Új privát üzeneted érkezett!

MUFFIN!!
Hol vagy? Wo bist du? Where are you? Var är du? ?Dónde estás? (több nyelven nem tudom)

d.dodó

Iza most ébredt fel, és éhen akar halni a dága!

Kép
dittke

Én is előkerültem. Itt volt anyukám negyed 9től (fél 8kor keltünk), nemrég ment el. Közben befutottk anyósék.

Lacus kakija meg hol sárgás zöld, hol zöld király anyatej darabokkal. Mivel kap tápos pótlást, sztem ettől lehet.

Talisképek nagyon jók. Látom Zsolti Dórikával kavar. :lol: Levi meg rákettant Adélra!

Titi! Olyan szép vagy a képen! A többi mami is! Nem értem miért megy a rinya súlyok miatt!

AKatus!
Tesód / barátnőd hogy van?
20150601134430

elkezdtem visszaolvasni! termeltetek rendesen!

Mindenkinek köszi hogy gondolt Bencére hogy beteg volt, nagyon jól érzés volt!

A:Kata, megy a drukk tesódnak!

Hófordulósoknak utólag is sok-sok boldogságot!

Titi, Olivérnek Boldog Névnapot!

Véda, örülök hogy a királyfi jobban van! Puszi neki!

Viki, csajotokról ha lesz kép igérem teszem, de a napokba el voltam tejesen havazva!

Wera, köszi a választ, az a baj hogy sokszor már büfi alatt kijön! Mert azt mondom ha pö9rög -forog még megértem! Hétfön lehet felhivom a dokit!

Puszi Nektek! megyek mert cseng a telcsi!

Még jövök!
bencuri

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.02.17 23:12-kor.
Vendég

Itt is szálingózik a hó!
Kép

Kép
dittke

TISZTA HISZTI EZ A GYEREK-A LEGKISEBB :twisted: CICIZNE IS,MEG NEM IS,ÁLLANDÓAN ODAVISZI A KEZÉT,ÉS AZT KAPJA BE-ÁLMOS,DE NEM ALSZIK,JÁTSZANI SEM AKAR-KIAKADOK-JÖNNEK A RONDA FELHŐK,BIZTOS MÉG LESZ MA HÓ,DE HA ELMEGY A FELHŐ,AKKOR MEG SÜT A NAP-BIZTOS EZ A BAJA
DE AKKOR IS!!!!!!!!!!!! :twisted:

Kép
Kép
Kép
kike

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ-KAKAAAAAAAAAAAAAAA-AKKOR EZ VOLT A BAJAAAAAAAAAA :twisted:

Kép
Kép
Kép
kike

Szép napot :P

Köszi az együttérzést lányok mindenkinek!
Tegnap estig még egész jól bírtuk, de a füri után bedurvultak a dolgok!
Csabi sehogysem tudott elaludni. Üvöltött szegénykém, feszítette magát. Már mindent kipróbáltam, hason, háton is volt, cumizott, cicizett, ölben volt... De csak üvöltött a drága. a szívem szakadt meg Kép
Aztán 1,5 óra sírás után elájult. azt hittem, most majd jön egy nagy alvás. Erre 30 perc múlva felébredt, és újra üvöltött... Ismét cici, hátha. Na, ekkor már annyira fáradt volt, hogy a cici, meg pár korty tejecske vigaszt nyújtott, és elaludt mellettem. Viszont én meg se mertem moccani. így aludtunk, s kb. 2 óránként felsírt, akkor ismét szopi, ill. 1X Tantum verde. De azt sem adhattam mindig, mert naponta 3-5X lehet csak... :? Remélem, ma már nem fog fájni a torka este.

Katák :P
Ha mégis fájna neki nagyon, Nurofent adhatok, ugye? az erősebb a Tantumnál? És gondolom tovább tart a hatása...

Tali :P
Juj, de jó sok szép képet láttam!!!
KÖSZI Kép

Jövő héten nekem a hétfő kivételével minden nap jó, sőt! Minél messzebb annál jobb, mert Csabival így semmiképp nem mennék. Nehogy még jobban lebertegedjen, ill. a többi babát, anyucit se fertőzzük. Tehát a csütörtökre szavazok!!!

Vkata :P
Dórikánk 170-es reggelijéhez gratulálok Kép

Muffin!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Véda
Vendég

Szegény Csabi! Jobbulást neki!

Kép
dittke

Lehet hogy nem kellett volna borsófőzeléket ennem tegnap?? :oops: :roll: Tiszta zöld volt a kakija........

Egyébként nem is a hisztije akaszt ki,hanem mikor nem tudom mi baja van-mert ha nyügi,azért mindig sikerül megnyugtatni,de most nem..most azért játszik,hogy végre megkönnyebbült,bár naponta többször megkönnyebbül :roll: :lol:

Kép
Kép
Kép
kike

Szegény Csabika!Drukk hogy most már javuljon szegényke!!Kitartás!!

Kép
Kép
Kép
kike

Köszönjük Lányok!

Kike, nekünk is néha zöld a kaki, függetlenül attól, hogy mit eszem... :wink: De fáj is neki a pocija? az viszont lehet a borsótól.

Véda
Vendég

ESIK A HOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!

Annyira nagyon jo!Olyan boldog vagyok! MInt egy kisgyerek, csak bandukolnek egesz nap lenn a hoesesben!

Ma amugy is szupi napom volt: Anna reggel fel 7ig egyhuzamban aludt( Kata: a tap siman lecsusszan, elsore 180at ivott belole :oops: Annyira nagyon koszonom! de legyszives mondd meg mennyivel tartozom!)aztan 8kor meg visszaszunditott, igy meg ferjem melle visszabujhattam, aztan megorulve hogy nem esik az eso, lementunk elmentunk a belvarosba, hobby boltba, turkaba, mekibe( bocsanat a dietazoktol!) aztan ok elmentek anyoshoz , en meg karacsonyi ajandekoket nezni, es sikerult is nehany.
Szoval tokeletes nap volt es most nagyon fel vagyok dobodva.
Ugyan most takaritanom kene, de sebaj, kello erom van most hozza:)

A kepek szuperek!
Vendég

Muffin!! Nem ér befordulni!!!!!!!!!!!!Ezt Te mondod nekem mindig!! Mi a baj?

sz.andi

Sziasztok lányok!

Mindenkinek köszi!

Tesóm jobban van, illetve talán ugyanúgy, de nem rosszabb. Fáj a hasa, de tud járni, enni, aludni. Gyulladásos értékei jók, antibiotikumot nem kap, fájdalomcsillapítót jelenleg nem igényel. Azt mondták neki, hogy az intenzívről ugyan kirakják, de több hétre számítson...
Voltam bent nála, olyan kis sápadt a drága, úgy sajnálom. Vittem neki könyveket :) Kicsit lelombozódott, hogy ez most több hét, de persze a lényeg Marci baba...
Szerintem hétfőn beugrom Adéllal...Úgy szereti biztosan feldobja majd ha látja...

A barátnő meg úgy tűnik túl a nehezén, kapja vénásan a Mg-t, meg antibiotikumot, mert állítólag van valami hüvelyfertőzése és felsőlégúti is. Méhszáj zárt, de nyakcsatorna meg van rövidülve. Mondjuk második gyerek, ez belefér. Mára sokkal jobban lett, ki is ment zuhanyozni már...

És még egy barátnőm bejelentkezett tegnap, hogy kruppos szerinte a kisebbik, odatartotta a telefont, mondtam hogy menjenek orvoshoz, voltak is. Addig is elmondtam mit adhat, de akkor nem volt épp olyan vészesek a tünetek Este jelentkeztett hogy rosszabb, de kapott szteroidos kúpot és éppen hogy, de megúszták a kórházat. Reggel már sokkal jobb volt...Csak a nagyobbik lett lázas éjjel, bárányhimlő miatt :( Szegény, nem irigylem...

Mindhármójukat hívtam reggel ébredés után- szegény lányom elhanyagolva, még szerencse, hogy itthon volt az apája és reggel különösen kiegynsúlyozott baba- és mindenki jobban, ez azért jó érzés volt.

Adél egytébként egy tündér, mert olyan jól aludt éjszaka...Érezte, hogy anyjának szüksége van erre...És kivételesen engem is leterített a kimerültség, nem volt állandó felébredés...

Szóval így-köszönöm mindekinek a drukkokat és imákat!

Véda, szerintem tantum verdéből is adhatsz többször, Homeopathiás nem lesz Csabcónak semmi baja...De este Nurofent is nyugodtan. Fontos hogy tudjon a drága pihenni.

Katus, kedd akkor? én szerintem 11.45 körül tudunk elindulni itthonról, az jó?

Bencuri! Próbálhatod azt is hogy kajcsi utánm egy kicsit tartod még vizszntesen, majd lassan emeled fel Szonját. És ha ezek sem, még meg lehet próbálni majd az elősürítő használatát...

Madgi, gratula! Olyan jó lesz Nektek wellnesselni. Én is gyűröm apát, hogy mi is menjünk tavasszal. Adél csípné szerintem nagyon. Tényleg lányok, Ti mikor kezditek az úszást? Már aki akar menni...

Ágica! Ti is gyertek talizni! Örülök, hogy Nándi bőre szebb! ( ide most egy mosolygó, ugráló figura hiányzik!)

Legyen akkor csütörtök a tali-nap! Nekem remek!

Ja és a képeket nagyon köszi Titi! Annyir jók!

Tamar ok volta táp?

Bocs a kisregényért!

Kép
andkata

Tamara, ajándék!

Kép
andkata

Kata: nagyon koszonjuk! Anna meghalalja ha nagyobbacska lesz!
Orulok a jo hireknek, hogy tesod, baratnod jobban van!
Tesodnek meddig kell kb bennmradnia? ez mar csak megfigyeles, vagy orvosi ellatast is igenyel?
Vendég

Megfigyelést Tamara, mert bármikor lehet nagyobb gáz és akkor azonnal operáció...

Kicsit hosszú, de nagyon jó!

Amit addig nem tudsz, míg nincs gyereked
.
.olvasd végig! megéri!

Az első 6 hónap
- az a hatalmas méretű fej, amit szülés után egyfolytában nézel, hát az tényleg átfért azon a kis lukon, amibe addig azt a pirinyó tampont dugdostad.

- a lefejt tej becsesebb, mint egy 200 éves bor.
- úgy tűnik, az egész nap egy végtelen szoptatás.
- napi 4-5 óra alvással is lehet élni.
- ha választhatsz a szex és az alvás közt, az utóbbira fogsz szavazni.
- egy kisbabából valamelyik nyíláson mindig folyik valami.
- a séta csak neked séta, ő ebből semmit nem vesz észre.
- elindulni otthonról egy 2 órás procedúra.
- ha eddig nem kötötted be a biztonsági öved, ezen túl befogod.
- kurva nehéz a babahordozót cipelni, gyerekkel együtt.
- minden babazokninak szűk a szára és bevág.
- a legszebb ruha is csak 1x kerül sorra, azután kinövi.
- aki a fürdetőkrémet kitalálta, azt lapáttal vernéd agyon.
- az egész terhesség alatt azt várod, hogy végre megint hason alhass. Szülés után a 2 irgalmatlan méretű csöcsöd miatt továbbra is csak ábránd marad...

- már nem szereted a vendégeket.
- sírsz, ha az alvó gyereked nézed.
- sírsz, ha valaki hangosabban szól hozzád vagy ingerültebb veled.
- sárkány leszel, mindenért baszogatod a férjed.
- egész nap várod, hogy este legyen és a gyerek aludjon, reggel meg azt várod, hogy mikor kel fel végre.
- ha elszabadulsz otthonról pár órára, amit addig alig vártál, akkor egész távolléted alatt otthon jár az eszed.
- a férjed túl csinos, túl szexi és minden nő biztos őt akarja.
- akik eddig hívogattak a szülés előtt, hogy "egyben vagy még?", na azok mostantól nem fognak. A napok múlásával, már senki nem fog hívni, csak a család.

- a nagyszülők azt hiszik, nekik szülted a gyereket.
- kiderül, hogy mindenki tehéntejet ivott 2 hónaposan régebben.
- kiderül, hogy anyád nem tud semmit a babákról (már).
- anyósod még annyit sem.
- fél óra bohóckodás és cigánykerekezés után egy 2 mp-es mosoly teljesen reális egy babától.
- a digitális mérleg egy szar, csak arra találták ki, hogy idegesítsen.
- amelyik ruha lábközt nem patentos, az a gyerek emelésekor a nyakában gyűlik össze.
- a híg fos a legjobb pelenkában is utat vág a hátközépig.
- van 70 dekás teli pelenka!!
- a zenélő forgó a kiságy felett nagyon kevés ideig forog 1 felhúzással sajnos.
- a mélyhűtőben már csak a fagyasztott anyatejnek van hely, kajának nincs.
- egész nap otthon vagy, még sincs este meleg vacsora és kupi is van pluszban. És még fáradt is vagy.
- a melltartóidat sárkányeregetésre is használhatod.
- zuhanyzáskor meg kell emelned a melleid, hogy alatta is megmosd.
- a hátközépig fosás mindig akkor jön el, amikor sorra kerülsz a dokinál és le kell vetkőztetned a vizsgálathoz.
- a babagondozással kapcsolatban nincs egyetlen téma sem, amiről ne adna teljesen eltérő tanácsokat a védőnő, az orvos és az anyád.

6-12 hónap között
- ha a gyerek elalszik végre, akkor a kurva postás csenget. De 2x!!
-a törlőkendő pont akkor fogy ki, amikor a babád nyakig kakis,és a vízszolgáltatás előreláthatólag!!! 14 óráig szünetel.

- bármit próbálsz hozzátáplálás címszóval, az öklendezve jön ki belőle.
- a főzelék SEMMIVEL nem jön ki a ruhából és textilpelenkából.
- 3 kanál lenyelt kaja után képes fél üvegnyit visszahányni, és még 3x lebukni magát napközben.
- napi 4x átöltöztetni nem is sok.
- az egész szobát betakaró játszószőnyeg is kicsi.
- a hányás mindig a kimenőbe felöltöztetés és az autós hordozóba betevés UTÁN következik!
- 1 óra cipelés után egy 6 kilós baba is 20 kilósnak tűnik.
- a legjobb játék a pillepalack. Minden más pénzkidobás.
- az is befér egy baba szájába, amiről azt hiszed, egy reklámszatyorba sem férne be.
- mindenen a bevarró címke a legérdekesebb.
- minden fájdalom és baj emelés hatására múlik.
- ha eddig nem volt kutyád, most van. 2 méternél nem távolodik el jobban és még a WC-re is követ négykézláb.
- amíg a gyerek iszik a cumisüvegből, már lila fejjel és lélegzet visszatartva nézve őt rá kell döbbenned, hogy ő tovább bírja 1 levegővel, mint te.

- térd magasságig minden kéznyomatos és nyálas a lakásban.
- 1 fog arra elég, hogy piercinget lukasszon a mellbimbódba, és átharapja a nyaki ütőered.
- ha valamit 1 órán át pepecselsz, főzöl, minden edény koszos, turmixgép úszik, na akkor nem fogja megenni.
- a baba nem nyeli le a szájában lévő falatot, mielőtt veled szemben ülve eltüsszenti magát.
- a baba nem ismeri a türelem szót! (sem)
- amikor leülsz mellé a földre, ő ügyesen feláll beléd kapaszkodva, de tuti a mellbimbód a fogódzó.
- a körömvágást altatásban kéne végezni!! Olyan, mint futó vadra lőni..
- a tépőzáras cipő 3 mp-ig van a lábán.
- miközben eteted, mindenki rajtad röhög, aki lát, mert te is nyitod és csukod a szádat, néha le is nyalod körbe a nem létező maszatot.

- a baba leszarja, hogy hétvége van, akkor sem alszik tovább.
- fel sem tűnik, ha kicsit hányásos a pólód.
- van, hogy 4 napig ki sem bontod a lófarokból a hajad. Kelsz és fekszel vele.
- rájössz, hogy a mikróba tett babakajás üvegből 40mp után kirobban az egész főzelék és mindent beterít.
- az etetőtálcára csöppent főzelék sorsa a tenyérrel szétcsapkodás. Ha nem vagy elég gyors a papírtörlővel.
- elnyúlni egy nagy kád habos vízben, arcpakolással, gyertyákkal körbe véve, egy pohár itallal.na ez innentől csak ábránd marad.

- ha 1 szál hajad kilóg a copfból, akkor azt megtalálja és szép lassan kitépi.
- ha megvetted a méregdrága játszószőnyeget lelógó cuccokkal, az elektromos hintát, a bébikompot, a babataxit, a félsátor áll a nappaliban, a felfújt kismedence is teli játékkal a szoba közepén, a járóka felállítva, a babakocsi a folyosón, és éjjel minimum 1 labdán átesel a 7-ből. . . akkor rájössz, hogy kiszorítottak a kecódból.

- ha eddig fújoltál egy nyálzó kutya láttán, akkor még nem tudod, milyen, ha megpuszil a csorgó nyálú gyereked.
- bármilyen földre ejtett morzsa vagy kajamaradék a szájában köt ki.
- többé nem kell mosni a papucsod talpát, van, aki tisztára nyalja.
- nem csak a saját lábujját tudja és fogja a szájába venni.
- a nagyszülőkhöz érkezve te már a kocsiban láthatatlanná válsz számukra.
- lehet égnek álló seggel aludni!!!
- vendégségben is képes pólón és melltartón át bekapni a bimbódat.
- nem csak anya haját jó szálanként húzgálni, ott van apa mellkas szőre is.
- igenis meg lehet enni egy 3 fogásos vacsorát 4, 5 perc alatt.
- csak addig néz a fényképezőbe, amíg nem nyúlsz az exponálás gombhoz. 32 képből 1 sikeres.
- vetkőzni öröm, öltözni kín.
- a köldökpiercing képes 5 centit nyúlni. . .
- a " de én ezt így csináltam " mondat egy idő után kiváltja belőled a nagyigyilkos indulatokat .
- ha bevásárlás után cipekedsz az emeletre, karodon gyerek, töködön is csomag lóg, akkor leejti a cumiját.
- a spejz úgy néz ki, mint egy bébiétel depó.
1 év után
- még mindig túl jóképű a férjed, túl jó szaga van az új parfümjétől, és biztos mindenki csak őt akarja. Pár féltékenységi jelenet, és totál hülyét csinálsz magadból. És ez még nem a vég, csak 1 éve vagy otthon. Lesz ez még rosszabb is.

- már nem zavar a kupi a lakásban, képes vagy nyugodtan ülni a szarkupac tetején, lábad alatt egy halom mosott és beszedett ruha, amit a gyerek elért az ágyon, és leszórt a földre. Oldalt egy pár üres flakon, amit kiszadett a kukából és odavitt neked a nappaliba. A konyhát beborítják a műanyag edények és fakanalak, amiket a szekrénybe beülve kihajigált. Esély nincs visszatenni, minek arra az 5 percre.

- a gyereked már 12 hós, csodásan feléri az asztalt. Igaz, nem látja mit ér el, de érzi, hogy valami húzhatót talált. Így szabadulsz meg az anyóstól kapott törékeny, de "csodálatos" lakásdíszektől, vázáktól, tálaktól, kaspóktól.

- eljött a fosztásidő. Minden, ami olyan anyagból van, ami kitartó munkával kikezdhető, és a szöszöket húzkodva kitéphető, az elkezd szétjönni. Ilyen pl. a padlószőnyeg, tapéta, a kutya bundája. (Ez utóbbi elég sokat nyüszít közben).

-eljött a nagy zajok ideje is. A földhöz csapkodás hangja már lószar ahhoz képest, amit a fakanál kiad, ha a konvektoron húzkodja végig. Mindezt fülig érő szájjal.

- az etetőszék kitűnően tolható a kövön, még a 20. kör után is érdekes elfoglaltság. Már akinek....
- nem hitted volna, hogy áhítattal fogod várni a napot, amikor először nézel meg egy teljes filmet. Az, hogy moziba is lehet menni, a vágyak netovábbja.

- eseményszámba megy, ha a fodrászig eljutsz és levágatod a hajadat...
- megtanulsz nyitott ajtóval szarni úgy, hogy közben valaki áll veled szemben és mereven néz téged.
- az ujjbecsípés 10. alkalom után sem riasztja vissza a fiókhúzogatástól.
- a kutyát megtaníthatod, hogy ne nyúljon a gyerek játékaihoz, de a gyerek a kutya jutalomfalatját fogja a legjobb ízűen rágcsálni.

- az idő múlásával egyre nagyobbak a lakásban a káresemények.
- mindenhonnan csak le- és kipakolni izgalmas.
- a homokozó lapáttal igenis ki lehet ütni egy ember szemét.
- a Hull a pelyhes szép dal, de 200-adik alkalommal már a Mikulás kurva anyját. Még jó, hogy kivehető az elem a játékból.

- rájössz, hogy finom a pötidanon (Danoninó).
- a melegítőnaci a leggyakrabban használt ruhadarabod.
- úgy érzed, évek óta papucsban jársz.
- ha alszik, nem tudsz csörömpölni a mosogatógéppel, ha fent van, akkor meg tőle nem tudsz belepakolni.
- a lakás növényállományát tekintve úgy érzed, a gyereked sosem lesz természetbarát.
- a nagyszülők gyakran ismételt mondata: "Én adnék neked, de az anyád nem engedi."
- ha hosszú levelet írsz, a modem zsinórja lesz a legérdekesebb húzható játék.
- nyaraláskor csak a hátad barnul le, ahogy derékszögben futkosol a parton a gyerek után.
- a gyereket nem érdekli, hogy 9600 forintot adtál ki egy 18-as cipőért.
- mire 1 éves lesz, jobb bicepszed van, mint aki évek óta gyúr rá.
- a legjobb haverjaid dobot, trombitát, szintetizátort és gitárt vesznek neki az első szülinapjára. Esetleg géppuskát. Persze nekik még nincs gyerekük.

- mindennek jó hangja van, ha elég magasról ejtik le.
-a leejtett játékot mindig visszaadja a földről egy hülye.
- a kutyának a legérdekesebb része a lihegő nyelv. Pláne akkor érdekes, ha elkezdi húzni és a kutya fura hangot ad ki.
- ahová a feje befér egy gyereknek, oda be fog jutni.
- minden általunk használt bevásárlókocsi lánca és tolókarja tiszta a vásárlás végére.
A későbbiek folyamán
- a tapadókorongos puskával legjobb a tv-re és apa homlokára lőni. Mindkét helyen ott marad.
- ha maszatos a gyerek szája, és nyúlnál felé a tömött buszmegállóban, az a kezeit a feje fölé rántva jajveszékel, hogy anya ne üss meg. . . mindezt úgy, hogy soha egy taslit sem kapott.

- csak akkor hagyd abba a telefonálást, ha a gyerek esését látva a vér is folyik.
- le lehet dobni a csillárt egy párnával.
- a legjobb móka a sütőbe bemászni.
- márpedig a pókember jelmezben kell bölcsibe menni 3 napon át. És fürödni is abban kell!!
- egyedül menni 2 gyerekkel a közértbe: mindkettő a bevásárlókocsi ülésében akar utazni.
- a parkolóban, amíg az egyiket kiveszed és átmész a másik oldalra, hogy kiszedjed a másikat is a gyerekülésből, a már szabad gyerek eltűnik az autók közt.

- mielőtt a kasszához mész, pakold ki a kotongumikat, a konzervnyitót, a műanyag vájlingot, az Action Man babát, a kisautókat egy félreeső helyen, meg mindazt, amit nem te tettél a kosárba.

- 2 gyerek a kosárban olyan, mint 2 polip. Amit a karjuk elér, azt megragadják.
- eddig nem hitted volna, hogy egyszer valaki a szemedbe nézve fog, tág orrcimpákkal, nagyokat nyögve szarni, fátyolos tekintettel. Mindezt szégyenérzet nélkül.

- nem tudod megmondani, mikor volt utoljára leengedve a hajad.
-2 év után azon gondolkodsz, hol az emberi türelem határa.
SZÓVAL, JÓL GONDOLD MEG :-)

Kép
andkata

Sziasztok!

Csak gyors hójelentést írok: Pannonhalmán kb fél órája esik a hó, van vagy 5 cm.... (2 perccel a hóvihar előtt értünk haza a sétából :shock: )

Titi! Privit megkaptam, sajnálom, ez így tényleg kiszúrás, de sajna nincs mit tenni........ Jól látom, hogy Levi Tamásra hasonlít?

Bencuri![b] Brúnó másfél napig csinálta kb., hogy minden evés után többször is hatalmasakat bukott, mármár hányt. Én is megijedtem, de mostanra rendeződött.

Pénteken voltam a munkahelyemen dolgozgatni egy kicsit, nagyon várnak vissza, nem vettek fel a helyemre senkit. Bence volt Brúnóval, fagyitejet ettek és nagyon jól szórakoztak a távollétemben, nekem meg jót tett egy kis kikapcsolódás. Éééés, Brúnó este 10-kor aludt!!! Igaz, hogy vendégeink voltak és én csak 1kor kerültem ágyba, 5kor meg kelhettem fel fejni, mert elöntött a tej..... ( :oops: bocsi a tejcsigondokkal küszködőktől).

Zsuzsanna

Kép
brúnó anyukája

Ja a nagybetű véletlenül maradt Bencuri után..... :oops:

Zsuzsanna

Kép
brúnó anyukája

Zsolti kakilt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:

Bocsi, aki nem tudná, a talin panaszkodtam, hogy már három napja nincs kaki! De ma volt!!! Apró örömök az életben! :lol: :lol:

Kép
Kép
patr

Andkata hát ez nagyon jó és tényleg mennyire igaz. :)

Nálunk is esik a hóóóó! :? Én sajnos nem szeretem. Csak annyi a szép benne hogy olyan szép fehér a táj. De ehhez egy kevéske is elég lenne.

Patr teljessen megértelek.Én is annyira tudok örülni mikor Vivi kakil. Hát igen. Tényleg milyen apró dolgoknak is lehet örülni. :)

Kép
linda24

Akata - örülök hogy mindenki jobban van! Nagyon sajnálom a tesódat h továbbra is maradnia kell a koriban. Szörnyű lehet! De a lényeg h nem kell operálni! Adél tuti felvidítja majd! :wink:
Szuper hogy végre tudtál aludni egy nagyot az éjszaka!! :D Adél egyáltalán nem ébredt fel? Nóri most pont azt játszotta amiről tegnap beszéltünk: 5-kor ébredt és nem aludt vissza csak 7 után, nekem meg már nem lehetett mert kész kellett legyek mire megjöttek a vendégek. Hát így jártam. Talán a ma éjszaka jobban sikerül... :)

Kike - én nem eszem borsót mégis sokszor zöld a kakija Nórinak. Szóval egyáltalán nem bizti h attól... viszont a hasfájás valószínű!

Bencuri - Majd írd meg mit javasolt a doki a bukásra, kivi vagyok!

Véda - kis beteg Csabcsinak mielőbbi jobbulást kívánunk!

Zsuzsa - Fél óra alatt 5 cm hó? :shock: Jesszus! Nem semmi! Ha tudsz csinálni róla képet, szívesen vesszük! :wink:
Ja! És utólag is tudsz módosítani a hozzászólásodon a jobb felső sarkában lévő "Szerkesztés" kockával! :)

Tami - örülök h ilyen jó napod volt ma! Nekem már kevésbé! Nem is tudom hogy fogok venni kari ajándékokat basszus! Apa tojik rá, mindig rám hagy minden vásárlást, még az ő családtagjainak is nekem kell kialálni is + megvenni is! És jó sokan vannak természetesen :roll: Utálom ezt :(
Vendég

azért elaludt szegényem,még kaki után i nyüglődött-azóta már felébredt,és most szopizik,de visszaaludt itt a cicin :D most lóg rajtam,nem baj,csak aludjon még egy kicsit :D

kata-örülök hogy azért jobban van mindenki :D

patr-kakihoz gratula :D

brúnó anyukája-akkor lehet lapátolni a havat :D

Kép
Kép
Kép
kike

nem hívja fel valaki muffint hogy mi a baj??

Kép
Kép
Kép
kike

Akata :P
Köszi a gyors választ! Tesókádra gondolok sokat++++++++++++++++++++++++++Barinődre is++++++++++++++++++++++++++++++++

Wera :P
Köszi!

Az előbb is sírás lett a rikoltozás vége... :? :(
Lilu Apával hótaposócsizma-vételre indult :roll: Imádom őket 8) Majd beszámolok!

Véda
Vendég

mi már felszereltük a gyerekeket csizmával,de minek :roll:

jajj,már fáj a valagam itt-alszik nálam a Domi :roll:

Kép
Kép
Kép
kike

sziasztok, küszi hogy gondoltok rám... szóval egy pár napig szántottam a padló alját, de talán már kifelé jövök... a talira is azért nem mentem, mert nem mindig van rám jó hatással hogy látom az Eliottal egykorú gyerekeket hogy már minden érdekli őket, mindent megfognak, feltámasztanak stb. Eliot figyelmét meg nem tudom lekötni, nem támaszt, meg ilyenek. persze fejlődik és nagyon cuki de elkeserítő hogy mivel semmi nem érdekli, nem tudom mivel motiválni hogy emelje a fejét. ahogy hason van rögtön kéz a szájba és rövid körön el is alszik. bár az is igaz, hogy egy hónappal ezelőtt örültem volna annak, ha ott tart, ahol most, de egyre nehezebb azt látni hogy minimális a fejlődés...
elhatároztam, hogy mától egy étkezést kihelyettesítek neki táppal, hátha jobban fog hízni, mert mondta a gyógytornász is, hogy ettől lehet gyengébb hogy ilyen kis vézna. (hosszára folyamatosan nő, viszont a súlya alig... három hónap alatt hízott kb 800 grammot és nőtt 12 centit. Nem túl arányos a dolog... Talán majd a táp egy kicsit felturbózza. Na most megyek majd jövök még...
amúgy Akatával beszéltem.
Tami, neked akartam még írni, hogy nagyon jófej Aleko is meg te is!!! Eliot nagyon örült a kis meglepinek. Ma délelőtt egy csomót játszott vele. :) Nekem is nagyon tetszik!!! :) (és a kis kendő a nyakában tiszta Annás... :)
andi, köszi amit írtál. :) Majd igyekszem. :)

KépKép
muffin

De Wera, felébredt 2-kor, gyorsan visszaaltattam, majd 4-kor evett, visszaaludt azonnal és még 6. 30-kor apának is sikerült még visszaszunnyasztani 1 órára :) De én közben mélyen szunyáltam...:)

Véda, szívesen! Csabcónak továbbiakban is jobbulást!

Lányok mi megyünk holnap az ikea-ba, ha valakinek valami akutan kell és nem szekrénysor :) megveszem és viszem a talira!

Szerintetek ehetek szusit? A névnapomon tervezünk oda menni...Annyira szeretem!

Cuppa! 8)

Kép
andkata

helló Evelin ÉLJEN MOST JÖN A DOMB! írnom kellett volna a többieknek? Nem tudtam mit tegyek...majd máskor megkérdezem...

FANTOMALTOT is tehetsz az anyatejbe, az is plussz kaloria!

Kép
andkata

szia muffin-örülök hogy kifele jössz a gödörből :D :wink: már nagyon hiányoltunk,de hiszen úgyis tudod :wink:

Kép
Kép
Kép
kike

nem bírom tovább az ülést-40 perce alszik nálam :roll: :lol:

Kép
Kép
Kép
kike

leszakad a karom-au,most meg a vállamon alszik tovább-jaj nekem

Kép
Kép
Kép
kike

Patri!

Esetleg tudsz még szerezni nekem ilyen cuki fürdőruhácskát? Mert van egy barátném, aki a leányzójával tervezi az úszást és lehet hogy velük mennénk. Szóval lényeg a lényeg, hogy jó és stílusos karácsonyi ajándék lenne az ő leányának...

Ja, Katus és még nem is gratuláltam Dórinak a nagy reggeli adaghoz!!!

Kép
andkata

sziasztok!

Hát, Zsuzsa, ahhoz a viharhoz nekünk is volt szerencsénk, éppen Győrságra igyekeztünk, amikor elértük... Döbbenetes volt!!!

Az egyik pillanatról a másikra besötétedett, és egy mp alatt leszakadt az ég!

Muffin!

Nagyon örülök neked, már én is hiányoltalak. Megértelek, hogy aggódsz, de nyugi!!!
Emma sem csinál még semmit... ha hasra teszem, kb 2 perc után ordít, és esze ágában sincs semmit sem csinálni... pl kitámasztani...áááááááááááá...
Eliot pedig pont olyan lusti, mint az én Emmám.

Kata!
Örülök neki, hogy a tesód és a barátnőd is jobban van!
Sajnálom, hogy benn kell maradnia a kórházban, de Marciért mindent!!! :lol: :lol:

Én nem szeretem a telet!!!
Hideg van, és én azt nehezen viselem....

Többiek!

kitartás a betegeskedőknek, és a szopi gondokkal küszködőknek!!!

Kellemes hétvégét kívánok mindenkinek!
El ne csússzatok.... :wink:

Pá!
Vendég

Micsoda pangás van itt...
Gondolom, mindenki Apával Kép

Evelin :P
Jó, hogy itt vagy :wink:

Véda
Vendég

Látszik, hogy szombat van!

Kata, az én képeim már nem is tetszenek, csak Titié? :cry: :lol:
Igyekszem szerezni fürdőruhát, ha találok majd hozok, de nem igérem, hogy az is ennyire olcsó lesz.
Julcsinak még mindig drukkolunk! Melyik kórházban van?

Csugi, elfelejtettem írni, hogy úton a csomag!

Kép
Kép
patr

Nézzétek mit vettünk a Teszveszen!!!!
Egyelőre nagyon bejött! :lol: Kép Kép

Kép
Kép
patr

Evelin! Örülök, ha kifele jössz! Egyébként teljesen megértelek! Megy a csíííí!Puszika, Eliot buksijára is!!

Anyáéknál vagyunk, majd csak hétfőn megyünk haza, Jani Romániában :cry:

Zsoltikaaaaaaaaaaaaaaaaa!!(Szivecske..)Milyen nagyon szép Zsuzska!! Annyira szép gyerekeid vannak Patr!!Gyönyörűek!
Nem tudok még mit mondani a talival kapcsolatban, sajnos nem rakta még ki Jani főnöke a beosztását, nem tudjuk, hogy dolgozik 2 hét múlva! :evil: De ahogy sikerül megtudni, szólok!!!!

Alszom! Jó éjszakát!!

sz.andi

Jó reggelt,,lusta banda" :lol: :lol:
Nem jó hogy ilyen pangás van ám-legyen ma kicsit nagyobb forgalom,mert unatkozom ámKép

Kép
Kép
Kép
kike

Patr:édesek a Gyerkőcök!!Kép

Kép
Kép
Kép
kike

Segítsetek, légysziiiii
nagyon fáj a cicim a szoptatásnál, de csak az egyik... annyira, hogy alig merem már odaadni neki, előre félek a szopitól. Cicitartót sem hordok már két hete, egy kicsit jobb volt egy darabig, de most már így is elviselhetetlen a fájdalom...
és most már nem kenhetem bimbóvédővel sem, mert lanolin van benne :(
Este már fejtem, az jobban elviselhető, már arra gondoltam, rászorítom a cumisüvegre Nándit:(
De hátha nektek van valami ötletetek, ami segíthet, és még tudnám rendesen szoptatni a kicsit :(

szerintem nem rágcsálja, egyszerűen borzasztóan érzékeny már ott a bőröm.... nincs csomó benne, tejem az van (kifejtem még belőle 50 ml-t este, de szoptatni már nem bírtam, elvettem tőle) hajnalban megetettem, és utána alig bírtam elaludni, annyira fájt :shock: nem csak a bimbó, hanem a bimbóudvar is, ahol a fogléc nyomja. Próbáltam a hónaljtartást is... ugyanolyan fájdalmas

ki vagyok akadva, már előre félek, hogy nemsokára felkel és enni akar :shock: és ebben a ciciben van több tej, úgyhogy ebből evett többször...

ha van valami ötletetek, kérlek, mondjátok!!!!!!

KépKép
szkagi

bocs, hogy csak magammal bírok foglalkozni, egyelőre csak a cicimig látok
de örülök, hogy rendeződnek a többieknél a gondok, hátha nálunk is :roll:

Ma színházba viszem Szonját, de minden csupa hó - és van itt egy horror kereszteződés, beláthatatlan, és ráadásul csúszik, úgyhogy tartok tőle, hogy oldalba csap egy autó balról... (a kezdő vezető :? ) a TANULÓ betűm már majdnem leszakadt a hátsó ablakról, majd felerősítem megint - így óvatosabbak velem :roll:
de oldalra nemtudom kitenni :wink:
még egy éve sincs, hogy rendszeresen vezetek :roll:

A talira nagyon mennék, csak annyi bajom van...
azzal vigasztalom magam, hogy a szülés mégiscsak fájdalmasabb volt :wink:
de hát rövidebb is 8)
ha valaki megígérné, hogy még egy hétig fáj a szoptatás, aztán nem, akkor talán kibírnám
de már egy hónapja fáj :shock:

KépKép
szkagi

Jó reggelt!

Vagyis jobbat. Laca 1kor, fél 4kor, 5kor és 6kor kelt. A fél 1es kelésénél rotyi is volt. Fél 7től pedig fent van mindenki.

Mostanában sokat nyög, megy az eeeeeeeeeeeeeee, ööööööööööööööööööööööööööööööö. Reggel is ezzel ébresztette az apját.

Dóri!
Hogy vagytok? Milyen éjjeletek volt?

AKatus!
Nagyon tetszett, amit felraktál.

Patti!
Éljen a kaki! Én is átérzem. Bár mióta gyümit kap, naponta többször is van.

Zsolti olyan szépséges Zsuzskával!

Ági!
Remélem nem mellgyuszid van! Szoptass és fej mégis a fájó ciciból. Lázad nincs?
20150601134430

Ági:mellbimbóvédőt próbáltál?Hátha-mert az a bimbóudvart is védi.

Nagyon vigyázz majd a csúszós úton!!

Kép
Kép
Kép
kike

Ma megint kezdek kiakadni,tiszta hiszti a Domika-álmos,de nem aludna az istenért sem :twisted: :evil:

Kép
Kép
Kép
kike

Lacus hője 37 fok, ma már volt 3 rotyi is. Foga miatt lehet ez?

Lábait húzza, vszínű a tegnapi rántott karfiolt érzi. Most elaludt, de volt kis nyügi előtte.
20150601134430

Jó reggelt
Patr! Gyerkőcök nagyon szépek! Azok a szemek! :D
Kike! Ilyen nálunk is szokott lenni. Utánna elalszik, 10 perc után felkel, mint aki kialudta magát. Fél óra múlva, meg hisztizik tovább.

Kép
dittke

Sziasztok, szép reggelt Mindenkinek!

Újabb zugolvasó jelentkezik. :oops: :lol: Desviki invitált engem közétek (köszi Viki :wink: ), így amikor időm engedte, az elmúlt napokban olvasgattalak Titeket. (Onnan is látszik, hogy zugolvastam, hogy az egyik Katátoktól loptam az ötletet a tickerre, bár gondolom, ez is nyilvánvaló. :lol: :oops: )

Tényleg nagyon ritkaság, hogy ilyen összetartó csapat jöjjön össze online. Nagyon örülök, hogy még vannak ilyen őszinte és kedves emberek, mint Ti vagytok. És az összes baba GYÖNYÖRŰ!!! :D
Szóval ha megengeditek, néha én is jönnék hozzátok tapasztalatcserére. :oops:

Gyorsan írnék szkaginak; Én a Garmastan kenőcsöt használtam amikor még szopiztattam ( sajnos már csak múlt idő :cry: ), és nekem nagyon bevált. Itt van az összetétele, ha jól láttam, nem tartalmaz lanolint:

http://www.pirulapatika.hu/000003692/be ... tan_kenocs

És még valami, hordozókendő ügyben én ezt az oldalt ajánlom:

http://www.babakozelben.hu/

Én nemrég rendeltem innen kötős kengurut, tényleg nagyon szép és kényelmes. A IV. kerületben átvehető személyesen is.

Viki: Lackótokkal mi történt, hogy ennyiszer ébredt? Szaporít a kincsem? :D Puszi neki! (Írtam neked mailt, de elküldeni még nem volt időm, piszkozatban csücsül a levéltáramban, de hamarosan megy fénypost!)

Magunkról dióhéjban annyit, hogy nekem is Leám van, aki most 4 hónapos és 9 napos. Nem egy nagy alvó, nappal alig alszik összesen kb 2-3 órát, este meg még mindig többször felébred, hol enni, hol csak passzióból :lol: , de mindig azzal nyugtatom magam, hogy olyan 10-12 év múlva majdcsak kinövi. :lol: 3 hós koráig csak szopizott, de azután áttértünk a tápszerre, mostmár szinte csak azt kap (Milupa Milumil HA1-et). Hozzátáplálást próbáltam itthon kotyvasztott gyümivel, sütőtökkel meg főzivel, eddig nem sok sikerrel. :lol:

Ahogy lesz időm, írok többet is, de már most is rákezdett a leányzóm a magyarázásra, hogy márpediglen rá figyeljek és vele foglalkozzak, mert ő már unja a játszószőnyegen. :lol: Az apjának is magyaráz, de nem tudjuk kódolni, pontosan mit szeretne. :shock: :D Gondolom, figyelmet. :lol:

Puszi Nektek!

Márti
fmarti

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?