Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok!

épp a minap jutott eszembe, kivel, mi lehet vajon.
Sudival, Sancsival, Eszterrel - igaz jó ritkán - de néha e mailezünk, sőt Eszterékkel a nyaralásunkon össze is futottunk!

Nagyon édik a gyerkőcök Kriszta, Boróka, Gúz, Mira és Iza! Jó lenne látni a többikekről is friss képeket, biztosan jól megnőtt már minden gyerkőc.

Tomi egész nap szövegel, reggel felhúzzák, és csak alváskor "jár le" :) a wc-be pisilést próbálgatjuk, ma sikerült először végre!
egyébként csak szórakozik velem, mert miután ült a bilin, felpattan, odébbmegy és odapisil hirtelen a padlóra, miközben közli, hogy "odapisilek a padlóra, bilibe kell...."

Jó lenne mindenkiről olvasni egy kicsit azért. vajon Emőkéékkel (és a kis Morzsival) mi lehet?

Edit, Krisztának hogyan derült ki, hogy szemüveg kell? Észrevettél valamit? Mert csak úgy nem vizsgálgatják -legalábbis itthon maguktól ezt. De Kriszta ügyes, hamar megszokja majd, és remélhetőleg ez majd megelőzi, hogy később szemüveges legyen.

Tominak meg sajna lúdtalpa van, cipőt kellett csináltatni, de arra is azt mondják, hogy ha ilyen kis korban hordja egy -két évig, helyrejön neki. Remélem.

na, teszek fel egy két képet én is.

Rita & Tomi
Kép
ritike

Kép

Rita & Tomi
Kép
ritike

hh, Mesit majdnem kifelejtettem a felsorolásból! :)

Rita & Tomi
Kép
ritike

Sziasztok!

Üdv indenkinek újra a fórumon! Örülök, hogy írogatok néhányan, mert olyan jó kis csapat voltunk!
Riti említette, hogy éledezik a fórum!

Hihetetlen de éppen a napokban gondoltam, hogy kellene egy mailt írni Katinak, hogy hogy vannak és milyen kétgyermekes anyukának lenni? Mert szerintem nagyon jó! Néha persze lefárasztanak és sírni tudnék tehetetlenségemben, de aztán mindig megoldódik.

Réka hetente 3x családi napközi jár, játszanak és ebéd után megyek érte. Nagyon nagy lány már, szépen, választékosan beszél, sokat fejlődött a nyáron minden téren.
Zalán is nagy legény már, álldogál már hónapok óta és kapaszkodva lépeget, ő is dumálgat. A fogakkal folyamatosan küzdünk és mostanában nem akar ebédelni.

Nagyon szép minden gyerek itt! Örülök a képeknek!

Krisztának jól áll a szemüveg! Talán nem mindenki mondhatja el ezt. szoktam olvasgatni a naplót és irigykedem, milyen szép vidéken laktok.

puszi Eszter, Réka és Zalán

Kép
Kép
etterke

egy közös kép Kép Rékáról és Tomiról

Rita & Tomi
Kép
ritike

Sziasztok!

Nagyon jó a képeket nézegetni a gyerekekről.
Nagyon szépek!!
Örülök,hogy Ritike is és Etterke is bekukkantott.Alszanak a lányaim,igy kicsit én is benéztem.
Van egy csomó képem,de sajna igy nem tudom őket feltenni le kell kicsinyitenem őket,igyekszem majd közös képeket párat kicsinyiteni,és feltölteni.
Eszter,nagyon élvezem én is a kétgyermekes anyaságot,estére hulla vagyok,de megéri,IMÁDOM a két kis szarosomat. :P
Viszont több gyerek nem kellene,ide csak látogatóba jöhetnek a gyerekek.
Mira is nagyon szépen beszél.
Egész nap be sem áll a szája,tiszta anyja.
Iza hatalmas nagylány Mira 1 évesen volt ekkora.
Rengeteget eszik,már majdnem megül magától .Minden érdekli,kinyulkál a bébihordozóból dolgokért,egyedül tud már inni.
Fürdetés után okat dumál.

Hoppá mennem kell!!!
Mozgolódás van.

Edit köszönjük a köszömntést!
Puszi

Kati , Mira,Iza babaKép

url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
kati28

Kép Iza a nagylány 5 hónaposan Kép A két csaj

Kati , Mira,Iza babaKép

url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
kati28

Sziasztok!

JAj, de jó hoyg írtatok!!! Rita, Eszter, Kati, annyira örülök nektek! Milyen nagyok és szépek a gyerekek! Tényleg, Tomi ugyanaz a kis csibész, Réka gyönyörű kisasszony és hogy irigylem a "spanyolos :wink: " bőrét! Kati, hogy a lányaid mennyire hasonlítanak, az hihetetlen! És látom, nálatok is vannak sonkácskák, mint nálunk is! Boró nem több, mint Kriszta egyévesen, csak Kriszta 13 kió, mint kb. másfélévesen. :roll: Igaz, mostanában nem viszi túlzásba az evést, de ez van.

Én is imádok kétgyerekes anyának lenni, sőt, én még nagyon el tudnék képzelni egy babát, de nem most. 3 kicsit bizony nem hiszem, hoyg képes lennék ellátni. És élni is akarok egy kicsit, már nagyon le akarom vetni a melegítőt magamról! (Gondolom, értitek, mire célzok!) A férjem viszont elégedett a két lányával, neki nem kellene több gyerek, úgyhogy valószínű, hoyg nem is lesz. De egyelőre, mondom, ilyesmiről nem tárgyalunk. Úgysem aktuális. Eszter, ti szeretnétek még gyereket?

Képzeljétek, az iwiw-en az üzenőfalon megláttam Enikőt. Már elmúlt 30 hetes és fiúcskát várnak. Katasztrófálisan gyorsan telik az idő. És nemcsak másnál, hanem nálunk is. :D Már mindjárt szülinapi tortán kell törnöm a fejem. Pedig még csak éppenhogy kibújt!

A múlt hét elég rossz volt számomra. Ismeretlen oknál fogva begyulladt-csomósodott a jobb mellem, jó 4 napig tartott, míg elmúlt a csomó, mindennek tetejébe pedig múlt csütörtökön egy vesegörcs is elkapott. Hát, nem kívánom senkinek. Szívesebben mentem volna szülni. :roll:

Amúgy a lányok jól vannak, szépülnek, okosodnak napról napra. Kriszta is nagyon szépen beszél, rengeteg mondókát tud, sőt énekel is, de őgy, hoyg most már lehet valami dallamfélét is kihallani belőle. Napról-napra köpködi az aranyakat, de sajnos nem tudok midnent lejegyezni.
Boróka is feláll már bárhol, és ha fogjuk a kezét, akkor lépeget is. Nos, én ezt nem sűrűn teszem, féltem a derekamat! :wink: :P MAjd megtanul magától is!
Én pedig beiratkoztam egy angol-tanfolyamra, úgyhogy hetente kétszer, hétfőn és szerdán este ott vagyok két órát. Nagyon jól esik testemnek-lelkemnek ez a kis kimozdulás, agytréning!

Puszilok mindenkit! Írjatok mindannyian!!! Andi, nagyon eltűntél, Nóriról pl. nem is beszélve. Olive írogat néha a fogyis topikba még, Bogyó ritkábban. Zsuzsiék visszatértek Kanadába, de túl sokat nem tudok róla. Sudi, Sancsi ők is régen írtak, Szilvi is kimaradt már jóideje. Mesi, Mölli, ti is írjatok!
Remélem, senki nem maradt ki, ha mégis, ezer bocsánat!
JA, tudom, Andrea, NY-ból. Ők is kistesót várnak, dec. 31-re van kiírva, pontosan, mint én Borókával! :D

Jó éjt! Holnap hozok képeket is, de válogatnom kell!

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Még valami...

Vanessának nagyon boldog második születésnapot!!! :) :) :)
Kép

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Sziasztok!

Vanessának mi is boldog szülinapot kívánunk utólag! És gratulálunk a kistesóhoz!

Kati: Nagyon édesek a lányok! Nekem Iza az apjára hasonlít. Jól látom? Boldog féléves szülinapot kívánunk neki!

Edith: Miért volt csomós a melled? Tej miatt? Mi lett a veseköveddel? Ismerőstől hallottam, hogy ő is inkább szült volna, mint még egy vesekő, pedig a szülései is megviselték.

Én is lassan kezdem levenni a "tréningruhát". Járunk színházba, kirándulgatni. Ismét járok táncolni, mint anno Madridban. Vannak barátaink itt az utcában és a gyerekek is egyidősek.
Mindig irigykedem, hogy Edithék milyen csodás helyen laknak.
A harmadik baba projekt egyelőre elhalasztva. Bár irigyekdeve nézem a pocakosokat, de Tamás sokat utazik egyedül nehéz lenne 3 picurral, talán majd később. Szerintem akkor pedig más indok lenne, szóval egyelőre így vagyunk egy család és jól érezzük magunkat. a munkába még egyáltalán nem vágyom.

Most picit meg vannak fázva a gyerekek, orrfolyás, köhögés. Most is hallom hogy köhög Zalán, lassan felébednek.

Próbálok még feltenni én is képeket.

Kép
Kép
etterke

Kép

Kép

Kép

a képek még nyáron készültek, majd frissebbeket is teszek fel, de ezek voltak lekicsinyítve a gépemen.

Kép
Kép
etterke

Jaj, lányok, remélem nem haragusztok érte, de egy ismerősöm blogjában találtam erre a linkre és nem vagyok jól bele. Mi volt az én bajom ehhez képest? EGY NAGY SEMMI!!!
Imádkozzatok ti is érte!
http://picibaba.freeblog.hu/

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Sziasztok csajok!

Elöször is köszönjük hogy gondoltok rank es meg az eszetekbe jutunk :). Köszi a szülinapi köszöntest is Vanessanak. Most a ferjuram nincs itthon, igy netezek este de egyebkent örülök ha elalszik Nessike es akkor kettesben lehetek az en Dragammal.
Jol vagyunk, mar a 35. hetet tapossuk, meg 2 het mulva jön beepitett szekreny a gyerekek szobajaba igy ne is mondjam hogy drukkolok hogy a Benjamin megvarja az idejet. (Mondjuk a Vanessat tulhordtam, remelem ö sem jön sokkal hamarabb). Bent nagy a mozgolodas, erös legenyke.
KATI: Neked meg nem is gratulaltam az Izahaoz :oops: pedig kaptam is kepet. Most megteszem. Hatalmas nagylany, edesek a gyerekek. Remelem Nessike is jol fogadja majd öcsiket.
Teszek fel nehany kepet, hogy lassatok bennünket.
SOK SOK PUSZI MINDENKINEK. MAJD AZ IWIWEN JÖN A HIR. Sedith, felteszed majd ugye??? KÖSZI
Majd igyekszem meg bekukknatani.
Ölellek titeket: Enikö

Kép szülinap Kép együtt Kép 34 hetesen Kép itt is 34 hetesen

Kép
Kép
ann77

Sziasztok!

Mar ezer eve nem jartam erre. Nagyon szepek a gyerekek es mar mindegyik mekorat not. Olyan hihetetlen.

Eniko , gratualok. Latom hogy kisfiu lesz, szep nevet valasztottatok.

Nalunk Peti szepen fejlodik, igaz meg nem beszel, mond egy ket szot. Maskulonben mindent megert es megerteti magat. Nagyon eleven, sokszor minannyiunkat lefaraszt esetere. A kisteso is utba van mar :D :D :D , dec 31-ere van a kiscsajszi erkezesi ideje beutemezve. :D :D

Most megyek mert megerkezett a ferjem es ma van a hazassagi evfordulonk.

Puszi es igerem meg benezek

Andrea,Peti,Szandi

Kép

Kép
andrea33

Szia Andrea!

Gratulálok sok szeretettel a kistesóhoz nektek is! Jó egészséget!

Majd képet te is rakj fel! Dolgozol még?

Kép
Kép
etterke

Sziasztok!

Csak kíváncsiságból néztem fel ide, mert azt hittem, hogy már rég nem él ez a fórum, és tök jót csalódtam!

Mi is megvagyunk, most egy kicsit betegen, én az influenza-oltástól. Regina meg tőlem. Mindenesetre az ágyat nyomjuk.
Az összes időnket leköti a költözés, meg az elintézni való dolgok. Már az útleveleket elintéztük, és már lakást is találtunk, csak még nem tudjuk, hogy Zolit biztosan felvették. Eddig csak szóban mondták, hogy igen, de az még a válság előtt volt, és utána csak egyszer kaptunk szóbeli megerősítést.
Most már Regina is elkezdett beszélni, vannak szavak amit nagyon szépen mond, és persze olyan is, amihez szótár kell.

Most már én is jövök majd gyakrabban!
De most megyek, mert még az ülés is fáraszt.

szirwen1

Szia Szirwen!

Hát igen, mindenki azt gondolja meghalt a fórum, de azért jó, hogy mindenki időnként megkukkant.

Jobbulást kívánok nektek. Nálunk is betegség van már hetek óta, nem tudnak a gyerekek kimászni belőle. Most éppen Réka köhög nagyon, de a torka rendben van, dokinő most allergiára gyanakszik. Amikor köhögött adtam neki mézet, az pedig allergizálhat, de nem egyértelmű miért köhög. Remélem mi is hamarosan meggyógyulunk.

Külföldre költöztök?

Sok szerencsét az új lakásban!

Kép
Kép
etterke

Sziasztok!

Úgy örülnék, ha mindenki gyakrabban benézne, olyan jó olvasni rólatok! :)

Andrea, milyen jó, hoyg benéztél te is, és gratulálok a kiscsajhoz!!! :) Remélem, minden rendben! Kíváncsi vagyok, összehozod a dec. 31-ét? Mert nekem nem sikerült. :P Boróval én is akkorra voltam kiírva.

Enikő, örülök, hoyg végül te is jöttél, hamarosan már négyesben lesztek ti is! Kívánok még szép hátralevő heteket, és még szebbeket azutánra! Nessike gyönyörű most is!!! :wink:

Szilvi, tényleg, hová költöztök? MAjd ha lecsillapodnak a dolgok körülöttetek, gyere és mesélj! Gratula Reginek a beszédhez, nagyon ügyes. Mutass képeket is róla!

Andrea, ez Rád is vonatkozik! A szülinapi képek óta nem láttam Petikét!!! És Téged!!!

Eszter, elmúlt a mellcsomóm, és igen, tejtől volt, bár nem tudom, hoygan történhetett, mert Boró akkor még rengeteget szopizott. Azóta vissazfogtam egy kicsit, napközben már csak elalvások előtt van vagy ha nagyon nyűgös és szemmel láthatóan cici kell neki, pár napja pedig már éjszaka sem adok. Érdekes módon eddig nem aludt vissza cici nélkül, most kap vizet, majd cumit, lehet, hoyg még sírdogál egy kicsit, de utána elalszik. Azért így is van napjában 4-6 szopi. Mikor hogy. Persze, hajnalban-reggel és este szintén van.
Sajnálom, hoyg te is sokat vagy egyedül, bár gondolom, már megedződtél és megtanultál boldogulni úgy is. Én is kénytelen vagyok, mert István is sokszor van távol. Általában ő nem megy hosszú időre, de többször meg, többfelé.
Azt is sajnálom, hoyg betegeskedtek, és hoyg már ennyi ideje elhúzódik. Mi eddig megúsztunk, hűlést, köhögést, pár napja Krisztának folydogál az orra. Gondolom, megfázhatott egy picit valahogy, és én arra gyanakszom, hoyg amiatt, hoyg sokszor leveti a papucsát. MA reggelre pedig nekem kapar a torkom. Eddig Krisztának csak Oscillococcinumot adtam és C-vitamint, egyelőre nem is adok mást, ha nincs más tünete. Én akarok mézezni egy picit.

Amúgy jól vagyunk, Kriszta mind többet és többet beszél, habár mostanában a favorit az éneklés. Pár hete (de csak most, úgy 2-3 hete) kivehető az énekek dallama is az énekléséből. Persze, még nem tiszta, de már egyértelműen kanyarodik a dallam, ahol kell. Nagyon édes. rengeteget kéri, hoyg énekeljek neki és ő is szinte mindig bekapcsolódik.
Boróka is nagylány már, eddig egy-egy másodpercre, most viszont már akár többre is megáll egyedül, bár még teljesen véletlen a dolog. A bútorok mellett lassan araszolgat, de ha kiszemel magának valamit, akkor villámgyorsan odamászik. :) Kibújt 5 fogacskája, útban a hatodik is. És puszit ad. Odahajol és csukott szájjal!!! odanyomul az archoz és fúj egyet, csak úgy kiengedi a levegőt. Néha brrrr-t mond közben. :lol:

No, most mennem kell, indul a nap. Ma csipkebogyólekvárt főzök. Még soha életemben nem készítettem.

Puszi mindenkinek és ÍRJATOK!!!

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Szia Edith!

Úgy tűnik már nem köhög Réka. Remélem most már végleg vége a megfázásoknak. Egyébként Madridban soha nem volt beteg! Persze most már jár közösségbe Réka, ezáltal Zalánnak is folyik az orra gyakran. Remélem tényleg nem allergiáról van szó Réka esetében de most ezzel nem is foglalkozom tovább.

Gratulálok Borónak! Nagyon ügyes kislány! Zalán is hasonlóan fejlődik, pedig ő idősebb, biztos a fiúk lustábbak.

Rékus is énegelket, nagyon tündéri, amikor egy sort újra énegel, mert nem volt jó hangnemben szerinte. Van kisvideód erről? A Mókuska, mókuska... is aranyos volt!

Kriszta kijött az ágyából amikor átszoktattad kiságyba rácsoságy helyett. Réka még rácsoságyban alszik, mert 70x140-es az ágya, jó nagy, de nagyszülőknél már nem fér nagyon fel az utazóágyban és lehet ideje lenne az átszoktatásnak, de nekem így kényelmes, itthon pedig jól érzi magát. Picit félek, akkor mindig kimászik, ha nem akar aludni. Többiek mit tapasztaltatok?

anna, Peti és Gergő után most Boribon a kedvenc. Ajánlom mindenkinek!

Kép
Kép
etterke

Sziasztok!

Én most gyakrabban szoktam benézni :oops: , hátha írt valaki, Eszter, jó, hoyg jöttél! :)

A Boribon-könyveket is ajánlották nekem, de az a helyzet, hoyg elég nehéz nekem beszerezni. Neten is nehezebb külföldről rendelni (bár biztos lehetséges), úgyhogy olyankor hozatok 1-2 könyvet, ha ismerős utazik Magyarországra. Így eddig két Anna és Petink van (ezeket tartottam aktuálisnak) de egyelőre úgy gondolom, hoyg elegek is, hiszen még így is sok minden van, amit nem vagy kevésbbé "vettünk át" :D . A Boribon meg drágább is. :oops: :oops: :oops:

Örülök, hyog Réka nem köhög mr. Én akartam írni, hoyg a köhögés nagyon sokáig elhúzódhat, de ne akartam okosabb lenni a dokinál. Ezért nem bánom, hyog Kriszta nem ment még oviba, mert legalább nem hozza haza a nyavalyákat. Úgy is el lehet kapni sok mindent, és azért nem mindegy, hyog Boró most vagy csak egy év múlva találkozik valamilyen bacival. :roll: Különben most mindannyiunknak folydogál az orra (Istvánt kivéve :roll: ), de semmi egyáb tünet. Egyelőre Oscillococcinum, chinacea és C-vitamin-kúrán vagyunk.

Ami Zalánt illeti, nem az a helyzet, hyog fiú és lustább, hanem hoyg MÁS GYEREK. És nem fejlődnek egyformán. Pl. annak idején Kriszta ilyenkor már több szót mondogatott, Boró meg csak halandzsázik: mámmámáá, bábbábbá. Az előbbit rám mondja, a második pedig a baba fedőneve. :wink: :lol:

Én is tartottam attól, hoyg ki fog mászni az ágyából, mert Kriszta egyik napról a másikra került át, és képzeld, eszébe sem jutott. Ha nem is alszik el rögtön, ott játszik az ágyban, mikor elmozdul, mikor ottmarad a takaró alatt és az alvótársait altatja. :lol: Igaz, előtte voltak alkalmak, amikor délben nem a kiságyába fektettem, hanem a mi ágyunkra, és így volt alkalma néha gyakorolni. Talán te is megpróbálhatnád ezt.

No, mennem kell. Puszi. :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Sziasztok!

Most már sokkal jobban vagyunk!
De sajna most a mama betegedett meg!
Úgy látszik mindig van valami!

Etterke!
Szerintem ne aggódj, az átköltözés miatt, nálunk ez zökkenőmentesen ment. Regit egyik napról a másikra tettük át a kiságyba, még menni sem tudott, de megtanulta hogyan másszon le róla, és utána szabadon közlekedett, a mi ágyunk és az Ő ágya között!:lol: Leesni is csak egyszer-kétszer esett le, mert azt is viszonylag gyorsan megtanult, hogy csak az ágyvédő keretein belül mozogjon.

Edith!

Ha a jó Istenünk megsegít, akkor Wembley-be fogunk költözni. Úgy volt, hogy Edmonton-ba, de az a hely annyira nem tetszett. Úgy tervezzük, hogy a Zoli januárban költözik, mi meg 3 hónap múlva megyünk utána.
A Zoli megpályázott kint egy állást, és szóban el is nyerte, de ez még a válság előtt volt, és hát azóta sok minden történt. D mindenképp megyünk, mert mi itthon nagyon rossz helyzetbe kerültünk, és szeretnénk egy jobb jövőt biztosítani a Reginának.

szirwen1

Sziasztok!

Én is mostanában gyakrabban benézek. Köszi a gyors válaszokat!

Igazából pontosan attól tartok, hogy Réka kijön a szobából vagy átjön hozzánk ha nincs kedve aludni :lol:

Tudom, hogy minden gyerek más, sok gyerek vesz körül bennünket és látom, sőt Réka és Zalán is más-más karakter, viszont tény, szerintem hogy Kriszta és Viola is előbb tanultak meg dolgokat mint Réka és Zalán, aztán gyorsan behoztuk őket. :lol: Nem összehasonlítás akart lenni, csak örülök, hogy szépen fejlődnek nálatok is a csemeték. :D

Relatív drágább a Boribon könyv, de én most nagyon örülök, hogy Réka ennyire érdeklődik a könyvek iránt és igyekszem megvenni neki. Mindig valami ajándék vagy dicséret képpen. Egyébként én szívesen küldök nektek bármit Magyarországról, eddig azért nem ajánlottam, mert Madridban én is nehezen jutottam ezekhez a dolgokhoz.

szirwen, nektek kívánok nagyon sok szerencsét és boldogságot. Remélem sikerülni fog!

Kép
Kép
etterke

Szilvi, drukkolok, hoyg összejöjjenek a dolgok és minden remekül sikerüljön nektek! É is sok szerencsét kívánok! :)

Ester, én is éppen attól féltem, hyog kriszta majd vándorolni kezd, de nem lett baj. Szereti az ágyát. Mostanában van, hoyg hajnalban felébred, mert pisilni kell és már megtörtént, hoyg nem aludt vissza és még Borót is felébresztette a dumálásával, ezért magunk közé fektettem, de rövid idő után visszakérezett a saját ágyába, azaz a "nővőfoteljébe". :shock: :D Így neveztük el (egy kihúzhatós fotel tulajdonképpen), és azt mondtuk, hoyg abban nagyot fog nőni, és csak az nő, aki abban alszik. bevette a horgot a kisasszony! :) Esetleg ti is megpróbálhatjátok!

Zalánnak rögtön itt a szülinapja. Mikor ünnepeltek? Milyen tortája lesz? Mesélj egy kcisit a készülődésről! :) Normál tortája lesz? Már adogatsz neki pl. tojásos dolgokat? Én még nem, de azért a szülinapja előtt el szeretném kezdeni, hoyg majd normál piskótás tortát süthessek. Mesélj még hoygan álltok a hozzátápival? Én most picivel lezserebb vagyok mintha, mint Krisztával, ami abban nyilvánul meg, hoyg már sokszor abból adok Borónak, amit mi eszünk. persze, ha ő is eheti. De már adok neki akkor is, ha tejtermék van benne, a sajtot kifejezetten szereti. És persze, nincs túlfűszerezve. Ami olyan, abból természetesen, nem adok.

Én is próbálok minden különlegesebb alkalomra könyvet venni Krisztának. Ő már nagyon vigyáz rájuk és nagyon rdeklik a szövegek. Boró egyelőre Krisztának a szétszakított régi leporellokönyveivel ismerkedik, nem is veszek neki újakat, amíg értékelni nem kezdi.

Most pedig dicsekszem egy kicsit. :oops:
Teljesen nyilvánvaló, hyog érti amit mondunk neki, kérdezünk tőle: hol a labda? hol van kriszta? hol van bármi? és ő arrafelé néz, amerre annak lennie kell. Tegnap kétszer is meglepett. Fogta a telefonomat, a tarkójához!!! :lol: vitte és egy nagy Á-t mondott. Töbször megismételte, tehát nem véletlen. :) Majd énekeltem neki és kértem, hyog ő is tegye. Erre pedig finomka hangon elkezdett áááá-zn és vitte fel-le a hangját. Azt hittem, megeszem ámulatomban és büszkeségemben. :lol: :lol:

Múltkor pedig elétettem a mágneses táblát és a ceruzát a kezébe adtam, húztam néhány csíkot a táblára, megmutatván mit kell tennie. Erre ő szépen fogta a ceruzát, áttette a BAL kezébe és kezdett firkálni a táblára. Azóta is szinte mindig ezt teszi, + ha kanalat adok a kezébe, azt is átveszi a balba. Apjuk balkezes, és úgy látszik, hogy Boró a nyomdokaiba kíván lépni. De lehet még változik. Mindenesetre, engem abszolút nem zavarna!

No, most megyek. Írjatok! :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Sziasztok!

De jó, hogy feléledt a fórum!!!! Már olyan régen néztem be, és most NAGY meglepetés ért!!

Nagyon szépek a gyerkôcök! Eni, Andrea: gratulálok a Kistesóhoz!

Mi augusztus óta újra Kanadában vagyunk, itt már lassan tél lesz. Szerencsére sok a tennivaló, nekem is lesznek koncertjeim, Gyula is kap felkéréseket, meg persze tanít is. Alida nagyon hamar megszokta itt, az sem nagyon zavarja, hogy nem érti, hogy mit beszélnek körülötte (illetve ki tudja, biztos ért már sok mindent), ugyanúgy odamegy idegenekhez, és megszólítja ôket: Hi! How are you?

Eszter: Alida rendes ágyban alszik, mióta idejöttünk. Eleinte alig lehetett bent tartani, folyton kijött, aztán megszokta. Igaz, hogy hirtelen külön szobába is került és a környezet is más lett. Az ágyról néha leesik, de kibéleltük a padlót (itt valahogy nem látok magasítót).

Szilvi: Wembley Angliában van, ugye? :oops: Különben Edmonton elég jó város, csak bírni kell a telet!

Én is szívesen raknék fel képet, de sajna nem tudok kicsinyíteni. Edith, nem küldhetek Neked 1-2-t? Persze, ha nincs rá idôd, mondd!

Meg kell mondjam, kicsit (nagyon!) irígykedem a sok pocakos-kép láttán. Ha szeretnénk Alidának kistesót, most lenne az utolsó pillanat, ha nem akarunk túl nagy korkülönbséget. Talán nem lehetetlen, én bizakodom (és gyôzködöm).

Sok puszi mindenkinek!
zsuzsi 81

Sziasztok!

Mi is megvagyunk, szerencsére már kilábaltunk a betegségekből!
Átment az egész családon.
Nálunk most egy kis pihi van, szervezkedni nagyon nem tudunk, csak várjuk, hogy elteljen az idő, és mehessen a Zoli.

Kistesó nálunk nem lesz, sajnos, de azért örülök a többi babának én is. Reginám egyre többet beszél, és a többséghez képest viszonylag keveset kérdez. Szerencsére mindent megért elsőre.
Sajna a szobatisztasággal vannak gondok, mert egyáltalán nem kéri a bilikét. Ha megkérem, hogy szóljon ha kell pisilni, akkor is azt mondja, hogy nem szól!:lol:
Hát tényleg nem egyformán fejlődnek a gyerekek.

szirwen1

Zsuzsi!

Wembley Angliában van, és remélem nem lesznek olyan nagyon rosszak a telek, mert már az is elég nagy súly lesz, hogy távol leszünk a családtól, és szinte mindenki egy számomra idegen nyelvet fog beszélni, amit én az első időkben biztos nem fogok megérteni, hiába tanulom itthon.
De tele vagyok reménnyel, úgyhogy reménykedem, hogy ez az idő is gyorsan elmúlik majd.
De majd mindent leírok, ahogy majd gép közelébe kerülök.:lol:

Mindenkinek köszi a jó kívánságokat, Úgy érzem szükség is van rá!

szirwen1

Szilvi:

szerintem ne aggódj a szobatisztaság miatt. Sajnos Alida is kicsit megtorpant, mikor ideköltöztünk. Most tartunk ott, hogy eléggé együttmüködik, néha már magától szól. Szerintem amíg ôk rá nem kapnak, addig hiába erôltetni. Persze ha hajlandó bilire ülni, akkor csücsültesd rá bizonyos idôközönként, mert azt is meg kell tanulniuk, hogy hogy ismerjék fel, mikor pisilni, kakilni kell.

Puszi mindenkinek
zsuzsi 81

Sziasztok!

A régen megígért képek... Kicsit sok lesz!!!
MAjd jövök írni is, Zsuzsi, neked nagyon örülök! A leveledre is fogok válaszolni hamarosan! :)

Boró szinte mindegyiken eszik valamit :D , ne csodálkozzatok, valóban olyan kis örökrágcsáló, ami meg is látszik rajta! :wink:
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Bocs', csak így tudtam szelektálni... :oops: :oops: :oops: :oops:

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Sziasztok!

Nagyon örülök ZSUZSI hogy írtál!

Én nagyon örülök, hogy van egy kislányom és egy kisfiam. Úgy látom, hogy nagyon jó nekik, hogy van tesójuk, sokat fejlődnek, tanulnak egymástól. Persze civakodnak is, de ha kell akkor összetartanak. Réka egyelőre a gondos nagytesó szerepét ölti be, nagyon szeretik egymást, és ha egyik nincs itthon akkor hiányzik a másiknak. Persze nehézségek is adódnak két picurral szerintem jóval nehezebb minden értelemben és elfogadom, megértem ha valaki nem tud vállani két egy kisbabát már.

Edith érdeklődött Zalán iránt. szerintem átlagos közel egyéves kisfiúnak megfelelően fejlődik, de én persze okosabbnak látom időként. Ma például közel félórát eljátszott az egyik kedvenc játékával, azaz egy fa rúdra kell nagyság szerint felfűzni a fa karikákat, egyesével rakta fel és szedte le türelmesen, persze még nem teljesen nagyság szerint, de ettől volt érdekes.
Kapaszkodva már lépeget, motorozik!!!, édes amikor telefonál (a tarkójára teszi a telefont és "dumál", mindent ért, nagy csibész. Néha integet, de ad pacsit és puszit úgy ad, hogy az arcát az arcomhoz teszi.
Próbálgat egyedül enni, de főleg engem etet kanállal. A leveseket szereti nagyon, aztán a második vagy amit mi eszünk vagy bébiétel, főleg a gyümölcsös husikat szereti. Még szopizik!!! nem elég a tej, kap tápszert is kiegészítésként. Én is kevésbé vagyok óvatos mint Réka hozzátáplálása idején, de hasonló módon csinálom, kevésbé izgulok dolgokon.
Még egy nap kétszer alszik, de hamarosan változni fpg ez, mert ha délelőtt alszik nagyot, akkor persze délután nem akar.
Zalán is mutogat, és mondogatja "ez", Réka pedig türelmesen válaszol mindenre.
kekszes tortát készítek Zalánnak, ha jó akkor majd leírom a receptet, a havi Kismama újságban olvastam. Járássegítőt kap ajándékba tűlünk és lesz parti, parti és parti. Persze majd később képeket is teszek fel.
Kriszta nagyon szép kislány! Jól áll nekia szemüveg is! Boróka nagyon hasonlít rá szerintem és mindkét lány Rád! aranyosak!

Kép
Kép
etterke

Edith:
Nagyon-nagyon szépek és aranyosak a lányok! Boró nagyon sokat változott, mióta legutóbb "láttam"!

Eszter:
Én is a kistesó pártján lennék, és nem csak Alida szempontjából. :wink: Gyula eléggé fél, de igazán maga sem tudja, mitôl. Csak én meg úgy érzem, hogy mostanában lenne itt az ideje, ha nem akarunk túl nagy korkülönbséget. Majd meglátjuk.

Képzeljétek, itt leesett a hó! Tiszta fehér lett minden egy óra alatt. Azért remélem, még elolvad.

Puszi Mindenkinek!
zsuzsi 81

Eszter, ZALÁNNAK NAGYON BOLDOG ELSŐ SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK!!! :) :) :) Sok egészséget, boldogságot az egész családnak!!! :)
Kép

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Eszter, várom a tortareceptet, bár én úgy gondoltam, hoyg hagyományos piskótásat sütök Borónak és valami fincsi túrókrémmel töltöm meg. De tudod, én mindenre nyitott vagyok! :wink: Álladóan gondolkodom, hyog milyen formájút készítsek neki, mert ugye Krisztának is mindig kitaláltam valamit. Most arra gondoltam, hoyg GOMBA legyen, eléggé könnyen kivitelezhető lenne. Csak szívem szerint marcipánnal vonnám be, viszont itt nem lehet tömbmarcipánt kapni. Rendelhetnék, persze, mert azt bizony lehet, biztos szebb is lenne a kivitelezése, de azért inkább én szeretném neki csinálni. Legalább két évig, úgyanúgy, mint ristának. Aztán nem mondom, hoyg mindig én fogok sütni!

Járássegítőn én is gondolkodtam, de ez még elválik, hyog mennyire fog haladni addig a járásban. Képzeljétek, tegnap történt meg először, hoyg több másodpercig megállt egyedül, minden kapaszkodás nélkül. :D Aztán nagyokat huppant a popsijára, de nem szegte kedvét. :) Az éjszakánk viszont iszonyű volt, annak ellenére, hoyg már vagy két hétig sikerült éjszaka úgy visszaaltatni, hoyg nem kellett cici, az éjjel 3x szopott. :roll: Ami nagyon furcsa, hoyg amikor sír, nagyon idegesen, mérgesen teszi. Vergődik, rugdalózik, :shock: és csak akkor nyugszik meg, ha felveszem. Sőt, akár fel is áll a kiságyban és akkor tutti, hoyg hiába hagyom sírni. :roll: Tegnap éjjel még volt egy kis csomó a mellemben, ezért ahogy sírni kezdett, szoptattam, és nem volt semmi gond, aludt is vissza. Nem is bánnám én a szopit, de az a helyzet, hyog már ki vagyok nyiffanva a kialvatlanságtól, ezért szeretném, hoyg már aludjon rendesen éjszaka! :oops: Most "kitaláltam" valamit, majd elmesélem, hoygha lesz is eredménye. Bár azért ez beletelik egy kis időbe...

Muszáj mennem, felkeltek...
Puszi mindenkinek, a kis szülinaposnak pedig még pluszban is. :) :) :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Sziasztok!

Én is előkerültem végre!

Elég rossz hetünk van nekünk is!
Hétfőn rögtön a nőgyógyásznál kezdtem, mert kiderült, hogy egyáltalán nincs peteérésem, és hát a klimaxhoz még túl fiatal vagyok. El is vette a kedvem mindentől! De szerencsére kaptam gyógyszereket, és mostanra már bizakodó is vagyok! Lezs ez még jobb is!

Zsuzsi!

Én idehaza már nagyon várom a hóesést, mert ki tudja Angliában látunk -e havat!:lol:

Edith!

Regi 18 hónapos volt amikor először elindult! Szerintem az tők jó, hogy már feláll!

Zalánnak mi is kívánunk Boldog szülinapot!

szirwen1

sziasztok!

Köszönjük szépen a jókívánságokat és a köszöntést.

Zalán felébredt, majd később írok.

Kép
Kép
etterke

Nagyon boldog szülinapot kívánunk Zalánnak!

Nálunk megint havazik. A múltkori nem volt számottevô, meglátjuk, hogy most mennyi lesz. Mi péntektôl egyedül leszünk egy hétig, Gyula Amsterdamba utazik egy bemutatójára.

Szilvi:
remélm, nincs komolyabb baj, és hamar rendbejössz!

Edith:
Kíváncsi vagyok, mit találtál ki!

Puszik
zsuzsi 81

Sziasztok!

Köszönjük Zsuzsi a köszöntést. A szülinap jól sikerült finom volt a torta, Zalán belemászott :D
Nagyon jól telt az este, majd képeket is teszek fel, de most Zalán az ölemben van. Bizos emlékeztek még erre a helyzetre :D
Hétvégén a családdal ünnepelünk tovább.

Kép
Kép
etterke

A tortát így készítettem:
Összekevertem egy tálba fél kiló darált kekszet, 3 evőkanál kakaóport és 10 deka porcukrot. Összeadtam 25 deka felolvasztott vajat és egy magazott meggy befőtt felét. Összekevertem és még annyi meggylevet adtam hozzá, hogy összeálljon a tészta de ne legyen túl lágy. Egy 26 centis torta forma aljába tettem és elsímitottam. A tetjét keksszel és meggyel díszítettem. A hűtőbe kell tenni min egy órára. Olyan az íze mint a kekszes kókuszgolyónak, de ezt lehet szeletelni mint a tortát. Mindenkinek negyon ízlett. És teljesen bababarát. Nem kell sütni és 20 perc alatt kész van.
Mi az ötleted Edith????
A fenti recept alapján egyébként szerintem lehet forma tortát is csinálni. Egy tálcára vagy tányér teszed és gomba vagy állatka pl süni t formázol a masszából.

Kép
Kép
etterke

BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK SZILVINEK!

Kép
Kép
etterke

Mi is boldog névnapot kívánunk SZILVI!

És utólag :oops: :oops: RÉKUSNAK is nagyon boldog névnapot!

zsuzsi 81

Jujj, én balek!

Szilvi és Réka, Isten éltessen névnapotok alkalmából! :) Bocs', hogy utólag... :oops:

Eszter, tök klassz ez a torta, éppen tegnap javasoltam valami hasonlót egy anyukának, aki nem adhat tojást még a babájának a saját allergiája miatt. Mondjuk én még nem tennék bele kakaóport, de különben szinte ugyanígy szoktam készíteni. Krisztának az idei maci-tortájánál is használtam ilyen masszát, ahol kellett gömbölyíteni pl. :)
Lehet, hoyg ennél maradok én is. Nem tudom... kedden adtam Borónak tojásos kaját. Fehérje is benne volt. És szerdán este valami pöttyei jelentek meg a dereka körül. Beszéltem a doktornővel, szerinte inkább a hason kellett volna megjelenniük, ha allergia. Én is inkább arra gondolok azért, hoyg a melegtől jöttek ki+az, hoyg azt a részt a pelus is fedi. Valami gomba elleni krémet javasolt és tegnap, egyszeri bekenés után már nagyon halványodott. Mindenesetre, most nem adok még egy jóideig tojást neki, hogy derítsük ki az igazságot, és lehet, hogy akkor nem is piskótatortát készítek.

Örülök, hogy jól éreztétek magatokat, és természetesen, nagyon várom a képeket! :) De sok legyen ám! :wink:
Örült a járássegítőnek?
Mindenesetre, jó ötletet adtál nekem, Mikulásra Boró is kap egy olyan karikás játékot, csak én itt nem láttam csak plasztikból. Krisztának egy színes képes-kifestős mesés füzetet vettem, a három kismalac meséjével. És még kaptam valami kifestős füzetet, amiben meg vannak rajzolva a rajzok, de csak valami fekete pöttyök, vonalkák és sima vízzel kell ráfesteni, és kijönnek a színek. Én még nem láttam ilyent, nagyon érdekesnek találtam. A férjem is annak tartja, veszünk még a többi gyereknek is a családban! :)

Apropó ajándék: most ti vettetek valamit Rékusnak is? Vagy ő esetleg csak valami édességet, apróságot kapott? Mert kissé tartok attól, hyog Krisztának rosszul esik majd, ha csak a hugija kap ajándékot, ugyanakkor nem akarom hozzászoktatni, hyog neki is jár ilyenkor, hiszen majd ő a asjt szülinapján kap többet. Írd meg légyszíves hogyan csináltátok! :)

muszáj most mennem.

Jaj, Zsuzsi, felteszem aztán a képeket is, nemsokára!
[/b]

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Sziasztok!!!

Itt vannak a képek Zsuzsitól, ahogy ígértem... :)
Kép Kép Kép Kép

Zsuzsi, fantasztikus, mennyit nőtt és változott Alida! :D És te is jól nézel ki, egy kicsit kiteltél, jól látom? A rókakoma pedig szintén aranyos. Ott kószált a közeletekben? :shock:
Kisebb korában Alida nagyon nyitott, barátkozós volt, általában "le szokta szólítani" az embereket. Most is ilyen? Mert Kriszta azért sokkal tartózkodóbb lett, mint annakidején!

Szép hétvégét mindenkinek! :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Edith:
Nagyon köszi, hogy felraktad a képeket! Az elsô kivételével még nyáron készültek, mikor egy tónál sátraztunk. A róka az út mellett bóklászott, leálltunk az autóval, kiszálltunk, de nem zavartatta magát. Tartotta a távolságot, de nem szaladt el. Alida ugyanolyan közvetlen és barátságos, mint mindig, pedig még a nyelvet sem igazán érti. Ennek ellenére mindenkihez odamegy, mond 1-2 szót angolul, aztán magyarul folytatja. A járókelôk is eléggé nyitottak, mikor megyünk az utcán, majdnem minden szembejövô ránkmosolyog.
Igaz, hogy nem tôlem kérdezted, és persze tapasztalatom sincs, de mi lenne, ha Krisztát nagyként bevonnád majd Boró szülinapi ajándékozásába. Esetleg együtt válasszátok ki az ajándékod, kösd a lelkére, hogy ez titok, így talán az irígykedésnek is elejét veheted. Persze azt is el tudom képzelni, hogy valami apróságot ô is kapjon.

Többiek, hol vagytok? Mi itt magánzunk, de mindig van valami, nem unatkozunk.

Puszi mindenkinek
zsuzsi 81

Sziasztok!

Nagyon soakt változott szerintem Alida! Jó volt látni benneteket! Köszi a képeket! Edit neked is a közreműködést!

Réka névnapja nappal Zalán szülinapja előtt van. Hétfőn feldíszítettem lufikkal a lakást és felköszöntöttük Rékát, majd szerdán Zalánt. Előtte mondogattam neki, hogy lesz a névnapja é aztán a Zalán szülinapja. Amikor Zalánnak átadtuk az ajándékot egyáltalán nem várt ajándékot, együtt örültek mintjha közösen kapták volna és ők egyébként is együtt játszanak majdnem mindennel. Szerintem Zalán sem bánkodott, hoygy korábban csak Réka kapott ajándékot.
Edith, én jó ötletnek tartom amit Zsuzsit írt, készüljetek közösen Boró szülinapjára és legyen az a nap Boró napja. Esetleg rajzoljon, készítsen ő is valami kis ajándékot a tesó szülinapjára.
Nálunk ilyen féltékenykedés soha nem volt és szerintem nálatok sem fog ilyesmi felmerülni, ne izgulj emiatt.

Kép
Kép
etterke

Sziasztok!

Néhány kép a gyerekekről:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép Kép

Kép
Kép
etterke

Sziasztok!

Eszter:
Nagyon édes Réka és Zalán! Annyira hasonlítanak egymásra, és látszik, hogy nagyon szeretik egymást. De magadról elfelejtettél képet rakni! :wink:

Kár, hogy nem nagyon ír senki, de azért felteszem a kérdésem, hátha kapok választ: a szobatisztasággal kapcsolatban akartam kérdezni, az alvások alatti be nem pisilésrôl. Alidán napközben már bugyi van, kivéve, ha elmegyünk otthonról. Egyre hosszabb ideig tartja a pisit, már több mint egy órát. Viszont mikor alszik, mindig bepisil (ma reggel annyira tele volt a pelus, mint már rég). Ez gondolom, hogy majd magától változik, vagy mégis kéne nekem is tennem valamit ezügyben? Az is nagyon furcsa, hogy néha nappal is pelust kér, sôt van olyan, hogy nem is hajlandó a Wc-re ülni. Ilyenkor mindig ráhagyom, de mondogatom neki, hogy pedig ô már milyen ügyes, és megígértetem vele, hogy másnap bugyizunk. Nektek voltak hasonló tapasztalataitok? Hogyan oldottátok meg?

Itt tegnap annyi hó esett, hogy már el is kellett lapátolni. Alida is serényen hányta a havat!

Puszi MIndenkinek!
zsuzsi 81

Szia Zsuzsi,

amikor délután alszanak a gyerekek mindig benézek hátha írt valaki.
Ja majd magamról is teszek fel képet, de én nem változtam.
Réka jelenleg napközben már nem hord pelust, ha kocsival megyünk valahová már akkor sem adom rá. Alvásnál viszont van rajta pelus délután és este is. Mindig pisil alvás előtt, mégis tele van a pelus ébredéskor. Előfordult, hogy elfelejtettem ráadni pelust és teljes átöltözés, ágynemű csere kellett. 1-2x fordult elő, hogy nem volt semmi a pelusban. Én egyelőre nem foglalkozom ezzel a témával. Ha majd hosszú ideig száraz a pelus legalább délután, akkor majd bátrabb leszek.
Szerintem már ne add vissza neki a pelust napközben. Rékus nem igazán kérte, de akkor én is eltereltem a figyelmét. Eleinte bilibe pisilt, most már WC-t használ, ő választotta.
Remélem tudtam segíteni.

Kép
Kép
etterke

JAj, de jó, hoyg írtatok és új oldal kezdődött!!! Már nem tudtam írni, mert nem jelent meg a hozzászólásablak. Pedig én is be szoktam nézegetni! :)

Zsuzsi, nálunk magától oldódott meg a dolog. Emlékszem, hoyg nálunk is voltak olyan napok, amikor nem volt kedve bilizni-vécézni, de aztán jött magától. Én azért próbáltam, hogy amikor ébren van, többé ne kerüljön pelus rá. Kb 2 hét után déli alváshoz sem kellett, no, de akkor, ahogy meghallottam, hyog felébredt, rögtön bementem és bilire ültettem. Olyan rövid alvás alatt nem pisilnek be, hanem rögtön ébredés után szoktak csak. Éjszaka mi is pelusoztuk még úgy kb 1-2 héttel ezelőttig. Most már nem kap éjjelre sem. Sokszor mondogatta este, hoyg nem kell pelus, fáj benne a nuni :shock: (valószínű túl melege volt, engem is idegesít a betét :roll: :oops: ) kipróbáltuk és megy. Még eddig nem volt baleset! :D Szerintem hagyd a maga útján, miközben tényleg mondogatod neki amit amúgyis szoktál és persze, minden alkalommal azért megpróbálod bilire ültetni. Még megpróbálhatod azt, hogy ha véletlenül mégis a bugyiba megy, akkor vagy 5 percig hagyd rajta a nedves ruhákat (nem többet, nehogy megfázzon!!!) és figyeld, hoyg zavarja-e! És akkor mondd neki, hoyg látod, ez történik, ha nem a bilibe pisilünk, meg stb. Lehet, hoyg drasztikusnak tűnhet, de szerintem ikább mókás. Ők már vannak olyan értelmesek, hoyg valóban felfogják: jobb nekik, ha nem ide engedik. És ha nem vécébe-bilibe megy az a pisi, akkor óhatatlanul a bugyiban köt ki.

Bocs', csak ennyi tudok lenni, mert felkelt a kicsi. Pedig nekem is van miről írni, én is szeretnék ismét tanácsot kérni. Alvással még semmi haladás.
A nap folyamán még jövök, ha tudok!!!! Puszi mindenkinek! :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Sziasztok!

Szoktam néha még olvasni benneteket,de sajnos mindig kevés isdőm van..ezért elmarad az írás :-(

Mi megvagyunk,itt a karvásár a nyakunkon 1 hét múlva már meg is kezdődik...pontosan pénteken van nyitás.
Kemény hetek elé nézünk megint,de remélem jó lesz :-)

Lányok nagyok,de majd teszek fel képet,mert van azért...csak időm nincs feldobni...

Edit: Boróka milyen nagy már....:-)

Legyetek jók! Mjad jövök:-)

:)

Kép

Xénia,Emese,Kriszta
mandasz kriszta

Sziasztok!

Szoktam néha még olvasni benneteket,de sajnos mindig kevés isdőm van..ezért elmarad az írás :-(

Mi megvagyunk,itt a karvásár a nyakunkon 1 hét múlva már meg is kezdődik...pontosan pénteken van nyitás.

Lányok nagyok,de majd teszek fel képet,mert van azért...csak időm nincs feldobni...

Kép

Xénia,Emese,Kriszta
mandasz kriszta

Sziasztok!

Kép

Xénia,Emese,Kriszta
mandasz kriszta

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?