Angel!
Igen, tacskófül=szottyadt dohányzacskó.
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Nagy-nagy drukk a szerdai UH-ra, hogy azért ne legyetek ilyen hirtelen fél focicsapat. Amúgy hányat vállalnátok? Gondolom ez nagyon nehéz kérdés. Család tudja?
Beu!
Neked, nagy-nagy drukkoka PÉ-hez! Használjátok ki. (Nekem már Atinál is az jött be, meg ennél a Babánál is, hogy azt vizuáltam be, hogy milyen gyönyörűséges petike nől odabent, és olyan szép nagy, hogy azért feszít ennyire, és milyen szépen összetalálkoznak majd a kiskatonákkal, stb. De nem akarok okoskodni.)
Kata!
Atinak mondtam az elejétől, hogy ne rugdosson 8annyira) pelenkázás/öltöztetés közben, mert vigyázni kell anya hasára, mert baba van benne. Mióta nő a pocak, jobban felfogja, mondja, hogy baba van benne, simizi, puszit ad rá, nagyon édes. Aztán van úgy hogy 2 hétig rá se billent. Szoktunk mindig kisbabákat nézni élőben vagy képeken, hogy szokja a látványt legalább. Még nekünk is óriási újdonság lesz, hát még neki, nem csoda, ha nem fogja fel. (Mi se teljesen)
Tényleg olyan jóóóóóóóó egy puha, meleg, szuszogó kiskomával aludni. Kár hogy Ati nem alszik így.
![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif)