Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Judit vagyok a másik topikból

ha valakinek lenne kedve átjönni:

Babaruha Börze!
November 23-án vasárnap 9-13-ig a Bethlen Gábor Református Általános Iskola ebédlőjében (Törökszentmiklós Bocskai út 3)

Judit,
Kép
Kép
bbj

Sziasztok!!!

Mindenkinek köszönöm a köszöntést Zolika nevében :)
Kép

KépKép
diÁcska

Sziasztok!

Hétvége és senki sem ír :?

Lenne egy kérdésem csajok :) Valaki melíroztatta már úgy a haját,hogy pirike látogatóban volt nála?
Mert du megyek vágatni+elvileg melíroztatni,de a fodrász azt mondta döntsem el,hogy kimelírozza-e,mert lehet nem fogja rendesen kiszívni :(
Van valakinek ilyen tapasztalata?

Vali,mikor tartjátok a szülinapot?

Móni,délelőtt ti jöttetek velem szembe a négyesen?Ha igen akkor bocsika,hogy későn reagáltam.Úszásból jöttünk ép.

Nóri,kijutottál a corába megnézni Elmot?

Többiek merre?

Kép
Kép
tundi24

Tündi, mi jót főztök-süttök hétfőre? :wink:
melírozós dologhoz nem tudok hozzászólni. csinosítgatod magad is? :wink:

Kép
pimelinda

Linda, a menü pipi leves,rakott krumpli,hurka,kolbász,friss kenyérke,kókuszkocka.Meg lehet még kitalálok vmit.Ezeket apa rendelte.
A friss kenyeret külön kérte,mert kint csak vmi édes kenyér van :roll: És azt mondta már enne rendes kenyeret is :)
Csinosítgatnám magam,ha pirike nem szólna közbe.Remélem azért nem sárgul be az egész fejem :shock: :D

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!!!

Tündi!
Holnap tartjuk a szülinapot leszünk egy jó páran :) Tortát a szokásos helyről a Zagyvából rendeltem nekünk ez ízlik a legjobban még mindig :) Ajándékot már megkapta a nagyfiú a géphez kellett 1-2 dolgot venni azt ne kérdezdd ,hogy mit én ebben nem vagyok túl jó :D
Melírozás hát nem túl szerencsés dolog menszi közben sem festeni,sem melírozni nem igazán olyan lesz mint amilyennek lenni kellene. De van akinél semmilyen problémát nem okoz. Anno még mikor fodrászkodtam én nem javasoltam a festést melírozást pirikor....

Hétfőn már jön a párod??? De jóóóó :) Lucus biztos nagyon fog örülni apának :)

Megint túl vagyok egy vizsgán bérszámfejtésből vizsgáztunk....remélem jó lesz :)
Kép

KépKép
diÁcska

Vali, biztos jól sikerült ez is :wink: :)

Tündi, amúgy melyik játékboltra gondoltál itt Abonyban? Vandáéra? vagy a Kőrösi útira?
el is hiszem egyébként, hogy hiányoznak a hazai ízek... fini friss fehér kenyér, rakott krumpli hmmmm....

Erika, hogy vagy? jobban?

Kép
pimelinda

Hali!

Bekukkantok itt a Megaizé közben....

Tündi: Jajjj, de jóóóó, mindjárt jön Apa!!!!! A menü lehengerlő! Apa meg sem fog tudni moccanni kaja után. :lol:

Melír ügyben megleptél, nem gondoltam, hogy a piri ilyesmibe beleszól. :shock:

Linda: Jól vagyok, köszi. Megszoktam már...és ma nem is fájt a hasam. :shock: :)

Szíp napot holnapra! Marha hideg lett hirtelen. :shock: :? :( Dehát november van...vagy mi.
jaimee1

Sziasztok!

Hajam okés lett :) Mondtam a fodrásznak próbáljuk ki,és jól sikerült :) Csak a szárításból mára már semmi nem maradt :( Borzasztó egy hajam van :(

Vali,jó ünneplést mára :) Milyen ízű lesz a torta?

Erika,hát remélem,hogy jól is fog sikerülni a menü elkészítése,majd délután állok neki.
Elvileg holnap délre már pesten lesznek apáék!Már nagyon be vok sózva,ez a mai nap lesz a leghosszabb,na meg a holnap délelőtt,de sztem holnap még elmegyünk a zenebölcsibe :)
Én is olvastam a naplóba,hogy szenvedsz piri után :( Elmentél végülis a dokihoz?Mit mondott?

Linda,a Kőrösi útira.Ott is vannak márkás játékok is,és olcsóbb mint a Vanda,és aki anyagilag nem áll úgy még az is tud venni játékot!És sztem a választék is jóó,ahoz képest,hogy Abony csak egy kis város.
Ma meg mentek szülinapzni?Boldog szülinapot kívánunk Fanninak :)

Többiek??

Nóri,Elmo-val mi a helyzet??

Kép
Kép
tundi24

Jó reggelt!

Erika, örülök :)

Tündi, a játékboltokat illetően egy véleményen vagyunk :)

ma dupla szülinapot ülünk, Rita hugom 18 lett mára virradóra, Zsuzsi hugom kislánya pedig 3 lesz délután :D
további szép hétvégét mindenkinek! süt a naaaaap!

Kép
pimelinda

Linda,hogy eltelet az idő!!Rita is már 18éves :shock: :wink: :D Akkor boldog szülinapot neki is :) Jó szülinapozást délutánra nektek! :)

Kép
Kép
tundi24

Tündi, csak mi írunk ide?? :P átadtam a köszöntéseket! holnap teszek képeket. Te gondolom már az órákat számolod vissza!? :wink:

Éviék elutaztak pénteken?

Kép
pimelinda

Sziasztok!

Vagyok ám én is,csak olvasgatok inkább :) Semmi különös nem történik velünk,csendben telnek a napok.Tegnap mamázni voltunk,meg keresztanyukámat voltunk köszönteni,hazafelé még beugrottunk Luca keresztanyukájáékhoz is :)
Úgyhogy elég mozgalmas nap volt.Ma meg főzés,mosás,vasaltam egy rakatot :evil: azt úgy utálok :P
Jövőhéten meg nagytakarítok,vásárolni megyünk,meg csütörtökön Pestre kontrollra Lucival,hazafelé jövet meg beugrunk Kecskemétre az Auchan-be,szétnézünk.Úgyhogy jövőhéten is inkább csak olvasgatok,kis szabadidőmben :roll:

Tündi:Előfordulhat,hogy mi voltunk,de én sem láttalak :oops: Gondolom már számolod az órákat :) Most fog a leglassabban telni az idő,kitartás.Kozmetikusod számát elkevertem valahová,elküldöd priviben újra?Köszike előre is :)

Linda:Sokat és Boldogat a Szülinaposoknak :)

Na lépek is,pancsi aztán tente :)
Jó éjt Mindenkinek! Kép

Kép
Kép
Kép
lucuska

Jó reggelt! Kép

Tündi! Milyen lett a hajad? tehetnél fel egy képet.
Nagyon sok fincsi kaját csinálsz, ide is küldhetsz belőle.

Kérdésedre egy kicsit megkésve válaszolva, hagymás sajtos csirkemellet csináltam tejszines fokhagymás krumplival.

Mit tudsz Apáról, mikor érkezik?

Móni! De jó, hogy már a nagytakaritásnál tartasz. Hogy tudsz ilyenkor a gyerekek mellett haladni?
Én is tervezem, de most már megvárom a jövőhetet, mert Anyukám nyudijas lesz

Én sem nanyon irtam az utóbbi napokban, egy kicsit ki vagyok ütve, Ati rászokott a 6 órási kelésre/ 7 hjelyett/.

Várjuk a havat,mára 10 mm csapadékot igér a köpönyeg, vajon hó lesz vagy eső, de az is lehet hogy semmi.

Többiek mizu?

Megyek inditom a napot.

Kép
Kép
mongi

Jó reggelt!

Kezdhetem újra,Luca kitörölte egy gombnyomással amit írtam :evil:

Ki,hogy aludt?Nálunk Luca jól,én kevésbé,be vagyok már sózva.6.15-kor szálltak fel apáék,délre pesten lesznek ha minden jól megy :)

Linda,várom a képeket! :) Jól sikerült akkor a party :)

Móni,programokkal teli hetetek lesz!De azért írj majd közbe :) Én is ha tudok bekukkantok :) Zsuzsi számát küldöm :)

Letti,a hajamról nem tudok képet feltenni,mert nem fényképeztem le.Mára pedig meg sem látszódik,hogy fodrásznál voltam :? Nagyon gagyi hajam van :(
Küldöm a hamikat,csak nyisd az ablakot és mennek :) Vmelyik nap te is fincsikét főztél :)
A havat én is várom már,jó lenne 3asban szánkózni egyet amíg apa itthon van :) Szerdán megyünk visegrádra hátha arrafelé lesz egy kis hó.Vagy bízok még abban is,hogy Kékesen is esik még jöv hétig/héten és akkor egy nap el tudunk menni szánkázni :wink:
Ja igen,Luca is 6-7 között szokott ébredni :?

Megyek pakolászok még egy kicsit,aztán elmegyünk zenebölcsibe,és ha hazaértünk még bekukkantok egy kicsit :P

Kellemes napot mindenkinek!!!!

Ja,Éviékről én sem tudom,hogy elmentek-e!! :?

Kép
Kép
tundi24

Tündi! Mikor érkezik párod?
szilbee

szilbee,délre érnek kb pestre!És onnan nem tudom mikor indul a buszuk haza.Remélem mire ők pesten lesznek,addigra a busz is ott lesz értük!És akkor gyorsan,gyorsan hozzák őket :wink:

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Én csak azért nem jöttem a hétvégén, mert vendégeink voltak, a férjem öccsének a családja, Veszprémből. Jól telt a 7vége, majd teszek fel 1-2 képet, Marci aranyosan játszott az unokatesójával, persze időnként nyúzták egymást. Játszóházban is voltunk, én meg sógornőmmel vásárolgatni, de gyorsan eltelt az idő :)
Sajnos tegnap estére Marci belázasodott :( Lehet, hogy uncsitesó hozott valamit az oviból... Ma délután tudjuk Marcit az orvoshoz vinni, most Apa van vele otthon.

Majd jövök még, csak gondoltam gyorsan bekukkantok.

Tündi, gondolok Rátok, a mai nagy találkozás biztosan nagyon szép lesz :)
El tudom képzelni, mennyire izgatott vagy. Most már tényleg csak egy pici idő, és együtt lesztek :)
judit_79

Tündi: De szééép nap ez a mai!!!! :P

Mongi: Nagytakarítás....Jááááájjj...itt van a nyakamon.

Judit: Marcinak gyors jobbulást!

Rólunk: Karácsonyra vásároltunk volna tegnap, de végül csak Réka kapott játékokat és néhány könyvet. :oops: És még a Fakopáncs szállítmány is ma jön. :shock: De úgy döntöttem, már nem veszek semmi mást karácsonyig neki....Hm....Talán megállom... :lol:

Fél ötre mennem kellene dokkerhez leletért, receptért....de lehet hogy nem lesz belőle semmi, ha nem lesz jó idő. :? :? Talán majd pénteken.

Széép napot mindenkinek!
jaimee1

Jó reggelt!

Móni, akkor nem unatkozol mostanában... :)

Letti, én semmilyen csapadékot nem várok :? most még a hó sem hiányzik :( Ati akkor már kevesebbet alszik? és nem a nappali alvásból vett el?

Tündi, dejóóólesssz nektek :D kajcsi ide is jöhet :wink:

Judit, remélem nem lesz semmi komoly, és úgy megy a láz ahogy jött.

Erika, játékhegyek :shock: :lol: :wink: a dokit most mát ne halasztgasd! pláne ha már vizsgálódni se kell. péntek még messze van :roll:

nagytakarításról: én folyamatosan csinálom a kicsiket, úgyhogy megúszom a nagyot :P úgy néz ki, beválik :)

teszek pár képek a tegnapról

Kép
pimelinda

Kép A kis 3évesünk anyukájával Kép 18 éves hugom Kép Réka is kapott egy szál virágot :) Kép Kép Büszke nagyapa az unokákkal :) Kép
na leállok :lol:

Kép
pimelinda

Sziasztok!

Halihó, megérkeztünk nagy Ausztriából!

Bocsi, hogy nem köszöntem el csütörtökön, de kész rohanás volt a napom. (hm...azóta is :wink: ). A túra igen kalandosra sikerült, volt veszekedés, röhögés, összetartás.
A fiúk két csapattal voltak, Csongiék lettek az elsők, a másik csapat második. Szétvertük az osztrákokat :lol: Persze még egy éremre sem telt nekik, egy kupát kaptak, na, volt is sírás, hogy mit fogunk mutogatni a suliban.

Nem igazán akarom részletezni a történeteket, mert mint megtudtam olvas minket valaki, és nem akarom, hogy tőlem értesüljön előre a történtekről :wink: :?

Összességében jó volt, de szomorú tapasztalatokat vontam le az egészből :?

Képek nem nagyon vannak, mert fényképező eleme nagyon gyorsan lemerülőben volt, így spóróltam. Majd ha a többiek átküldik nekem, akkor rakok fel.

Próbálom behozni magam, de éjjel 1-re értünk haza, és sokat ott sem aludtunk!

Puszi

Évi és
Kép
csongianya

Judit,jobbulást Marcinak!!!Várjuk a képeket! :) Volt akkor egy kis shoppingolós hétvégéd :wink:

Linda,Ritát,de rég láttam :roll: amikr rláttam még rövid volt a haja..Fanni is jól megnőtt :) Örült az ajándékoknak?Réka meg még mindig egy kis gyömöszkölni való tündérke :)
Kajcsi oda is megy :wink:

Erika,ment pü.Tessék elmenni azért a leletért!
Jó neked,hogy apa engedi,hogy vásárolgass :) enyimé mindig kiakad ha játék halmokat vásárolok,pedig amióta nincs itthon megszaporodott a játékgyűjtemény :oops: :P Néz is majd nagyokat az tuti :)

Évi,akkor vegyes érzelmekkel tértél haza.Az viszont tényleg nem túl szép,hogy még éremre se futotta"szegény" osztrák szomszédainknak!Azért jutott időtök egy kis nézelődésre?Merrefelé voltattok?

Én meg itt ülök csajok,és nézek ki a fejemből,leszállhatna már az a gépecske :D

Kép
Kép
tundi24

Linda: Klasszak a képek! De rég is volt az én 18. -om....

Évi: Mik voltak a szomorú tapasztalatok? Gratula a győzelemhez! Hja, hát válság van szegény osztrákoknál is. :wink: :?

Tündi: Apa engedi, de ahogy elnéztem még most sincs annyi játékunk közel sem, mint Lucusnak a taliig. :wink: Játékból amúgy sem lehet elég soha! :lol:

:shock: :shock: Nem gondoltam, hogy rohannom kellene a leletért. :roll: Nem ér rá? :shock: Ha már 2 éve volt az utsó rákszűrés, most már az a pár nap ide vagy oda... :lol:

Judit: Marci hogy van?
jaimee1

Tündi: Ilyenkor mászik az idő, nem igaz? :wink: Majd csak itthon lesz már, már csak néhány óra.
jaimee1

Na, holnaptól táppénzen leszek Marcival. Én is remélem, hogy nincs komoly baja, de a fülészetre már kértem időpontot, ha kell mennünk, legyen, ha nem kell, majd visszamondom.

Tündi! El tudom képzelni, hogy már tűkön ülsz... :)

Erika! A helyedben én nem várnék péntekig a lelettel! Nem szeretnéd tudni, hogy mi a helyzet?

Melinda! Nagyon aranyosak a képek, és a másik kislány is nagyon szép!

Évi! Akkor nagyon ügyesek lehettek Csongiék, hogy ők lettek az elsők, gratula! Biztos elfáradtatok az utazásban, azért jó lehetett!
judit_79

Erika! Ha az eredmény rossz, akkor M. papa mindig telefonon szól! Egyébként telefonon is megkérdezheted tőle rendelési időben.
szilbee

Szilvi: Akkor valódi Sherlock, merthogy nem emlékszem, hogy a telószámom megadtam volna az assz.-nek.
jaimee1

Sziasztok,szép napot Mindenkinek!

Mára végeztem :P Luca és a fiúk szobája kész,vagyis még függöny hiányzik,de úgy döntöttem azokat egyszerre mosom.Ebéden túl vagyunk,Lucus alszik,Milán mesézik én meg gépezek :lol:
Ja a takarítás mellett 2 adagot mostam is :?

Letti:Muszály megoldanom,mert nincs segítségem :( Anyukám még javában dolgozik,anyósom pedig idős,nehezen mozog.Szerencsére gyerekek jól türik a takarítást :) Milán már nagyfiú az ő majdnem 3 évével,elvan magában.Luca is eljátszadozik,igaz a végére kicsit már unta,de odavittem magamhoz a hordozóban és elnézelődött :)

Tündi:Már csak pár óra :wink: Hát program lesz bőven,de legalább telik az idő,már úgy várjuk a karácsonyt.Számot köszi,még ma hívom :) Ja lehet a héten lesz amit vártunk :wink: Majd írok és szólsz lesz e időd,ok?

Linda:Hát unatkozni biztos nem fogok :roll: Nagyon jók a képek,látom a kis Rékát mindenki nagyon imádja,édi kiscsaj :)

Judit:Jobbulást Marcinak!!!

Évi:Nagy gratula a győzelemhez!!! :)

Kép
Kép
Kép
lucuska

Apa pesten :) :P :P :D :D Nemsokára itthon.Megyek hurkát sütni.

Holnap este még azért benézek,mielőtt elmegyünk Visegrádra(szerdán indulunk).

Kép
Kép
tundi24

Évi, gratulálunk a győzelemhez, mégha nem is kaptak érmet :D akkor nem bántátok meg, hogy kimentetek?

Tündi, Fanni rengeteg ajándékot kapott :P nem győzte bontogatni, nézegetni, összerakni... hát persze, hogy örült :D apáék a laktanyához érkeznek? mentek érte? bizti már ő is alig várja a találkozást!

én csak egy, max. két játékot veszek Rékusnak karácsonyra... nagy a család, úgyis kap egy rakatot :P :lol:

Kép
pimelinda

Sziasztok!

Judit! Marcinak jobbulást, remélem hamar meggyógyul.

Tündi! Akkor mindjárt itt az idő, de jó lesz.

Linda! De nagy Réka baba és milyen szépen ül.
Ati mostanában a nappali alvását is átrendezte, a délelötti 2 órából lett 45 perc 1 óra és most már kibir ébren 3.5 4 órát. Ebéd utáni kb 1.5 óra,/2 körül alszik el, antával együtt/ de mellé kell feküdnöm mert ha nem akkor 45 perc után ébred és nagyon nyügös már 5-kor.
Este fél8-8-kor alszik el.
Ejszaka meg elég sokat szopizik.Hát most ez van.

és Réka hogy alszik?

Szilbee! Mi újság nálatok? olyan keveset irsz mostanában?

na úgy látszik jön a hó.

Móni! Nagyon ügyik a gyerekek, hogy igy eljátszanak.
Mondjunk nálunk inkább Ati a problémásabb, mostanában egyre inkább szeret kézben lenni.Most is segit nekem irni.

Kép
Kép
mongi

Évi! Gratulálok Csonginak. Azért majd idővel ird már meg, hogy mi volt a gond.

Kép
Kép
mongi

Sziasztok!

Eltelt a hétvége megvolt a nagy ünneplés annak ellenére,hogy Apának péntek reggel külföldre kellett utaznia!
Szombaton tele volt a ház egész nap föztem,sütöttem a vendégek csak Mátéra figyeltek és csodálkoztak rajta hogy milyen nagy fiú lett,és hogy mi volt ezelőtt 1 éve és mennyit aggodtunk érte! Nagyon sok ajándékot kapott sokszor azt sem tudom hova rakjam őket!
Majd teszek fel képeket is!

Linda!

Nagyon aranyos Réka!

Ivett
Kép
Kép
ivett&fanni

Letti, nálunk Réka nagyon későn alszik el este, 10-fél 11, de délelőtt sokáig alszik. Napközben meg még 3x fél órát. De ha mellé fekszek, sokkal többet alszik ő is :) ja és egyedül még nem ül, de mindig fel kell támasztanom, mert nem szeret feküdni :?
éjjel Réka is 3x szopizik :P ha nyugtalan, többször

itt havazik :P

Ivett, képeket ne felejtsd! :wink:

Katlina, Nóri, felétek mi újság?

Kép
pimelinda

Jó estét!

Hű, de nagy a csend itt :)
Köszönjük a jókívánságokat Marcinak. Hát, holnap megyünk a fülészetre. Előrelátó voltam, már délelőtt kértem időpontot. Csak egy kicsit fájlalta tegnap a fülét, de mondta is a doki néni, hogy van benne valami savó.
Most egy darabig itthon leszek Marcival.
Remélem, a hét végére már jobban lesz, mert szeretnénk menni vasútmodell-kiállításra, meg Gryllus Vilmos koncertre.

Ivett, várjuk a szülinapi képeket! Olyan gyorsan eltelik egy év...

Letti! Gondolom, Ati baba is nemsokára elkeszd kúszni-mászni, jönni menni! Aztán majd nem akar annyit kézben lenni :wink:

Itt egy pár kép Marciról és unokatesójáról, Mátéról!
Kép
Kép
Kép
judit_79

Megvagyunk mi is csak hétvégén szülinapot ünnepeltünk,Robika másodunokatesóival,na meg a hó hatalmas élmény volt Robika számára!

Évi!
Ügyesek voltak Csoongiék és várjuk a képeket és a negatív élménybeszámolót is!

Linda!
Hú micsoda fiatal hugod van,képek aranyosak!

Tündi!
Már biztos eggyütt a család,használjatok ki minden percet!

Nóri!
Elvagy tünve!!!!!!!!

Mongi!
Képet rakhatnál a gyerkőcökről!

Szilbee!
Néztem a másik topikban a képeket és a videjót,Levente nagyon aranyos volt,gondolom voltak könnyes pillanatok!

Lucuska!
Minden elismerésem a tiéd(hozzánk is eljöhetnél nagytakarítani,lenne mit :oops: )

[color=darkblue]Erika!
Gratula Rékának az első lépésekhez!!

Aki lemaradt elnézést de szita vagyok[/color]

Kép Kép Kép Kép Képa traktoros fényképen amúgy húzza a zsinorját de az nem látszik a képen

Kép

Kép
katlina

Sziasztok!

Olyan boldog vagyok,az én Drága kicsi lányom este négykézláb húzta magát és rugózott :) (Persze ez nem meglepő hasonló korú babáknál,de ugye Lucust nagyon visszafogta a mozgásfejlődésben a kengyel)Ezért örülök neki ennyire,hogy ilyen ügyi :D Remélem már nem sok kell a mászáshoz neki.

Katlina:Köszi szépen :oops: Annyira nem szívem csücske a takarítás,csak muszály :P Édesek a csöppségek :) Ez már mostani hó?

Linda:Holnap megyek az Esztihez :) A takarításban meg szerintem igazad van,legközelebb én is kipróbálom :P

Tündi:Már biztos együtt a család :) És kívánságodra esik a hó :)

Bentvoltunk Szolnokon az Interspárban mire kijöttünk ott is szállingózott,gyerekek nagyon megörültek :) Milán:Anya,esik a hó?Én:igen Milán,erre ő:akkor már tél van?Olyan édes volt :)

Na elteszem magam holnapra,jó éjt Mindenkinek :)

Kép
Kép
Kép
lucuska

Hali!

Tündi: Érezzétek magatokat szuperül Visegrádon!!!!

Lucusnak gratula a rugózáshoz! :P Akkor mi lemaradtunk a szezon első hójáról.

Katlina: AZ nagyon lejön a képekről, hogy Robi csodajól érezte magát!

Mongi: Képet kérünk szépen!

Linda: Akkor tiéd Réka sem nagy alvó. Popi lassan leszokik az alvásról. Újabban napközben 2x fél óra....Éjjel 11 től reggel 7-ig...néha 8-ig....

Judit: Nagyon jók a képek, főleg az utolsó.

Nóri: ??? Hogy vagytok? Csak nem vagytok betegek?

Rólunk: elhoztam a leletet, kettest kaptam. 8) 8) Rékát is vittem magammal, mert elvileg csak beugrottam volna a leletért, aztán mégis meg kellett várni a dokit, de RÉka jól bírta szerencsére. Elvolt egy másik kislánnyal.
jaimee1

Jó reggelt!

Judit, helyesek a fiúk nagyon :) és hogy hasonlítanak :)

Katlina, jól láttam, Robika nyúlt bele elsőnek a tortába? mintha tejszínhabos lenne a keze :wink: hát felénk csak tegnap estére lett hó :? nekem most nem nagyon hiányzik :roll:

Móni, biztos vagyok benne, hogy Lucád pillanatok alatt behozza a lemaradást :) így szokott lenni :wink: már akartma kérdezni amúgy, hogy sikerült-e Esztivel beszélni. Zsuzsit hívtad tegnap? szóltam neki, hogy van egy leendő "kuncsaft" :wink: :)
Milán tényleg nagyon aranyos lehetett :lol:

Erika, :shock: Popi sem viszi túlzásba az alvást :lol: 9-10 óra aszerint, amit írtál :P egy óvodás alvásigénye nagyjából. és már ő is ilyen későn alszik?
örülök, hogy rendben vagy. Hasfájással mi a helyzet, mit mondott a doki? ha nem publikus, akkor bocsi

Kriszti, Meli, többiek? Tündinek most megbocsátjuk, hogy nem ír :)

Kép
pimelinda

Katlina, boldog Katalin-napot! Kép

Kép
pimelinda

Jó reggelt!

Katasztrofális egy éjszakánk volt... Marci beájult este fél 9-kor, aztán 11 órától kezdve fél óránként ébredt. Nyafogott, minden baja volt, tejci kell, víz kell, leesett a párnám, meg ilyenekért. Mi sem aludtunk semmit. Én mászkáltam hozzá, de szegény Apa se tudott aludni, ő meg 7-re ment dolgozni, úgyhogy elég nyűgös volt.
Most meg úgy néz ki Marci, mint akinek semmi baja. Rajta van a melegítős sapi. 1/4 11-re megyünk a fülészetre.

Erika! Tényleg jó későn alszik el Popi, gondolom ez is elég fárasztó. Viszont, szerintem nemsokára át lehet állni vele a napi egyszeri délutáni alvásra.
Az hogy 2-est kaptál, azt jelenti, hogy rendben van a leleted?

Melinda! Igazából csak annyiban hasonlítanak a fiúk, hogy mindketten szőkék, kék szeműek. :) Arca azért különböznek.

Hát igen, érthető, hogy Tündi most nem ír, később biztosan beszámol majd a nagy találkozásról!

Móni! De jó, Lucuska most már biztos nemsokára megindul, aztán lehet szaladni utána :)

Katlina! Nagyon aranyosak a képek, Robika tündéri aranyos!
Neked pedig sok-sok boldog névnapot kívánok!
Kép

Többiek, tessék jelentkezni! 8)
judit_79

Szép napot Mindenkinek!

Én most lustaságban szenvedek,ma még csak ott tartok,hogy beindítottam a mosógépet :( Végülis még 3 ablakom van +a fürdőszoba ablak,szerencsére nem túl nagyok,szerintem még ma meglesz.Főznöm is kell :roll:

Erika:Köszi :)

Linda:Hívtam a Zsuzsit is tegnap,de csak 1x és már ma is,de még nem vette föl :( Azért nem adom föl :)

Judit:Marci jobban van már?Nagyon helyesek a képek :)

Többiek??Igen,Tündinek most felmentése van :P

Katlina:Nagyon Boldog Katalin napot! Kép

Kép
Kép
Kép
lucuska

Katlina: nagyon boldog névnapot!!!

Kép
jaimee1

Judit: Mit mondott a doktornéni/bácsi?
Már egy ideje egyszer alszik egy nap. Alapvetően....csak most pár napja letértünk erről a rutinról. Az ebéd utáni szundiból hamar felébred, estig nem bírja ki és megint beájul fél órára....
Jaja, P2 lett az eredményem.

Linda: ment privi

Kérdés: gyertyát szülinapi tortára hol lehet kapni? És lufikat?
jaimee1

Sziasztok!

Zolika!

Utólag is nagyon bodog születésnapot kívánok!

Katalinoknak Boldog névnapot!

HÁt mást sajnos nem tudok most írni mert nem olvastam olyat amire reagálni is tudnék még!

Jah de minden betegnek jobbulást kívánok!

Ebben a topicban is olyan sok betegvan:-(

puszi mindenkinek!

Megpróbálok most már sűrűbben jönni!

szép napot!

Kép
kbernadett

Sziasztok!

Bekukk :wink:

Apa horgász újságot olvas,Luca alszik :)

Katlina,nagyon sok boldog névnapot kívánunk!
Kép

Hát mi sajnos szánkózni még nem tudunk,ami esett hó el is olvadt :? Jók lettek a képek.Robika jó nagy fiú már :) Evéssel,hogy álltok?Szeditek még a gyógyszert?

Linda,gondolom,hogy ajándékhalmaz várt Fannira :) Én vártam ahavt,de nem ilyen formában,hogy rögtön el is olvad :?

Betti,jöhetnél sűrűbben is :) Hogy telik a gyakszi?Bettike hogy van?

Móni,üzenj majd hogy mi a helyzet!pénteken jövünk haza Visegrádról,hétvégén anyóséknál leszünk,jöv héten végig itthon,lesz időm majd arra szaladni,de lehet apa is eljönne velünk ha nem gond.

Erika,akkor jó lett az eredményed :) Popi meg ügyes volt,hogy így türte a dolgokat.Luca egy örökmozgó nem marad meg sehol sem :) :?

Judit,majd írd meg mi volt a dokinál!Marci és az uncsitesója szerintem is hasonlítanak :) Jobbulást neki továbbra is!

Akkró rólunk egy kicsit:Apáékat tegnap fél5 körül tette le a busz a ház előtt :) /Még jó,hogy itt lakunk :wink: /
Luca először a kezemből nézte hogy na ki is az aki leszállt és oda jött hozzánk.Aztán mondtuk neki,hogy megjött apa.Akkor kezdte talán kapisgálni a dolgokat amikor megfogta apa.Idebent meg már puszilgatta,simogatta,hancúroztak.Azóta is lóg apán :)
Délelőtt bementünk bankba,meg vettünk Lucának kabátot,csizmit,ágyneműt,játékot :) Úgyhogy költekeztünk egy kicsit.
A találkozásról még annyit,hogy szerintem már az is nagy szó,hogy nem sírta el magát,hanem valamilyen szinte megismerte az apját!Rosszabbra számítottam :wink:

Kép
Kép
tundi24

Erika,lufit én a tescoban vettem :) De van intersparban meg corában is ha szerencséd van. :) Gyertya is van ott :) Tüzijátékosat pedig a cukrászdában vettem.

Kép
Kép
tundi24

Katlina!!!!

Nagyon Sok Boldog Névnapot Kívánok Neked!!!
Kép

KépKép
diÁcska

Katlina! Boldog névnapot kívánok! Kép

Kép
Kép
mongi

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?