Új privát üzeneted érkezett!

latom pelenkaszemetest is reklamozol titokban! :wink:

KépKép
KépKép
mush589

Solya! Neked legyen igazad, ha éjjel kellene mégis szülni, és jól bírjuk majd! De hátha megússzuk!

Mági! Mennyit nőtt a pocid a tali óta! Szépen kigömbölyödött!!! És Anna még mindig zabálnivaló! És jó a komment! :lol:
sinaszi

mush:
nincs még párastopunk, állítólag semmit sem használ, inkább ablakba építhető szellőzőt csináltatunk...
bűzvödör: Annám azt hiszi konga, folyton azt püföli.. :)

Enikő: köszönjük a dícséretet, mindkát gyermekemnek átadtam, a fiacskád jöhet, a hozományt megbeszéljük :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Jó éjt mindenkinek!

Zöldi! Ha esetleg nem ébrednék időben: megy a drukk ezerrel! Ügyesek legyetek és majd jelentkezz, amint Hanna és a lehetőségek engedik! Azért ha magadhoz térsz, dobj valakire egy sms-t a legfontosabb eseményről! Már csak 2 éjszaka és Hanna a kezedben lesz! :lol:
sinaszi

akkor rosszul emlekeztem. azt hittem azt irtad, hogy milyen sok vizet felsziv, de akkor az biztosan mas volt.... :oops:

KépKép
KépKép
mush589

Alig bírtam hazavánszorogni. Azóta vízszintesben megasztároltam/aludtam...
Most meg jól elolvastam, miket írtatok, ...és még sírtam is.
Laura! Mush! :oops: :oops: :cry: :lol: :wink: :shock: :oops: ez mind egyszerre. Aranyosak vagytok.
Na má' megin uííííííí...
Teszek-veszek még egy kicsit, aztán még jövök.

Kép
zölddisznó

Mush: parancsoljá velem! :D

Kép

Zöldi: Ha délelőtt nem jönnék, akkor drukkolok neked, majd írj mihamarabb, hogy mi a helyzet. Kiváncsian várjuk Hanna képeit! Ha Budapesti segítség kell, hívj mobilon.

A fülemen jön ki a málnalevéltea.....
mannababoca

koszi manna!

KépKép
KépKép
mush589

Köszi Manna!

Kép
zölddisznó

Zoldi. ha esetleg mar "nem talalkoznank" holnap, akkor minden jot! Ugyesek legyetek Hannaval. Sok-sok tejcit (vettel olyan belovelos homeos bogyot?), egeszseget es mielobbi gyogyulast kivanunk nektek! Valamint fantasztikus talalkozast Hannaddal. :lol: :lol: Irigykedem am egy icipicit. :oops:
Koromragva varjuk majd a hireket!
Ja es holnap, aki megy a karacsonyi vasarba, az egyen helyettem is kurtoskalacsot! :D

KépKép
KépKép
mush589

szep almokat mindenkinek!

KépKép
KépKép
mush589

Musi! Cupp! (Vettem, köszi)

Kép
zölddisznó

Jó reggelt!

Az első vagyok!!!!

Zöldi nagyon ügyes legyél!!!!

Mush nem tudom, hogy mekkora babának való, de mivel a váranós csomagban volt, csak gondolom, hogy újszülöttnek való lehet.
Nekünk van párastopunk, szerintem jó. (Ceresit párastop), nálunk is elégé vizesek az ablakok reggelre, pláne ha mosok, de miután nem foglal nagyon helyet meg áramot a szekrény tetején simén elfér.

Köszi mindnekinek a köszöntést!

Tegnap meg akartam csinálni az ajtódíszt, de elfogyott az ihlet, talán ma!

Mági Anna valami tünemény..., nem irigylem a párodat sem csak győzze lehessegetni az udvarlókat! :lol: , és nagyon szép pocak!

Lehet baba mellett illóolajat párologtatni? Ha igen milyet?

Kép

Kép
dcili81

sziasztok

már jo régen voltam.sajna bekapott a gépünk jo pár virust és nem akart müködni a netünk. :?

tegnap azt hittem hogy megyünk szülni.40 percen keresztül fájt a hasam meg a derekam alig tudtam mozogni.nem volt kellemes.aztán segitett egy kád viz.

zöldi:tőlem is megy a drukk...

és ha megint behalna a netem :MINDENKINEK NAGYON SOK SIKERT ELŐRE!!!

Kép

Kép
nikianya21

Húúú Zöldi már bent van!!!! Nagyon drukkolok neki!
Ma készül szülni valaki??

dcili:köszönjük Anna nevében, Apa azt mondja, hogy tanyára költözünk, hogy ne legyen gondja :wink:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Üzenet bb-től:

"T. Ádám Csaba vagyok. Ma reggel 6.30-kor születtem 3530 grammal, 54 centivel. Még nioncs saját mobilom, anyáén elértek."

Üzenet Sarmitól:

"Császároznak"

Kép
zölddisznó

[quote]H írta:úúú Zöldi már bent van!!!!

Nem nem, majd csak 4 körül :)

Nem szabadultok olyan könnyen tőlem! ;)

Kép
zölddisznó

BB! GRATULÁLOK nektek! SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNOK!

SARMI! DRUKKOLOK!!

Zöldi! BB pont akkorra volt kiírva mint én (dec. 24.) ahoz képest szép nagy babája lett!

Nagyon beindultak a szülések, remélem nekem azért még van időm.

Kép
Kép
Kép
erika26

Sziasztok lányok!

Micsoda hírek! BB szívből gratulálok, jó egészséget nektek! Szép méretekkel bír a kisfiad!

Sarmon! Nagyon drukkolok, várjuk Írisz jelentkezését!!!

A tegnapi rossz hangulatomhoz képest végig aludtam az éjszakát (kb. éjfélig tévéztem), ma teszek-veszek és majdnem biztos vagyok benne, hogy még hazajövök holnap.

Sina, Zöldi, meg mindenki, aki sírogat mostanában (velem együtt). Azt mondják, sírni csak a győztesnek szabad. Hát akkor igenis sírjunk, ha ahhoz tartja kedvünk! Mi már mindannyian győztünk, megvívtuk kisebb-nagyobb csatáinkat a teherbeesésért, a terhesség megtartásáért, a nehézségekkel, a fáradtsággal szemben, közben nem felejtettünk el anyák, feleségek, gyermekek, kollégák maradni, és szép sorban életet adunk gyönyörű gyermekeinknek. Kell ennél nagyobb győzelem???
Bocsi, kicsit talán szentimentális vagyok, de most ez jön belőlem.

Mindenkinek szép vasárnapot, szorítsunk együtt Sarmonnak és Zöldinek (és ha jól sejtem, Veráéknál is van valami)!!!

Üdvözlettel: Laura

Kép
Kép
szeles4

Megint én!

Megosztottam a híreket Eszterkével a kórházban. Ők még jól vannak, 2in1. Minden nap van NST, de nem mutat még fájásokat.

Puszil mindenkit, köszönti az új anyukákat és babákat, és drukkol a következőknek!

Laura

Kép
Kép
szeles4

Zöldi nem tudom,hogy olvasol még ügyesek legyetek holnap. :lol:

BB:Gratulálok!!!!!!!!

Sarmi :Drukk!!!!!!!!!!

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
hemej

BB: GRATULA!!!! Szép nagy fiúcska!

Sarmi: neked meg drukkolok ezerrel.

Na este már nem volt erőm írni neki, de talán jobban is tettem! Én nagyon jót aludtam végre!

Zöldi: nagyon-nagyon ügyes legyél. Várjuk már az első képeket a kis Hannáról! Sok tejcsit és minden jót!
Vendég

bb:
Gratulálunk!!! Sok-sok tejcsit, és nyugodt éjszakákat kívánunk!

Sarmiról várom a híreket!!! Mindjárt ott is baba lesz!

Erika:
dec. 24-re volt kiírva bb??? Te jó ég, akkor lassan én is szülhetek??? :?

Zöldi:
Akkor ez tényleg az utolsó napod szimbiózisban :lol:
Ha kell valami a kórházba,szólj, én holnap bent vagyok :wink:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Micsoda hírekre érek vissza....

BB nagyon ügyes voltál, gratula!

Sarmon kitartást!

Kíváncsi vagyok nekem holnap mit mondanak!!!! Már nagyon babázhatnékom van!!!!

Kép

Kép
dcili81

Basszus, hát én mindjárt elsírom magam, ahogy itt olvasom a híreket (de közben látom, hogy más is) Kép

BB: szívből gratulálok Nektek, és sok-sok örömöt, tejcsit meg mindent kívánok!

Sarmi: megy a drukk ezerrel!!!

Zöldi: én is reméltem, hogy még itt érlek :) . Nagyon-nagyon vigyázz magatokra, és jelentkezz mihamarabb, ahogy tudsz, és millió csók Hanna babának és persze neked is...
Kép

Eszterkének is millió csók!

Kép

Kép
gabilany79

Sziasztok decemberi Kismamik!
Zöldi! neked külön szia :wink: !
Megy holnapra a drukk.

Egy kcisit beleolvastam az írásaitokba és elérzékenyültem. Nagyon hasolókat írtunk mi is 3 hónapja.
Látom,hogy már megszülettek az első babucik.
A szeptemberi topikunkban 9-en szültünk augusztusban (én vltam az első 37+6 napra))és volt aki csak október elején szült :D

Mindenkinek kitartást a hátralevő napokhoz-hetekhez. Pihenjetek amennyit csak tudtok, de tényleg,mert az eleje kicsit kemény... :wink: ,de minden fáradtságot megér az a pillanat amikor a babátok először rátok mosolyog majd!

Minden jót! :D

Kép
Kép
a.m.

Ja, és arra ébredtem, hogy kint minden fehér, de ez szinte ki is ment a fejemből... :D

Kép

Kép
gabilany79

Gaby gondolhatod mit érzek...:cry::cry::cry::cry::cry:
BB dec 24-re volt kiírva erre megszületett egy hónappal előbb a baba, de így is nagyon szép méretekkel rendelkezik!!!! Szegény mi lett volna vele, ha kivárja a karácsonyt...

Kép

Kép
dcili81

sziasztok!!!!!

Micsoda hírekre jön az ember.

BB:Nagy Gratula nektek,ügyes voltál,sok boldogságot a babához,és nagyon tejcsit kívánok!!!!!!!

Sarminak megy 1000000000drukk,ügyes legyen!!!!!

Zöldi:neked is szintén megy a drukk,vigyázz magatokra,és mindenképp helyzet jelentést kérünk.biztos ügyes leszel.

Uram atyám jól megindult itt a babaeső....de nem baj :lol: :lol: :lol:

Tényleg Veráéknál van már valami?Rég nem járt itt.

solya051020
Káld

Azon gondolkozom h mindneki előbb megszül a kiírt időpont előtt,majd én leszek az egyetlen aki még rá is húz...és majd még a karácsonyt sem itthon töltjük. :roll: :roll:

solya051020
Káld

Cuppcupp csajok! ...még nem elköszönős!

Itthon leszünk egész nep, mert öklég sz...ul aludtam, most nincs kedvem, csak punnyadni.
Az "elviszlegdrágámebédelni"ből is inkább rendelős lesz ;)

Kép
zölddisznó

Zöldi: punnyadjál még egy kicsit és gyűjts energiát.

A férjem egy tünemény! Mivel látta, hogy végre jót aludtam és elég sokáig, közölte hogy ne vacakoljak a főzéssel inkább elvisz ebédelni. IMÁDOM!!!!!
Vendég

Jo reggelt,

Tegnap este én is a klinikán voltam CTG-n, olyan lusti volt a babám, szerencsére minden rendben van :oops:

Zöldi, gondolunk Rád sokat, és én is szeretném megköszönni Zöldi doktornéni tanácsait, engeim sokszor segitett át nehéz perceken.

Hétfő-kedd is ott vagyok a klinikán, bármire szükséged van, vagy csak társaságra vágysz, szolj nyugodtan, számomat tudod :D

BB, hatalmas gratula Nektek!! Sarmi kitartás, nemsokára kezedben a kislányotok!!

Kép
Kép
zsiraf8

BB! Gratulálok! Kívánok nektek egészséget és sok tejcsit!
Várjuk majd a beszámolódat!

Sarmi, Zöldi! Drukkolok nektek!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Hahó!

Andy, BB!!! Hatalmas gratula a a kismanókhoz!!! Jó egészséget kívánok Mindegyikötöknek!!!

Csajok!
Ne csináljunk olyan táblát,ami a novemberi topikban is van? Àtlátnánk, hogy ki mikor szült, milyen méretekkel stb???? :roll: :roll: Ha nem jó ötlet mondjátok nyugodtan!!!

Zöldi!!
Gondolok rátok holnap, kitartás!!! :P :P Hatalmas élmény lesz a holnapi nap az tuti!!! Szóval sok szerencsét Neked!!!! :wink: :wink: :wink:

Sarmon!
Neked is megy a drukk!!! :D :D

Sina, Aida!
Olyan furi mert én meg szeretnék éjjel szülni! :oops: Ne kérdezzétek miért!! Lehet benne van az is, hogy tölünk a kórház kb 40-45perc napközben, ami majdnem a fele idö, ha este vagy éjszaka indulunk el! :P
susy75

Cili: elhiszem :( :( , és nem is tudom, hogy tudnálak megvigasztalni
:cry: Arra gondolj, hogy neked már tényleg nem sok van vissza...

Nekem is egyből az jutott eszembe, hogy BB még tőlem is később szült volna, és hát, a baba méretei tényleg nem semmik. Ráadásul ismerve a családom adottságait, nálam úgy érzem, hogy tényleg nem elszámolás volt az a múlt heti 3300 g-os becslés, szóval ha én kihúzom dec. 20-ig, akkor tuti a min. 4 kiló... Ráadásul mióta folyok éjszakánként (azóta sem szűnt meg), minden egyes kis "rendellenességnél, görcsnél" ilyesminél belém nyilall, hogy "talán most"????
Dehát, legyünk optimisták, és gondoljunk arra, hogy max. 1 hónap múlva nevetve fogjuk ezeket visszaolvasni (már ha időnkből fussa :))

Kép

Kép
gabilany79

Solya: ezt most rögtön felejtsd el :twisted: én is pont eleget paráztam ezen, és most már direkt kényszerítem magam, hogy ne gondoljak rá (pláne, hogy a dokim dec. 26-tól szabin van).
Mindenki azt mondta, hogy a szülés nagy része agyban dől el, és lehet, hogy viccesen hangzik, de sok mindenkitől hallottam, hogy "megbeszélte" a dolgokat a babával (ne késsen, hamar bújjon elő, ilyenek), és a legtöbbször bevált. Én inkább erre gondolok.

Ráadásul a szülésznőm is borzasztó kíváncsivá tett, mert megemlítette, hogy van erre egy "módszere", és majd ha meglesz a decemberi beosztása, akkor elmondja, és "kitűzzük a napot". Még ha nem is jön be, akkor is kicsit jó érzés számomra... :D

Kép

Kép
gabilany79

Solya, Gabi, csak egy héttel vagytok a középmezöny mögött, bármi lehet, kiindulva BB, Andy és mások szüléséből.
Én is azon drukkolok, hogy Karácsonyra azért itthon legyünk, a dokim azt mondta nem engedi tulhordani, majd meglátjuk. :shock:

Nekem tegnap késő este az egyik szülőszobán csinálták a CTG-t.. Olyan csend volt, sehol senki, nem is tudom szeretnék-e éjjel szülni..mindenesetre nagyon furi érzés volt, hogy 3 héten belül az ember lánya is itt fog vajudni....

Mági a klinikán normál esetben hol van a CTG?

Susy, szerintem is tök jo ötlet, nekem is eszembe jutott már, sőt beletehetnénk, hogy ki mikorrra van vagy volt kiirva is...
Ezek szerrint más is olvassa a novemberi topicot :D

Kép
Kép
zsiraf8

Susy: nekem is tetszik az ötlet :D

Zsiráf: az én dokim meg azt mondta a drága, hogy a betöltött 38-42. hét között teljesen normális a baba érkezése, és ő nem híve a szülésindításnak, csak ha nagyon indokolt, vagy túllépem ezt az időt. Persze nekem nem is 38. héttel van bajom az időpontok közül.... :lol:

Kép

Kép
gabilany79

Gabi! A szülésznőd módszerére én is kiváncsi vagyok!

Zsiráf! A CTG a szülőszobák előtti folyosón van!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Gabi! Szerintem jó dokid van! Ez a normális hozzáállás!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Zsiráf:
igenigen, a szülőszoba előtti folyosón a szülőszobától számítva a 3. ajtó, de folyton nyitva van, és hallod, hpgy dobog a babák szíve :)
Te holnap mész ctg-re? Mikor?: Én fél 9-re kaptam időpontot.

Én is szeretnék éjszaka szülni! :lol:

Kimostam a babakocsi huzatot is, és a hordozóét is, mostmár tényleg minden kész, még összeteszem Beni hazajövős csomagját, és Anna túlélő csomagját, aztán ennyi! :lol:

Szerintem én fogok itt a legkésőbb szülni! Lehet, hogy januárban! :?

Kép
Kép
Kép
mágnes

Sziasztok!

Most jutottam ide a géphez és milyen jó híreket olvasok!

Gratula BB-nek! Sok boldogságot a babához és sok tejcit is!

Sarminak! én is nagyon drukkolok. Azt hittem már túl van rajta. Mármint amikor be kellett mennie aznap megcsinálják!

Zöldi!

Én is csatlakoznék az előttem szépeket szólókhoz. Tényleg irigyelni való a hozzáállásod. Te vagy a mi tanácsadó doktornénink. Hozzád bármikor fordulhattunk, ha valamiben nem voltunk biztosak.
Előre is (hátha már nem tudok addig bekukkantani, mire indultok a kórházba)! Legyél nagyon ügyes holnap. Sok boldogságot kívánok Hannához! Mihamarabbi felépülést és sok tejcikét kívánok a kicsi lányotoknak!

Olyan furi olvasni, hogy valakinek már megszületett a pici babája, akivel kb. egy idős terhességi időben vagyok/voltam. No ilyenkor nem beparázok, mert a szüléstől nem félek, hanem inkább izgatott leszek, hogy nemsokára 2 gyermekünk lesz. Az egyik pici a másik kicsi.

Nagyon jó hóesést látni. Bár így már nem igazán akarok majd vezetni, úgyhogy nézhetek sofőrök után a jövő heti zsúfolt programjaimhoz.

Még igyekszem benézni ma és kicsit alaposabban átolvasni. Most csak a színesekre és nagybetűsökre maradt időm.

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Akkor optimistán állok a dolgokhoz,és beszélgetni fogok még jobban Olivérrel,hátha megkönyörül rajtunk :lol: :lol: :lol:

Szerintem is tök jó ötlet lenne az a táblázat amit írtatok,de ki tudná megcsinálni?

solya051020
Káld

jo reggelt!
latom beindult a babaeso. :lol: :lol:
Kép

BB! Hatalmas gratula hatalmas Adamhoz! Sok tejcit!

Zoldi. jo punnyadast!

Sarmi. Megy a drukk!Ugyesek legyetek ti is!

suzy. szerintem is jo otlet. talan aida kapva kap a lehetosegen...

cili. nekem van egy listam, hogy milyen illoolajokat szabad, es melyiket nem. most nagyon busy vagyok, de majd este felteszem neked.

na mentem "nyuzsogni". cuppa

KépKép
KépKép
mush589

BB: GRATULÁLOK! Tegyél fel képeket mihamarabb!

Sarmi: Biztos már túl is vagy rajta és a babádat ölelgeted!

Nem aludtam jól szokásommal ellentétben. Olyan mintha a szervezetem készülődne... :? Írtatok arról, hogy fejben dől el a dolog. Ezzel teljesen egyetértek, nagyon ráállítottam magam már az elején arra, hogy "menni fog".

Kép
mannababoca

Rendi lányok, akkor nekiveselkedek a táblának, aztán meglátjuk milyen lesz! :lol: :lol:

Mágnes!
A te számodat is elmentettem, mivel utánnam vagy, lehet neked dobok majd sms-t!!! :wink: :P
susy75

Enikő: igazad van, csak nagyon nem akarok a szabija alatt szülni, és egy elefántbébit se szívesen nyomnék ki... :D

[quote]M írta:ost csak a színesekre és nagybetűsökre maradt időm.

... én meg legtöbbször csak a képeket nézem... :lol: :lol: :lol: :lol:

Mi is kiválasztottuk a hazahozós rucit (apának volt vétójoga :)). Akkor az ugye tuti nem gáz, hogy az overál kicsit nagy (62-68-as)? Viszont borzasztó vastag, kapucnival meg kesztyűvel, így rövid ujjú body, hosszú ujjú rugi meg ez lesz az összeállítás, plusz fehér cérnasapi, rá vastag sapi, meg hát a textilpelusok...

Ma apa a kajafelelős, még csak sül a hami, de már olyan illat van...
Érdekes kaját csinál, töltött krumplit, az íze is biztos jó lesz, majd délután megmutatom...

Kép

Kép
gabilany79

Sziasztok!

BB! Óriási gratula!!!! Nagyon ügyesek vagytok! És szép nagyok!

Szeles! Nem ér ilyeneket írni! Apa nem győz ölelgetni, annyit sírok, ha Titeket olvaslak! Köszi mindenkinek az élményt, hogy ezt átélhetem!

A.m.! Köszi a tanácsot, én egészen biztos, hogy megfogadom! :lol:

Susy, Mági! Akkor valahogy egyeztessünk csemetéinkkel ezzel a vajúdás, szülés az igények szerinti napszakban dologgal kapcsolatban... :lol:
sinaszi

Szerintem is jó lenne egy ilyen táblázat!

Mági! igen BB dec. 24-ére volt kiírva, úgyhogy ma én is gyorsan összepakoltam mindent. Nagyon izgatott vagyok bár nekem még mindig olyan hihetetlen, hogy hamarosan babázni fogok.
Azért szerintem ne legyél olyan biztos abban, hogy te leszel az utolsó.

Én is szeretnék éjszaka szülni, szerintem nyugisabb, meg nálunk is az a helyzet, hogy nappal 45 perc beérni éjszaka meg 25.

Kép
Kép
Kép
erika26

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?