmagában néznek (vagy nem ott nézték?) Ft3, Ft4 és egyebeket csak akkor vizsgálnak, ha gond van a TSH-val! /Nekem anno Farkasok hívta fel a figyelmemet, hogy nézessek meg mindent...(köszi, J! :) a gatyám ráment a Mens Mentisben, de legalább kiderültek a bibik. Arra ügyelj, hogy a TSH értéknem 2,5 alatt kell lennie, sőt, az a jó, ha 0, valamennyi. Sajnos a Kaális dokim ezt nem tudja, és szerinte a 4-es TSH tökéletes, ezért csinálta meg januárban a lombikot (eredményt tudjuk). Idén nem hagytam magam, és az 5,2 TSH-m miatt halasztást kértem...

(mindjárt olvasom a többi kérdésed is)

tillidian

Charlott,

ha Ti lombikra készültök, akkor PCT már nem lesz! Azt akkor nézik, amikor a macera elején vagytok, és arra gyanakszanak, hogy esetleg immunológiai okai vannak a meddőségnek (pl a cervix-nyák nem engedi át a kiskatonákat).

Haematológiában Fanni van otthon...(Fanni, ha erre jársz, ötleteld már a kérdést! :P )
- sztem ezt csak sokadik sikertelen lombik után vizslatják :roll:

Párod ügyében annyit tanácsolnék, hogy vagy ki kell erőszakolni, hogy elküldjék vizsgálatra, vagy magán úton (sajna megint a zsebbe kell nyúlni) kell vizsgálódni - ha ilyesmi érdekel, dobok pár web-címet...

Zseboroszlán,
köszönjük! :) Jó Téged is itt látni! :)

tillidian

Skrisz: nem volt sem laparom, sem hiszterom. K. doki mondta, ha ez nem sikerulne, akkor mindenfelekeppen javasolja...

Till: koszi a drukkokat! :)

Lilypie First Birthday tickers
amina09

Jó reggelt!

Sannah, kívánom neked is azt a dátumot, és akkor már nem kell sokat várni! :D Bár még nem vagyok képben ki hol tart....

Till, remélem szeptemberre leszek "kiírva" :lol: :lol: ! Igen konzi lesz elsején, mert már rég jártam az intézet környékén.Amúgy meg inszem lesz, és ha minden jól megy akkor a szülinapom környékén kell majd tesztelnem. És ugyanaz a dokim, aki neked!

Charlott, Tsh-t érdemes megnézetni,mert sok problémát tud okozni, azonkívül h a baba nehezebben jön össze. Párod problémáját nem tudom, de lehet tényleg nem tudnak mit csinálni, azért nem küldték tovább.

Kép
kata05

Jó reggelt, szép vasárnapot mindenkinek!
Jelentem süt a nap, szikrázik a havon. Nagyon szép! Kutyám rohangál, még szokja, hogy mi van. Ez az első hava. :lol:

skrisz72

Sziasztok,

mi is szép fehér reggelre ébredtünk :) Hiába, tél van, most már visszavonhatatlanul.

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Jó reggelt!!

Kata: nagyon köszi!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Till: attól, hogy a pasinak rossz az eredménye még nem feltétlen küldik dokihoz!

Krisz: mentek a képek!!!

Alle: sziaaaaaaa, hogy vagy???
Vendég

Krisz, lassan a hányinger lesz a reggeli szertartásod része! :wink: Nagyon szép sorozat!!!

Nekem ma van pé-m, bár semmit nem érünk vele, de legalább működöm!

Kép
kata05

Sziasztok!

Sannah,
hát ez az: nem küldik tovább a pasikat. (Sote II-n S. professzor mikor meglátta a párom eredményeit, megígérte, hogy elküldi "spermahajderhez" (így fogalmazott), de nem tette. Most a Mensben B. doki néni akar egy alaposabb vizsgálatot...de reméljük, már nem lesz rá szükség :lol: )

Skrisz,
már csak 1et kell aludni!!! +++++++++++++++++++++++++++++

Havat még nem néztem, most keltünk :oops: :lol: de mindjárt kikandikálunk

tillidian

Hahó!

Skrissz: egyértelmű!!!!! :wink:

Till: egész jól bevásároltunk, köszi!

Szép napot!

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Szijjja Zsebi!!! :lol: :lol:
Nagyon köszönöm, drága vagy, nagyon jól esik :roll: Hát igen borzasztó rég volt, mikor még együtt dekkoltunk itt...elég csak ránézni a vonalzódra, hogy mekkorák már a gyerkőceid :wink: Én mindig olvasom amúgy a babásat, képben vagyok veletek, akikkel együtt kezdtem, jó hogy most is ilyen aktívan fórumoztok :)

Pusszantás Neked meg a Kiscsajszinak és a Kiskrapeknak is, tündérédesek :wink:

öööö.....Kistesó?? :wink:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Skrisz!
Enyém kutyának is első tele, ő meg eszi a havat meg néz tágra nyílt szemmel, halálédes :D
EZ a teszt már "nagyonpozitív" :wink:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Amina,
próbálj ne aggódni, hisz ebből még akármi is kikerekedhez, csak a jelennel törödj!!!!

Skrisz, már csak 1 nap :)

Lois, Katerina hogy vagytok???

Húúú, nálunk is hóborított a táj! És folyamatosan havazik. :)
kalkata

Nálunk a hisztero és lapar rendben.
Viszont kiderült, hogy a pajzsmirigyem alulműködik és a terheléses inzulinom is magas. Így gyogyit kell szednem L-Thyroxin + Adimet + diéta.
Így a kaális folytatás várat magára, amíg meg nem javulok (mert ugye ezek rendbetétele nélkül reménytelen helyzetben vagyok).
kalkata

Sannah,
köszönöm jól. Túl az ebéden :) pihegek. Mátrai borzast alkottam, először életemben és finom lett.

Kalkata, 3 hónap és rendbe tesznek a gyógyik, remélem, jól reagálsz majd rájuk.

Enyém kutya kint állt a hóban, és nézte. Neki már nem az első, de mindig meglepi a "porcukor". Aztán bejött, megtöröltem és most itt alszik az előszoba közepén édesdeden.

allegrobarbaro

Csak, hogy le ne maradjak :lol: : enyém cica igaz nem először lát havat, de imádja ő is.
Hempereg benne, ugrándozik. Kép

Alle: a mátrai borzas az a tejfölös, sajtos husi? :shock:

Kép

Kép

*puszedli*

Sziasztok csajok!

Itt is van szép hó tegnap óta.
Mára 3 szép tüszike, 2 17-es és 1 14-es ha jól emlkészem, mnyh.pedig 6,5-es. 25-én repi, 2-án ET (remélhetőleg)

babaimádó
Kép
babaimado

Köszönöm válaszotokat! :lol:

Tillidian: az 5. lombikra készülünk, de először lesz itt a Kaáliban. Akkor PCT vizsgálat valószínűleg nem lesz. TSH-t néztek most kedden és jövő héten derül ki annak eredménye. A Leiden vizsgálatra mindenképp rákérdezek.
Ezek szerint résen kell lennem az értékek meghatározásánál.

Jól tetted, hogy addig nem mész neki újabb lombiknak, amíg az összes eredményed jó nem lesz.
Én is erre hajtok. Azt esetleg tudod, hogy az IR-nek mi az ideális értéke? (most nekem 64)

KépKép
charlott

Louis!
Hát igen nem most volt már hogy én ide tartoztam de ezt az időt soha nem fogom elfelejteni még akkor sem ha már oly messzinek tűnik. Hát igen kistesó megmondom Neked az őszintét vágyom még egy babóra kvázi nem is védekezünk de azt hiszem lombikból ez a négy elég volt nekem bőségesen. Még így is hogy nyilván már "tét" nélkül mehetnék az ötödikre sem visz rá a lélek hogy ezt még egyszer végigcsináljam. Bár lelkileg annyiból biztos könnyebb lenne hogy nem az a tét hogy lesz-e egyáltalán gyerekem hanem az hogy lesz-e egy harmadik.

Nemsoká jössz hozzánk és napi szinten tudok majd rólad.

Szégyenlem is magam de nekem a napi teendők mellett nincs időm ezt a fórumot olvasni pedig annó megfogadtam hogy én is oly sok segítséget erősítést kaptam itt mindig hogy én is vissza fogok járni és segítem mások útját de egyszerűen nem tudok itt is lenni. :(

De az energiát az erőt mindig küldöm és tényleg azt kell mondjam mindig megtörténik a csoda és itt még nem volt fórumtársam akinek ne lett volna valahogy babája. Hosszú és rögös az út de a végén baba vár mindenkit.

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Baba, szuper!!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++

skrisz72

Lois

én is nagyon örülök neked, bár én sem olvasom ezt a topikot már napi szinten, de emlékszem rád, Te már akkor is irogattál ide, amikor én is itt voltam még.

Kép
zsuzsi73

Én sem akarok kimaradni a havas beszámolóból: amelyik kutyusom már ismerte az élvezte, aki még nem az ugatta és szaladgált hátha elhagyja a topogójáról!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Puszi: valami krumplis is nem????

Baba: na ugye, nem kell aggódni, minden okés lesz. Cukrod, inzulinod rendben?
Vendég

Baba, na látod, szépen nőnek azok a tüszők!

Charlott, már az 5. lombikotok lesz, nem semmi! :shock: Eddig hol lombikoztatok?

Kép
kata05

Borzas: Reszelt krumpli+liszt+tojás és ebbe van forgatva a husi és kisütve. Ettől borzas.
Fokhagymás tejfölt tettünk rá és lehet reszelt sajtot is tenni a tetejére.

allegrobarbaro

Kata!

Eddig a Schöp-Merei és Nyírő Gy kórházba jártunk lombikozni.
De már több mint másfél évvel ezelőtt.

KépKép
charlott

Baba, örülök, hogy nőnek a tüszők, hajrá fagyibabák!

allegrobarbaro

Sziasztok,

Krisz
nagyon szorítok a mai vérvételhez

Baba,
hajrá +++++++++++

Angel,
Mi volt pénteken a dokinál?
Vendég

Baba, csak így tovább

Krisz, várunk a hírekkel :)

Charlott, mi is a nyírőbe kezdtük, jól sikerült nekünk is melléfognunk vele :evil:

Szép hétfői napot mindenkinek.
kalkata

Sziasztok lányok!
Először is gyors névsorolvasás: Alle, Amina, Alma, Baba, Bols, Dalma, Hunci, Kalkata, Kata, Lois, Viktu, Mó, Nani, Puszi, Till, sannah, Skrisz, Till, Viktu Köszönöm szépen!!! :) Aki véletlenül kihagytan annak duplán!!!

Angel!
Igen a rosszullétes bogyó és az akupunktúra bejött. :)

Mó!
Tényleg hárman babásak lettünk tali óta! Valami pozitív energia áramlott, remélem még többen leszünk. Hajrá lányok!!!

Dalma
Te is jársz akupunktúrára. Látod, nekem milyen hasznoy volt. Neked is az lesz! :wink:

Lona!
A rosszullét az méga a gyógyitól volt. :) De milyen jól hatott. :lol:

Baba!
Ne aggódj, minden rendben lesz azzal a pével. lehet kicsit lassú.

Lois!
Drukk az uhuhoz!

Skrisz!
Én szeretném, ha rekordot döntenél hcg ügyben. :D

Angel!
Hurrá, hogy minden rendben!!

Charlott!
A PCT az inszeminációhoz kell általában. Nagyon drukkolok, hogy a következő lombik sikerüljön.

Amina!
Ne kenődj el, nekem a HSG vizsg. végző orvosom azt mondta, hogy nagy a gyaúja, hogy endóm van, amikor meg nemrégiben a saját nőgyógyimnál voltam ő is megvígasztalt, hogy a PCOS hajlam is nagy, mert sok tüszöm van a petefészkekben, de még ne foglalkozzunk vele. De mindemellet is sikerült!!! :lol: Neked is fog!

Kalkata!
Az a lényeg, hogy nincsen komoly baj. Meglátod pár hónap gyógyi, és rendben leszel!

Huhh! Remélem mindenkinek írtam amit akartam.

Ja igen

Puszikám, Tilli Drukkok mennnek hozzátok szünet nélkül :)

Szép hetet mindenkinek!

"Minden mosoly visszatér"

Kép
katerina

Csókok Mindenkinek, gyors leszek:

Skrisz, megadrukk mára! :D ++++++++++++++++++++++++++++

Baba,
ez az!!! :P ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Charlott,
este válaszolok!

(Privikre is!)

Katerinám:
köszi, ez jól esett! (pedig még nem is kezdünk :lol: - de a drukkokat beszámítom ám 1 hónap múlva! :D
Ugye-ugye: amit megálmodtam Rólad, úgy lett!!! :wink:

Lányok,
kérdés: az Aspirin Protect 100-ast szokták "Baby Aspirin" néven emlegetni? Szed ilyet Valaki?

tillidian

Tilli,
Én úgy tudom ezt az Aspirint hívják Baby Aspirinnek.

Farkasok J

ui. az egyik lombik előtt szedtem, mert mondták jót tesz

szevasz Zsebes
farkasok

Sziasztok!

Krisz,
vv-hez! +++++++++++++

Lois,
holnapra NAGY +++++++++++++++

Kutyások:
Dorkának is az első hava, túrta az orrával, és végre először magától bement a házába! És pénteken nagylány lett! :)

Bella,
köszi az érdeklődést! :) Írtam szombat délelőtt! :wink:

Tilli,
a kettő ugyanaz! A dokik véleménye kicsit megoszlik, én doki nem szereti, vmelyik doki beültiiig szedeti, vki beülti után...

Ennyit az olvasó üzemmódról... :oops:
angel37

Sziasztok!

Szeretnék mindenkinek boldog babavárást kívánni! Sorolom a neveket, de olyan régen írtam, félek hogy valakit kihagyok: Louis,Angel, Katerina. Viktu szerintem még neked sem gratuláltam!Biztos valakiket kihagytam, elnézést érte!

Skrisz ++++++++++++

Baba++++++++++++++++++++++++

Till

Én minden lombiknál kaptam Aspirin Protectet. Miért nem szeretik más orvosok?

Mindenkinek nagyon nagyon drukkolok és boldog vagyok, hogy ilyen sokatoknak sikerült végre!!!
:lol:
buborék5

Hahó!

Kat: mikor mész uhura?

Skrissz: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Bubi: veled mi újság?

Kati: :?:

Lois: holnapra ++++++++++++++++++++++++++++++++++

Babim: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép

Kép

*puszedli*

Sziasztok,

Skrisz, eredmény?

Voltam ma a laboromért és most elég sz@r a kedvem, a terheléses cukrom és inzulinom rosszabb lett, pedig elég szigorúan tartom a diétát és szedem a gyógyszert is :oops: Most kicsit reménytelennek érzem ezt az egész hercehurcát :?

allegrobarbaro

((((((((((((Alle))))))))))))))))) Én is ezt éreztem a legutóbb, tudod, nekem is magasabb lett. :( Decemberben kell mennem kontrollra, remélem akkorra már lemegy határérték alá. :roll:

Kép

Kép

*puszedli*

Igen, emlékszem. De ez akkor is olyan elkeserítő, mi a fenének kínlódom a diétával, gyógyszerrel, ha egyszer jobb, egyszer meg rosszabb lesz az eredmény. Így megint nem fogunk januárban kezdeni szerintem, nem akarom feleslegesen ellőni a lehetőséget...de akkor meg mikor??? Most nagyon magam alatt vagyok emiatt. :cry:

allegrobarbaro

(((((((((((((((ALLE)))))))))))))))))))))))))

Skrisz, tűkön ülök!!!!

babaimádó
Kép
babaimado

Zsebi!
na emiatt aztán ne szabadkozz, hogy a két gyerkőc mellett nincs időd ránk...ennek ez a rendje, a régiek mennek az újak jönnek, ott a helyed a babásban, majd segítesz nekem meg másoknak ott..... tuti szükségem lesz rá :D :roll:
Az ellenérzéseket az ötödik lombikkal tökéletesen megértem, én már gyerek nélkül is besokalltam tőle, .....meg nálatok ezzel a kis vegyes párossal azért gömbölyű a család :D

Zsuzsi!
Nagyon köszönöm :D Kedves, hogy emlékszel még rám :D
Olivér nagyon szépséges kis srác, már ha szabad egy pasira ilyet mondani :roll:

Alle!
Mennyire lett sz@r??

Angel!
Mér' Dorkád kertlakó?? Mi is úgy kezdtük, de aztán kanapészörny lett belőle... :oops:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Sziasztok!

Skrisz, nagyon kíváncsi vagyok az eredményedre!

Alle, sajnálom ezt az Ir dolgot, megértelek maximálisan, a legrosszabb, h a lombikot tolni kell. Tényleg mennyi lett?

Baba, hajrá 12.02.!!!

Till, milyen lett az eredményed, megküldték?

Kép
kata05

Alle :( ((()))

és ami lemaradt az előző hsz-ből :oops:

Baba,
drukk a fagyikáidnak!

Amina,
sztem is jó a nyolc!
+++++++++++++
angel37

KRISZ????????????????????????????

babaimádó
Kép
babaimado

Alle!
Ölelés .
Némi kis bíztatást adjon, hogy IR mellett is jöhet a baba. :) Én is nagyon diétáztam, 48 kiló vagyok, a súlyomnak több mint tíz százalékát lefogytam. És ugye mindenki könyököén jött ki mennyit panaszkodtam, hogy rosszul vagyok a mettől, úgyhogy csak egyet szedek. Fogalmam sincs most milyen az IR-em, de most nem is érdekel. Szedem az egy szem bogyót, tartom a diétát, de azért kicsit többet eszem mint eddig, mert nehogy már a baba lássa kárát. :) Aztán majd gondolom kell mennem terheléses vércukor vizsgálatra, hát nagyon kíváncsi vagyok,milyen eredménye lesz. ( Vajon a 101 es inzulinom merre tart épp? )

Minden kedves érdeklődőnek: DEC. 3-án megyek uhura. :)

Kép
katerina

Skrisz!
Mikor jössz már? +++++++++++++++++++++++++++++

Kép
katerina

Alle, tényleg elkeserítő hogy ezek mellett is romlik az eredmény :(
Szívből sajnálom.

Krisz, Amina?????
kalkata

Katerina, jó sovány vagy!! Majd a baba csinál párnát!! :D Drukk az Uh-hoz. Egyébként mennyit jelent az egy szem bogyó mg-ban?

Kép
kata05

Lois, a terheléses cukrom 8,37 lett, az inzulin 94 :( A múltkor a cukor már jó volt és az inzulin is 53. Az éhgyomori viszont jó, a cukrom 4,4 az inzulin meg 8,7.

allegrobarbaro

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?