Reni,
Köszi asz infót, mi majdnem elindultunk egy ismerősömékkel "bababörzére" a Syma csarnokba, aztán írtad, hogy az nem most van. Ők akartak venni, mi inkább tájékozódni. Én kismama gatyót szerettemvolna.
Ehelyett elmentünk Kenguru boltba, és C&A-ba, de sajna nem találtam nekem megfelelőt. Túl nagyok voltak. egy tetszett volna, ha lett ovlna a méretemben akkor sem vettük volna meg, 17ezer ft volt... Hol érdemes még nézni gyatyót?
Farkas, én nem érseztem még babamozgást egyáltalán... De: vettem vízhőmérőt tegnap, és ma fogok egy nagyot fürödni, akkor talán hallok majd valamit a víz alatt:)
Pumukli, nagyon édi lehet Maja, ahogy mondjaa csip csip csókát.... én is olyat akarok!
Az együtt főzés is nagyon szimpi.. remélem a miénket is le lehet kötni majd ilyen programmal is:)
Kutyafüle, olyan hatalmas pelyhekben esett a hó, gyönyörű volt! Felétek még mindíg nem esett? Mikor lementünk a városba, még esett, a jégkaparó meg otthon maradt...úgy lefagyott akocsi, mintha nem tudom milyen nagy tél lenne... biztos a szél... Érdekes volt levakarni a kocsiban talált magazinokkal a havat, jeget.....
Évamama, Noémi tüneményes! A pocid hatalmasat nőtt a múltkori kép óta! Szép kismami vagy!
Tegnap ismét ígértek nekünk újabb babacuccokat... kiságyat, babakocsit, ruhákat. Olyan jó érzés.... Férjem annyira meglepődött, hogy felajánlották az imserőseink... szerinte ezt nem illik elfogadni... hát, én nem tudom, de ha felajánlják, akkor azért teszik, mert szivesen adják ugyebár... És tudom, hogy használtan akar sokmindent majd beszerezni, tehát mégcsak nem is kifogás volt azért, mert ő újat akarna...
Vettem kismamatorna DVD-t ma kipróbálom:) Az imerősünk azt mondta, hogy szerinte ezt aki végigcsinálja, tuti elvetél...