Nektek is bemásolom a régi lombikos hozzászólásaimat, hosszú lesz, akit nem érdekel, lépje át!
Lombik 1
Na teszteltem reggel a 26. cn-en, de ez nekem ET után csak a 7. nap, tüszörepi szuri után pedig 5-7, 13-án és 15-én kaptam ugyanis 1-1 fél adagot. Na mindegy, arra számítottam, hogy halvány pozitív lesz a tüszőrepi miatt...de tök nega lett. Akkor gondoltam, hogy nem tesztelek minden nap vasárnapig...mert az lett volna a hiteles talán...az addigiak meg csak kontrollnak, hogy nem a tüszőrepi miatt pozitív.Jól kigondoltam ezt, aztán vetettem még egy pillantást a fürdőszoba felső polcán fekvő tesztre...ami mostmár halvány pozitív. Egyértelműen.Sose volt ilyen.Szóval mégis van vmennyi HCG bennem, úgyhogy tessék semmisnek venni az eddigi írásomat és mégis tesztelek minden reggel. Látnom kell, hogy halványodik vagy erősödik-e a 2. csík. Izgi.
Most én is mintha érezném a pocim. 21.e péntek
Nekem is fájnak a melleim már a leszívástől kezdődően...mikortól is szedjük az utrot...de már egyre jobban.Hasam fuffadt kicsit...ami nem csoda...a hormonok miatt...meg, hogy nem hasizmozunk. Ha visszább olvasol...én már tesztelgetek...az előző oldalon van a sok hüleségem. Amúgy jól vagyok, érzem a pocim kicsit...sokat alszom, de ennyi..s.emmi extra.Nekem ez már a 27. ciklusnap mert a 16-on volt a leszívás és a 19-en a beülti.
Jelentem:teszteltem:még mindig halvány csíkos. Mint tegnap kb.
Hőm 37,3...a 2. csíkot viszont nem látom a teszten...vagy legalábbis nagyon halvány. Na jó, mostmár látni...megint vagy 10 perc után...de haloványka. Hát a hármas ikrek már nem valószínűek. Nem vágtam szét a tesztet...úgyhogy holnapra nem maradt más csak a vérvétel...az majd megmondja a tutit.
Nekem fájnak a mellim mint állatt és most először állíthatom, hogy nőttek is. Kis pattanásaim lettek, folyton aludnék, a hőm még jó...szóval egyenlőre legalábbis ezek a tünetek nem szólnak a terhesség ellen és ez is vmi.
Én egy kicsit betaknyolódtam mára úgyhogy megy a méz, c vitamin, gyümi ezerrel...most meg megyek inhalálni kamilla teával.
Nekem is volt valami pociérzésem vagy 2 napig...de főleg felkelés után éreztem mindig...reggel vagy délután.Nem volt olyan komoly...de el is múlt.
Nekem a melleim fájnak elég szépen, nagyobbak is és sztem vhogy más az állaguk-tapintásuk.A pattik meg csak jönnek....
Nekem nincsenek jó híreim.HCG 5,5.Valószínűleg még a hcg szuritól. Szóval a Lily teszt elég érzékeny.Legyek erre én intő példa.Azt mondta a doki, hogy látott ő már terhességet ennyi hcg-vel...de ott nem volt hcg szuri.Szóval a déli utrot már elhagytam.Várom Pirit.A náthám csak rosszabbodott...úgyhogy a héten sztem még nem megyek dolgozni.
2.lombik
Tegnap 6 petesejtet sikerült leszívni...még a doki poénkodott is velem utána a megbeszélésen, hogy nem tudja honnan volt annyi..azt hitte az asszisztensnőt szúrta meg...ha-ha
Ma hívtam őket 11-kor. Egy szabálytalan volt. 5-öt tudtak megszúrni, azokból 2-őn látszik egyértelműen, hogy megtermékenyültek. Hát remélem holnapra azért javul a helyzet. Az a kettő tuti a két nagy volt.
Megjöttünk Debrecenből.Mostmár hárman vagyunk a családban:apa, én és a kis Alex. Elneveztük Alexnek mert Alex vagy Alexandra lesz "the great".
Most tuti terhes vagyok ...a hcg szintem is igazolná, ugyanis ma is meg holnapután is jár nekem egy fél hcg szuri....szóval megint nem lesz értelme hamar teszelni. 17-én kontroll vérvétel.
Én próbálom majd magam nem túlstresszelni, hogy csak egy embriót sikerült visszaültetni és, hogy a múltkor három 8 sejtes sem tapadt meg.Kicsi Alex pedig négy sejtes,... igaz tökéletes.Remélem bebizonyosodik a "Kicsi a bors de erős" mondás. Na meg a spontánnál már ez is százszor jobb, végülis már ott van a kicsi pihe puha ágyikójában...és legalább van elég helye. És hát az ikerterhesség nem veszélytelen. (Ikres kismamiknak üzenem:dehogynem. )
Vérvétel hétfőn...de én kb péntektől tesztelgetek majd....van összahasonlításik alapom a múltkorival...azaz a fél óra múlva megjelenő csík már nem csík. dec 12
Ma mértem reggel hőt kiváncsiságból:37,0 volt 5.20-kor. Éjjel most nem kellett kimennem, okosabban ittam este. Reggel olyan mindjárt megjön érzésem volt megint.Érdekes. Melleim viszont nem fájnak...nem is tudom mi okozza azt...nekem volt , hogy progipót nélkül is fájtak veszettül most meg itt a sok progi és semmi.Furán működök.
Szép jó reggelt!
Na ma sokáig aludtam egyhuzamban, nem kellet aput költeni.Ennek megfelellően a hőm is 8.30-kor 37,3.
Megcsináltam az egyik tesztet és nincs rajta 2. csík. Mivel csak 2 tesztem van, így holnap nem tesztelek...majd vasárnap.
Pregimax a teszt neve, 25-ös érzékenységű, de senkinek sem ajánlom, hogy ezt vegyen...mert bár csíkos, nem lehet szétvágni.Már eleve olyan vékony, mintha szét lenne vágva. dec14 ET+8
Ez a teszt viszont megbízhatóbbnak tűnik a Lilly-nél.15 perc múlva sincs második csík.Amúgy valamennyi (kb 10 egységi hcg)ilyenkor volt még a véremben a múltkor a szuritól, most is lehet kb ennyi mert ugyanúgy kaptam a szurit..de már azt ez nem mutatja ki.
Ma megint volt pocófájás nálam.Olyan menziszerű...de nem tart túl sokáig..ált 15-20 perc.Jelentsen jót!
Én reggel 37,4 voltam.Nem vagyok beteg ne izguljatok! Csak ha 8-ig alszom, ilyen szép a hőm.Azaz rég volt már ilyen szép.Az előző lombikkal sem volt asszem progi ide vagy oda.dec 15
Nem szolgálhatok jó hírrel. Hőm ugyan 37,4 , de a teszt egy csíkos. Et után 10 nappal...hát nem túl biztató.dec 16 ET+10
Holnap vérvétel igen.Azért holnapig mi is bízunk. Túl optimisták vagyunk ahhoz, hogy másképp tegyünk.
A többi jel még mellettünk van:erősödő mellfeszülés, magas hő, piri közeledtét jelző pattik nincsenek, azok a fura pocifájások mostanában(ma még nem)...
Bocs a késésért de most estem haza.Nem sok időm van mert holnap mennem kell dolgozni...ebből gondolhatjátok, hogy az eredmény: nem terhes. Hcg:5,5.
A dokim elemezte az eredményeket, hogy elég rossz minőségűek voltak a petesejtek most, meg előjött az első lombik csak 4 petesejtjével(amiből hárman 8-9 sejtesek és gyönyörűek voltak..amúgy), aztán a sikertelen stimulációval, aztán az endometriózissal, aztán a cisztákkal.Keresett volna összefüggést.Kérdeztem tőle, hogy nem lehet, hogy a mostani rossz minőség annak köszönhető, hogy eléggé meg voltam fázva egész stimu alatt???Hát...végülis lehet hozzá köze...mondta.Ennyit erről.MAjd legközebb kiderül, hogy múló állapot volt-e vagy sem a rossz eredmény.
Hát okosabb nem sokkal lettem...majd kiderülnek a dolgok előbb-utóbb.
Szép jó éjt!!!