Új privát üzeneted érkezett!

Zöldi, Gaby köszi szépen!

Kép

Kép
dcili81

Én is kidőltem! Most ébredtem. Köszi a pocidicseket! Szorsolya! A 21. plusz kilómnál járok! De 51 voltam terhesség előtt, így nem is bánom,ha marad néhány kiló Mesi születése és a szoptatás után!

Cili! Én is boldog, boldog névnapot kívánok Neked!

Zöldi! Apa megérkezett már? Vagy csak holnap jön??

Mushi! Fogadjunk, hogy Te megint egész nap robotolsz!!!!
sinaszi

Anyóslátogatóba voltunk, és most olvasom a nagy hirt:
Andy millió gratuláció, ügyesek voltatok, Regina nagyon aranyos.
pihizzetek, és majd várjuk a részletes beszámolót, mihelyt lesz időd és energiád

Zöldipocak is jó méretes, Holnap együnk tekergőbe, úgyhogy ha addig nem jövök, neked minden jót, boldog együtt töltött 1.perceket Hannával :wink:

Sina: Mesi lakóhelye tényleg kicsit csára áll, de nagyon csini 8) Alvás-nem alvás téma: Remélem a szervezetünk készül most már a nagy napra, és "tudja", hogy kipihenten jó menni szülni :D Hátha megmarad most már, h tudunk aludni. Amúgy látom, h egy nap külömbséggel vagyunk kiirva, lehet, h ezért is viselkedik hasonlóan az alvókánk :wink:

Kép
galzsuzsa

Sina! Apa csak holnap jön, még robotol a háznál.

Köszi Zsuzsi!

Kép
zölddisznó

Sina köszi!

21 kiló plusznál tartasz? Én meg azt hittem én vagyok az első a most 19 kilóval.... :roll:

Kép

Kép
dcili81

Cili! Szerintem rajtam rengeteg a víz... Sajna! Már a combom is bedagadt! Szerintem nagyon sok megy majd le szüléskor... :x
sinaszi

Énmeg fogytam a csúcsomhoz képest 2 litert. 15 volt egy hete, most 13 :)

Kép
zölddisznó

Zöldi! Ügyi vagy! És képzeld csak el! Hétfőn vagy 10 kilóval leszel könnyebb! A szived viszont jóval nehezebb lesz! Tele sok szeretettel, ha Hannát a kezedbe foghatod! :D
sinaszi

Sinaszi:21kg? ezt el sem hiszem,akkor nagyon jól elosztottad magadon :lol: :lol:

Cili:BOLDOG NÉVNAPOT!!!!!!!és nagyon tuti a koszorúd.

Én nem tudom mi van velem ma,egész nap olyan sz.r a hangulatom,olyan idegbeteg vagyok,meg csak lesek ki a fejemből...
Olyan rossz,szólni sem lehet hozzám... :roll: :roll: Utálom magam ilyenkor.Ugye veletek is szokott ilyen lenni??????????Ugye?Remélem nem csak én vagyok ilyen "hárpia"..

solya051020
Káld

Andy!
Hatalmas gratula nektek! Kívánok sok tejcit és nyugodt éjszakákat!
Épp ma hiányoltalak!
Várjuk majd a részleteket!
Gyönyörű szép a kicsi lány!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Laura! Ne idegeskedj, mert az a vérnyomásodnak nem jó! Dokiddal nem tudsz beszélni, hogy ne kelljen még befeküdnöd, ha csak vérnyomásmérés miatt kellene?

Zöldi! Hatalmas a Hanna lak! Tőled ki közvetít híreket? Remélem nam hagyod, hogy a kiváncsiság rágja az oldalunkat, mint Csaki!

Zsuzsa, Sinaszi! Szép pocakok!

Cili! Jó a koszorúd! Ma én is voltam a Kreatív hobbiban - én mézeskalácsdíszeket fogok csinálni anyagból!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Andy: nagyon-nagy gratula! Sok-sok tejcsit és hát gyönyörű Regina.

Sinaszi: nem ér, hogy neked már ennyire lement a pocid. Az enyém még mindig fent van.

Cili: BOLDOG NÉVNAPOT!

Húúú én most már kivagyok. Egész nap céges sportnapon voltunk, aztán anyóséknál estebéden. Sajna sietnünk kellett (ezt nem bánom), mert a férjem még focis évzáróra ment.
Le akar szakadni a derekam! Jelent ez valamit????
Vendég

[quote="bocika1"]L írta:bocika1e akar szakadni a derekam! Jelent ez valamit????

Igen! Azt, hogy nagy a súly a derekadon! :lol:

Egyébként pedig a védőnénim azt mondta, hogy nála a szülés közeledtének első jele az volt, hogy úgy érezte, ketté akar törni a dereka...
sinaszi

Szorsolya! Igazából mindenhová ment egy kicsi és a pocakon koncentrálódott! :lol:

Enikő! Köszi! :)

Boci! Ne izgulj! Lehet, hogy Neked csak az utolsó pillanatban száll majd le a pocid! Ez sok mindentől függ!
sinaszi

Szép estét!

Cili: Boldog névnapot! Szépet kreatívkodtál. Nekem ma Zalán nagyinál festett egy hatalmas télapót. Holnap kidekoráljuk a lakást. Én tavaly készítettem adventi koszorút, most csak gyertyát cserélek benne. Felkerülnek a zselés díszek az ablakokra, száradnak a narancskarikák, szóval holnap remélem szép napunk lesz.
Azért nagyon bízom benne, hogy tudok még alkudozni a dokival, és kapok még pár itthoni napot. Annál is inkább, mert nagyon jó vérnyomásokat mérek, Hunor meg nagyon aktív, nem magyon adja jelét, hogy ki szeretne jönni.

Zöldi! Élvezzétek ki nagyon holnap apával az utolsó kettesben töltött napot! Én nagyon örülök, hogy megismertelek, a hozzáállásod, a kitartásod, a humorod, az empatikus készséged, a kreativitásod stb., stb. mindannyiunknak példaértékű lehet. Nagyon szorítok nektek és alig várom, hogy mi is megismerjük Hannát!
Várjuk a híreket, ügyesek legyetek!

Üdvözlettel: Laura

Kép
Kép
szeles4

Sinaszi: köszi. Csak azért izgultam, mert "megbeszéltük" a 28-át szülési dátumnak, de akkor lehet te beelőzöl!!!!??? :lol:
Vendég

Köszi mindenkinek a köszöntést!

Orsi nekm is vannak ilyen napjaim, emiatt ne aggódj! Majd elmúlnak!

Sina rajtam is nagyon sok a víz. Azért kíváncsi vagyok mennyi fog lemenni, ha megszülök...

Laura remélem jobban vagy! Holnap lehet festegetek én is, csak az ablakba nem tudok rajni,mert nagyon vizes...

Boci nekem is le akar szakadni a derekam. Próbálj meg olyan térdelő kutyapózt felvenni, hátha jobb lesz, nekem az be szokott válni!

Kép

Kép
dcili81

Solya! Fogd rá a hormonokra!!! Én is azt teszem! Én folyamatosan a könnycsatornákat tisztítom! Van, hogy nevetésből lesz sírás vagy fordítva.... :lol:

Boci! Nekem szerintem már jó néhány napja így lenn van a pocim... Attól félek, hogy nekem sem jön össze a 28. De most még bízom benne! Szerdán majd sok minden kiderül! Amúgy is! Mági cáfolta Enikő állítását és akár szülhetünk is a "megbeszéltek" szerint! :lol:
sinaszi

Cili: köszi. Most etettem meg a kutyusokat meg a macskát, aztán veszek egy forró zuhanyt, lehet jobb lesz!!!! :cry:
Vendég

Sinaszi: OK!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Cili! Majd szülés után kiderül! De lehet, hogy akkor majd meg is feledkezünk róla... :D Hú! Most nézem, hogy Ti ma be is töltöttétek a 38. hetet! Az király!

Nekünk talán jövő héten kedden kész a kocsi, utána már jöhet Mesi! Addigis mondtam apának, hogy memorizálja, hogy milyen teloszámot hív, ha éjjel ébresztem!!! :D

Éjszaka fel szoktatok ébredni jóslófájásokra? Jelent az valamit, hogy mindig késő este jönnek a jóslók? Mert az egyik legnagyobb parám, hogy éjjel kell majd vajúdnom és hajnalban szülnöm!
sinaszi

szep jo estet!

a szallodaban szepen feldiszitettuk az ettermet meg 3 karacsonyfat. tobbet nem birtam. :? :oops: aztan hazajottem anyos segitsegevel megpucoltuk az ablakot 90%-ban, holnap reggel mielott felteszik a fuggonyt en azert atmosom megegyszer.
aztan meg apa elvitt enni egy Nando's nevu helyre. van otthon is olyan?
majd visszavittem 1-2 dogot, amit kaptunk, de nincs ra szuksegunk.kozben mosok, mint egy orult, hogy minden meglegyen keddig.
amikor az agynemut szortiroztam, rajottem, hogy rossz fejvedot vettunk. ez teljesen korbe eri a kisagyat, en meg olyat szerette volna, ami csak felig. azt is ki kell cserelni. sebaj.

visszaolvasok, kozben meg reagalok.

KépKép
KépKép
mush589

[quote="sinaszi"] írta:sinaszijszaka fel szoktatok ébredni jóslófájásokra? Jelent az valamit, hogy mindig késő este jönnek a jóslók? Mert az egyik legnagyobb parám, hogy éjjel kell majd vajúdnom és hajnalban szülnöm!

Nekem mindig! Meg főleg reggel. Attól én is félek, hogy éjjel kell vajúdnom és hajnalban szülnöm. Nem tudom bírnám-e.. Elég nehezen. Sztem amúgy nincs jelentősége mikor jönnek a jóslók.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

zsuzsa. szep a pocid! jol lent van. :lol:
a hoeses taj meg irigylesremelto! itt hideg van, de honak semmi jele.

aida. szuper, hogy a parod szabin lesz! remeljuk ez jot tesz majd nektek! :)

zoldi. en is szivesen meglatogatnalak, es vinnek neked csulkos bablevest vagy valami hasonlo finomsagot.
anyukam is megkapta a kendot. nagyon szepen koszonom. remelem hamar elkuldi es en is tudok majd gyakorolni a plussmacival. ha nem akkor majd elesben kell probalkoznom... :shock:

cili. a cumi is odaert. koszi szepen. nem tudod, hogy mennyi idosnek valo?

zoldi. micsoda szexi malac fotok! nagyon formas a pocod neked is!

KépKép
KépKép
mush589

most latom csak micsoda hirekre erkeztem haza.

Andy. Hatalmas gratula Regina babahoz!Sok-sok tejcit es boldogsagot kivanok Nektek!Gyonyoru kislany!

Szuper, hogy ilyen hamar hazaengedtek! Varjuk a bovebb beszamolot, majd ha lesz erod.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mush589 2008.11.22 20:53-kor.

KépKép
KépKép
mush589

Sinaszi! Mági nem cáfolta az állításomat, hanem azt mondta, hogy 38-42 hét között! De 40 hét után min. annyian szűlnek, mint előtte!
:D :D :D

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Enikő! Csak idéztem Mágitól! Ő így fogalmazott! De értem én a dörgést! :wink: Csakazértis 28-án szülünk! Oké, Boci!? :lol: :wink:
sinaszi

Enikő! Amúgy pedig nem kérünk ördögöt a falra! :twisted: :lol:
sinaszi

laura. remelem azota hazaert apa, es sikerult mindent elintezni. hatha megsem fektetnek be hetfon.

sinaszi. mesi a baloldalra van berendezkedve? mintha az a fele a pocidnak nagyobb lenne. :lol:
az en lanykam visszakoltozott a jobb oldalra.

Cili. Boldog nevnapot! szep a koszoru

Sinaszi. lebuktattal! :oops: :oops: :wink: :roll:

KépKép
KépKép
mush589

Sina:
szép a pocakod és tényleg nem látszik, hogy 21 kg-ot szedtél fel :shock:

Cili:
BOLDOG NÉVNAPOT!!!

Solya:
ma nekem is olyan hangulatom volt... :cry:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Sina: OK! CSAKAZÉRTISCSAKAZÉRTISCSAKAZÉRTIS! :lol: :lol:

Sarmiról nem tud senki semmit??!!! Gondolkodtam, hogy írok neki egy SMS-t! Szerintetek????!!!
Vendég

Sina. 21kg? Tenyleg nem latszik rajtad!
En nem tudom, hogy hol tartok. Kb 3 hete volt 17.5kg azota nem mertem. Majd jovo heten. :lol:
Itt a vedoneni nem meri.

zoldi. mit kreativkodtal? holnap leszel meg net kozelben mielott bevonulsz?

cili. mar megint a kutyapoz! :wink: :lol: :twisted:

KépKép
KépKép
mush589

Mushi! Az az érdekes, hogy Mesi a jobb oldalon van. Így ahogy belegondolok, a terhesség elején a bal oldalon kezdett a derekam hízni! Lehet, hogy a kíváncsiság belülről furdalja bal oldalon az oldalamat? :shock: :lol: :lol:

Márti! Köszi, hogy Te szépnek látod! Legalább tudom, hogy van szépérzéked! :wink: :lol: :lol: Na, jó! Ez csak vicc volt! Látom én a lényeget! :lol:
sinaszi

Boci. hajra! irj sarminak. nem tudom, hogy hasznalhatja-e a telcsijet, de egy probat meger. :D

KépKép
KépKép
mush589

Mushi! Tudod, hogy ezért a 21 kilóért mennyi édességet kellett felfalnom???? :lol: :lol: De jól esett!! :oops:

Boci! Én nem üzennék Sarminak! Csak mert nem tudom,hogy le szokta-e némítani a telót... De Te tudod! Ez az én véleményem! Amúgy elvileg hétfőn hallhatunk Róluk, nem!? Ő nem beszélt me senkivel sms-váltást?

És Verával mi lehet???
sinaszi

[quote="szeles4"]
írta:
szeles4Zöldi! Én nagyon örülök, hogy megismertelek, a hozzáállásod, a kitartásod, a humorod, az empatikus készséged, a kreativitásod stb., stb. mindannyiunknak példaértékű lehet. Nagyon szorítok nektek és alig várom, hogy mi is megismerjük Hannát!
Várjuk a híreket, ügyesek legyetek!

Üdvözlettel: Laura

laura ezt nagyon szepen megfogalmaztad! :P

zoldi. ez bizony igy van! egyetertek lauraval! :lol:

KépKép
KépKép
mush589

sina. :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
mush589

Coldplay cd-t hallgatok, amit sokat hallgattam a terhesseg alatt, es mozog ra a baby. behalok. talan emlekszik? asszem ezt a cd-t majd visszuk szulni is. :lol:

KépKép
KépKép
mush589

Sziasztok!

Andy! Gratulálok és sok boldogságot kívánok! Regi gyönyörű!

Cili! BOLDOG NÉVNAPOT!

Zöldi! Hétfőn gondolok rátok sokat, holnapra pedig kellemes időtöltést kívánok apával! Én pénteken megyek csak a klinikára, gondolom akkor már nem lesztek ott.

Kép
Kép
Kép
erika26

Sziasztok!

GRATULÁLOK ANDY!!!!!!!!!!!!! Olyan jó neked, hogy már otthon vagy a babával!

Voltunk a karácsonyi vásárban! Ettem egy kis kolbit meg kürtös kalácsot!!! Dominak minden kimosva, a vásárba is elengedett, még magamnak is tudtam venni pár dolgot délután, úgyhogy jöhet az én babócám!!!

manna
mannababoca

manna. csinalj mar egy vonalzot legyszi!

honnan tudom, hogy mennyire legyen paras a szoba a babanak? en szerintem nalunk a haz nagyon paras, de kiszaritani se szeretnem a baba szobajat. otletek?

KépKép
KépKép
mush589

Sziasztok lányok!

Először is:

ANDY és REGI BABA! GRATULÁLOK NEKTEK! ÜGYES CSAJOK VAGYTOK! SOK TEJCSIT NEKTEK!

Eslytelen, hogy 10 oldalt visszaolvassak, de minden pocak nagyon szép.

Sarmi! Neked nagyon szorítok!

Mush! Szuper lett a lakasoktok, szerintem a konyhatok is tuti lesz. A babszoba színei pedig nekem nagyon tetszenek. :)

Ne haragudjatok, ha valakit kihagyok a válaszolásból, de iszonyuan fáj a fejem... ezt az "egyszer szakad a ho, egyszer meg sut a nap" idot nagyon nehezen viselem...

igyekszem majd ujra felzarkozni... addig is mindenkinek kellemes ejszakat kivanok... es sajnos most folyamatodan jonnek a frontok...

Lilypie Kids Birthday tickers\

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
bkatalin

Zöldi! Nagyon szorítok nektek... ügyesek legyetek... de jó neked, nem sokára kezedben tarthatod Hannádat! :)

Cili! Boldog névnapot!

Lilypie Kids Birthday tickers\

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
bkatalin

Sinaszi,Aida:mikor Rékát szültem hajnalban éjjel vajúdtam,és hajnalban szültem.Mondták a szülésznők,meg az orvos is h feküdjek le,próbáljak meg aludni,pihenni,mert hosszú lesz az éjjel...de persze könnyű mondani.De szerencsére nem volt semmi gond,"tök jól" bírtam az egészet ahhoz képest h nem tudtam pihenni,csak jöttem,mentem.

solya051020
Káld

Na ezt most jól leírtam,szóval éjjel vajúdtam,hajnalban szültem. :oops: :oops:
Az eszem sem itt jár már :oops: :?

solya051020
Káld

Pár kép... bocsi, ha sok vagyok, de lányommal sosem tudok betelni :oops:
[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1227390005.7685.jpg[/img]

[/img] Kép

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1227390058.4295.jpg[/img] Szóval ilyet akarnak ezek hazahozni...

[/img] Kép Öltözködöm

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1227390105.6321.jpg[/img] rusnya béka!

[/img] Kép Angyalkánk

Kép
Kép
Kép
mágnes

solya. azert ertjuk!

magi. anna nagyon cuki.
nektek milyen para bigyotok van?

KépKép
KépKép
mush589

mush:
pára bigyó? Az mi fán terem??? :shock:

Vettünk MushABelly katicát :wink:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Mági! Anna gyönyörű! Majd egyszer be kell mutassam a fiamnak! :D Biztos letámadná egy puszival.
A pocid szép formás!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

az a paraelszivo bigyo. parastop vagy mi. van annak valami markaja? mekkora? es mekkora helyiseget fedez? mennyibe kerul?

mushkatica szuper! :lol: anyum is vett, meg egy pingvint is. :wink:

KépKép
KépKép
mush589

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?